Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eugie μου και οι δύο μου γιοι είχαν (ο μικρός ακόμη έχει) γαστροϊσοφαγική παλινδρόμηση. Αν πας στον gp το μόνο που θα σου δώσει είναι gaviscon infant το οποίο σε μας δεν έκανε και πολλά. Αν θέλεις έχω και 2 αχρησιμοποίητα κουτιά να σου στείλω. Τώρα που είμαστε Ελλάδα η παιδίατρος μας έδωσε epadoren (στον μεγάλο γιο που την είχε πιο ήπια δεν μας είχε δώσει τίποτα). Πάμε λίγο καλύτερα με αυτό αλλά εξακολουθούμε να βγάζουμε πολύ γάλα. Η μικρούλα σου από ότι καταλαβαίνω πρέπει να το έχει σε πιο ήπια μορφή, αν δεν σου βγάζει γάλα, οπότε ίσως στη δική σας περίπτωση το gaviscon να κάνει δουλειά. Αν έχετε παιδίατρο στην Ελλάδα πάρε τηλέφωνο και ζήτα γνώμη. Αν σου προτείνει epadoren και δεν υπάρχει στην Αγγλία πες μου να το πάρω και να σου το φέρω. Ερχόμαστε 7 Σεπτεμβρίου.

Peek pws edines to gaviscon otan thylazes? Me nero se mpoukali opws lene oi odhgies? h edines gala sto mpoukali gia na to dwseis. rwtaw epidh h giatros mou eipe na bgazw gala gia na dinw to gaviscon me mpoukali h alliws na to dinw me formula. sTo kouti omws lene gia breastfed babies na to dineis me nero meta to taisma. I am a bit puzzled.

Με νερο και κουταλακι οπως λενε οι οδηγιες. Ετσι μου ειχαν πει απο το νοσοκομειο κιολας. Βραζεις νερο σε ενα μπρικακι, το αφηνεις να κρυωσει και το χρησιμοποιεις για μια μερα. Την επομενη βραζεις καινουριο. Ελπιζω να σας βοηθησει. Επειδη οπως ξερεις χρησιμοποιουμε epadoren πλεον, μου εχουν περισσεψει 2 κουτια gaviscon και δεν εχω τι να τα κανω. Αν θελεις στειλε με πμ τη διευθυνση σου να στα ταχυδρομησω.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Με νερο και κουταλακι οπως λενε οι οδηγιες. Ετσι μου ειχαν πει απο το νοσοκομειο κιολας. Βραζεις νερο σε ενα μπρικακι, το αφηνεις να κρυωσει και το χρησιμοποιεις για μια μερα. Την επομενη βραζεις καινουριο. Ελπιζω να σας βοηθησει. Επειδη οπως ξερεις χρησιμοποιουμε epadoren πλεον, μου εχουν περισσεψει 2 κουτια gaviscon και δεν εχω τι να τα κανω. Αν θελεις στειλε με πμ τη διευθυνση σου να στα ταχυδρομησω.

Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. Και εγω με κουταλακι το εδωσα αν και κανει καμποση ωρα να παρει ολη τη δοση η μικρη (30 ml). Θα σου πω αν χρειαστω αλλο, προς το παρον θα το δοκιμασουμε να δουμε αν εχει αποτελεσμα και αν οχι θα παμε στο επομενο φαρμακο (πιθανο αυτο που περνει ο γιος σου). Παντως φτου φτου πρωτη φορα το πηρε σημερα και κοιμαται ηρεμη! Συνηθως μετα απο κοπο και κλαμα κοιμόταν πάντα μετά τις δέκα.

Μακαρι να ηρεμησει το μωρακι και εσεις μαζι :-)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας αγγλιδουλες. Πως εισαστε; Που χαθηκατε;

Ειρηνη πως τα παει ο μπομπιρας; Πως ςισαι εσυ;

Φαιρη, εγκυουλα πως ειστε εσεις; Εκανες την αυχενικη; Πως μεγαλωνει το μικρακι σου; Εσυ πως εισαι; Απο το καροτσακι μου φαινεται πως πας για το κοριτσι! Και εμεις κοσατο εχουμε, καλουτσικο, αλλα αν μπορουσα να διαθεσω περισσοτερα σιγουρα θα πηγαινα για bugaboo, νομιζω ειναι πολυ καλυτερα.

