Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

κοριτσια στη Αγγλια καλησπερα!!συγνωμη για τη σφηνα, αλλα ηθελα να σας ρωτησω 2-3 πραγματακια!ο αδερφος μ ανεβαινει για μεταπρυχιακο Λονδινο.κ μαζι με αυτον θα ανεβει κ η μαμα μ για 5 μερες.θα μενουν στο hyde park ή bayswater.ηθελα να σας ρωτησω εαν υπαρχει καποιο Outlet με βρεφικα ειδη στην περιοχη ή σε περιοχη που παει το μετρο, εαν συμφερουν απο αποψη τιμης σε σχεση με την Ελλαδα ή και εαν καποιο μπορει να στειλει Ελλαδα μεγαλα κομματια, οπως καροτσι.(φανταζομαι δε θα συμφερει να το κατεβασουν με το αεροπλανο..)

ευχαριστω εκ των προτερων!καλη συνεχεια στις εγκυμοσυνες σας~!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνουλα να σου ζησει ο παιδαρος!! Να ναι γερος, και δυνατος σαν τα ψηλα βουνα, τυχερος και ευτυχισμενος!!! Συγκινηθηκα που διαβασα την ιστορια της γεννας, ειδικα το κομματι με το σταυρουδακι που σου εβαλε στο χερι η αναισθησιολογος να το σφιγγεις...

Οι γονεις σου ηρθαν απο Ελλαδα? Θα το πας στην ελληνικη εκκλησια για την ευχουλα κα το σαραντισμο?

Eleni

bd5c7983f7.png

ηθελα να σας ρωτησω εαν υπαρχει καποιο Outlet με βρεφικα ειδη στην περιοχη ή σε περιοχη που παει το μετρο, εαν συμφερουν απο αποψη τιμης σε σχεση με την Ελλαδα ή και εαν καποιο μπορει να στειλει Ελλαδα μεγαλα κομματια, οπως καροτσι.(φανταζομαι δε θα συμφερει να το κατεβασουν με το αεροπλανο..)

Αν εννοείς στοκατζίδικο, δεν ξέρω αν υπάρχουν, δεν έχω δει ποτέ. Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, ρούχα ή κάτι άλλο; Τι μάρκες;

Για καρότσι μάλλον δεν θα συμφέρει να το πάρεις από Αγγλία και να στο στείλουν. Στο Amazon έχεις κοιτάξει;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

derbybaby εγω εστειλα καροτσι στην αδερφη μου Ελλαδα απο αμαζον (καροτσι κ καθισμα αυτοκινητου) κ μου στοιχισε 25 λιρες μονον τα μεταφορικα...θεωρω πως συμφερει πολυ. κατι αλλο για Λονδινο δεν γνωριζω μιας κ δεν μενω εκει...αλλα γενικα θα συνιστουσα κ εγω αμαζον, σχεδον τα στελνει ολα

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

ρωτουσα για στοκατζιδικο ναι, ειχαν βρει ενα μαδερκεαρ αλλα ηταν πολυ μακρια απο οτι μ ειχε πει ο αδερφος μ.δεν ηξερα πως συμφερει τοσο το αμαζον..να πω δλδ καλυτερα να το κανει ο μικρος!

ο λογος που ρωτησα ειναι γιατι προπερσι ειχαν παει Ιταλια κ ειχαν βρει Outlet της prenatal κ αγορασαν καροτσι-πορτ μπεμπε-καρεκλακι αυτοκ.μονο με 250 ευρω, που στην ελλαδα ολο το συστημα φτανει τα 400..

οποτε αναρωτιομασταν αν μπορουσαν να βρουν κατι αντιστοιχο λονδινο.για ρουχαλακια κ τετοια εχει κ εδω με καλες τιμες (βλ. h&m, zara)

κ παλι ευχαριστω!

Tnvip2.png

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, δε νομίζω να βρεις στοκατζίδικο στο κέντρο του Λονδίνου, δεν συμφέρουν τα ενοίκια! Στην Αγγλία συνήθως οι καλές προσφορές είναι online, όλα τα μαγαζιά τις κάνουν κατά καιρούς, αλλά πρέπει να το ψάχνεις.

Πάντως δεν είναι απαραίτητο ότι οι τιμές στην Αγγλία θα είναι φτηνότερες από τις Ελλάδας. Τα Chicco για παράδειγμα είναι ακριβά, στην καλύτερη περίπτωση ίδια τιμή με την Ελλάδα. Πέρσυ πήρα στην Αθήνα σύστημα καροτσάκι - ποδόσακο - καρεκλάκι αυτοκινήτου από τα Mothercare στη μισή τιμή απ' ότι είχε το ίδιο ακριβώς σύστημα στην Αγγλία. Και το καλοκαίρι που είχα πάει στα Λητώ με μια φίλη μου να δούμε ένα Bugaboo, το βρήκαμε 100 ευρώ φτηνότερο απ' ό,τι αν το έπαιρνε στην Αγγλία - και ετοιμοπαράδοτο! Οπότε πριν κάνεις αγορές, θα σε συμβούλευα να συγκρίνεις προσεκτικά τιμές.

