Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

την αλλη φορα - που παλι ημουν εγκυος χαχαχαχ - ο τυπος την εκανε απο το πανεπιστημιο....προς το παρον τα παιδια αυτα δεν εχουν κανει καταγγελια επισημη περα απο emails...αποφευγω οποιαδηποτε ανταλλαγη μειλ τωρα κ θα τους συναντησω με τους μανατζερς μου παροντες. απο εκει κ περα τους αφηνω στα χερια τους κ βγαινω σε αδεια. αν κανουν καταγγελια επισημη εχουμε το δικαιωμα να τους διωξουμε αν αθωωθω χεχε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

. αν κανουν καταγγελια επισημη εχουμε το δικαιωμα να τους διωξουμε αν αθωωθω χεχε

Έτσι πρέπει. Δεν είναι αστεία αυτά, να τα κάνεις για τη πλάκα μπας και σε περάσουν στο μάθημα από φόβο...

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστω για τις ευχες, τα σχόλια κ.λ.π Να ειστε ολες καλά!!! Ένα σχόλιο μονάχα ηθελα να κανω περι φαγητού. Μας εχει καλέσει μια φίλη Ιταλίδα για φαγητό στο σπιτι της. Μας ειχε υποσχεθει φρεσκα ζυμαρικα..Οπως καταλαβαινετε ένα γαστρονομικο αμοκ το παθαμε … μιας και τα χειροποιητα ζυμαρικα πανω από τρια ειδη κανανε παρτυ στον ουρανισκο μας. Όταν ξαφνικα «σκαει μύτη» ο άντρας της (Σκωτσεζος γαρ) με το γνωστο τσιγκινο κονσερβοκουτι και να τρωει περιχαρής …Τι νομιζετεοτι ετρωγε? Μακαρονια!( σπαγγετι μπολονεζ για την ακριβεια) Κοντεψαμε να καταπιουμε τα πιρουνια μας . Οσο για το φουρνο μικροκυματων ένα εχω να σας πω ειχε χαλασει στην κυρία που μενει ακριβως απεναντι μας και όταν την πέτυχα εξω από το διαμερισμα την ωρα που μπαιναμε ταυτοχρονα …και την ρωτησα πως είναι ? Η απάντηση της ηταν «πόσο καλά μπορω να είμαι από την στιγμη που χαλασε ο φουρνος μικροκυματων» (τι να πω αγνωσται αι βουλαι του Κυριου).

Λοιπόν, σήμερα παραδόξως ξυπνησα πολύ καλύτερα. Λέτε να υποχωρησουν τα έντονα συμπτωματα σιγά σιγα …μιας και κλείνω και την 10 εβδομαδα σε δυο μερες . Μακαρι…Ηθελα να σας ρωτησω μεχρι ποσων εβδομαδων ταξιδευατε με το αεροπλανο για την Ελλαδα . Επίσης, υπάρχει κατι από την δικη σας εμπειρια που θα ηταν χρησιμο να το γνωριζω . Οτιδηποτε κάτι που πρεπει να προσεξω για παραδειγμα με τις μαιες …ή οτιδηποτε άλλο θεωρειτε καλό να το γνωρίζω.

Λεμονακι γεια σου

Εγω δεν έχω κάτι να σου πω περί περίθαλψης μιας κ με προσέξανε πολυ. Έχω πολυ καλές εγκυμοσύνες αλλα πολυ δύσκολες γεννες. Παράπονο όμως κανένα μιας κ κάνανε ολα όσα έπρεπε...

Για τα ταξίδια ρωτά την αεροπορική κ να πάρεις κ γράμμα απο γιατρό. Εγω ταξιδεψα μέχρι κ 33 βδομαδων. Συνήθως στις 34-35 πλέον οι εταιρείες δεν αφήνουν τις έγκυες.

Ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη έκανα πολλα ταξίδια λόγω δουλειάς.

lemonaki elpizw na aisthanesai suntoma akoma kalutera!

mia sunadelfos mou me pht telh martiou petaxe exthes gia majorka k an 8hmamai kala mou eipe oti epitrepete mexri 36 evdomadwn kai meta me xarti giatrou.

shmera exei teleia mera gia flevarh! phgame me to mikro na agorasoume psari k garides kai polu to euxaristh8hka!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Επιτρέπεται μέχρι την 28η εβδομάδα χωρίς χαρτί γιατρού, μέχρι την 36η με χαρτί, και από εκεί και μετά απαγορεύεται.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστω για τις ευχες, τα σχόλια κ.λ.π Να ειστε ολες καλά!!! Ένα σχόλιο μονάχα ηθελα να κανω περι φαγητού. Μας εχει καλέσει μια φίλη Ιταλίδα για φαγητό στο σπιτι της. Μας ειχε υποσχεθει φρεσκα ζυμαρικα..Οπως καταλαβαινετε ένα γαστρονομικο αμοκ το παθαμε … μιας και τα χειροποιητα ζυμαρικα πανω από τρια ειδη κανανε παρτυ στον ουρανισκο μας. Όταν ξαφνικα «σκαει μύτη» ο άντρας της (Σκωτσεζος γαρ) με το γνωστο τσιγκινο κονσερβοκουτι και να τρωει περιχαρής …Τι νομιζετεοτι ετρωγε? Μακαρονια!( σπαγγετι μπολονεζ για την ακριβεια) Κοντεψαμε να καταπιουμε τα πιρουνια μας . Οσο για το φουρνο μικροκυματων ένα εχω να σας πω ειχε χαλασει στην κυρία που μενει ακριβως απεναντι μας και όταν την πέτυχα εξω από το διαμερισμα την ωρα που μπαιναμε ταυτοχρονα …και την ρωτησα πως είναι ? Η απάντηση της ηταν «πόσο καλά μπορω να είμαι από την στιγμη που χαλασε ο φουρνος μικροκυματων» (τι να πω αγνωσται αι βουλαι του Κυριου).

Λεμονάκι ως προς αυτά έχω να πω δύο πράγματα. Πρώτον ότι τα μακαρόνια μπολωνέζ είναι το πιο συνηθισμένο φαγητό στα βρετανικά σπίτια - τα τρώνε κατά μέσο όρο 2 φορές την εβδομάδα. Δεύτερον ότι έχουν ψύχωση με τους φούρνους μικροκυμάτων, αφού εκεί ζεσταίνουν τα ready meals. Τα συμπεράσματα δικά σου :tongue:

Και τρίτον, οι Σκωτσέζοι τρώνε μεγαλύτερες βλακείες ακόμα και από τους Άγγλους.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Και για του λόγου το αληθές...

deep-fried-mars-bar.jpg

Καλή σας όρεξη :P

Το deep-fried Mars-bar είναι σχεδόν μύθος, έχω δει ένα μόνο fish&chipάδικο να το έχει στο μενού και δεν ξέρω κανέναν Σκωτσέζο να το έχει φάει. Με μια πιτσιρίκα στη δουλειά που το συζητούσαμε, μου έλεγε ότι όταν μικρή πηγαίνανε και ζητούσανε να τους τηγανίσουν Maltesers, αλλά το κάνανε για να κάνουνε πλάκα στον ιδιοκτήτη.

Οτιδηποτε κάτι που πρεπει να προσεξω για παραδειγμα με τις μαιες …ή οτιδηποτε άλλο θεωρειτε καλό να το γνωρίζω. ]

