Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Δεν εταξες δουλεια αλλα είναι η γνωστη νοοτροπία του Έλληνα γιατι ο ταδε κι όχι εγω. Αυτα που έλεγε και η νεραιδομαμα, η αντιμετώπιση που έχει στην Ελλάδα οταν λεει με τι ασχολειται - ότι είχε βίσμα κλπ.

Δεσποινακι, πολυ χαίρομαι με τα νέα σου, είδες όλα καλα πανε με το μωρακι!

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ειμαι ειρωνικη γιατι εσυ προσωπικα Ελένη αμφισβητησες την κατασταση στην Ελλαδα πολλακις. Σου είπαν παλαιότερα τα κορίτσια ότι ο κόσμος δεν έχει δουλεια, ότι ακόμα και αν έχει δεν πληρώνεται ή οτι εχει δεχτει μειωσεις και συ έχεις να ανταπαντησεις μόνο με 2-3 παραδειγματα απο γνωστους σου που εχουν δουλεια και πληρωνονται με το ιδιο ειρωνικό υφακι για το οποιο κατηγορεις εμενα. Δεν προσπαθω να σε πεισω για το τι συμβαινει εδω κάτω απλα και χωρις ειρωνια ή κακια σου εύχομαι να μην σε αξιώσει ο Θεος να το βιώσεις. Ναι σίγουρα μπορεις να νοικιάσεις το σπίτι σου αλλα πως ξερεις οτι ο ενοικιαστης σου θα σε πληρωνει? Σε συμφέρει οικονομικα απο φορολογικη αποψη να δηλωνεις εισοδημα απο ενοικια? Ξέρεις ποσο φορολογουνται?

Δεν μου αρεσει να βαζουν λογια στο στομα μου. Ποτε δεν ειπα οτι δεν εχεις προσοντα. Ουτε αμφισβήτησα τα οποια προσοντα εχεις. Δεν εχω κανενα κομπλεξ και ουτε με ενδιαφερει προσωπικα αφου δεν κινουμαστε στον ίδιο τομεα. Ναι οκ σε καποια επαγγελματα ο μισθος ειναι μεγαλυτερος αλλα αυτα ειναι στο δημοσιο. Πιστευεις οτι θα βρεις θεση εκει? Γιατι εγω ξερω αρκετους που παλευουν χρονια και εχουν τα ιδια προσοντα με σενα. Ναι ειμαι ανεργη αλλα απο που φαινεται οτι σε ζηλευω?????????????

Το θεμα μου δεν ειναι αν θα κατεβεις και αν θα βρεις δουλεια, ουτως ή αλλως δεν με επηρρεαζει. Το θεμα μου ειναι οτι εκνευρίζομαι (και ισως εσυ ήσουν η αφορμη) οταν πραγματα τα οποια πολυς κοσμος τα βιωνε,ι καποιος που ειναι μακρια τα κρινει χωρις να εχει ιδία αποψη. Οπως εγω τα βλεπω όλα ροδινα για την Αγγλια και συ τα βρισκεις ολα μαυρα, ετσι ειναι και αυτο που κανω και γω. Μονο που εσυ εχεις το δικαιωμα να εκφερεις την αποψη σου για την χωρα στην οποια ζεις ενω εγω οχι. Εσυ εχεις δικιο ολα ειναι υπεροχα εδω στην Ελλαδα και εμεις απλα γκρινιαζουμε ετσι γιατι μας αρεσει. Εγω ειμαι σιγουρη οτι εκει πανω δεν εχει καθολου εγκληματικοτητα. Μα καθολου ομως. Εσυ ξερεις ότι ειμαι λαθος. Δεν θα με διορθωσεις?

Και τελος δεν νομιζω ότι υπαρχει κανονας στο φορουμ οτι πρεπει να συμμετεχουμε ενεργα για να ποσταρουμε οπου μας γουσταρει. Υπαρχει κανονας για το οφ τοπικ και πιθανως θα φαω καρτα. Παρακολουθω το θέμα, μου λυσατε τις αποριες και ευχαριστω, και διαβαζω τα θεματα για να ρουφηξω ό,τι πληροφορια υπαρχει διαθεσιμη. Εξάλλου νιωθω οτι δεν ταιριαζω εδω αφου δεν μενω αγγλια και δεν μπορω να προσφερω κατι χρησιμο. Και ξανα συγγνωμη που δεν κανω πολλα ποστ αλλα εχω προβλημα να εκφραστω καλα με τον γραπτο λογο και για αυτο μου πηρε τοσο χρονο να απαντησω. Μπορειτε να με ειρωνευτειτε όσο θέλετε δεν πειραζει. Το επιπεδο σας φαινεται με τα σχολια που κανετε.

