Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

καλη επιστροφη πικαμπου!!!! εχω κ εγω κατι ωραια apps αν θελεις να σου πω :) μπορει βεβαια να εχουμε κ τα ιδια χεχε

ειμαι σιγουρη η επιστροφη θα ειναι ευκολη, μονο η πτηση ειναι κ ευτυχως ο μικρος σου τωρα εχει κ δικη του θεση που κανει την διαφορα...εμεις πεταμε πολυ ανετα πλεον :)

με το καλο να ανταμωσετε με τον μπαμπα σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστούμε! Για πες για τα apps. Δεν έχω iphone, έχω android. Για τι είναι αυτά που λες;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

χεχε......iphone LOL

εχω ενα που ταιριαζει τα γραμματα κ φτιαχνει τα ζωακια, εχω καποια αλλα με τραγουδακια που του αρεσουν πολυ, τραντζιστορ κατηντησε το iphone αχαχαχαχαχ κ διαφορα αλλα που εχω στο ipad κ δεν τα θυμαμαι τωρα :)

No worries. Κατέβασα κάτι παρόμοια :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ειρήνη να σου ζήσει ο μπέμπαρος!! Πάντα καλότυχος και ευτυχισμένος, να τον καμαρώσετε γαμπρό! Πώς ήταν ο τοκετός; Τώρα πώς τα πάτε; Γράψε μας εντυπώσεις!

Αύριο θα κάνω δύο βουτιές προς τιμήν σας :mrgreen:

Φιλιά!!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

Ο τοκετός ήταν ιδιαίτερος το λιγότερο!

Την μέρα που κάναμε εισαγωγή στο νοσοκομείο είχα το πρωι ραντεβού με την μαία μου, προγραμματισμένο check up 38ης εβδομάδας. Είδε λίγο ανεβασμένη την πίεση μου και έτσι με παρέπεμψε στο νοσοκομείο κλείνοντας μου ραντεβού την ίδια μέρα μετά από μία ώρα. Να φανταστείτε πόσο χαλαρά ήταν τα πράγματα που είχα οδηγήσει μόνη μου μέχρι την τοπική μαιευτική μονάδα. Ήρθα λοιπόν σπίτι, λέω βρε δεν παίρνω και την βαλιτσούλα μου μπας και? και πήγαμε στο νοσοκομείο.

Εκεί καναμε και άλλες εξετάσεις και τελικά κάναμε εισαγωγή για τοκετό με πρόκληση. Εκεί κορίτσια ξεκίνησε το πανηγύρι! Τις πρώτες 2 ημέρες με έπιασαν οι τεχνητοί πόνοι (ιδιαίτερα την δεύτερη μέρα έφτασα σε ωδύνες τοκετού), αλλά μετά γιοκ (διαστολή 1)! Να με δείτε την τέταρτη μέρα πάνω σε μπάλα pilates μπας και κατέβει το μωρό ή ένεργοποιηθεί τίποτα, μπά.... τζίφος! Πώς λέμε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά? Ταυτόχρονα μου έκαναν μετρήσεις πίεσης, γενικότερο check up για έλεγχο προεκλαμψίας.

Αποφασισαν οι γιατροί κατόπιν να μου σπάσουν τα νερά, για να εξαναγκάσουν τον οργανισμό να μπεί σε mode τοκετού. Γίνεται και αυτό (αξέχαστο θα μου μείνει... μην μπώ σε λεπτομέρειες), κάνουμε επισκληρίδιο, πια ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη και περιμένουμε. Και περιμένουμε. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. Εννιά ώρες αργότερα.... διαστολή τρία. Η πίεση η δική μου στα ύψη και ο μπεμπούλης μου 200 χτύπους ακατεβατους! Είχαμε πια ταλαιπωρηθεί αρκετά και οι δύο. Μου πρότειναν καισαρική ή κάθε μία ώρα να παίρνουν αίμα από το κεφάλι του μωρού για να βλέπουν αν είναι καλά. Δεν το συζήτησα καθόλου. Υπέγραψα για καισαρική και μπήκαμε.

