Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Ναι eugie, ήμουν μές την τρελή χαρα!

Νεραιδομαμα το έδειξα στον δικό μου, οριστε βρε τι κατορθώνουν οι Ελληνίδες άμα θέλουν και λεει wow. Άντε να μην μας την λένε κιόλας! χαχαχαχα

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα εγκυούλες και μανούλες; Τι μου κάνετε;

Ειρηνη πολύ χάρηκα που τελικά τη ξεπέρασες την ουρολοιμωξη χωρίς να παρεις τίποτα. Τελικα, καλά εκανες και το εψαξες και επραξες αυτο που πιστευεις πως είναι καλύτερο για σενα.

Ηθελα να σας γραψω για την εμπειρία της γεννας μου, που ήταν πολυ καλή, αλλά δυστυχως τα γεγονοτα που ακολουθησαν, με εκαναν πάλι καπως αρνητική προς την περιθαλψη από τις μαίες.

Απο την αρχη το μωρακι μου κοιμοταν συνεχως και δε μπορουσα με τιποτα να το ξυπνήσω. Πολλές φορες στο θαλαμο ζητησα τη βοηθεια των μαιών για να το θηλασω, που και αυτες διαπιστωναν πως το μικρο φαίνεται όντως καπως. Του εκαναν τεστ γλυκόζης και αφου έγαινε φυσιολογικο μου ελεγαν να μην ανησυχω! Δε θυμαμαι αμα πριν ακομα φυγω απο το νοσοκομειο, ειχαν παρατυρησει το χρωμα του και πως είχε ικτερο. Σίγουρα η μαια που ήρθε τη τριτη και πεμπτη μερα το παρατηρησε γιατι τι σχολιασε. Και τοτε τους είπαν πως το μωρο δε ξυπνούσε με τίποτα, τα ούρα του ήταν προς το πορτοκαλι. Καμια δε με παρεπεμψε για παιρεταιρω ελεγχο, όυτε οταν την πεμπτη ημερα το μωρο είχε χασει 270, γύρω στο 10% του βαρους του!

Παλι καλά που υπαρχει το ιντερνετ και που είμαι υπερβολικη, γιατι κοιτοντας διαπίστωσα πως λόγω ομαδας αιματος δική μου και της μικρής η πιθανοτητα ικτερου ειναι μεγαλυτερη. Με τα χιλια ζορια και αφου την εβδομη ημερα το παιδι εκαξολουθουσε να μη βαζει γραμμαριο, παρα τη μαραθωνια μου προσπαθεια να ταίσω όσο περισσοτερο μπορω το μωρο, η μαια δεχτηκε να με στειλει στο νοσοκομειο για περαιτερω εξετασεις, ετσι για να καθησυχασει τους φοβους μου, αφού απο το χρωμα του μωρου ηταν φως φαναρι πως ο ικτερος ήταν ελεγχομενος. Και ετσι πηγαμε στο νοσοκομειο, λες και πηγαινουμε βολτουλα, χωρις καμια ιδιαιτερη προετοιμασια, για να μας πουν πως ο ικτερος εχει ξεπερασει κατα πολυ τα φυσιολογικά επιπεδα και επρεπε κατευθειαν να μπει κατω απο λαμπες ( διπλη δοση κιολας) μπας και καταφερουμε να τον ριξουμε, και να το ταίζω καθε τριωρο και να συμπληρωνω με φορμουλά. Παλι καλά μετα απο 24 ωρες και μεγαλη ταλαιπωρια δικια μου, οπου για να αποφυγω τη φορμουλα (που δε τα καταφερα) αντλουσα γαλα καθε τριωρο, ο ικτερος επεσε σε φυσιολογικα ορια.

Δυστχως οι γιατροι δε μπορουσαν να μου πουν με σιγουρια πως το παιδι δε θα παρουσιασει προβληματα στη συνεχεια, γιατι όπως λενε ο ικτερος φτανει στα ανωτερα ορια γυρω στη πένοτη μερα, και δε μπορουσαν να ξερουν τι τιμες επιασε. Πολυ πιθανον να μην εχουμε τιποτα, αλλα να κανου,ε τεστ ακοης τον 8 μηνα, ευχομενοι να μην εχει επηρεαστει αρνητικα!

