Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Μεταφορικά το είπα το "κοινοί θνητοί" Φέρυ, ξεκόλλα!

Στην τελική δεν είναι και προσβολή να σου πουν ότι είσαι καλύτερη από τους κοινούς θνητούς, ειδικά στην Αγγλία θα έλεγα ότι είναι και κοπλιμέντο...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουράγιο, δεν έμεινε πολύ! Θυμάμαι πάντως από το One Born Every Minute που είχα δεί μία φορά έλεγαν οι μαίες πως ο Μάρτης είναι ο πιο busy μήνας τους. Κάνουν διπλοβάρδιες!

α το βλεπω ανελειπως :) ελπιζω να ειναι φυσιολογικο αχαχαχα

την πρωτη φορα γεννησα Μαη...ωραια ηταν!!! γενικα εχω πολυ καλες εγκυμοσυνες, απλα οταν εχεις ηδη ενα παιδι ε η ξεκουραση σου γινεται με χρονοδιαγραμμα :) ειμαι κ αχγωτικος ανθρωπος οποτε περναω φασεις αυπνιας καθε βραδυ :(

Έλα ρε fairy μην παρεξηγιεσαι με την biggi παλι. Βλέπετε πολυ διαφορετικα τα πράγματα. Εσυ πολυ! ροζ, εκείνη διάλεξε οτι αλλο χρωμα θες. Άντε και είσαι και με μωρακι και δεν πρεπει να συγχυζεσαι. Ας ηρεμησουμε. Ειρήνη ημιν ΛΕΕΕΕΕΩ. Πάμε χαλαρη κουβέντα να μου πείτε τι ψυγείο, πλυντήριο να πάρω για το καινούργιο σπιτι.

ουδεμια παρεξηγησης....απλα ειχα ορεξη να αστειευτω :) εχω τοσα προβληματα στην δουλεια που αρκετα με εχουν συχγυσει 1 βδομαδα πριν βγω σε αδεια

ειμαι κ αχγωτικος ανθρωπος οποτε περναω φασεις αυπνιας καθε βραδυ :(

κι εγώ είμαι τόσο αγχωτικός άνθρωπος που μερικές φορές αγχώνομαι που είμαι αγχωτική. Πώς το αντιμετωπίζεις με τόσες υποχρεώσεις, δουλειά και παιδιά;;

κι εγώ είμαι τόσο αγχωτικός άνθρωπος που μερικές φορές αγχώνομαι που είμαι αγχωτική. Πώς το αντιμετωπίζεις με τόσες υποχρεώσεις, δουλειά και παιδιά;;

οταν φευγω απο την δουλεια τα προβληματα μενουν εκει :) οταν ειμαι στη δουλεια, κοιταω τις φωτογραφιες του γιου μου κ ηρεμω :)

απλα στην παρουσα φαση βγαινω σε αδεια κ εχω βγει εκτος προγραμματος γιατι εχω μπλεξει με κατι μαθητες που με κατηγορουν για ρατσισμο κ εχει διαδικασια το ολο πραγμα....δεν φοβαμαι κατι , ισα ισα....το εχω ξαναπερασει κ εχω παντα προβλημα με Σαουδικη Αραβια κ ολους απο εκει κατω....απλα δεν ηθελα να μου τυχει τωρα τελευταιες μερες :)

κ επισης ο γιος μου ενταχθηκε απο την πρωτη στιγμη στην καθημερινοτητα μας...δεν αλλαξα τιποτα κ μεχρι στιγμης φαινεται να γουσταρει κ εκεινος...στην μαγειρικη μου εκει θα ειναι, στα ταξιδια μου εκει θα ειναι....σε ολα μαζι :)

Διαφημίσεις

τραβελ εγω πλακα εκανα γιατι βαριεμαι να κανω bullet points τα ασχημα

29/3 αλλα μεσα Μαρτιου θα μπω με καισαρικη αυτη τη φορα

Hey φιλενάδα που ειναι το υπόλοιπο κείμενο. χαχαχα φαινεται το δικο μου σχόλιο κουλο τώρα.

RLcRp1.png

Hey φιλενάδα που ειναι το υπόλοιπο κείμενο. χαχαχα φαινεται το δικο μου σχόλιο κουλο τώρα.

ε με προβληματισες γι αυτο το εβγαλα :) να το ξαναβαλω βεβαιως βεβαιως ;)

Εσένα κατηγορούν για ρατσισμό; Το σκέφτηκαν καλά;!;!

κ βεβαια οταν εισαι γυναικα 30+, ειναι αντρες πρωην αστυνομικοι ανεξαρτητως αν ειναι μικροτεροι σου, πως τολμας να τους κοψεις σε εργασια?????

Διαφημίσεις

πατανε σε καποια καλα πραγματα του αγγλικου συστηματος... ενταξει τωρα εχω εμπειρια κ νομιζω ξερω να το χειριστω....

αν ξέρεις λίγο από αυτά και έχεις τις αντοχές, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Άκου ρατσισμό... το άκουσα κι αυτό!!! Εσύ μετά θα μπορέσεις να τους κατηγορήσεις για ψυχική οδύνη που περιμένεις και παιδί;

αν ξέρεις λίγο από αυτά και έχεις τις αντοχές, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Άκου ρατσισμό... το άκουσα κι αυτό!!! Εσύ μετά θα μπορέσεις να τους κατηγορήσεις για ψυχική οδύνη που περιμένεις και παιδί;

εχω ηδη πατησει κ εγω σε αυτο ;)

γενικα με τις ανατολικες χωρες περιπλεκεται πολυ ευκολα το θεμα

Και μονο που προσωρανε μια τετοια διαδικασια σε μια εγκυο γυναικα ειναι ονειδος....πραγματικα. Ειναι για φτυσιμο. Ειπαμε να ακολουθουμε το πρωτοκολλο αλλα οχι και να αποκτηνωνομαστε!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...