Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

oi giatroi se oles tis xwres tou kosmou lene pws h aktinovolia pou dexete enas antrwpos(k h egkuos) sto aeroplano einai mhdamunh.

Μηδαμινή μεν αλλά όχι και για κάθε μέρα...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ούτε εμείς έχουμε φούρνο μικροκυμάτων και σε όποιον το λέμε μας κοιτάζει λες και μόλις αναγγείλαμε ότι είμαστε Αρειανοί :lol:

μία από τα ίδια.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τις αρχές αρκεί η εγκυμοσύνη να είναι χωρίς προβλήματα. Καλό είναι πάντως να αποφεύγονται τα πολλά αεροπορικά λόγω της αυξημένης ακτινοβολίας που δέχεσαι όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο.

Σωστό κι αυτό...

θα ξανακουστώ υπερβολική-τρελή-που-πνίγεται-σε-μία-κουταλιά-νερό αλλά βρε κορίτσια εγώ θα ήμουν λίγο (σόρρυ για την έκφραση) χεσμένη αν ήμουν σε ένα χώρο όπου δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε νοσοκομείο για πόση ώρα, αν πάθεις κάτι ενώ πετάς τι γίνεται;;;

το βιβλιο με τις σημειωσεις σου θα το πας στο νοσοκομειο οταν θα γεννησεις και δε θα το ξαναπαρεις πισω, ειναι περιουσια τους nhs. Εκει μεσα θα γραφτουν σημειωσεις που θα περιγραφουν λεπτομερως τον τοκετο. Μετα τη γεννα εχεις εναν αριθμος εβδομαδων (12 νομιζω, δεν ειμαι σιγουρη) να ζητησεις αντιγραφα των σημειωσεων αν θελεις να δεις κατι. Αν δηλαδη κατι δε γινει οπως το περιμενες, αν εχεις αμφιβολιες για τη φροντιδα που ελαβες κλπ. Εγω τα ζητησα επειδη απο τη μαστουρα δεν καταλαβαινα και πολλα (γεννουσα και τρεις μερες βεβαια, τι να πρωτοθυμηθεις) και μου λυθηκαν πολλες αποριες. Απλως στο λεω για να ξερεις οτι εχεις access στο φακελο σου.

δε μπορείς να έχεις μία φωτογραφική μαζί σου και να τα φωτογραφίσεις όσο έχεις τον φάκελο στο νοσοκομείο;;

Το ίδιο που γίνεται αν πάθεις κάτι ενώ είσαι στο σπίτι. Μήπως και στο σπίτι έχεις δίπλα σου νοσοκομείο;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

[quote

θα ξανακουστώ υπερβολική-τρελή-που-πνίγεται-σε-μία-κουταλιά-νερό αλλά βρε κορίτσια εγώ θα ήμουν λίγο (σόρρυ για την έκφραση) χεσμένη αν ήμουν σε ένα χώρο όπου δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε νοσοκομείο για πόση ώρα, αν πάθεις κάτι ενώ πετάς τι γίνεται;;;

prepei na xalarwseis! kai an den theleis h de xreiazete mhn taxidepseis. alla na sou pw pws osoi einai toso kleismenoi kai stressarhsmenoi me thn egkumosunh kai kata th locheia pernane polu duskola k telika den euxaristiwntai tpt

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

δε μπορείς να έχεις μία φωτογραφική μαζί σου και να τα φωτογραφίσεις όσο έχεις τον φάκελο στο νοσοκομείο;;

την ωρα που γεννας;;; ναι εκει θα ειναι το μυαλο σου... Ασε που ο φακεος δεν κλεινει μεχρι την ολοκληρωση της φροντιδας στο νοσοκομειο, και τον εχουν οι μαιες.

[quote

prepei na xalarwseis! kai an den theleis h de xreiazete mhn taxidepseis. alla na sou pw pws osoi einai toso kleismenoi kai stressarhsmenoi me thn egkumosunh kai kata th locheia pernane polu duskola k telika den euxaristiwntai tpt

το αυτο. μπορει να μας συμβουν χιλια δυο στη ζωη, ειτε κυοφορουμε ειτε οχι...

Το ίδιο που γίνεται αν πάθεις κάτι ενώ είσαι στο σπίτι. Μήπως και στο σπίτι έχεις δίπλα σου νοσοκομείο;

δεν έχεις καθόλου άδικο, απλά αν είσαι σπίτι σου μπορείς να είσαι στα A&E σε ένα τέταρτο, στο αεροπλάνο δε παίζει να είσαι σε λιγότερο από ώρα!!

το αυτο. μπορει να μας συμβουν χιλια δυο στη ζωη, ειτε κυοφορουμε ειτε οχι...

Μπορείται να καταλάβετε τώρα πόσο αγχωτικός άνθρωπος είμαι. Από αυτό θα πάω, σας το λέω!

δεν έχεις καθόλου άδικο, απλά αν είσαι σπίτι σου μπορείς να είσαι στα A&E σε ένα τέταρτο, στο αεροπλάνο δε παίζει να είσαι σε λιγότερο από ώρα!!

