Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας "αγγλιδούλες". Τι κάνετε;

Σα να χάλασε πάλι ο καιρός :confused:, τουλάχιστον εδω. Λέτε να ξαναδούμε καμιά ακόμα ηλιόλουστη μέρα;

Τραβελγκιρλ, πώς είσαι; Καθε μέρα και ένα καινούριο σύμπτωμα ε; Υπομονή, η ουρίτσα έμεινε μόνο!

Αλήθεια πόσα μαθήματα έχεις κάνει;

Ευγενία

Οντως η ξαπλωτή στάση είναι πολύ βολική. Συνήθως το βραδυ προσπαθώ να την εφαρμόσω. Το μόνο κακό είναι πως εύκολα σε παίρνει ο ύπνος και δε προσέχεις άμα το μωρό τρώει σωστα!

Αυτη που δε μπορώ με τίποτα είναι η στάση football. Πολύ άβολη τη βρίσκω.

Ηρθε χτες και η σύμβουλος θηλασμου. Μια χαρά τη βρήκε τη στάση του θηλασμού μου. Για το αν έχω γάλα, μάλλον έχω αφού η μικρή δε φαίνεται να διαμαρτύρεται και βρέχει πολλές πάνες και κάνει και κακκάκια. Ισως να ζορίζεται όμως λίγο γιατι σα να έχει tongue-tie. Το είχαν και οι μικρές της αδερφής μου οπότε μάλλον είναι κληρονομικό (αρχίσαν να φαίνονται τα κουσουράκια που πήρε από τη μανούλα!:rolleyes:). Πήρα το gp να κλείσω ραντεβού για μια δεύτερη γνώμη, μου είπαν να πάω στη health visitor, και αν χρειαστεί θα με παραπέμψει αυτη. Πάλι καλά την περιμένω σήμερα, για να δούμε τι θα πει και αυτη! Οπότε πολύ πιθανον σύντομα θα το τρέχουμε το μικρό πάλι σε γιατρούς και θα το ταλαιπωρούμε!

Διαφημίσεις

Αντε με γλωσσοφαγατε κ πήγα νοσοκομείο χαχαχα είχα δυο σταγόνες καφε το μεσημέρι κ πήγα στο νοσοκομείο κι αφού ξεκουραστηκε ο γιατρός μπόρεσε να με δει! Ας μην άρχισε το θαψιμο βεβαια για το νοσοκομείο της πόλης μας μπουχαχα

Έκανα όμως κολπικο υπέρηχο κ το μπεμπε ειναι εκει κ μάλιστα πιο μεγάλο απ οτι νομίζαμε, 8+ βδομαδων

Παίρνω utrogestan τώρα τρεις φορές τη μέρα, έχω ελαφριά αποκόλληση ειπε άνευ σημασίας :)

Έπαιρνα utrogestan το πρώτο τρίμηνο στον μεγάλο μου γιο ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Είναι απλά προγεστερόνη αν θυμάμαι καλά. Take it easy :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Όλα θα πανε τέλεια.

Δεσποινακι χρόνια πολλα, αν και καθυστερημένα!

Εμείς τώρα γυρίσαμε απο το νοσοκομείο, false alarm, ειναι ένας πολυποδας που μας έχει ζαλίσει τελικά. Τέλος καλο, όλα καλά όμως. Το bebe fine!

Πάμε για αλλα!

RLcRp1.png

Γεια σας κορίτσια

Φαίρη εύχομαι όλα να πάνε καλά. Προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς και όταν έρθεις πίσω Αγγλία με το καλό εύχομαι να βρείς ένα καλύτερο σύστημα και φροντίδα.

Τραβελγκιρλ, πώς είσαι; Βλέπω σε ζορίζει ο μικρός ε από νωρίς; Χαίρομαι που όλα είναι καλά, πολύ ξεκούραση και σε σένα.

Στα δικά μας, επειδή μάλλον θα γίνω γραφική και υπερβολική άμα αρχίσω πάλι να παραπονιέμαι και να σας κουράζω με τα προβλήματα μας, μόνο μια ερώτηση να κάνω. Ο φυσιολογικός όρος που χρησιμοποιούν στην Ελλάδα για τα μωράκια πώς ονομάζεται εδώ; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του κιντερτε ή χαμομιλάκι για μωρά εδώ και πως θα το βρω;

Εγγλέζα άμα διαβάζεις μήπως ξέρεις άμα η calesten thrust cream για κολπική χρήση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις θηλές;

Μαλλον έκανα περισσότερες από μια ερωτήσεις ε;:rolleyes:

Saline solution ειναι ο φυσιολογικός ορός. Εχει στα μπουτς. Για τη μυτούλα της το θέλεις? Αν ναι ψάξε για saline nasal spray. Να προσέξεις να λέει οτι είναι για νεογέννητα αυτό που θα πάρεις γιατί υπάρχουν και σπρει με πρόσθετα στοιχεία που δεν κάνουν για νεογέννητα αν θυμάμαι καλά.

Δεν ξέρω κατι αντίστοιχο εδώ με κιτερντε και μάλιστα ξέρω οτι οι γιατροί δεν το πολυσυνιστούν το χαμομήλι εδώ στα νεογέννητα αν είναι για δυσκοιλιότητα. Για άλλο σκοπό δεν ξέρω.

Γιατί το χρειάζεσαι το χαμομήλι; Ακόμη και η παιδίατρος στην Ελλάδα δεν μου το είχε προτείνει.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...