Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Δυστυχως το υπνοδωματιο μας σε αυτο το σπιτι ηταν μικρο και δεν χωραγε κουνια. Οταν δεν χωραγε πλεον το μωρο στην καλαθουνα, περιπου 2 μηνων, τον πηγαμε στο δωματιο του, αλλα ειναι διπλα στο δικο μας και ειχα και την ενδοεπικοινωνια στην αρχη. Μετα ξεψαρωσα και δεν την εβαζα :-P

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο β τριμηνο στον μεγαλο μου ενιωθα απιστευτα....ειμαι υποτασικη γενικα αλλα στην πρωτη εγκυμοσυνη ανεβηκε οπως ειναι φυσικο η πιεση μου...τωρα ακομα ειναι χαμηλη, κυριως η μικρη ολο στο 5 ειναι....εχω να δω την μαια την αλλη τριτη οποτε θα το συζητησω μαζι της....

Ξυπνάει κάθε 3 ωρες λες και έχει καταπιει ξυπνητήρι! Και αλίμονο αν το γάλα δεν είναι έτοιμο! Γινεται Ο χαμός!

Τώρα τελευταία δεν κοιμαται πολυ το απόγευμα. Τώρα για παράδειγμα έφαγε αλλα δεν κοιμαται. Κουναει χεράκια, ποδαρακια και νιαουριζει. Fairy αυτο που κάνω είναι όταν τον βάζω για βραδυνο ύπνο να αφήνω μόνο ένα μικρο φωτακι αναμμένο και βέβαια υπάρχει ησυχία στο σπιτι.

Σήμερα μου χαμογέλασε κιόλας! Κατα τα αλλα έχει τα πονακια του και που και που γκρινιαζει!

RLcRp1.png

Γεια σας κοπέλες! Όλες καλά;

Ειρήνη μπράβο, έτσι σας θέλω, δυναμικούς. Εμείς εδώ... όπως τα ξέρεις :D

Πικαμπού καλή μετακόμιση!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

ενταξει τραβελ καλα ειστε :) καθε 3ωρο ειναι απολυτως λογικο :) εμενα οσο θηλαζα ξυπναγε ακομα κ στην μιαμιση ωρα!!!! οταν αναγκαστηκα να δωσω σκονη ειχα βρε τροπους ωστε να μην περιμενει καθολου για το γαλα,.το νερο βρασμενο ετοιμο, τα μπουκαλια στον αποστειρωτη, ειχα κ εναν θερμαντηρα που στο λεπτο ζεσταινε/χλιαρινε το γαλα, τη σκονη ετοιμη σε δοσομετρητη κ τσακ μπαμ το εφτιαχνα

ελπιζω στο νεο μωρο να μην χρειαστω τη σκονη καθολου :)

Διαφημίσεις

Γεύμα ανα 3ωρο για νεογέννητο είναι ότι καλύτερο μπορείς να ελπίζεις! Μπράβο σας που μπήκατε σε πρόγραμμα τόσο νωρίς και περαστικά με τα πονάκια σας.

Φαιρυ πόσο λες να θηλάσεις το νέο μωράκι με το καλό; Λέω να σταματήσω στους 9-10 μήνες, όταν θα γυρίσω στη δουλειά δηλαδή. Με τον μεγάλο είχαμε επίσης σταματήσει στους 10 μήνες γιατί είχε χάσει ενδιαφέρον και εκμεταλλεύτηκα την περίσταση, καθώς είχα διαβάσει ότι μετά τον χρόνο είναι αρκετά δύσκολο να αποθηλάσεις χωρίς κλάματα, ενώ εμάς έγινε πολύ εύκολα. Ποια ήταν η εμπειρία σου από τον μικρό σου;

Biggi welcome back!

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Να με και εγω!

Τι κανετε μανούλες και εγκυουλα;

φαιρη φουσκώνεις; Παρακολουθεις τα κιλα σου ή θα τα δεις μια φορα στο τέλος;

Πεκαμπου καλη μετακόμιση να έχετε! Μπραβο σου που τα καταφερνετε τοσα και με δυο μωρα! Θα μας πεις το κολπο σου; Ο αντρας σου ακόμα στο δουβλινο; Θα ερθετε προς τα μέρη μας άραγε;

Φρεσκομανούλα, τι κανει ο μπόμπιρας; Μεγαλώσε και άρχισε να σου χαμογελάει; Δεν είναι μια γλύκα όταν χαμογελάν; Φανταζομαι απο κιλά θα τα πηγαίνετε μια χαρα!

Μπικι πως πέρασες στην Ελλαδα;

Χτες το πρωι έφυγε και η μανούλα μου και αρχίσουμε να μπαίνουμε σε μια σειρα. το σπιτι είναι ευρύχωρο, μένουμε δίπλα στο κέντρο, για την ώρα μια χαρά!

