Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιάννη αν δείξεις καλη διαγωγή μπορει και να το σκεφτεί για τέταρτο.

Πάντως εγω σου λέω ειλικρινά μην απελπιζεσαι! Εντάξει είσαι λίγο λαλημενος αλλα έχεις ελπίδες. Ε, λοιπόν εγω αν δεν σας τα ξαναφτιάξω να μην με λένε Ειρηνη.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Δεν ήσουν εσύ εδώ να τις βάλεις σε τάξη... εκτός αν ήσουν και δεν μίλαγες :tongue:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Biggi τις βλέπεις τις απαντήσεις μου; Γιατι εγω σε είχα βάλει στο ignore list κ δεν έβλεπα κ πίστευα ήμασταν καλύτερα έτσι :)

Όχι δεν ημουν εδω εχθές κ δεν νομίζω ποτε να προσπάθησα να σας βάλω σε τάξη....

Φυσικά και τις βλέπω, πώς αλλιώς σου απαντάω; :lol:

Όσο για το ignore, εσύ όλες τις βάζεις σε ignore list κατά καιρούς, εγώ θα σου ξέφευγα; :P:p:p

Ευτυχώς που δεν είμαστε friends στο FB να με μπανάρεις κι εκεί χαχαχαχα

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ευτυχώς δεν λες τίποτα!!! Κ τιμή μου που μετα απο τα μπαν που έχεις φάει κ τα τόσα φόρουμ που συμμετεχεις συνεχιζεις να ασχολείσαι μαζι μου

Να είσαι πάντα καλα :)

Εννοείται! Όχι μόνο τιμή αλλά και καμάρι :P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...