Εκεί ήρθε και ο μπαμπούλης μας (ντυμένος γιατρός - ένας κούκλος), εδώ να πώ ότι ήταν συνεχώς δίπλα μου, την νύχτα την είχε περάσει κοιμισμένος στο πάτωμα. ζζζζζ.....

Το μωράκι τσακ μπαμ ουά ουά χαρές και πανηγύρια, εγώ όμως δεν μπορούσα να τον κρατήσω γιατί ξαφνικά ανέβασα πυρετό 39,7, έτρεμα σαν το ψάρι από τον λαιμό και κάτω, από εκεί και πάνω λες και ήμουν σε κλίβανο. Δύο φορές έπεσαν οι παλμοί μου, μου έκαναν δύο ενέσεις αδρεναλίνης, τα μηχανήματα βάραγαν μπίου μπίου, ο μπαμπάς μας έκλαιγε, οι γιατροι έκαναν γρήγορα γρήγορα, η αναισθησιολόγος μου έβαλε το σταυρούδάκι μου στο χέρι (το είχα καθόλη την διάρκεια στην χούφτα μου, αλλά μου είχε πέσει) κι εγώ κορίτσια δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Μόνο έλεγα καίγομαι, καίγομαι και του έλεγα εσύ γιατί κλαίς?

Τεσπά όλα καλά, βγήκαμε, πήγαμε στην αίθουσα ανάνηψης, μου έφεραν τον μικρό, τι μικρός άμα τον δείτε έχει διάπλαση μωρού 2-3 μηνών! και ο πυρετός έπεσε. Τέλος καλό, όλα καλά! Μείναμε στο νοσοκομείο άλλες 3 μέρες για ενδεχόμενο λοίμωξης μου είπαν και μετά τους είπα κορίτσια πολύ χάρηκα είσαστε όλες φοβερές αλλά μήπως να πηγαίνω κι εγώ, κοντεύω να γίνω παλιά εδώ! χαχαχααχα! Πήραμε τα φαρμακάκια μας και τις ενέσεις μας και τα κάνω εδώ στο σπίτι για λίγες μέρες ακόμα!

Αυτή ήταν η εμπειρία μου κορίτσια, δεν θα πώ ότι risk free αλλά δεν λένε ότι τα αγαθά κόποις κτώνται? Το προσωπικό ήταν υπέροχο, λάτρεψα την αναισθησιολόγο μου καθώς και την registrar που μου έκανε την καισαρική. Ήρθαν μετα να με δούνε, μου είπαν πως σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη, προσοχή στην πίεση, μέγεθος μωρού και οπωσδήποτε καισαρική ασυζητητί.

Αυτάααααααααααααα. Και τώρα με τον ζαχαρένιο μας είμαστε τρισευτυχισμένοι, πήγαμε και την πρώτη μας βόλτα εχθές και γενικά εμείς χρειαζόμαστε τις πάνες και όχι αυτός! χαχαχαχαχα!!!!!

Ελπίζω να μην φόβησα καμία εγκυούλα, αλλά πώς να γράψω την εμπειρία αν είναι να πώ ψέμματα.

RLcRp1.png

Πολυ χαίρομαι που όλα πήγαν καλα!!!! Κραταγα τα πρωτεία που έκανα 42 ώρες να γέννησω κ εγω με επιπλοκες μπήκα για καισαρικη, τώρα εφαγα τη σκόνη σου χαχαχα

Είμαι σίγουρη πως παρόλη τη ταλαιπωρία θα σου μείνει ως γλυκιά ανάμνηση μιας κ το μικρο σου θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα :)

Καλη προσαρμογή κ καλές βολτουλες :)

Ειρήνη να σας ζήσει ο παίδαρος! Δεν πειράζει που ταλαιπωρήθηκες, αυτά θα τα ξεχάσεις σύντομα, αν δεν τα έχεις ξεχάσει ήδη ;)

Πάντως κορίτσια πολλές καισαρικές ακούω, και λένε ότι στην Αγγλία δεν κάνουν καισαρικές. Μεγάλη μούφα αυτό...

