Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Όσο για τον καιρό... προσωπικά λατρεύω τηε ζέστη και ελπίζω να κρατήσει! Ήταν η πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι που μπορέσαμε να κάτσουμε έξω ως αργά με κοντομάνικα. Επιτέλους λέμεεεεε

Εχω λειωωωωωσει

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περί θηλασμού, πιπίλας κλπ:

http://www.thebabynursebible.com/breastfeeding.html

Το χαμομήλι έχει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες, όχι αντιβιωτικές. Για το πρώτο εξάμηνο δε συστήνεται κανένα άλλο υγρό πλην του μητρικού γάλακτος. Αν το μωρό σιτίζεται μόνο με φόρμουλα τότε σε παρατεταμένη ζέστη μπορείς να δώσεις λίγο νεράκι. Παλιά, δίνανε πολλά στα μωρά, όχι μόνο χαμομήλι. Ακόμα και τριμμένο μοσχοκαρυδο σε ρόφημα για να ηρεμούν και να κοιμούνται. Κάπου διάβασα και για τσάι κάνναβης. Καλύτερα να ακολουθούμε τα σύγχρονα δεδομένα που η επιστήμη δίνει περισσότερες απαντήσεις. Δέσποινα, η αδερφή μου δε θήλασε καθόλου λόγω στοματίτιδας (άσε, τότε ήταν τα 70's και η σκόνη δινόταν κατά κόρον, οπότε στο μαιευτήριο αυτό συνέστησαν, ίσως με παράλληλη αγωγή στο μωρό). Μην το αφήσεις έτσι περιμένοντας να περάσει από μόνο του. Μίλησε και με παιδίατρο, έστω και τηλεφωνικά στην Ελλάδα, για δεύτερη γνώμη.

Για τη χρήση της πιπίλας, συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο!

Τη στοματίτιδα από τι την παθαίνεις;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Γεια σς κορίτσια.

Πώπω τι ζέστη ήταν αυτη χτές! Τα επαιξε το καημένο το μωρο. Ολη μέρα ήταν γκρινιάρικο και ανά μισάωρο με μία ώρα ήθελε στήθος. Πάλι καλά το βράδυ πέρασε ήρεμα!

Εγγλέζα για τη στοματίτιδα, το άφησα γιατι νομίζω πως η επισκέπτρια υγείας έκανε λάθος διάγνωση. Τη προηγούμενη μέρα είχα καλέσει σύμβουλο θηλασμού η οποία είχε κοιτάξει καλά το στοματάκι του μωρού και δε διέκρινε κάτι. Και εκτός από τη γλωσσίτσα της, που πέρα από το άσπρο δε φαίνεται ερεθισμένη, το στόμα της είναι πεντακάθαρο! Μάλιστα η σύμβουλος είπε πως σπάνια μωράκι μικρότερο των 6 εβδ. παθαίνει στοματιτιδα, εκτος και αν τη κολήσει κατά τη διάρκεια του τοκετου.

Μπιγκι, τη στοματίτιδα μπορεί να τη πάθει κατά τη διάρκεια του τοκετού, αν η μητέρα έχει κολπίτιδα, ή επειδή το ανοσοποιητικό του είναι χαμηλό σε άσχετη περίπτωση. Οπως και η κολπίτιδα, κάποιοι οργανισμοί είναι πιο επιρρεπεις από άλλους!

Δε ξέρω αν βοηθάει, αλλά έκοψα και το ψωμί και τη ζάχαρη και άρχισα να τρώω και από ένα γιαουρτάκι την ημέρα. Πιστεύω πως η διατρόφη είναι η καλύτερη πρόληψη!

Αχ ωραια Δεσποινα, μακαρι να μην εχει τιποτα η μικρη να γλυτωσετε και το φαρμακο! Απο βαρος πως τα πατε? αληθεια ονομα βρηκατε??

Και εμενα μια απο τα ιδια ηταν χτες. Στηθος και γκρινια. Το βραδακι ηρεμησε τελικα και κοιμηθηκε καλα. Αχ αγγλακια μας εγιναν!