Αληθεια πια ούτε έγκυος είμαι ούτε Αγγλία μένω, μήπως είμαι off topic;:rolleyes:

Οσο για το θηλασμο, εγώ σκεφτόμουν πως θα ήταν πολύ καλά αμα καταφέρω ν θηλάσω για τους πρώτους 6 μήνες. Το τέλειο θα ήταν να φτάσουμε το χρόνο! Πάνω απο όλα όμως η μπέμπα και η ψυχική μου υγεία! Γεια την ώρα πάντως η μανούλα φαίνεται πως έχει αρκετο γαλατάκι για τη μπέμπα (μέχρι την επομενη φορά που θα τη ζυγίσουμε!)

καλημερα κοριτσια

Δεσποινα τα κιλα δεν με απασχολησαν ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη ουτε τωρα....εκτος του οτι εβαλα 7 κιλα στον γιο μου (4.5 γεννηθηκε) γενικα στην εγκυμοσυνη δεν πειναω...κ ουτε λογος για λιγουρες ετσι....οποτε αν με ζυγισει η μαια η απο περιεργεια αν ανεβω εγω στην ζυγαρια.

πικαμπου ο θηλασμος απετυχε απιστευτα την πρωτη φορα κ εν μερει φταιω .... αν θυμασαι μια βδοαμδα πριν την προκληση τοκετου επαθα το συνδρομο bell's palsy, παρελυσε η δεξια πλευρα του προσωπου μου, δεν ξερω αμα την γνωριζετε την παρεση αλλα ειναι απαισια κ φυσικα δεν επανερχεσαι 100%. αυτο με εριξε απιστευτα ψυχολογικα, μπαινω με προκληση στης 42 βδομαδες, κανω 42 ωρες να γεννησω, με παιρνουν με επειγουρα καισαρικη γιατι πεσανε οι παλμοι του μωρου, μια βδομαδα μετα μου χτυπησαν την πορτα τα baby blues κ 2 βδομαδες μετα ξυπνησα ενα πρωι με το στηθος αδειο. την περασα σχεδον ολη την ημερα με τις μαιες, ειναι ενα πολυ σπανιο φαινομενο, ενα 2% μου ειπαν μπορει να παθουν κατι με το γαλα, αλλα το βρηκαν λογικο λογω της ταλαιπωριας. παλεψα 18 ωρες αλλα δεν αντεξα....ο μικρος εκλαιγε με απιστευτο κλαμα...να με φτυνει, να με δαγκωνει, να με ματωνει....κ τα παρατησα....ενιωθα απιστευτη εξαντληση

οποτε αυτη τη φορα επειδη εχω παλι πιθανοτητες να παθω παρεση κ παλι να μην κανω διαστολη κλπ κλπ κλπ η συμβουλη ειναι να μπω με προγραμματισμενη καισαρικη....το δουλευω στο κεφαλι μου πολυ κ ισως αυτη τη φορα προτιμω να βγω πιο χαρουμενη κ ξεκουραστη κ να θηλασω παρα να περασω αυτη τη ψυχολογια παλι...τουλαχιστον να μπορεσω να χαμογελασω σε μια φωτογραφια με τα παιδια μου....

οποτε δεν θα βαλω ορια στον θηλασμο....λογω της καταστασης με την δουλεια του αντρα μου επειδη δεν ξερουμε ποτε κ που θα βρει δουλεια εγω τους ειπα πως θα γυρισω 6 μηνες μετα . βγαινω σε αδεια 1/3 κ θα γυρισω 1/9. οποτε μεχρι τοτε θελω σιγουρα να θηλασω. στο πανεπιστημιο εχουμε κ αιθουσα θηλασμου αν θελεις να πας κατα την διαρκεια της ημερας να θηλασεις το μωρο οποτε θα κανω το καλυτερο δυνατο. στεναχωριεμαι πολυ με τον θηλασμο στον γιο μου, ειχα απιστευτο γαλα κ εβαζε 500γρ την βδομαδα κ ειναι κριμα που με πηρε τοσο απο κατω κ τα παρατησα

Φαιρη τελικα εχες τα προβληματακια στη πρωτη εγκυμοσυνη. Ευχομαι σε αυτη να πανε ολα τελεια.

Ειχες ρωτησει καποτε για το διαβατηριο, αρχικα ειχα κανει αιτηση για καρτα μονιμης κατοικιας, και την εστειλα και αυτη μαζι με την αιτηση, αλλα δεν ειμαι πια σιγουρη πως χρειαζοταν.

Αυτο που εκανα, ειναι να στειλω μαζι με τη αιτηση για το διαβατηριο (ταχυδρομικως, αλλα δε μου το ελεξαν στο ταχυδρομιο) το διαβατηριο μου, το πιστοποιητικο γεννησης της μικρης, τη καρτα μονιμης κατοικιας, τα π60, π45 για τα προηγουμενα πεντε χρονια και εν πολυ συντομα γραμμα που ελεγε γιατι νομιζω πως η μικρη δικαιουται αγγλικο διαβατηριο. Το ελαβα μετααπο 7 εβδομαδες. το διαβατηριο λεει υπηκοοτητα αγγλικη.