Και εννοείτε τσέκαρε και το Amazon, εμείς το χρησιμοποιούμε πολύ.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Δέσποινα, Ειρήνη, πώς τα πάτε; Πώς είναι τα μωράκια σας;

Ναι, δε νομίζω να βρεις στοκατζίδικο στο κέντρο του Λονδίνου, δεν συμφέρουν τα ενοίκια! Στην Αγγλία συνήθως οι καλές προσφορές είναι online, όλα τα μαγαζιά τις κάνουν κατά καιρούς, αλλά πρέπει να το ψάχνεις.

Πάντως δεν είναι απαραίτητο ότι οι τιμές στην Αγγλία θα είναι φτηνότερες από τις Ελλάδας. Τα Chicco για παράδειγμα είναι ακριβά, στην καλύτερη περίπτωση ίδια τιμή με την Ελλάδα. Πέρσυ πήρα στην Αθήνα σύστημα καροτσάκι - ποδόσακο - καρεκλάκι αυτοκινήτου από τα Mothercare στη μισή τιμή απ' ότι είχε το ίδιο ακριβώς σύστημα στην Αγγλία. Και το καλοκαίρι που είχα πάει στα Λητώ με μια φίλη μου να δούμε ένα Bugaboo, το βρήκαμε 100 ευρώ φτηνότερο απ' ό,τι αν το έπαιρνε στην Αγγλία - και ετοιμοπαράδοτο! Οπότε πριν κάνεις αγορές, θα σε συμβούλευα να συγκρίνεις προσεκτικά τιμές.

Και εννοείτε τσέκαρε και το Amazon, εμείς το χρησιμοποιούμε πολύ.

se euxaristw polu polu!!!8a enimerwsw!!!

Tnvip2.png

C5iVp2.png

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?

Εμείς είμαστε καλα, χαζεμενοι, κοιτάμε τον μικρούλη όλη μέρα! Τι ευτυχία είναι αυτη? Ποτε δεν το περίμενα πως θα ήταν έτσι! Αφου βαζει τις φωνες κι εγω αντί να εκνευριζομαι, γελαω!

Ήρθαν οι μαιες τρεις φορές, η health visitor, αύριο θα έρθει η κοπέλα απο το breast feeding support και γενικά είμαστε σε εγρήγορση, κόσμος παει κι έρχεται.

Ελένη μου ευχαριστω για τις ευχες σου, οι δικοί μου θα έρθουν τέλος Οκτωβρίου κι εγω ξεκίνησα διαδικασίες για το διαβατήριο του για να πάμε κι εμείς μετα. Εχω επίσης επικοινωνησει με την πιο κοντινή μου ελληνορθοδοξη κοινότητα για το σαραντισμα του. Πέρασαν κιόλας 13 μέρες, πως περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός! Γάλα πίνουμε πολυ, γύρω στα 600-700 ml την ημέρα, που να τον προλάβω τον φαταουλα μου? χαχαχαχα!!!:|

RLcRp1.png

Μπράβο τραβελ που πάτε τόσο καλα! Φαίνεται απο το μήνυμα σου το ποσο έχετε χαζεψει χεχε. Ειναι μοναδικά συναισθήματα αυτα που όσα παιδια κ να κανεις κάθε φορα θα ειναι πρωτόγνωρα :)

Με το καλο να 40ντησετε (έτσι δε λένε; Να με συμπαθατε δε ξέρω απο αυτα εγω δεν πήγα για ευχές) έξω έχετε βγει η περιμένεις να 40ντησεις πρώτα; Θα κατεβείτε σύντομα ελλαδα;

Καλη συνέχεια να έχετε όλα θα σας πανε περίφημα :)

Διαφημίσεις

derbybaby, να κοιτάξεις τις προσφορές σε διάφορα μαγαζιά, Tesco, Kiddicare, Pramworld, Asda, ToysRUs, Mothercare, PreciousLittleOne, John Lewis. Άμα σκεφτώ και κανένα άλλο θα σου πω!

Ειρήνη, μια χαρά σας βρίσκω! Φτου φτου σκόρδα :cool:

Καλημέρα κορίτσια,

Ειρήνη να σας ζήσει ο γιος! Να είναι πάντα τυχερός και ευτυχισμένος. Ταλαιπωρήθηκες αλλά αξιζε τον κόπο! Ελπίζω να μην είσαι τελείως ξενυχτισμένη. Πως πάει η ανάρρωση από την καισαρική?

Derbybaby, δοκίμασε και το kiddicare.com. Είναι online shop αλλά έχει και κατάστημα εκτός λονδίνου στο Peterborough. Είχα παραγγείλει από εκει το καρότσι της stoke για κάποιον από Ελλάδα. Το είχα βρει σε πολύ συμφέρουσα τιμή γιατί ετυχε να το έχει προσφορά και το έστειλαν Ελλάδα χωρίς εξτρα επιβάρυνση. Ελπίζω να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει.

Γεια σας κορίτσια!

Νεραιδομαμα βγαίνουμε συχνά. Απο την τεταρτη μέρα βγήκαμε! Και σούπερ μάρκετ πάμε, τώρα θελω να συνελθω λιγο, να πάρω έναν μαρσιππο να τον φοραω τον μπεμπη!

eugie, ακόμα αναρρωνω. Πονακια εχω, ιδιαίτερα στην μέση. Πινω τα φάρμακα μου και ισιωνω! Ο μικρός τρώει, όχι μάλλον δεν το είπα καλα. ΤΡΩΕΙ λέμε!!!! Και δικο μου και φόρμουλα και μια πίτα γύρο άμα κάτσει! χαχαχαχαχα!!!!

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...