Μαλιστα ο γιατρος απο μονος του μου ειπε πως ειναι πολυ στενοχωρημενος και εκνειρισμενος που οι μαιες εξακολουθουν να κρινουν τον ικτερο μονο απο το χρωμα του μωρου και οχι ολα τα συμπτωματα (με βαση τη τιμη της μπεμπας επρεπε να ειχε το χρωμα του λεμονιου).

Ευχομαι να μη σας κουρασα με το σεντονι μου. Δε προσπαθω να τρομαξω κανεναν, απλώς με την περιπετεια, γνώμη μου είναι πως ειναι καλό να ψαχνόμαστε λιγο παραπάνω, να γινομαστε λίγο υπερβολικες και επιφυλακτικες με τις μ@λ@κιες που πιθανον να μας πεταξουν οι μαίες, γιατι δυστυχως δεν ειναι γιατροι και οσο να το κανουμε δε μπορουν να προσφερουν την καλυτερη φροντιδα για τα μωρακια μας. Ο καθενας βεβαια ειναι ελευθερος να εχει διαφορετική γνωμη!

Δεσποινα τι να πω? δε μπορω να καταλάβω, τοσο ασχετες ηταν αυτές οι μαιες? το μωρο το ειδε παιδιατρος πριν φυγετε από το νοσοκομείο? καλα μου ειναι αδιανοητο τη σημερον ημερα να αφήσουν τον ικτερο να εξελισεται ετσι! μπραβο σου και ευτυχως που το εψαξες! Τελικα παντα η μανα καταλαβαινει οταν κατι δεν παει καλα με το παιδι της...

Ελπιζω να εχετε ηρεμησει τωρα και να ειναι καλα το παιδακι σας πανω απ ολα. Τεστ ακοης γιατί σου είπαν μετα απο 8 μηνες? αμέσως δε θα φαινόταν αν είχε κανει κάποια ζημια ο ικτερος? εννοω, μηπως μπορειτε να το κανετε νωριτερα για να εχετε και το κεφαλι σας ησυχο?

Απαράδεκτη κατάσταση και πολυ ψύχραιμη είσαι με αυτο που έκαναν. Ασε και με σένα παράδειγμα θα ξαναστολισω εδω τις πανεπιστήμονες τις δικές μου. Αυτές τουλάχιστον που μου έχουν πει βλακείες. Πολυ στενοχωρηθηκα πραγματικά, πιστεύω το μωρακι δεν θα έχει τίποτα, όλα θα είναι μια χαρα, αλλα γιατι να σε βάλουν σε αυτη την αγωνία απαράδεκτο, απαράδεκτο. Μου αρέσει που απολογείσαι κιόλας στο τέλος για τις διαφορετικές γνώμες μην προσβαλλεις το nhs και πληγωθει κανένας, εσυ Δέσποινα μιλάς αυτη την στιγμή με επιχειρήματα, κανεις δεν μπορει να αμφισβητήσει την εμπειρία σου. Τίποτα, όπως είπαν και αλλα κορίτσια γυναικολογικες εξετασεις στην Ελλάδα και αν κάνω αλλο παιδι εδω θα ψάχτω και ιδιωτικά και ας πληρώσω στην τελική. Την αγωνία σου εσένα μέχρι τον όγδοο μήνα της μπεμπας ποιος την σκέφτεται? Συμβουλεψου και την Κατερίνα που ξέρει, κανε και κάτι όχι τίποτα αλλο να μην μας περνάνε για ζώα. Πίεση εχω ανεβάσει μιλάμε.

RLcRp1.png

Καλημέρα κορίτσια.

σας ευχαριστω για το ενδιαφέρον. Για την ακοή θέλω να πιστεύω πως δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως πάντα οι γιατροί πρέπει να αναφέρουν όλα τις πιθανές συνέπειες, αλλά η πιθανότητα είναι πολύ μικρή. Θέλω να πιστεύω πως αφού η μικρή έβρεχε αρκετές πάνες και έκανε και κακάκια, είχε αρκετά υγρά ώστε να μη πάθει κάτι χειρότερο.

Συνήθως ο ικτερος δεν είναι ανησυχητικός. Απλώς καμιά φορά μπορει να δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος, λόγω ίκτερου το μικρό δε ξυπνάει και δε τρώει καλά, και δε λαμβάνει τα απαραίτητα υγρά που χρειάζεται για να το ξεπεράσει. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Πάντως έχω ακούσει πολλές καταστάσεις που ταλαιπωρήθηακν λόγω ικτερου.