καλημερα σε ολους και ολες. Σας ευχομαι τα καλυτερα για εσας και τα παιδια σας και στην νεα μαμα ευχομαι τα καλυτερα και οτι αυτος ο πονος ειναι ενας πονος που ξεχνιεται γρηγορα. Εγω τον πονο της καισσαρικης τον περασα 3 φορες.

εχουμε ενα μηνα που ηρθαμε απο την κορινθο και μενουμε προσωρινα στο palmers green καθοτι ο μεγαλος μας γιος θα παει στην β γυμνασιου, η κορη μου ειναι 9 ετων και ο μικρος μου γιος ειναι 4. Προσπαθω να βρω γονεις οι οποιοι μενουν κοντα στο west acton και στελνουν τα παιδια τους στο ελληνικο γυμνασιο για να μπορει να πηγαινει ο γιος μου μαζι με αλλα παιδια στο σχολειο το ελληνικο και να μπορεσουν και τα δυο μικροτερα να πανε στο ελληνικο σχολειο στο west acton. Οποιαδηποτε πληροφορια θα μας ηταν πολυ χρησιμη.

Ευχαριστω

Marija κακά τα ψέμματα απο τα 30 κ μετα ειναι πιο συχνές οι επιπλοκες χεχε.δεν νομίζω να δεχόταν καμια να μην κάνει καισαρικη όταν βλέπεις το παιδι σου να χάνει παλμους κ να προσπαθείς ηδη δυο-τρεις μέρες . Σε αντίθεση με την ελλαδα που σε παίρνουν αμέσως για καισαρικη σωστά; Πιστευω εδω εξαντλούν όλα τα περιθώρια

Προχθές η Μαια γυρίζει κ μου λέει οτι οι καλύτερες κ ευκολότερες γεννες γίνονται στις εφηβες, εκτός της καλής σωματικής κατάστασης δεν εχουν γνώση για τη γέννα κ ΚΑΤ επέκταση δεν εχουν κ συγκεκριμένες προσδοκίες οπως μια μεγαλύτερη γυναίκα που έχει διαβάσει κ δυο βιβλία παραπάνω

Τώρα δεν ξέρω αν έχεις άλλη εμπειρία, απο όσους ξέρω εδω μόνο εγω εφαγα μαχαίρι

Διαφημίσεις

Καλά, το να μην δέχεσαι να κάνεις καισαρική ενώ πέφτουν οι παλμοί του παιδιού είναι από τραγικό έως εγκληματικό. Δεν συζητάμε καν αυτή την περίπτωση, αλίμονο αν το μωρό κινδυνεύει κι εσύ έχεις την έννοια στο να μην κάνεις καισαρική!

Απλά αυτό που είπα είναι ότι ενώ στο πάρεντς πολλές φορές ακούς να λένε "μόνο στην Ελλάδα κάνουν καισαρικές" τελικά και στην Αγγλία είναι ουκ ολίγες οι περιπτώσεις της καισαρικής. Εγώ τουλάχιστον ξέρω αρκετές (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) και επισήμως οι στατιστικές μιλάνε για 25-30%. Δεν είναι και μικρό το ποσοστό αν σκεφτούμε ότι στην Ελλάδα είναι αρκετές οι καισαρικές από επιλογή (γιατρών ή εγκύων) και το ποσοστό δεν είναι πολύ μεγαλύτερο (45% αν δεν κάνω λάθος). H βασική διαφορά είναι ότι στην Ελλάδα γίνονται πολλές εύκολες καισαρικές, ίσως γιατί οι γιατροί δεν παίρνουν ρίσκα, ενώ στην Αγγλία σε ταλαιπωρούν αρκετά μέχρι να σε βάλουν στο χειρουργείο.΄