Ναι ειμαι ειρωνικη γιατι εσυ προσωπικα Ελένη αμφισβητησες την κατασταση στην Ελλαδα πολλακις. Σου είπαν παλαιότερα τα κορίτσια ότι ο κόσμος δεν έχει δουλεια, ότι ακόμα και αν έχει δεν πληρώνεται ή οτι εχει δεχτει μειωσεις και συ έχεις να ανταπαντησεις μόνο με 2-3 παραδειγματα απο γνωστους σου που εχουν δουλεια και πληρωνονται με το ιδιο ειρωνικό υφακι για το οποιο κατηγορεις εμενα. Δεν προσπαθω να σε πεισω για το τι συμβαινει εδω κάτω απλα και χωρις ειρωνια ή κακια σου εύχομαι να μην σε αξιώσει ο Θεος να το βιώσεις. Ναι σίγουρα μπορεις να νοικιάσεις το σπίτι σου αλλα πως ξερεις οτι ο ενοικιαστης σου θα σε πληρωνει? Σε συμφέρει οικονομικα απο φορολογικη αποψη να δηλωνεις εισοδημα απο ενοικια? Ξέρεις ποσο φορολογουνται?

Δεν μου αρεσει να βαζουν λογια στο στομα μου. Ποτε δεν ειπα οτι δεν εχεις προσοντα. Ουτε αμφισβήτησα τα οποια προσοντα εχεις. Δεν εχω κανενα κομπλεξ και ουτε με ενδιαφερει προσωπικα αφου δεν κινουμαστε στον ίδιο τομεα. Ναι οκ σε καποια επαγγελματα ο μισθος ειναι μεγαλυτερος αλλα αυτα ειναι στο δημοσιο. Πιστευεις οτι θα βρεις θεση εκει? Γιατι εγω ξερω αρκετους που παλευουν χρονια και εχουν τα ιδια προσοντα με σενα. Ναι ειμαι ανεργη αλλα απο που φαινεται οτι σε ζηλευω?????????????

Το θεμα μου δεν ειναι αν θα κατεβεις και αν θα βρεις δουλεια, ουτως ή αλλως δεν με επηρρεαζει. Το θεμα μου ειναι οτι εκνευρίζομαι (και ισως εσυ ήσουν η αφορμη) οταν πραγματα τα οποια πολυς κοσμος τα βιωνε,ι καποιος που ειναι μακρια τα κρινει χωρις να εχει ιδία αποψη. Οπως εγω τα βλεπω όλα ροδινα για την Αγγλια και συ τα βρισκεις ολα μαυρα, ετσι ειναι και αυτο που κανω και γω. Μονο που εσυ εχεις το δικαιωμα να εκφερεις την αποψη σου για την χωρα στην οποια ζεις ενω εγω οχι. Εσυ εχεις δικιο ολα ειναι υπεροχα εδω στην Ελλαδα και εμεις απλα γκρινιαζουμε ετσι γιατι μας αρεσει. Εγω ειμαι σιγουρη οτι εκει πανω δεν εχει καθολου εγκληματικοτητα. Μα καθολου ομως. Εσυ ξερεις ότι ειμαι λαθος. Δεν θα με διορθωσεις?

Και τελος δεν νομιζω ότι υπαρχει κανονας στο φορουμ οτι πρεπει να συμμετεχουμε ενεργα για να ποσταρουμε οπου μας γουσταρει. Υπαρχει κανονας για το οφ τοπικ και πιθανως θα φαω καρτα. Παρακολουθω το θέμα, μου λυσατε τις αποριες και ευχαριστω, και διαβαζω τα θεματα για να ρουφηξω ό,τι πληροφορια υπαρχει διαθεσιμη. Εξάλλου νιωθω οτι δεν ταιριαζω εδω αφου δεν μενω αγγλια και δεν μπορω να προσφερω κατι χρησιμο. Και ξανα συγγνωμη που δεν κανω πολλα ποστ αλλα εχω προβλημα να εκφραστω καλα με τον γραπτο λογο και για αυτο μου πηρε τοσο χρονο να απαντησω. Μπορειτε να με ειρωνευτειτε όσο θέλετε δεν πειραζει. Το επιπεδο σας φαινεται με τα σχολια που κανετε.

