Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Και απογευμα να ερχονταν παλι στο wow θα ηταν. Φτιάχνουν ρε συ Sunday roast μια φορα την εβδομαδα και θεωρείται και καλη μαγείρισσα οποια το κανει. Φούρνος μικροκυμάτων και Αγιος ο Θεός. Ολόκληρη καμπάνια εκανε ο Jamie να τους πείσει να μαγειρεύουν.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και δεν τα κατάφερε κιόλας. Τον είχε προλάβει η Aunt Bessie :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ναι ρε γμτ!!! Να τον ταιζουμε οποτε εχουμε κανα κοκκινιστο κανα "κυριακατικο":tongue:

Τραβελ η παλια μου μανατζερ ελεγε οτι τρωνε στο σπιτι τους το εξης¨Κυριακη βαζει ενα κοτοπουλο στο φουρνο. Οσο τρωνε βαζει αλλο ενα και ψηνεται..το δευτερο κοτοπουλο το ξεψαχνιζει και το βαζει στο ψυγειο. Καθε μερα λοιπον της εβδομαδας το σερβιρει λιγο λιγο με μια διαφορετικη σαλτσα Chicken today:-| Αντε κ καμμια πατατα για συνοδευτικο:|

Eleni

bd5c7983f7.png

Εχασα την μπάλα. Τώρα για ποιο πράγμα μιλάμε?

Τσκ τσκ τσκ

http://www.google.gr/search?q=Aunt+Bessie&hl=en&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=lr8eUcmPH8XHswaXwoBY&ved=0CEAQsAQ&biw=1280&bih=909

Αλλά πού να τα ξέρεις εσύ αυτά...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να πιστεύω πως όλα τα παιδιά τρέφονται έτσι, αλλά κάθε μέρα που περνάω από 1-2 σχολεία για να πάω στη δουλειά τα παιδία κάθονται στα παγκάκια και τρώνε πατατάκια και fizzy drinks. 8 η ώρα το πρωί!

Ε ναι, χωρίς πρωινό θα πάνε για μάθημα?! :tongue:

Ναι ρε γμτ!!! Να τον ταιζουμε οποτε εχουμε κανα κοκκινιστο κανα "κυριακατικο":tongue:

Τραβελ η παλια μου μανατζερ ελεγε οτι τρωνε στο σπιτι τους το εξης¨Κυριακη βαζει ενα κοτοπουλο στο φουρνο. Οσο τρωνε βαζει αλλο ενα και ψηνεται..το δευτερο κοτοπουλο το ξεψαχνιζει και το βαζει στο ψυγειο. Καθε μερα λοιπον της εβδομαδας το σερβιρει λιγο λιγο με μια διαφορετικη σαλτσα Chicken today:-| Αντε κ καμμια πατατα για συνοδευτικο:|

:shock::shock::shock:

δεν είμαι η Βέφα σε καμία περίπτωση στη κουζίνα αλλά θα προτιμούσα να φάω βραστά αυγά!

χαχαχα

Οχι ρε συ μετα είδα το σχόλιο σου για Aunt Bessie. Αφου είχα ποσταρει.

Εννοούσα μιλάμε για κουζίνα, NHS, κιλα εγκυμοσύνης, στραβά Αγγλίας. Αν και κανονικά εδω για εγκυμοσύνη θα έπρεπε να λέμε. Πάμε χαλαρη κουβεντουλα να μην χαλαμε και το θεμα?

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Και δεν πάμε.. αν και όλα τα θέματα εδώ μέσα έχουν γίνει αχταρμάς :D

τραβελ εγω πλακα εκανα γιατι βαριεμαι να κανω bullet points τα ασχημα .... αλλωστε εγω δεν ειμαι "κοινη θνητη"

πότε έχεις ΠΗΤ fairymummy??

29/3 αλλα μεσα Μαρτιου θα μπω με καισαρικη αυτη τη φορα

τραβελ εγω πλακα εκανα γιατι βαριεμαι να κανω bullet points τα ασχημα

29/3 αλλα μεσα Μαρτιου θα μπω με καισαρικη αυτη τη φορα

κουράγιο, δεν έμεινε πολύ! Θυμάμαι πάντως από το One Born Every Minute που είχα δεί μία φορά έλεγαν οι μαίες πως ο Μάρτης είναι ο πιο busy μήνας τους. Κάνουν διπλοβάρδιες!

Έλα ρε fairy μην παρεξηγιεσαι με την biggi παλι. Βλέπετε πολυ διαφορετικα τα πράγματα. Εσυ πολυ! ροζ, εκείνη διάλεξε οτι αλλο χρωμα θες. Άντε και είσαι και με μωρακι και δεν πρεπει να συγχυζεσαι. Ας ηρεμησουμε. Ειρήνη ημιν ΛΕΕΕΕΕΩ. Πάμε χαλαρη κουβέντα να μου πείτε τι ψυγείο, πλυντήριο να πάρω για το καινούργιο σπιτι.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...