Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Το εχω ριξει έξω με τον καλό καιρό και με ένα μόνο παιδί εδώ. Νιώθω σα να είμαι διακοπές!

Πικαμπου, ευχαριστώ για τις συμβουλές! Μαλλον ειναι πιο λογικο να περιμένω λιγο καιρό ακόμα μπας και στρώσει και βάλει από μονη της ένα προγραμμα. Πάντως τα βράδια κοιμάται καλά, απλά έχει την κακή συνήθεια να αποκοιμιέται στο στήθος και κοιμάται και στο κρεβάτι μαζι μας κάθε βράδυ. Η χελθ βιζιτορ φρίκαρε οταν της το είπα! Μου είπε οτι πρέπει να το κόψω το κο σλιπινγκ γιατί είχαν ένα "συμβάν" περυσι.

Μπιγκι ακόμα δεν το έκανα το κόλπο με το σεντόνι. Δεν βοηθησαν οι συνθήκες! Θα το κάνω ομως.

Ειρήνη καλή λευτερια! Ελπίζω σε λίγο καιρό να κρατάς το γιο σου αγκαλιά! Το σιμιγδάλι λεγεται semolinaκαι το βρίσκω στο τεσκο στο section world foods.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Το εχω ριξει έξω με τον καλό καιρό και με ένα μόνο παιδί εδώ. Νιώθω σα να είμαι διακοπές!

Πικαμπου, ευχαριστώ για τις συμβουλές! Μαλλον ειναι πιο λογικο να περιμένω λιγο καιρό ακόμα μπας και στρώσει και βάλει από μονη της ένα προγραμμα. Πάντως τα βράδια κοιμάται καλά, απλά έχει την κακή συνήθεια να αποκοιμιέται στο στήθος και κοιμάται και στο κρεβάτι μαζι μας κάθε βράδυ. Η χελθ βιζιτορ φρίκαρε οταν της το είπα! Μου είπε οτι πρέπει να το κόψω το κο σλιπινγκ γιατί είχαν ένα "συμβάν" περυσι.

Μπιγκι ακόμα δεν το έκανα το κόλπο με το σεντόνι. Δεν βοηθησαν οι συνθήκες! Θα το κάνω ομως.

Ειρήνη καλή λευτερια! Ελπίζω σε λίγο καιρό να κρατάς το γιο σου αγκαλιά! Το σιμιγδάλι λεγεται semolinaκαι το βρίσκω στο τεσκο στο section world foods.

ti symban eixan kale me to co-sleeping? Kserw pantws polla zeygaria Ellada pou koimoyntai mazi me ta paidia!

Eleni

bd5c7983f7.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Σας ευχαριστώ όλες σας για το ενδιαφέρον και για τα πολύ χρήσιμα site. Γενικά έχω κάπως μπερδευτεί με το τι είναι καλύτερο να κάνουμε οπότε για την ώρα συνεχίζουμε το θηλασμό και δυο φορές τη μέρα συμπλήρωμα με φόρμουλα.

Τα καλά είναι πως η μικρή επιτέλους άρχισε να παίρνει βάρος και μάλιστα αρκετο. Τη Τετάρτη ήταν 2.88 (80γρ πάνω) και τη Πέμπτη που ήρθε η health visitor φτάσαμε τα 2.95γρ. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι Τη Κυριακή θα έρθει μάλον για τελευταία φορά η μαία στο σπίτι και τη Τετάρτη η επισκέπτρια και μάλλον τελειώνουμε με τους ελέγχους. Μου έδωσαν και πληροφορίες για τα κέντρα παιδιού της περιοχής, οπότε θα μπορώ να απευθυνθω και εκεί. Κάναμε ξανά έλεγχο για τον ίκτερο, ανέβηκε λίγο παραπάνω από τη μέρα που φύγαμε από το νοσοκομείο, αλλά συνεχίζει να παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα, οπότε το αφήσαμε εκει. Αν και πήγαμε στο νοσοκομείο για τον έλεγχο δε μας είδε γιατρός, αλλά νοσοκόμα. Αυτους τους γιατρούς που τους κρύβουν αραγε;

Η μικρή μας τώρα είναι 2 εβδομάδων και 2 ημερων. Να την κάνουμε μπάνιο; Τελικά δε κατάλαβα τι συστήνουν; Θα τη βάλω στη λεκανίτσα της με λίγο ζεστό νερό και λίγες σταγόνες λαδάκι; Θα πρέπει μετά να αλλάξω το νερό για να την ξεπλύνω; Αυτό θα πάρει πολύ ωρα, φοβάμαι μη μου κρυώσει. Το ξέρω είμαι τελείως άσχετη!

Ευγενία, Πικαμπού τι κάνουν τα δικά σας μικρά; Βρήκατε τους ρυθμούς σας; Ξυπνάνε καθόλου το βράδυ; Κάθε πότε τα ταϊζετε;

Τραβελγκιλ, πως πάει η κοιλίτσα σου; Φουσκώνεις;

Φαίρη καλά μπάνια.

Και σε όλα τα άλλα κοριτσάκια, όπου κι αν είστε εύχομαι να είστε καλά!