Den amfisbhthsa kammia katastash. Gnwrizw oti yparxoun anergoi, kai gnwrizw thn katastash mesw twn dikwn mou anthrwpwn. Gia kapoia pragmata tha mou epitrpseis na exw pio sfairikh apopsh akrivws epeidh exw zhsei kai stis dyo xwres. Apo kei kai pera thewrw oti grafeis ena apolyta paralogo post. Dld ti prospatheis na mou peis? oti yparxei anergia? To gnwrizw.

Oti mporei na mh brw douleia? mporei. Alla to na amfisbhteis toso poly to an mporw na vrw douleia einai vlakeia. Ksereis esy ti kinhseis mporei na exw kanei egw? Ksereis kai an exw dikh mou douleia? Me to zori milas gia pragmata pou aforoun emena!

Gia to spiti mou mpougatsa, einai HDH dhlwmeno k plhrwnoume eforia den exoume tpt kryfo h' adhlwto!

Esy anti na rwthseis, na endiafertheis gt isws nomizw oti tha vrw douleia eirwneythkes me to na peis oti kati tha kanete lathos kai eiste anergoi, kai dwse mas ta fwta sou...!!!!esy anarwtithikes gt isws na mh vriskeis douleia? Mhpws px ooloi oi graduates sthn EE xwris proyphresia exoun provlhma??lew twra egw....

Gia th diorthwsh, opws eipa epeidh pernaw poly kairo Ellada,kai kapoious mhnes ana xronia, exw apopsi kai gia ayto. Esy den exeis zhsei pote edw ara den mporeis na exeis apopsi. Ayth einai h diafora mas. Elpizw na katalaves. An exeis provlhma me tis apopseis mou, lupamai einai diko sou provlhma!!!

Eleni

bd5c7983f7.png

KAi kati allo...FYSIKA kai fainetai to epipedo mas stis apanthseis mas. Egw sou edwsa voitheia otan to zhthses, milhsa politismena, kai esyoute eyxaristhses antitheta paradexthkes oti me eirwneyesai gt de sou aresoun oi apopseis mou!!!Epipedo oxi asteia!!!! kopelia sygxarhthria, elpizw na allakseis nootropia gt osoi irthan edw m ayta ta myala den perasan kala...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Πρωτα απ'ολα μιλησα για εισοδημα απο ενοικιο. Δεν ειπα οτι δεν το εχεις δηλωμενο. Αν εσυ το νοικιαζεις, τότε παω πασο και ξερεις τη φορολογια. Λαθος μου.

Δεν συνηθιζω να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου ακι δεν βρισκω δικαιολογια τον γραπτο λογο που συνηθως παρεξηγειτε. Σε ειρωνευτηκα και το ειπα. Αν και αυτο ειναι λαθος και παλι συγγνωμη.

Τωρα αν εσυ δεν καταλαβαινεις ποσο διαφορετικο ειναι το να επισκεπτεσαι μια χωρα για οσο την επισκεπτεσαι και το να μενεις εκει και εξαρταται η ζωη σου απο τις καταστασεις που βιωνεις τοτε παλι πασο. Κατι λαθος θα βλεπω εγω.