Ευγενια, τι κανει η μικρη σου; Χρειαστηκε το σιροπακι τελικα; Κανατε υπερηχο;

Χρυσα πως περασατε ελλαδα;Τα καταφερες τελικα στο ταξιδι της επιστροφης με τα δυο μικρα;

Στα νεα μας, επιτελους φευγουμε στις 25. Ηρθε και το διαβατηριο (στις 7 εβδ) το σπιτι σχεδον το αδειασαμε, και τωρα απλως περιμενουμε. Η μικρη αρχισε να βαζει βαρος, επιτελους ξεπερασαμε τα 4.0 κιλα! Καναμε και το πρωτο μας εμβολιο. Πηγα και στο γιατρο για το check των 6/8 εβδομαδων που περιοριστηκε στο να με ρωτησει πως αισθανομαι:confused:. Ετσι εγινε και σε σας; Δεν επρεπε να με εξετασει, εστω να μου παρει τη πιεση η να νιωσει τη κοιλια μου; :confused:

Γεια σας κοριτσια. Χαθηκαμε οντως.

Δεσποινακι ολα καλα με το ταξιδι. Ειχα το μωρο στο mei tai και ο μεγαλος ηταν με τα ποδια. Καναμε baggage drop με τον πατερα μου, μας περασαν απο το fast lane στον σωματικο ελεγχο και μετα χαζευαμε τ' αεροπλανα στην αιθουσα αναμονης. Ειχα κλεισει θεσεις 3 σειρες απο το τελος για να ειμαστε κοντα στις τουαλετες και μας βγηκε γενικα σε καλο, γιατι τα καροτσακια εφταναν σε μας στο τελος και δεν εμποδιζαν τη διελευση. Στο Heathrow με βοηθησε μια κοπελια να βαλω τη βαλιτσα στο καροτσακι και μετα μας παρελαβε ο αντρας μου.

Απο τοτε που επιστρεψαμε ο μεγαλος περναει φαση οπου ξαφνικα αρχισε να κλαιει την ωρα που τον αφηνω στο σταθμο και γενικα πεφτει πολυ γκρινια και κλαμα με το παραμικρο. Στο μεταξυ, σε 2 εβδομαδες μετακομιζουμε, εδω κοντα σε μεγαλυτερο σπιτι, και δεν ξερω πως θα το παρει.

Με τον μικρο ξεκινησαμε baby led weaning χτες αλλα δεν ξερω αν θα το συνεχισω για πολυ ακομη. Μεχρι στιγμης απλα πιανει την τροφη, βαζει τα χερια του στο στομα αλλα δεν τρωει τιποτα. Το ξερω οτι ετσι γινεται στην αρχη αλλα δεν ξερω ποση υπομονη θα κανω και φοβαμαι οτι θα το γυρισω στα αλεσμενα. Ειδομεν...

Δεσποινα ευχομαι ολα να πανε καλα με την μετακομιση και να προσαρμοστειτε γρηγορα στο νεο περιβαλλον. Συμφωνα με οσα μου λεει ο αντρας μου ειναι γραφικη η πολη, εχει ορισμενα κτηρια με ομορφη μοντερνα αρχιτεκτονικη και το Temple Bar θυμιζει Soho. Οι Ιρλανδοι ειναι γενικα ωραιοι τυποι, πιο ανοιχτοι απο τους Αγγλους, αν και η προφορα τους ειναι δυσκολη. Το χειροτερο δυστυχως ειναι ο καιρος. Να προετοιμαστειτε για περισσοτερο κρυο και βροχη.

καλησπερα κοριτσια

ναι εκανα αυχενικη την Τριτη κ ολα αψογα....

δεσποινα ποιο κοσατο εχετε? το μπουγκαμπου δεν μου αρεσει καθολου σαν σχεδιο κ επειδη ειναι χαμηλο...επισης λιγο που το εκανα μπρος πισω της φιλης μου μου φανηκε πολυ βαρυ. για μενα επειδη κανω πολλα δρομολογια με τα ποδια το θελω ελαφρυ...οσο για το κοκκινο τυχαια το εδειξα αχαχαχα μου αρεσει κ το λαχανι του :)

επισης μου αρεσε πολυ το ουστερ αλλα θελω να ρωτησω αν κλεινει με την θεση πανω, κ αυτο πολυ βασικο να μην χρειαζεται να βγαζω την θεση.

Γεια σας κορίτσια!

Νεραιδομαμα χαίρομαι που πανε όλα καλα με το νινι.

