Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

stin agglia? stin ellada to xero pos dinete xoris suntagi alla edo den xero an mporei na to parei xoris suntagi.

Έχεις δίκιο, δεν διευκρινισα. Εννοούσα στην Ελλάδα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Γιεια σας κοριτσια!

τι κανετε;

Ευγενια πως είναι η μικρη; Και το αθηνα μου αρεσει πολυ! Παραδοσιακοι θα είμασταν και εμείς αν μας αρεζε το ονομα της πεθερας!:tongue::tongue:τελικα τι εκανες; Πηρες το γιατρο; Για την παλλινδρομη δε ξέρω πολλα, αν και φοβαμαι πως και εμεις ισως να εχουμε γιατι αρχισε να βγαζει γουλιτσες. Το ιδιο θεμα συζητουσαμε και στο καφε του αυγουστου και μια κοπελα παρεθεσε τα παρακατω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28814

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22890

Το πρωτο λιγο που το διαβασα το βρηκα αρκετα ενδιαφερον.

<ελενη, χρυσα τι νεα απο ελλαδα; Πως τα περνατε;

Χρυσα πως τα πηγε ο γυιος σου με τη θαλασσα;

Ειρηνουλα που χαθηκες; Περιμενουμε τα ευχαριστα!

Φαιρη εσυ πως είσαι; Τελιωνουν οι διακοπες σου;

Στα δικα μας, η μικρούλα μας μεγαλωνει. Εφτασε τα 3.60 και ευχομαι σε δεκα περιπου μερούλες να φτασουμε και τα 4.00. Με το θηλασμο, θελω να πιστευω πως τα παω καλα, και αυτη τη βδομαδα να σταματησω και αυτο το λιγο συμπληρωμα που της δινω. <ειναι σχετικα ησυχη, ευχομαι να πραμεινει ετσι!

Διαφημίσεις

Γειά σας και από μένα. Τα μπάνια δεν είναι το καλύτερο το μεγάλου. Δυστυχώς έχει γενικά φοβίες (τη ντουζιερα, τα ζωάκια, τα κ@κ@ του...σιγά που δεν θα φοβόταν το νερό. Προσπαθώ να μην τον πιεζω ώστε να συνηθίσει την ιδέα. Θέλω και από Σεπτέμβρη να τον παω πισίνα αλλά η στάση του με προβληματίζει. Ο μικρος από την άλλη είναι ενθουσιασμένος.

Αφήστε κορίτσια μου, χτες ήμουν να σκασω. Είχα αφήσει το μωρό στο κέντρο του κρεβατιού και πηγα με τον μεγάλο να πλύνει τα χέρια του. Μέχρι να γυρίσω το μωρό είχε κάνει 2 βαρελακια και είχε βρεθεί ανασκελα στο πάτωμα. Το καημένο δεν έκλαψε για πολύ ώρα, είναι γενικά ανθεκτικό στον πόνο, αλλά όπως καταλαβαίνετε εγώ ήμουν σκασμενη. Δεν πήρα την παιδίατρο γιατί θυμόμουν τι μου είχε πει όταν μου είχε πέσει παλιότερα ο μεγαλος (ξέρω... καλή μάνα είμαι και του λόγου μου...). Το μωρό ήταν ευδιάθετο και έπαιζε και δεν φαινόταν αλλαγη στη συμπεριφορά του οπότε θέλω να ελπίζω πως όλα είναι καλά.

Δεσποινακι πολύ ευχάριστα τα νέα σας. Μπράβο για τις προσπάθειες που καταβάλεις.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Γεια σας κορίτσια. Όπως φανταστηκατε εξαφανίστηκα λόγω του μπεμπη. Είμαι στο νοσοκομείο απο την Τρίτη, εμφάνισα σημάδια προεκλαμψιας. Αύριο θα αποφασίσουν αν θα κάνω καισαρικη. Προς το παρόν είμαι με τέχνητους πόνους για να αποφύγουμε την καισαρικη. Έχω συσπασεις πολλές και δυνατές διαστολη όμως γιοκ. Τώρα έχω μόνο 2 στο δεκάλεπτο 50%, χθες 4 στο 100%. Αυτά απο μένα, είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας κορίτσια.

RLcRp1.png

Ειρηνη, είμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα και το αργοτερο αύριο θα κρατας τον μπεμπη σου!