Τον εαυτο μου και την νοοτροπια μου επετρεψε μου να τα ξερω εγω. Ολοι οι αποφοιτοι χωρις προυπηρεσια εχουν προβλημα να βρουν δουλεια οταν ψαχνουν στο αντικειμενο τους. Οταν ομως ψαχνουν για μια οποιαδηποτε δουλεια δεν θεωρειται λογικο να μην βρισκουν τιποτα. Δεν ειμαι κανενα κοριτσακι του μπαμπα για να καθομαι και να περιμενω την τελεια δουλεια στο αντικειμενο μου, αντιθετα εχοντας αποδεχτει οτι δεν βρισκω τιποτα ειπα να αξιοποιησω το χρονο μου και να προχωρησω τις σπουδες μου. Δεν νομιζω οτι αυτο με καθιστα ατομο που "Me ayto to attitude mh nomizeis, oute Agglia de tha prokopsei standard kai tsekarismeno". Τετιοες γενικευσεις ξερω να κανω και γω. Αλλα ξεχασα οι γενικευσεις ειναι δικο σου προσον. Όλα ειναι κακα στραβα και αναποδα. ΟΥΤΕ ενα πραγμα δεν σε ικανοποιει. Η μόνη μου απορια ειναι τι κανεις εκει και δεν γυρισες πισω????? Αφου δεν σου αρεσει τιποτα και ολα σου βρομανε ενα καλο λογο δεν εχω ακουσει. Ολο γκρινια. Για ονομα το Θεου εισαι ολα μπλα μπλα μπλα και μεγαλα λογια. Σπασε αυγα κοπελα μου και κανε ομελεττα γιατι τετοια λογια τα ακουω τζαμπα και βερεσε.

to ti kanw egw sth zwh mou de se afora. oute to pou vriskomai. Den tha apologithw kai oute tha sou ekshghsw einai diko mou thema apolyta. Antistrefontas thn erwthsh bebaia esy gt den exeis fygei otan toosous mhnes mporouses mia xara.

Anyway, den exw skopo na faw to xrono mou, aytes einai oi apopseis mou, an de sou aresei einai provlhma sou:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Θα σου πρότεινα να διοχέτευσεις την ενέργεια σου στην ανεύρεση εργασίας αφου αυτο βασικα ειναι το ζητουμενο σου. Τα πράγματα είναι σίγουρα πολυ δύσκολα αλλα το συγκεκριμένο attitude δεν θα βοηθήσει.

Τελος στο σημείο που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζι σου είναι εκει που είπες ότι δεν έχεις να προσφέρεις κάτι χρήσιμο στο φόρουμ.

Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας που είναι οι ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ...

RLcRp1.png

Μαλιστα κυρια Moderator! Υποσχομαι να μην ξαναμιλησω αφου δεν προσφερω τιποτα χρησιμο. Θα αφησω το σπορ για εσας που το κατεχετε.

Ελένη μου ερχομαι το Σεπτεμβρη γιατι τοτε ξεκιναει το μεταπτυχιακο. Το τόλμησα και ευχομαι να το τολμησεις και συ γιατι σου κανει πραγματικα κακο αυτο που ζεις... Μην μας παθεις και τιποτα απο τη διαμονη σου σε αυτην την απαισια χωρα. Τς Τς Τς

Διαφημίσεις

Ρε Ελένη μηπως είναι κανένας πρώην γκομενος σου γιατι κάτι σε stalker μου βγάζει. Εντάξει ότι διαβάζει τα posts σου αλλα να θυμάται και τις απόψεις σου?

Ασε μας ρε κοπέλα μου μην με πιάσει το πειραιωτικο, ναι όπως στο είπα πριν ευγενικά στο ξαναλέω μπάς και το πιάσεις ΣΠΑΣΕ εκτός αν είσαι ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.

RLcRp1.png

Ρε Ελένη μηπως είναι κανένας πρώην γκομενος σου γιατι κάτι σε stalker μου βγάζει. Εντάξει ότι διαβάζει τα posts σου αλλα να θυμάται και τις απόψεις σου?

Ασε μας ρε κοπέλα μου μην με πιάσει το πειραιωτικο, ναι όπως στο είπα πριν ευγενικά στο ξαναλέω μπάς και το πιάσεις ΣΠΑΣΕ εκτός αν είσαι ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.

xaxaxaxxaxa ma na mhn katalabainoun merikoi anthrwpoi ellhnika??dld se ti glwssa na milhseis na se katalavei?

Trabel les? Na nai o prwhn mou pou einai kai pantremenos me paidi twra?:?

Kala re sy eipame eimai moiraia gynaika alla kai toso de to perimena.

Giannh..tha se parw thlefwno an einai na hremhseis e. De ftaiw egw bre agori mou...oi synthikes mas apomakrynan!:D

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...