Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Τώρα αν εγω έλεγα αυτο πως θα φαινόταν????

Καλα είστε τραγικές!!!!!! Έλεος δηλαδή!!!! Καμια δεν ξερει να το ραβει;;;

Της Ελένης της την έπεσε ο Γιάννης απο πουθενά (είχαμε και κέφι οκ μπορούσαμε να τον αγνοήσουμε), η νεραιδομαμα με την Biggi, η Χρυσσα μια διαφωνία με την Engleza, και σιγουρα θα συμβουν κι αλλα, μεσα στο προγραμμα ειναι.

Ας μην το παιζει κανεις υπεράνω γιατι είναι υποκρισία στην τελική.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just to set the record straight, Χρύσα = peekaboo και δεν είχα διαφωνία ούτε με την Engleza ούτε με καμία :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Είμαστε οι ίδιες κ οι ίδιες κοπέλες που πλακωνομαστε εξου κ η αγανάκτηση μου :) εγω γενικά δεν το ραβω όταν βλέπω αδικίες κ προσβολές κ απλα είπα οτι δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε κάτι

Χρειαζεται ομαδική προσπάθεια για να περασουμε καλα κ αυτο ορίζει κ η ιντερνετικη δεοντολογία

Δεν ειναι θεμα ανωτερωτητας απλα ας κάνουμε μια προσπάθεια :)

Τώρα αν εγω έλεγα αυτο πως θα φαινόταν????

Καλα είστε τραγικές!!!!!! Έλεος δηλαδή!!!! Καμια δεν ξερει να το ραβει;;;

Της Ελένης της την έπεσε ο Γιάννης απο πουθενά (είχαμε και κέφι οκ μπορούσαμε να τον αγνοήσουμε), η νεραιδομαμα με την Biggi, η Χρυσσα μια διαφωνία με την Engleza, και σιγουρα θα συμβουν κι αλλα, μεσα στο προγραμμα ειναι.

Trabel symfwnw, megalh ypokrisia!!!

Twra ti tha peite an sas pw oti otan to prwtodiavasa skefthka emena kai ta krakerakia pou tsakisa?

Parekshghseis panta ginontai mesw net to thema einai na yparxoun kales protheseis. An kapoios mpainei gia na tsakwthei ayto kapoia stigmh fainetai (blepe Giannhs)

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Είμαστε οι ίδιες κ οι ίδιες κοπέλες που πλακωνομαστε εξου κ η αγανάκτηση μου :) εγω γενικά δεν το ραβω όταν βλέπω αδικίες κ προσβολές κ απλα είπα οτι δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε κάτι

Χρειαζεται ομαδική προσπάθεια για να περασουμε καλα κ αυτο ορίζει κ η ιντερνετικη δεοντολογία

Δεν ειναι θεμα ανωτερωτητας απλα ας κάνουμε μια προσπάθεια :)

Fery de kserw poies kopeles les pantws egw den exw ksanaplakwthei me th Mpougatsa.Pote. Kai de vlepw to logo na to rapsw otan kapoia mou epitithetai xwris aitia sthn teliki...

Eleni

bd5c7983f7.png

Twra ti tha peite an sas pw oti otan to prwtodiavasa skefthka emena kai ta krakerakia pou tsakisa?

Χαχαχαχαχα κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα :lol:

Επίσης έχω μια απορία. Γιατί είμαστε συνέχεια τραγικές; Τόσα επίθετα έχει η ελληνική γλώσσα, αλλά η βελόνα έχει κολλήσει στο τράτζιιιιιικ. Όχι τίποτα άλλο, κρίμα ο λεκτικός μας πλούτος :P

Ελένη κρύψε το κουτί με τα μπισκότα κακομοίρα μου, το καλό που σου θέλω!!!!!!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Χαχαχαχαχα κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα :lol:

Επίσης έχω μια απορία. Γιατί είμαστε συνέχεια τραγικές; Τόσα επίθετα έχει η ελληνική γλώσσα, αλλά η βελόνα έχει κολλήσει στο τράτζιιιιιικ. Όχι τίποτα άλλο, κρίμα ο λεκτικός μας πλούτος :P

Ελένη κρύψε το κουτί με τα μπισκότα κακομοίρα μου, το καλό που σου θέλω!!!!!!

xaxaxaxaxax:D

Biggi ta mpiskota kryfthkan alla shmera to menou exei barbeque!!! Koritsia kernaw elate;)

Eleni

bd5c7983f7.png

Γεια σας κοριτσακια!

Ραντεβού με την μαια σήμερα, απο διάφορα συμπτώματα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Άντε να δούμε!

Me to kalo Trabel!!!

Emena gennhse mia fili mou sthn Ellada ena ygiestato agoraki k eimai poly xaroymeni!

Kathe pote vlepeis th maia? Sou exei dwsei hmeromhnia toketou?

Eleni

bd5c7983f7.png

Biggi ta mpiskota kryfthkan alla shmera to menou exei barbeque!!! Koritsia kernaw elate;)

Θα έχεις και γαλακτομπούρεκο; Γιατί BBQ βρίσκω κι εδώ, αλλά γαλακτομπούρεκο όχι...

Τράβελ, με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου το μωρό σου.

Ελένη, να σας ζήσει!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Καλύτερα βιαστικός παρά να περιμένεις και να περιμένεις και να περιμένεις.... ;)

Θα έχεις και γαλακτομπούρεκο; Γιατί BBQ βρίσκω κι εδώ, αλλά γαλακτομπούρεκο όχι...

Τράβελ, με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου το μωρό σου.

Ελένη, να σας ζήσει!

an den eimastan akoma ypo..kathestws metakomishs tha ftiaxna kati gia glyko. aresei polu ston antra mou to galaktompoureko..ouf kakws to aneferes twra:?

Trabel gt les oti fainetai viastikos? exeis ponakia syspaseis klp?

Eleni

bd5c7983f7.png

Εχω αίματακι καθημερινα. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο όσο ο τραχήλος λεπταινει μου είπαν. Αν γίνει πολυ η εχω πόνους πρέπει να παω επειγόντως στο νοσοκομείο. Προς το παρόν το παρακολουθώ. :D

Φύλλο για το γαλακτομπουρεκο που βρηκες η το φτιαχνεις? και κάτι αλλο έχει βρει καμία κοπέλα συμιγδαλι?

RLcRp1.png

Εχω αίματακι καθημερινα. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο όσο ο τραχήλος λεπταινει μου είπαν. Αν γίνει πολυ η εχω πόνους πρέπει να παω επειγόντως στο νοσοκομείο. Προς το παρόν το παρακολουθώ. :D

Φύλλο για το γαλακτομπουρεκο που βρηκες η το φτιαχνεις? και κάτι αλλο έχει βρει καμία κοπέλα συμιγδαλι?

Fyllo vriskw sto super market legetai filo pastry. To Sainsburys malista exei filo pastry sto psygeio k oxi sthn katapsiksi kai etsi de xreiazetai kan na to ksepagwseis!

to simigdali legetai semolina...exei sto tesko!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...