Διαφημίσεις

Μπιγκι, τη στοματίτιδα μπορεί να τη πάθει κατά τη διάρκεια του τοκετού, αν η μητέρα έχει κολπίτιδα, ή επειδή το ανοσοποιητικό του είναι χαμηλό σε άσχετη περίπτωση. Οπως και η κολπίτιδα, κάποιοι οργανισμοί είναι πιο επιρρεπεις από άλλους!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν το ήξερα αυτό. Τι τραβάνε και τα μωράκια ρε γμτ!

Ελπίζω να είσαστε καλύτερα και να βάζετε βάρος :)

Ήρθε το πακέτο της μαμάς;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Kαλησπέρα κορίτσια!

Πολύ τη χαρηκα τη βροχή σήμερα. Εχω γίνει τελικά αγγλίδα!

Ηρθε το πακέτο, αυτη τη φορά δεν άργησε πολύ.

Η μικρούλα άρχισε να παίρνει βάρος, ήδη έχει φτάσει τα 3.3κιλα, 190 γρ. παραπάνω από τη προηγούμενη εβδομάδα!

Ευγενία τελικά την ονομάσαμε Δαφνη. Η οικογένεια δε ξετρελάθηκε, αλλά πάντα με τα ονόματα σε κάποιους δε θα αρέσει!

Εσεις αποφασίσατε το όνομα της μικρής;

Οι εγκυούλες της παρέας τι κάνουν; Τραβελγκιρλ πώς τα βλέπεις τα πράγματα; Δύσκολα να καταπιείς την ουρά;

Ελένη, διάβασα σε άλλο φόρουμ για το θείο σου. Συλληπητήρια!

Δέσποινα χαίρομαι που τα πάτε καλά! Ο θηλασμός πως εξελίσεται?

Πολύ μου άρεσε το όνομα που της δώσατε. Διεθνές με ελληνικές ρίζες! Εμείς την είπαμε Αθηνά, όπως και τη μαμά μου. Είμαστε παραδοσιακοί τι να κάνουμε!

Τραβελ τι κάνεις πως πάει? Γεννας? Γέννησες? Keep us posted!

Φαιρη που βρίσκεσαι? πως πάει? ελπίζω να ξεπεράστηκε η μικρή σας περιπέτεια με την αποκόλληση και να απολαμβάνεις τις διακοπές σου!

Λοιπον έχω υποψίες οτι το μωρό μου έχει γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

Από οταν γεννήθηκε η μικρή είχε κολικούς. Δηλαδή κάθε βράδυ εφτά με εννιά σπάραζε στο κλάμα. Τώρα είναι καλύτερα αλλά δεν έχουν σταματήσει τελείως. Επίσης πολύ συχνά την ώρα του θηλασμού φαίνεται να την ενοχλεί κατι και πολλές φορές είναι αέριο και πρέπει να ρευτεί. Επίσης πολύ συχνά, ακούω έναν γουργουρητό την ώρα που θηλάζει σαν να της ανεβαίνει γάλα η αέρας (δεν έχω καταλάβει). Επίσης έχω παρατηρήσει οτι κάνουμε πολλά και μικρά γευματα. Τέλος, θέλει να είναι συνέχει αγκαλια και είναι πααααρα πολύ δύσκολη στον ύπνο. Και οταν λέω αγκαλιά εννοω είτε σε τελειως όρθια στάση, είτε μπρούμυτα στην αγκαλιά αλλά ποτέ ανάσκελα. Είναι πολύ δύσκολη στον ύπνο και τους καλύτερους ύπνους της τους κάνει μπρουμυτα.

Μια φίλη μου μόλις την είδε να θέλει συνεχώς αγκαλια μου είπε οτι ακριβώς έτσι ήταν και η ανιψιά της και τελικά της διαγνώστικε γοπ (reflux μου το είπε, απ'όσο ξέρω το ίδιο είναι). οπως και η δικιά μου, ούτε αυτό το παιδάκι είχε αναγωγές.