Για το τεστ ακοής, νομίζω πως πρέπει να περιμένουμε ως τους οχτω μήνες λόγω του οργάνου που μπορεί να επηρεαστει. Από ότι καταλαβα έχει κα΄τι να κάνει με το τύμπανο και το πως αντιδράει στους ήχους. Αλλά είπαμε, είμαι αισιόδοξη πως η μικρή είναι μια χαρα.

Και ετσι για να ευθυμήσουμε, απο τα πιο πετυχημένα, στη γύρα ήταν δύο παιδιατροι. Τους ρωτάμε τι ομάδα αίματος έχει τελικά το μωρο και με σιγουρια μου λένε ΑΒ (ασχετο, αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν ελέγχουν την ομάδ με το που γεννιούνται, το ρώτησα τόσες πολλές φορές στο νοσοκομείο μετά τη γέννα και μου έλεγαν κάτι χαζα πως είναι πολύ νωρίς να γνωρίζουμε!). Ταμπλας η Δέσποινα, μια και που εγώ είμαι Ο οπότε με βάση το τι μάθαμε στο γυμνάστιο το παιδί θα μπορούσε να είναι ή Α ή Β. Και προσπαθούσα να τους το εξηγήσω μέχρι που τελικά ξανακοίταξαν καλύτερα τα χαρτιά τους για να μου πουν πως το μικρό είναι Α. Και λέω πάλι καλά, να ανησυχούμε για την πατρότητα, άντε ποτέ δε ξέρεις, αλλά και για τη μητρότητα!

Διαφημίσεις

Το χω πει πολλες φορες οτι η μαια δεν ειναι γιατρος και δε μπορει να αντικαθιστα το γιατρο παντα, το θεωρω αρκετα επικυνδινο.

Δεσποινα, σου ευχομαι ολα να πανε καλα με το μωρακι σου!!Που ειμαι σιγουρη δλδ, απλα να μην εχεις αυτο το αγχος..

Eleni

bd5c7983f7.png

Δέσποινα αντέδρασες πολύ σωστά και δεν νομίζω το μωράκι σου να έχει κάποιο πρόβλημα. Όταν το ένστικτο σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά να το αναφέρεις σε μαιές/gp/παιδίατρους ή όποιον άλλον χρειαστεί μέχρι να πάρεις απάντηση που σε ικανοποιεί. Εμείς είχαμε αφαιρέσει μια κύστη που είχε δημιουργηθεί κάτω από το μάτι του Κωνσταντίνου όταν ήταν 18 μηνών και επειδή έστειλαν το υγρό για βιοψία γιατί τους φάνηκε περίεργο, μας ζήταγαν να ξαναβάλουν το παιδί κάτω από το νυστέρι γιο να πάρουν και άλλο δείγμα γιατί θεωρούσαν ότι υπάρχει πιθανότητα να έχει φυματίωση. Εγώ έκλαιγα για ώρες και σκεφτόμουν πως να το πω στον άντρα μου (ήμουν μόνη στο νοσοκομείο). Εκείνος πιο ψύχραιμος επικοινώνησε με την παιδίατρο στην Ελλάδα η οποία εξήγησε ότι α) είχε δει την κύστη του παιδιού όταν είμασταν Ελλάδα και η βιβλιογραφία δεν ανέφερε πουθενά ότι η φυματίωση μπορεί να εμφανιστεί εκεί και β) το παιδί είχε κάνει τεστ μαντού γιατί στην Ελλάδα το κάνουν πριν το εμβόλιο MMR που είχαμε κάνει εκείνη την περίοδο και το τεστ ήταν καθαρό, κοινώς τουλάχιστον τότε το παιδί δεν είχε φυματίωση. Τα εξηγώ αυτά στην consultant και δεν της αρέσει που παίρνουμε γνώμη από Ελλάδα και λέει ότι το παιδί είναι σε ρίσκο αν δεν βρουν σύντομα αν πρόκειται περί φυματίωσης και μου κλείνει ραντεβού για εγχείρηση σε 12 μέρες. Παίρνω τηλέφωνο και εξηγώ ότι δεν θα εγκρίνουμε επέμβαση αν το παιδί δεν αξιολογηθεί από παιδίατρο και μας δίνουν ραντεβού με παιδίατρο στο νοσοκομείο για μετά από 10 εβδομάδες :shock: Τόσο επείγον το έκριναν. Τέλος πάντων κανονίζουμε ραντεβού με ιδιώτη παιδίατρο η οποία με το που της εξηγήσαμε πως είχαν τα πράγματα απέκλησε τη φυματίωση και είπε ότι δεν έβρισκε καν λόγο για άλλες εξετάσεις. Αν ακολουθούσαμε σαν τα πρόβατα θα είχαμε υποβάλλει χωρίς λόγο το παιδάκι μας σε δεύτερη επέμβαση.