Διαφημίσεις

Ε υπάρχει εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα...άλλος στην αρχή άλλος στο τέλος... Τι σημασία έχει :) γερά να είναι τα παιδιά κ οι μαμάδες πάνω απ όλα

....κ γιναυτονπαραπονο δεν έχω από τη περίθαλψη γιατί κάνανε τα πάντα κ δοκίμασα όλα τα υπάρχοντα φάρμακα αχαχαχαχαχ

Εισαι απιστευτη πραγματικα. Περασες τα πανδεινα και παρολα αυτα δεν γκρινιαζεις και κοιτας τα πραγματα απο την αισιοδοξη πλευρα. Γλυκυτατη :-)

Ευχομαι να μην εχεις τιποτα απο αυτα που περασες στην πρωτη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα.

πλακα με κανειιιιις??? σου εχουν μορφινη????μπηκα Τεταρτη μεσημερι για προκληση κ εφοσον δεν προχωραγε η διαστολη με θελανε ξεκουραστη, οποτε στις 1 το βραδυ μου πατησαν ενεσουλα.....μια ζεστη στα ματακια....κατι αστερακια κ πεταλουδιτσες εβλεπα...θολα ολα...κ ενιωθα μια θαλπωρη...κ ζζζζζζ κοιμηθηκα μεχρι τις 5 το πρωι....καλα οι ατιμοι οι γιατροι!!!!!! μελετημενη την ειχαν, μου το ειχαν πει, μεχρι τις 5 λεει θα σε κρατησει...κ στις 5 φαε την συσπασουλα αχαχαχαχαχαχαχ

επισκληριδιο αρνιομουν να κανω, θελανε κιολας να φτασω τουλαχιστον 3 διαστολη για να μου κανουν....τελικα Πεμπτη κατα τις 7 επιμενανε παρα πολυ κ την εφαγα κ αυτη...κ επεσα σε ενα ληθαργο κ δεν ξυπναγα ..με δυσκολια!!!

εχω ομωε ενα μικρο μικρο παραπονακι....μαζι με την μαια μου εκεινο το βραδυ της Πεμπτης ειχα κ μια μαθητευομενη...οταν εκανα το birth plan ειπα να το παιξω καλη, τι σοι εκπαιδευτικος ειμαι, οποτε εγραψα μεσα οτι δεν εχω προβλημα να εχω μαθητευομενους, με εξεταζε λοιπον η μαια, με εξεταζε η μαθητευομενη....της επαιρνε ομως πιο πολυ ωρα...καποια στιγμη στις 3.30 με εξεταζει η μαια, παιρνει σειρα η μαθητευομενη κ η μαια επιμενει οτι δενε χει μετρησει καλα....δεν ξερω ποση ωρα προσπαθουσε η καημενη...ε καποια στιγμη μου λεει συγνωμη κ κοκκινισε η αμοιρη...εγω δεν καταλαβαινα κ πολλα κ γυριζω κ της λεω, τι να κανουμε καπου επρεπε να μαθεις, ετυχε να εινια το δικο μου lOL LOL LOL

κατα τα αλλα δεν βρισκω λογο να παραπονεθω....να παραπονεθω γιατι? επειδη το δικο μου σωμα σκαλωσε? επειδη για τον Α, Β λογο η φυση δεν λειτουργησε τελευταια στιγμη, συμβαινουν κ αυτα. εχω εναν παιδαρο, ενα καλο παιδι κ συνεργασιμο, τι αλλο να ζητησω... :)

καλημερες πολλες

Υ.Γ. το μονο που φοβαμαι κ δεν θελω να περασω τωρα ειναι η παρεση στο προσωπο, θελω να χαμογελασω στις πρωτες φωτογραφειες κ με τα δυο μου παιδια!!!! μονο αυτο ζηταω!!!!

Καλημερα. Δεν ξερω αν παρεξηγησες fairy. Εννοουσα οτι ειχες αρκετα δυσκολη εγκυμοσυνη και περιπλοκο τοκετο και η σταση σου ειναι "δεν υπαρχει εγκυμοσυνη χωρις προβληματακια" και τα προσπερνας ολα με σχετικα θετικη διαθεση. Εχω ακουσει αλλες με πολυ λιγοτερες επιπλοκες που γκινιαζαν και διαμαρτυρονταν λες και ηταν οι μοναδικες που ειχαν να αντιμετωπισουν κατι. Αυτο μου αρεσε σε αυτα που εγραψες, τωρα τι βγηκε απο αυτο που εγραψα δεν ξερω. Ας οψεται ο γραπτος λογος (και η ταμπλετα που δεν εχει τονους στα ελληνικα) :-)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...