Δεσποινα μπραβο πολυ χαρηκα με τα νεα σου! Εγω πρωτες εβδομαδες την επλενα στον νηπτήρα. Τον γεμιζα νερο και εβαζα το μωρό μεσα αφού επεσε ομως ο αφαλός. Δεν την ξέπλενα με αλλο νερό, μόνο οτι είχα βαλει απότην αρχή. Λαδάκι εβαζα μετά. Την ταιζω οποτε κλαίει λογω πείνας. Δηλαδή δεν τηρώ καποιο ωράριο, συνήθως στις 2.5 με 4 ωρες ζητάει...

Το co sleeping έχει κ αυτο καλα κ θετικά κ προσωπικά πιστευω ειναι θεμα γονιου κ πως νιωθει εκείνος καλύτερα. Για μενα ήταν κάθετη άποψη οτι θα τον μαθαινα να κοιμάται στο κρεβάτι του, για άλλους ειναι καλύτερα να κοιμούνται μαζι

Διαφημίσεις

Eugie, παίρνετε κάποιες προφυλάξεις για το co sleeping? Νομίζω το βασικό πρόβλημα (εφόσον οι γονείς δεν είναι καπνιστές, δεν πίνουν και δεν παίρνουν ναρκωτικά) είναι μήπως την πλακώσετε εσείς στον ύπνο σας ή χωθεί κάτω από κανένα μαξιλάρι. Αν όμως έχεις πάρει τις σχετικές προφυλάξεις, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα.

Εκτός αν δεχτείς τις απόψεις των Νεοζηλανδών περί στρωμάτων... τι να σου πω. Εδώ πάντως φρικάρουν με το co sleeping και με το sleeping γενικώς. Η κολλητή μου με έβαλε και έβγαλα τις πάντες από την κούνια πριν έρθει η health visitor γιατί η δικιά της HV της είχε κάνει ολόκληρο θέμα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Eugie, παίρνετε κάποιες προφυλάξεις για το co sleeping? Νομίζω το βασικό πρόβλημα (εφόσον οι γονείς δεν είναι καπνιστές, δεν πίνουν και δεν παίρνουν ναρκωτικά) είναι μήπως την πλακώσετε εσείς στον ύπνο σας ή χωθεί κάτω από κανένα μαξιλάρι. Αν όμως έχεις πάρει τις σχετικές προφυλάξεις, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα.

Εκτός αν δεχτείς τις απόψεις των Νεοζηλανδών περί στρωμάτων... τι να σου πω. Εδώ πάντως φρικάρουν με το co sleeping και με το sleeping γενικώς. Η κολλητή μου με έβαλε και έβγαλα τις πάντες από την κούνια πριν έρθει η health visitor γιατί η δικιά της HV της είχε κάνει ολόκληρο θέμα.

re paidia egw peirazei pou akoma den katalaba gt thewreitai toso kako??

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελένη εσύ εδώ: http://www.sidsandkids.org/wp-content/uploads/Greek-SidsandKids-SafeSleepingFactsheet_2012.pdf

Και Ευγενία εδώ: http://www.healthychild.com/has-the-cause-of-crib-death-sids-been-found

Εγώ δεν μπορώ να τον πάρω στο κρεβάτι καθόλου, φρικάρει ο πατέρας του και δεν μπορεί να κοιμηθεί (και την άλλη μέρα μου ψήνει το ψάρι στα χείλη επειδή δεν κοιμήθηκε) :evil:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Κοίτα, υπάρχει και η άλλη άποψη (που την έχω ακούσει και στην Ελλάδα και εδώ) ότι οι αιφνίδιοι θάνατοι συμβαίνουν σε μωράκια που ήδη έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς.

Άλλοι λένε ότι υπάρχουν δύο είδη SIDS, ένα που οφείλεται σε suffocation και ένα που είναι απλά ένα ξαφνικό shutdown βασικών λειτουργιών που μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Η θεωρία των στρωμάτων εξηγεί πιθανώς και τα δύο είδη, αλλά δεν χαίρει παγκόσμιας αποδοχής.

Από εκεί και πέρα... κάνεις ό,τι σε φωτίσει ο Θεός και ελπίζεις να μην είσαι άτυχος.

Καλά και διάφορα μεταβολικά συνδρομα πιθανό να εξηγούν ένα ποσοστό των SIDS (οπως είπες οι γονείς δεν το γνωρίζουν οτι το έχει το παιδί). Τελος πάντων εγώ δε συζητάω άλλο γιάυτό γιατί η μπεμπα κοιμάται αυτη τη στιγμή μπρούμυτα εδώ και 3 ωρες και δε θέλω να σκέφτομαι τέτοια. Χρήσιμο το ινφο με τους νεοζηλανδούς...

Είναι όλα τα λεφτά αυτό το διάγραμμα, δεν το συζητώ!

Εμείς είμαστε το H is for Hell, ενίοτε και το Stalker :D

Ο άντρας μου έχει φάει πολλές κλωτσιές, εγώ βάζω πάντα τα χέρια μου πάνω στο πρόσωπο και συνήθως τη γλιτώνω.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...