Sorry για το off topic απλά θέλω με αυτό να πω ότι αν κάτι δεν σας κολλάει να το ψάχνετε. Και τα λέω αυτά έχοντας κατά τ' άλλα πολύ θετική εμπειρία εγκυμοσύνης, τοκετού και νοσηλείας του νέου μωρού όταν ήταν εμπύρετο. Δεν έχω σκοπό να θάψω γενικά όλο το NHS. Νομίζω ότι απλά πρέπει να κρίνουμε κατά περίπτωση.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Όταν το ένστικτο σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά να το αναφέρεις σε μαιές/gp/παιδίατρους ή όποιον άλλον χρειαστεί μέχρι να πάρεις απάντηση που σε ικανοποιεί.

Sorry για το off topic απλά θέλω με αυτό να πω ότι αν κάτι δεν σας κολλάει να το ψάχνετε. Και τα λέω αυτά έχοντας κατά τ' άλλα πολύ θετική εμπειρία εγκυμοσύνης, τοκετού και νοσηλείας του νέου μωρού όταν ήταν εμπύρετο. Δεν έχω σκοπό να θάψω γενικά όλο το NHS. Νομίζω ότι απλά πρέπει να κρίνουμε κατά περίπτωση.

Χρυσσα μου και αν το ένστικτο δεν λειτουργήσει σωστα τι γινεται? Και αν μια κοπέλα δεν έχει πρόσβαση σε internet, δεν ψάχνεται και εμπιστευεται τους ειδικους η δεν μπορει να επικοινωνησει με γιατρο στην Ελλάδα όπως εκανα εγω κι εσυ τι γινεται? Έχουν βάλει εκει μια μαια με μέζουρα να το παιζει φωστηρας. Η άλλη με έστειλε για εξέταση για πολυαμνιο και ο consultant μου είπε ότι με μετράγε λαθος... Δηλ ούτε την μέζουρα σωστά δεν ήξερε να βάλει. Η άλλη όταν εκανα καμπύλη ζαγχαρου δεν μπορούσε λέει να μου πάρει αιμα απο το αριστερό λες και δεν εχω φλέβα εκει εχω διακόπτη. Στις 10 μαιες που εχω γνωρίσει 3 είναι για τα μπάζα ναι δεν μπορω να τις θάψω όλες, αλλα είναι να μην σου τύχει κιόλας.

Αυτο που λέει η Ελένη ισχυει τελικά, η αντικατάσταση του γιατρου απο την μαια γινεται επικίνδυνη. Αν είναι έτσι παω στο χωριό του παππου μου να με κοιτάει η κυρά μας η μαμη. Για οικονομία το έχουν κάνει και σε καμία αφρικανη μπορει να φαίνεται και σούπερ wow το σύστημα τους, αφου είναι και τζάμπα, αλλα εμείς δεν κατεβήκαμε απο τα γκραβασαρα.

Εγω ειμαι και νευροσπαστο θα τους το είχα κάνει λαμπογυαλο εκει μέσα. Απο τον λαιμό θα την είχα πιάσει αυτη που θα μου ελεγε τόσες μέρες να μην ανησυχώ.

Δέσποινα δεν το λέω για να τσακωθεις, δικο μου χαρακτηριστικο είναι να φιτιλιαζομαι. Εσυ αν αντίδρας πολιτισμένα καλα κανεις.

RLcRp1.png

Ξέρεις τι λέει η εδώ (σύντομη) εμπειρία μου; Αντιδρούν καλύτερα αν τους πιάσεις στο μπούρου μπούρου και ρωτάς το ένα και το άλλο, όπου κάποια στιγμή θα σου γράψουν την εξέταση που θέλεις να κάνεις γιατί θα φοβηθούν αν κάτι πάει στραβά στο μέλλον να πάρουν την ευθύνη εφόσον έχεις εκφράσει συγκεκριμένη ανησυχία. Οι τσαμπουκάδες εδώ δεν πιάνουν γιατί όλα τα νοσοκομεία έχουν policies για staff abuse και στο τέλος θα χάσεις το δίκιο σου.

