Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχω εμπειρια με μορφινη για να σε νιωσω :-P

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

κριμα κριμα!!!!! ειδικα οι πεταλουδιτσες ηταν απιστευτες!!!! αχαχαχαχα

εκεινο το βραδυ τον αντρα μου τον εδιωξαν γιατι ακομα δεν ημουν στην αιθουσα τοκετου αλλα στο θαλαμο με αλλες κοπελες....καναμε τσατ μεσα απο τα κινητα κ μου ειπε οτι απο εκεινη την ωρα κ μετα δεν ξακανακαταλαβε τι του ειπα...αλλα πολυ συχνα αναφερομουν σε πεταλουδιτσες...κριμα που εχουμε χασει αυτα τα ντοκουμεντα σνιφ σνιφ (μην με παρεξηγεις, εγω ολα στη ζωη μου με χιουμορ τα αντιμετωπιζω, κ ο γραπτος μου λογος ειναι πολυ χαλια, ειμαι κ πολυ δυσλεκτικη μπουχαχαχαχα)

Γεια σου Biggi αστέρι. Καλώς ήρθες!

Δέσποινα από κιλά καλά πάμε - αλίμονο!

Κι εγώ έπαιρνα μορφινη κοριτσια η κατι με βαση την μορφινη, αλλά σε υγρή μορφή?, κάθε φορά που μου το έδιναν, αγαπούσα όλο τον κόσμο, σαν να έχω μεθύσει, μια γλυκεια ζάλη, αίσθηση πόνου καθόλου, ματιά γλαρα, μια ζεστασιά σε όλο το σώμα και νυστα φοβερη. Τα ματια μου δεν μπορουσα να τα κρατησω ανοιχτα. Οταν έφυγα από το νοσοκομείο για το σπιτι μου έδωσαν όλα τα αλλά φάρμακα που έπαιρνα εκτός από αυτό.

RLcRp1.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Θα σου γράφουμε και εδώ να μη νιώθεις μοναξιά :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

• 2 months later...

Γειά σας κορίτσια! Εϊμαι καινούρια στο forum. Δεν είμαι μαμά ούτε και εγκυμονούσα, αλλά όπως πάνε τα πράγματα αν ποτέ κάνω παιδιά θα είναι εδώ στην Αγγλία μας την οποία λατρεύω μεν με όλα της τα καλά και τα άσχημα, αλλά θα ήθελα να συζητήσω μαζί σας, με όσες έχετε εμπειρία από τοκετούς και γενικά το σύστημα υγείας για τις μέλλουσες μανούλες.

Προσωπικά, δεν έχω καθόλου καλή γνώμη για το σύστημα υγείας της χώρας. Οι GPs μου φαινονται πολύ επιφανειακοί γιατροί, με λίγη γνώση για τα πάντα. Τις λίγες φορές που έχω πάει, για πράγματα που ξέρω πως στην Ελλάδα θα μου έδιναν θεραπεία, εδώ μου έχουν συστήσει να περιμένω να δω τι θα γίνει (!). Και γενικά με φοβίζουν απίστευτα ιστορίες από γνωστούς, που είχαν πέτρες στα νεφρά και έκαναν χρόνια να τους διαγνώσουν ή που έκαναν μικρές επεμβάσεις και είχαν προβλήματα μετά και όσα διαβάζω στις εφημερίδες για πολλά ταγικά λάθη γιατρών. Για να μην αναφερθώ στο πρόσφατο Francis report που βγήκε προχθες και σόκαρε τον κόσμο για την αμέλεια ενός νοσοκομείου που έχει σαν αποτέλεσμα να γίνουν κι άλλες έρευνες σε άλλα νοσοκομεία.

Ίσως φταίει βέβαια το οτι είμαι πολλά χρόνια στην Αγγλία και δεν ξέρω τι συμβαίνει στο ελληνικό σύστημα υγείας... ίσως είναι χειρότερα εκεί;

Συναντήσατε εσείς γιατρούς που να μην ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν εδώ στην Αγγλία; Σας φρόντισαν καλα σε δημόσια νοσοκομεία; Υπήρχε κάτι που δεν σας ικανοποίησε;

Γενικά έχει τρομάξει το μάτι μου βρε κορίτσια, ίσως είμαι υπερβολική όμως και γι αυτό ήθελα τις εμπειρίες σας! Ελπίζω να με διαψεύσετε!

Φιλιά!

Γεια σου Isla και καλωσήρθες. Επειδή το θέμα έχει συζητηθεί αρκετά εδώ και στο "Μια νέα αρχή στην Αγγλία", αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες θα διαβάσεις τουλαχιστον 4 εμπειρίες παρακολούθησης κατά την εγκυμοσύνη και τοκετού. Ίσως να θέλεις να ξεκινήσεις από εκεί και μετά να κάνεις πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Διαφημίσεις

Isla με το καλό να κανεις παιδάκι οπότε το επιθυμησεις

Νομιζω η συμβουλή της πικανπκυ είναι πολύ καλη αλλά θα μπορούσες να δεις κ στο NHS website στο pregnancy οπου εξηγεί τον ρολο του καθενός που θα σε παρακολουθεί στην εγκυμοσύνη

Σε ποιο μέρος του uk είσαι;

Γεια σου fairymummy :)

Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου!

Μου φαίνονται όλα πολύ μπερδεμένα, δεν έχω τη παραμικρή ιδέα από παιδιά/μωρά και με πανικοβάλει η ιδέα, αλλά υποθέτω όλες έτσι είναι πριν γίνουν μανούλες!

Ζω λίγο έξω από το Μαντσεστερ.

Βλέπω πως έχετε δημιουργήσει μία πολύ όμορφη παρέα εδώ!

Μείνε εσύ έγκυος και γέννα το μωρό με το καλό... και θα τα μάθεις όλα όπως τα μάθαμε όλες! Αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί, άλλωστε καμία δεν γεννήθηκε μαθημένη.

Πώς είναι η ζωή στο Manchester? Πολλή βροχή;

Marija μου σήμερα χιόνιζε όλη μέρα! Το έστρωσε και τώρα το έχει λιώσει. Καλά ήταν αλλά θα ήταν καλύτερα αν δεν ήμασταν στη δουλειά όλη μέρα και μπορούσαμε να το χαρούμε και λίγο!

Δεν το βλέπω πολύ σύντομα για παιδάκια γιατί τώρα με το ζόρι τα βγάζουμε πέρα όπως είμαστε. Αλλά είμαι άνθρωπος που σχεδιάζει τα πάντα από πολύ νωρίς και θέλω να ξέρω τι ακριβώς παίζει αν ποτέ κάνω παιδί στην Αγγλία :)

Δεν το βλέπω πολύ σύντομα για παιδάκια γιατί τώρα με το ζόρι τα βγάζουμε πέρα όπως είμαστε. Αλλά είμαι άνθρωπος που σχεδιάζει τα πάντα από πολύ νωρίς και θέλω να ξέρω τι ακριβώς παίζει αν ποτέ κάνω παιδί στην Αγγλία :)

ευχομαι ολα να σας πανε καλυτερα στο μελλον :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...