Δέσποινα μια χαρα κι εμείς. Ησυχα. Μαμ, κακά και νάνι, το μωρακι. Καλούλι είναι.

Το γάλα μόνο πρέπει να είναι έτοιμο στο δευτερόλεπτο, αλλιως τοτε γινεται ο κακος χαμός! Με έχει σώσει το warm bottler της avent. Δεν χρειάζεται καν να σηκωθω καλα καλα απο το κρεβάτι για το γάλα του το βράδυ.

Χρυσσα καλώς ήρθες πίσω! Ευγενία που είσαι εσυ πουλί μου?

RLcRp1.png

δεσποινα ξεχασα να σε ρωτησω....εβγαλες αγγλικο διαβατηριο? της εβγαλες αγγλικη υπηκοοτητα η απλα πηρες μονιμη κατοικια?

με το καλο να εγκατασταθειτε στην Ιρλανδια!!!

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια?

Δέσποινα ποτε φεύγεις για Ιρλανδία? Τι κάνει το μωρακι? πήρε κι αλλο βάρος?

fairy πως παει η εγκυμοσυνη? Biggi εσυ λιαζεσαι ακόμα στην πατριδα πουλι μου? Ελένη?

Νατασσα, Χρυσσα, Ευγενία, Μαριζα όλες καλα η να βάλω τις φωνές;;;;;;

RLcRp1.png

καλως το κοριτσι!!! ολα καλα εδω με μενα...εσυ πως πας με τον μικρο? ξυπναει αρκετες φορες την νυχτα? ελπιζω να εχετε μπει σε μια σειρα κ κυριως να εμαθε την μερα απο την νυχτα ααχαχαχαχα...θυμαμαι τα δικα μου με τις βαρδιες να τον μαθουμε

Γεια σας και απο εδω :-)

Ολα καλα κοριτσια μου, χαιρομαι και για τα δικα σας καλα νεα. Ειρηνακι πες λιγο για τη ζωη με τον μπεμπακο. Fairy ταλαιπωρησε με morning sickness? Εμεις το Σαββατο μετακομιζουμε στην ιδια γειτονια αλλα σε μεγαλυτερο σπιτι οποτε μεσα σε ολα τα αλλα εχω και αυτο. Αλλα ολα καλα. Δεν διαμαρτυρομαι. Υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα θα τα βρουμε.

peekaboo οχι ευτυχως, κ στις 2 εγκυμοσυνες το μονο που ειχα ηταν τρομερη υπνηλια μεταξυ 6 κ 10 εβδομαδων. δεν ξερω εσυ πως βιωσες την δευτερη εγκυμοσυνη σου, αλλα δεν ενιωθες να κουραζεσαι πιο πολυ? εχω κ τον μεγαλο μου γιο που τα απογευματα κ τα ΣΚ με θελει δικη του κ κουραζομαι αρκετα :) τον βαζω για υπνο στις 9 κ 90% των περιπτωσεων με παιρνει ο υπνος διπλα του, μην σου πω κοιμαμαι πρωτη αχαχαχαχα

βεβαια ξυπναω πολυ καλα καθε πρωι, απλα τα βραδυα νιωθω πολυ κουρασμενη...βεβαια τα παρτυ δεν λειπουν, ο κοσμος ειναι μονιμος στο σπιτι μας αχαχαχα

με το καλο να πατε σε μεγαλυτερο σπιτακι. εμεις το μονο που θα κανουμε ειναι να παμε τα παιδια στην δικια μας κρεβατοκαμαρα η οποια ειναι τεραστια οταν θα νιωσω ετοιμη να βγαλω το καινουριο μπεμπακι απο διπλα μου...τον μεγαλο μου γιο τον εβγαλα οταν ηταν 5 μηνων...

Ευτυχως morning sickness ειχα μονο στο πρωτο 3μηνο και με τους δυο. Αυτο που λες με τον υπνο ακριβως ετσι το ειχα και εγω. Οτι ωρα κοιμιζα το παιδι με επαιρνε και μενα ο υπνος. Συνηθως 8:30 η αντε 9. Στο δευτερο τριμηνο κουραζομουν λιγοτερο και εμενα ξυπνια πιο αργα :-P Σε σχεση με το πρωτο ενιωθα οτι πεταγα. Στον 8ο μηνα ηταν που αρχισε η εξαντληση αλλα εχεις καιρο ακομη :-)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...