Οι ευκολότερες γέννες μπορεί να γίνονται στις έφηβες, αλλά οι επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι περισσότερες. Για να μην αναφερθούμε στις κοινωνικές διαστάσεις του θέματος... Όσο για τις προσδοκίες, το σύστημα σε εξαναγκάζει να έχεις προσδοκίες. Εμένα που δεν ήθελα να ξέρω τίποτα περί γέννας με πίεζαν πάρα πολύ να ενημερωθώ για να φτιάξω το birth plan. Άμα ενημερωθώ, λογικό δεν είναι να έχω και προσδοκίες; Αλλιώς τι νόημα έχει η ενημέρωση;

@Βασιλική1971, δυστυχώς για το ελληνικό σχολείο δεν γνωρίζω κάτι. Ίσως κάποια άλλη κοπέλα έχει πληροφορίες.

Γεια σας κοριτσάκια!

Ειρηνη και πάλι να σου ζήσει!

Αχ, ταλαιπωρήθηκες καημενούλα μου, αλλά πάλι καλά που όλα πήγαν καλά και τώρα είστε στο σπιτάκι σας! Οταν είχες πει αρχικά πως ο μικρος γεννήθηκε 5κιλα πόνεσα γιατι σκέφτηκα που να βγει απο εκεί κάτω! Τελικά κάτι ήξερε το σωμα σου και δεν ήθελε να πάει για φυσιολογικο! Αληθεια, πώς και έτσι ο μικρός βγήκε τοσο μεγάλος; Εχετε ιστορικό με μεγάλα μωρα, παιζει να είχες διαβητη ή απλώς έτυχε! Ερωτησεις και εγω για φρεσκομαμά! Και πάλι να σας ζήσει!

Δε ξέρω για ποσοστά, πάντως στο θάλαμο που ήμουν εγώ, νομίζω πως ήμουν η μόνη που δεν είχε κάνει καισαρική! Δε νομιζώ να είναι απο επιλογη, κακά τα ψέματα, οι επιπλοκες πια κατα τη διάκρεια του τοκετου είναι πολλές για πολλους και διαφόρους λόγους!

Φαιρη, πως πήγε η πρώτη επισκεψη με τη μαία; Ποτε θα δείτε το σποράκι σας;

Βασιλικη, δυστυχως δεν είμαι απο Λονδινο, εύχομαι όμως να τη βρείτε την άκρη. Αμα δε μπορεσεις να βρεις πληροφοριες απο εδώ, θα σου πρότεινα την αλλη Κυριακη να πας στην ελληινκή εκκλησία, τουλάχιστον σε μερικές άλλες πολεις, μετά απο τη λειτουργια προσφέρουν καφέ και τη δυνατότητα να γνωρίσεις άλλους έλληνες, ολο και κάποιος θα γνωρίζει να σε βοηθησει!

Έχετε δίκιο fairy, Μarija ήδη τα έχω ξεχάσει! Αξιζε τα πάντα και θα πέρναγα και πιο πολλά για χάρη του.

Δεσποινάκι, ο μπαμπάς μας είχε γεννηθεί 12 pounds και ο μπέμπης γεννήθηκε 10 pounds. Εξέταση για διαβήτη είχα κάνει λόγω ιστορικού της μαμάς μου αλλά δεν έχω.

RLcRp1.png

καλημερα. Επειδη ειμαι καινουργια στο Λονδινο μηπως μπορειτε να μου προτεινεται καποια μερη που μπορουμε να παμε με τα παιδια μας?

Βασιλική καλώς ήρθατε. Γιατί δεν ξεκινάς ένα καινούριο θέμα να συζητήσουμε αναλυτικά χωρίς να ανακατώνουμε το θέμα των εγκύων; ;)

Και πες μας για τι ακριβώς ψάχνεις: πάρκα, μουσεία, εστιατόρια;

Ειρήνη όλα ξεχνιούνται! Αυτός είναι ο λόγος που καταφέρνει και διαιωνίζεται το ανθρώπινο είδος :D

Πάντως 12 pounds και προσπάθησες για φυσιολογικό? Respect! Ελπίζω να το εκτιμά η πεθερά σου χαχαχα

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...