Αν κάποια έχει ιδέα περί του θέματος ας μου γράψει. Η ιδέα του να μπλέξω με gp για αυτό το θέμα μου φέρνει ζάλη γιατί ξέρω οτι δεν πρόκειται να μου πουνε τίποτα επι της ουσιάς και απλά θα φανώ υπερβολική. θα πάω βέβαια με την ελπίδα να μου κάνουν παραπομπή σε ειδικό. Ρωτάω εδώ πριν επεκτείνω το θέμα μου και στο παρεντς.γρ μπας και μπορεί καμία από εσάς να μου δώσει τα φώτα της.

Διαφημίσεις

Eugie μου και οι δύο μου γιοι είχαν (ο μικρός ακόμη έχει) γαστροϊσοφαγική παλινδρόμηση. Αν πας στον gp το μόνο που θα σου δώσει είναι gaviscon infant το οποίο σε μας δεν έκανε και πολλά. Αν θέλεις έχω και 2 αχρησιμοποίητα κουτιά να σου στείλω. Τώρα που είμαστε Ελλάδα η παιδίατρος μας έδωσε epadoren (στον μεγάλο γιο που την είχε πιο ήπια δεν μας είχε δώσει τίποτα). Πάμε λίγο καλύτερα με αυτό αλλά εξακολουθούμε να βγάζουμε πολύ γάλα. Η μικρούλα σου από ότι καταλαβαίνω πρέπει να το έχει σε πιο ήπια μορφή, αν δεν σου βγάζει γάλα, οπότε ίσως στη δική σας περίπτωση το gaviscon να κάνει δουλειά. Αν έχετε παιδίατρο στην Ελλάδα πάρε τηλέφωνο και ζήτα γνώμη. Αν σου προτείνει epadoren και δεν υπάρχει στην Αγγλία πες μου να το πάρω και να σου το φέρω. Ερχόμαστε 7 Σεπτεμβρίου.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

ontos stin ellada sunithos dinoun epadoren syropaki gia tin palidromunsi. stin agglia mporei na kukloforei me diaforetiki onomasia mias k to epadoren einai antigrafo.

i drastiki ousia einai ranitidine (to poio gnosto skeuasma me auti tin ousia einai to zantac). den xero an mporeis na to promitheutheis xoris suntagi giatrou.

akoma gia tin gop xreiazete suxna k mikra geumata kai kamia ora meta orthio to moraki me xri na xonepsei kala kala.

an exeis kanena marsipo aggalias isos se voithisei arketa oste na min kourazesai.

kali sunexeia

uDLqp1.png

Νατάσσα είχα ξεχάσει να πάρω τη συνταγή μαζί μου και μας το έδωσαν στο φαρμακείο οπότε μάλλον δεν είναι απαραίτητη. Δεν προτείνω φυσικά να το πάρετε eugie χωρίς να ρωτήσετε πρώτα γιατρό, απλά αν το θέλετε μπορώ να διευκολύνω.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Νατάσσα είχα ξεχάσει να πάρω τη συνταγή μαζί μου και μας το έδωσαν στο φαρμακείο οπότε μάλλον δεν είναι απαραίτητη. Δεν προτείνω φυσικά να το πάρετε eugie χωρίς να ρωτήσετε πρώτα γιατρό, απλά αν το θέλετε μπορώ να διευκολύνω.

stin agglia? stin ellada to xero pos dinete xoris suntagi alla edo den xero an mporei na to parei xoris suntagi.

uDLqp1.png

Σας ευχαριστώ πολύ Χρύσα και Νατάσα για τις πληροφορίες. Απ' οτι καταλαβα τα παιδάκια σας το είχαν σε πιο "βαριά" μορφή. Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι αν στη δικιά μου θα κάνει τέτοια διάγνωση ο γιατρός ή αν απλά είναι ένα μωρό με παραξενιές...

Χρύσα ευχαριστώ πολύ που προσφέρεσαι να μου φέρεις το φάρμακο πιστεύω βέβαια οτι θα βρω και εδώ κατι αντιστοιχο οπότε προς το παρόν δε χρειάζεται.

Θα κλεισω ραντεβού με gp και θα ρωτήσω και γιατρό από Ελλάδα να δω τι θα πούνε.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...