Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Το άλλο που μου έκανε φοβερή εντύπωση όταν πρωτομετακόμισα στην Αγγλία είναι που δεν μαγειρεύουν καθημερινά στο σπίτι και τρώνε πολύ πολύ έτοιμο! Δεν είναι τυχαίο που ο διάδρομος με τα έτοιμα φαγητά είναι τεράστιος στα σούπερ!

Φαντάσου πόσο άλογο έχει καταναλωθεί...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, η αλήθεια είναι ότι άμα συναναστρέφεσαι Άγγλους έχεις τελείως διαφορετική εικόνα της Αγγλίας από κάποιον που συναναστρέφεται σχεδόν αποκλειστικά ξένους. Μάλλον έτσι εξηγείται η διαφορετική εικόνα που έχει η κάθε μια μας για τη χώρα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

νομιζω το θεμα ειναι οι Αγγλοι οποτε δεν αναφερθηκα απλα σε "ξενους"....στον χωρο που δουλευω φυσικα οι μητερες ειναι πολυ διαφορετικες απο μια 19χρονη που ειναι απο οικογενεια που κανει ναρκωτικα κ οσα αναφερατε παραπανω....

Ναι, βέβαια, είναι κι αυτό. Άλλο να συναναστρέφεσαι αποκλειστικά καθηγητές πανεπιστημίου και άλλο κοινούς θνητούς.

Αλλά όπως πολύ σωστά είπες το θέμα είναι οι Άγγλοι, και οι Άγγλοι με πανεπιστημιακή μόρφωση είναι στη μειονότητα. Οι Άγγλοι με πανεπιστημιακή καριέρα ακόμα λιγότεροι.

Διαφημίσεις

χαχααχαχχ ωραιο αυτο το "κοινοι θνητοι"

Λεμονακι ειπες εχεις συμπτωματα ασχημα τωρα στην αρχη της εγκυμοσυνης? συνηθως ξυπνας ενα πρωι γυρω στην 12η εβδομαδα κ ολα εχουν φυγει....ελπιζω να μην εισαι πολυ ασχημα :)

Οποιος έχει έρθει σπιτι απο μεσίτη μέχρι hv και μυρίζει φαγητο, απο οτι θυμαμαι φακες στην πρώτη περίπτωση και κοκκινιστο στην άλλη λένε wow τι μυρίζει, τι τρώτε και ο δικός μου περήφανα δηλώνει she is Greek. Λες και το πιο αξιοπερίεργο ειναι ενα σπιτι να μυρίζει κουζίνα μεσημεριανές ωρες. Παω Iceland καμία φορα και παθαινω σοκ τι ψωνίζουν. Προμαγειρεμενα, κοτομπουκιες παναρισμενες για παιδια, kids meals λέει, μα τι τρώνε τα λυπάμαι.

RLcRp1.png

Καλά τα αγγλάκια τρώνε απίστευτα σκατολοΐδια, δεν το συζητώ.

Μεσημέρι καλέ ποιος να μαγειρέψει; Αφού όλοι είναι στη δουλειά και αν δεν είναι στη δουλειά το πολύ πολύ να φτιάξουν κανένα σάντουιτς.

Εκτός από αυτούς που πάνε στα McDonalds - όλα τα μεσημέρια τα McDonalds μετατρέπονται σε παιδότοπο.

Διαφημίσεις

Xαχαχα τι μου θυμισατε...μια φορα που ειχε ερθει ενας να κανει ενημερωση για μια εταιρεια, συνηθισμενοι εμεις απο τα ελληνικα εθιμα του προσφεραμε καφε, κουλουρακια, κεικ κατι τετοιο δε θυμαμαι ακριβως..εφαγε, ηπιε, μετα μαγειρευαμε ξερογλειφοταν ρωτουσε" τι μυριζει τοσο ωραια" ....αφου οταν εφυγε μισο-περιμενα οτι θα ξαναρχοταν για αλλη ενημερωση!!!

Eleni

bd5c7983f7.png

Ρε συ Ελένη, αυτός για αλητάμπουρας μου ακούγεται, απλά τον τραπεζώσατε και ντράπηκε να σας κλέψει :tongue:

χαχαχαχα παιζει...γιατι εκτοτε οποτε ερχοταν καποιος για ενημερωση και απο ευγενεια προσφεραμε καφε κλπ ελεγε οχι ευχαριστω ..μετα καταλαβαμε οτι δεν τους επιτρεπεται να μπαστακωνονται και να τρωνε σ οποιο σπιτι πηγαινουν...αρα μαλλον ο πρωτος αλλους σκοπους ειχε. Παντως μια χαρα περασε, καναμε κ αστεια, γελασαμε:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Κρίμα που δεν ανταλλάξατε και τηλέφωνα, να κρατήστε μια επαφή βρε παιδί μου!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...