Το μόνο που μου 'ρχεται είναι αν έχεις κάνει κάτι εκτός NHS, πχ σε ιδιωτικό γιατρό ή στην Ελλάδα, να τους το πεις, να τους το ξαναπείς και να φροντίσεις να είναι στις σημειώσεις σου, στην ανάγκη γράψτο μόνη σου με μεγάλα γράμματα μπροστά μπροστά. Εγώ έκανα ανοιχτή εγχείρηση για ινομυώματα σε ιδιωτικό νοσοκομείο (άρα δεν ήταν στο NHS record) και παρόλο που το συζήτησα με τη μαία δεν το γράψανε στις σημειώσεις μου και είχαμε μπερδέματα όταν πήγα για πρόκληση. Επίσης τις σημειώσεις θα στις πάρουν πριν φύγεις από το νοσοκομείο, οπότε αν θες κράτα αντίγραφα και μην ξεχαστεις και αφήσεις τίποτα φωτογραφίες από τους υπέρηχους μέσα.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Ναι σωστά, προτιμάνε περισσότερο το deep fried pizza slice. Yummy :P

Διαφημίσεις

eewww!

Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι must, τι να λέμε. Το σπίτι μας δεν είχε και ο μεσίτης μας λέει 'Σόρρυ αλλά θα πρέπει να πάρετε τον δικό σας, να ξέρετε'.

Δεν πήραμε και δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ και δεν πρόκειται.

Μερικές φορές είναι ίσως χρήσιμος για να ζεστάνεις γάλα στα γρήγορα, και χθεσινό φαγητό...

Κορίτσια, για τις αρχές της εγκυμοσύνης, υπάρχει κάποιος περιορισμός στα αεροπορικά ταξίδια; (1ο-6ο μήνα;)

Ούτε εμείς έχουμε φούρνο μικροκυμάτων και σε όποιον το λέμε μας κοιτάζει λες και μόλις αναγγείλαμε ότι είμαστε Αρειανοί :lol:

Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τις αρχές αρκεί η εγκυμοσύνη να είναι χωρίς προβλήματα. Καλό είναι πάντως να αποφεύγονται τα πολλά αεροπορικά λόγω της αυξημένης ακτινοβολίας που δέχεσαι όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο.

Λοιπόν, σήμερα παραδόξως ξυπνησα πολύ καλύτερα. Λέτε να υποχωρησουν τα έντονα συμπτωματα σιγά σιγα …μιας και κλείνω και την 10 εβδομαδα σε δυο μερες . Μακαρι…Ηθελα να σας ρωτησω μεχρι ποσων εβδομαδων ταξιδευατε με το αεροπλανο για την Ελλαδα . Επίσης, υπάρχει κατι από την δικη σας εμπειρια που θα ηταν χρησιμο να το γνωριζω . Οτιδηποτε κάτι που πρεπει να προσεξω για παραδειγμα με τις μαιες …ή οτιδηποτε άλλο θεωρειτε καλό να το γνωρίζω.

το βιβλιο με τις σημειωσεις σου θα το πας στο νοσοκομειο οταν θα γεννησεις και δε θα το ξαναπαρεις πισω, ειναι περιουσια τους nhs. Εκει μεσα θα γραφτουν σημειωσεις που θα περιγραφουν λεπτομερως τον τοκετο. Μετα τη γεννα εχεις εναν αριθμος εβδομαδων (12 νομιζω, δεν ειμαι σιγουρη) να ζητησεις αντιγραφα των σημειωσεων αν θελεις να δεις κατι. Αν δηλαδη κατι δε γινει οπως το περιμενες, αν εχεις αμφιβολιες για τη φροντιδα που ελαβες κλπ. Εγω τα ζητησα επειδη απο τη μαστουρα δεν καταλαβαινα και πολλα (γεννουσα και τρεις μερες βεβαια, τι να πρωτοθυμηθεις) και μου λυθηκαν πολλες αποριες. Απλως στο λεω για να ξερεις οτι εχεις access στο φακελο σου.

το βιβλιο με τις σημειωσεις σου θα το πας στο νοσοκομειο οταν θα γεννησεις και δε θα το ξαναπαρεις πισω, ειναι περιουσια τους nhs.

Εκτός π.χ. αν φύγεις και πας στην Ελλάδα να γεννήσεις, οπότε κρατάς το βιβλίο για σουβενίρ :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...