Παίζει όμως να υπάρχει στο αεροπλάνο γιατρός ή νοσοκόμα. Εξάλλου, τι να σου συμβεί τόσο φοβερό που να μπορεί να θεραπευτεί σε 15 λεπτά και όχι σε 30? Ειδικά στην αρχή της εγκυμοσύνης...

Διαφημίσεις

Μπορείται να καταλάβετε τώρα πόσο αγχωτικός άνθρωπος είμαι. Από αυτό θα πάω, σας το λέω!

χωρις πλακα, πρεπει να χαλαρωσεις, αν κανεις παιδι θα το ζουρλανεις απ'το αγχος (τι θα φαει, τι θα πιει, φταρνιστηκε, εβηξε, σε φανταζομαι να παθαινεις απανωτα εγκεφαλικα οταν θ'αρχισει να γλυφει τα παιχνιδια και ισως καμμια φορα και τα πατωματα)

alla na sou pw pws osoi einai toso kleismenoi kai stressarhsmenoi me thn egkumosunh kai kata th locheia pernane polu duskola k telika den euxaristiwntai tpt

Καλά τώρα αυτό μην το δένουμε και κόμπο... Κι εγώ ήμουν απίστευτα στρεσαρισμένη σε όλη την εγκυμοσύνη, αλλά από τη στιγμή που γέννησα ήμουν μια χαρά.

Είναι φυσιολογικό να στρεσάρεσαι περισσότερο όταν αντιμετωπίζεις κάτι άγνωστο ή την πιθανότητά του. Εμείς που έχουμε περάσει μια εγκυμοσύνη σίγουρα είμαστε πιο κουλ. Εμένα δεν μου φαίνεται περίεργο που η Ίσλα τα βλέπει όλα βουνό, πολλές κοπέλες είναι έτσι και δεν σημαίνει ότι δεν ευχαριστιώνται τίποτα.

Αντιθέτως γνωρίζω πολλά παραδείγματα γυναικών που στην εγκυμοσύνη ήταν σούπερ ήρεμες και με το που γέννησαν τις έπιασε κατάθλιψη ή ήταν συνέχεια μες τα νεύρα.

Ίσλα μη μασάς!! :D

χωρις πλακα, πρεπει να χαλαρωσεις, αν κανεις παιδι θα το ζουρλανεις απ'το αγχος (τι θα φαει, τι θα πιει, φταρνιστηκε, εβηξε, σε φανταζομαι να παθαινεις απανωτα εγκεφαλικα οταν θ'αρχισει να γλυφει τα παιχνιδια και ισως καμμια φορα και τα πατωματα)

όπως το λες είναι. Μόνο η σκέψη με αγχώνει. Απλά πρέπει να σκέφτομαι οτι κι άλλες γυναίκες το έχουν περάσει και είναι μια χαρά. Απλά φοβάμαι συνεχώς πως δεν έχω ιδέα τι κάνω και τα κάνω όλα λάθος! Στα πάντα!

Ίσλα για αυτούς που δεν έχουν ιδέα υπάρχουν οι μαίες, οι γιατροί, τα βιβλία, τα περιοδικά, οι μαμάδες, οι θείες, οι φίλες και τα φόρουμ!

Μην ανησυχείς, θα έχεις άπλετη υποστήριξη σε όλα :)

Καλά τώρα αυτό μην το δένουμε και κόμπο... Κι εγώ ήμουν απίστευτα στρεσαρισμένη σε όλη την εγκυμοσύνη, αλλά από τη στιγμή που γέννησα ήμουν μια χαρά.

Είναι φυσιολογικό να στρεσάρεσαι περισσότερο όταν αντιμετωπίζεις κάτι άγνωστο ή την πιθανότητά του. Εμείς που έχουμε περάσει μια εγκυμοσύνη σίγουρα είμαστε πιο κουλ. Εμένα δεν μου φαίνεται περίεργο που η Ίσλα τα βλέπει όλα βουνό, πολλές κοπέλες είναι έτσι και δεν σημαίνει ότι δεν ευχαριστιώνται τίποτα.

Αντιθέτως γνωρίζω πολλά παραδείγματα γυναικών που στην εγκυμοσύνη ήταν σούπερ ήρεμες και με το που γέννησαν τις έπιασε κατάθλιψη ή ήταν συνέχεια μες τα νεύρα.

Ίσλα μη μασάς!! :D

Αχ, Biggi, δυστυχώς η Νατάσσα νομίζω πως έχει δίκιο στην δική μου περίπτωση. Το άγχος μου χαλάει πάντα όλες τις εμπειρίες.

Απλά, για μένα, εγκυμοσύνη και παιδιά, επειδή τώρα μου φαίνονται μακρυνά σχέδια, μου φαίνονται όπως λες βουνό. Επίσης δεν έχω ΚΑΜΙΑ επαφή με παιδιά και δεν είχα ποτέ στη ζωή μου, δεν είχα ποτέ ανιψάκια, μικρά ξαδερφάκια, μωρά φίλων κτλ. Δεν ξέρω ούτε πώς να κρατήσω μωρό και τα αποφεύγω για να μην πάθουν τίποτα κοντά μου!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...