Μακαρι να παν ολα καλα σήμερα και να αποφυγεις τη καισαρικη, αλλα το πιο σημαντικο είναι ο μπέμπης να ειναι καλα! Δε ξερω αν είναι ενθαρυντικο, ή αν θα το διαβασεις εγκαιρως αλλα και εμενα ηταν να με πανε για τεχνητους, αλλα τελικα άρχισε η διαστολη στα ξαφνικα και τελικα γεννησα πολυ νωρικετα από οτι περιμεναν. Και αυτο γιατι καταφερα να χαλαρωσω!

Περιμενουμε τα ευχαριστα. Θα σε σκεφτομαι!

Χρυσα πως ειναι σήμερα ο μπόμπιρας; Δυστυχως ατυχηματακια πάντα θα γίνονται. Αφου ο μικρός δείχνει να είναι καλά δεν εγινε τίποτα! Μεγαλωσε πάντως και αρχισε να γυρνάει; Μπραβο του!

Γεια σας κορίτσια!!!!

Γυρίσαμε εχθές κατα τις 3 το πρωι

Περάσαμε πολυ όμορφα δεν μπορω να πω κ σιγα σιγα η εγκυμοσύνη γίνεται ένα ευχάριστο γεγονός

Με την αποκόλληση όλα καλα δεν ξανά είδα καφέ σταγόνα

Τραβελ σου εύχομαι ολόψυχα να πανε όλα καλα κ να μηνών ανησυχείς

Είμαι σίγουρη οι γιατροί θα σε προσέξουν

Με το καλο να ανταμωσεις το μικρο σου

Θα τα λέμε πιο συχνά τώρα κορίτσια :)

Αααα πικαμπου μην νιώθεις άσχημα για τέτοια πράγματα

Ο γιος μου άνοιξε το κεφάλι του στα δυο κ ήμουν δίπλα του τα Χριστούγεννα! Τρέχουμε στα επείγοντα

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριιιιτσια!!!!!

Ήρθε ήρθε ο ζαχαρενιος! Δεκα ημέρες πριν την ΠΗΤ του, πέντε κιλα παρακαλώ!!!!

Ξέρω ακούγομαι χαζη, αλλα είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!

Είμαστε πολυ ευτυχισμένοι!!!

Άντε νεραιδομαμα με το καλο να έρθει και το δικο σου το μωρακι :tongue:.

Ελένη, Biggi, Χρυσσα, eugie, Marija, Δέσποινα, natasa ολη η παλιοπαρεα, άντε να μαζεύομαστε!

RLcRp1.png

Ειρηνη να σας ζήσει ο παίδαρος! Αλλωστε μόνο ένα κούκλο περιμέναμε και εμείς! Και είναι ήδη πέντε κιλά; Μπράβο σας, η δικιά μου ενος μηνος και και δεν είναι ούτε 4!

Με το καλο να μπείτε σε ένα πρόγραμμα ευτυχίας και ξενυχτιού και περιμένουμε περισσότερες λεπτομέριες!

Καλή και ταχύα ανάρρωση και σε σένα!

α Δεσπονακι μην στεναχωριεσαι για τα κιλα :) εμενα βγηκε 4550 κ μετα απο καθε θηλασμο οσο ημουν στο νοσοκομειο το τρυπαγανε για ζαχαρο το καημενο...ευτυχως δεν ειχε βεβαια....αλλα κ τα τοσο μεγαλα μωρα εχουν κ τα αρνητικα τους :) γερα να ειναι κ ας ειναι οσα κιλα θελει το καθενα!!!!!

Ειρηνάκι να σας ζήσει ο παίδαρος! Να είναι γερός και καλότυχος. Πως ήταν ο τοκετός; Ταλαιπωρήθηκες;

Κορίτσια ευχαριστώ για τα παρήγορα λόγια σας για τον μικρούλη μου. Όλα ευτυχώς είναι μια χαρά. Επιστρέφουμε την Παρασκευή (μόνη με τα παιδιά) και θα βρούμε τον μπαμπά μας στο αεροδρόμιο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε με όσο το δυνατόν λιγότερη γκρίνια και κλάμα. Έχω ήδη κατεβάσει μερικά apps στο τηλέφωνο μπας και απασχολήσω λίγο τον μεγάλο. Θα σας πω εμπειρίες προσεχώς.

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...