Πάντως για να μη θεωρούμε ότι στην Ελλάδα είναι όλα καλά με το Εθνικό Σύστημα Υγείας, πρόσφατα διάβασα αυτό.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Δεν συγκρίνω που είναι καλύτερα τώρα. Κι εδω η κλινική που θα γεννήσει η τάδε μπορει να είναι πολυ καλη και να την προσέξουν. Και στην Ελλάδα θα γίνονται μ&@&£! σίγουρα. Εγω περίμενα ότι εδω θα είναι φοβερά. Αγγλία λέω μέσα στους G8 θα είναι φανταστική εμπειρία.

Όσο για abuse που λες δεν μου καίγεται καρφί. Θα είχε φάει αυτη χαστούκι? μου φτάνει. Και ας με αλυσιδοδεναν μετα. Στα @)(&@ μου. Αν είναι έτσι να σκύβουμε το κεφάλι κάθε φορα γιατι ο ένας θα κάνει μήνυση, ο άλλος θα φωνάξει τους φίλους του και παει λέγοντας θα μας ειχαν καβαλησει ολοι. Οτι ειναι κλικα ασε και το καταλαβα νωρις οταν ζητησα το ονομα του γιατρου που εκανε λαθος και δεν μου το εδιναν. Το δίκιο μου δεν το βρήκα ούτως η άλλως. Μόνο μια ψυχική ικανοποίηση ότι τους στολίσα και είχε και κόσμο μπροστά.

Και στην τελικη μένω απο 18 χρόνων μονη μου, αυτοσυντηρητη, σε άλλη πόλη απο τους δικούς μου κι εχω αντιμετωπίσει πολλα. Δεν θα χαμπαριασω μπροστά στην υγεία του παιδιού μου.

Και παλι επαναλαμβάνω ότι ο δικός μου χαρακτήρας είναι έτσι, άλλος άνθρωπος μπορει με διπλωματία να τους εκανε και να κλάψουν. Εγω δεν τό΄χω.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Και όσο για την Ελλάδα να σου στειλω με πμ ιστορία πολυ καλής μου φίλης που είναι να μου βαφτίσει το παιδι, τι έπαθε με λαθος γιατρου. Δεν το γράφω εδω γιατι μπαίνουν έγκυες. Ότι δεν έχουμε φοβερό σύστημα υγείας το βλέπω κάθε φορα που τους επισκεπτομαι σπιτι τους...

RLcRp1.png

Τραβελ δε θελω να μπω σε λεπτομερειες αλλα και εμας το λαθος γιατρου μας εχει κοστισει πολυ ακριβα στην Ελλαδα. Επειδη ηταν ιδιωτης γιατρος δε θα πω οτι ολο το συστημα ειναι χαλια και πιστευω οτι μ@λ@κες υπαρχουν παντου. Επισης πιστευω οτι τα λαθη ειναι ανθρωπινα δε γινονται δλδ με ασχημα κινητρα! Εγω γιαυτο τα ψαχνω ολα πολυ καλα γτ ξερω οτι και ο καθε γιατρος ανθρωπος ειναι δεν ειναι Θεος και μπορει να κανει κ λαθος.

Παρολα αυτα για μενα δε δικαιολογειται να αντικαθισταται γιατρος απο νοσοκομες οι οποιες δεν εχουν τις γνωσεις απλα ξερουν Εμπειρικα τι να κανουν..αν ειναι ετσι να παμε να μας ξεγενναει η μαμη στο χωραφι οπως παλια στα χωρια.Εγω προσωπικα προτιμω να δω γιατρο κι ας πληρωσω βεβαια εδω για να πας private ειναι πανακριβα. Αν ηταν λιγο πιο affordable σιγουρα θα το σκεφτομουν σαν επιλογη. Για μενα τη στιγμη που ειναι τοσο ακριβο και που καμμια ασφαλεια απο τη δουλεια σου δε στο καλυπτει, γινεται για τους λιγους και εκλεκτους.

Eleni

bd5c7983f7.png

Ξέρεις τι γινεται προσπάθησα να το εξηγήσω και πριν στην Χρυσσα. Είχα υψηλές προσδοκίες και προσγειώθηκα απότομα.

Και επειδή το πρώτο περιστατικό που συνέβη ήταν απαράδεκτο, να σας πω τι, μου έγραψε φαρμακευτική αγωγή χώρις να λάβει υπόψη του ότι ειμαι εγκυος, με πήραν τηλ ήμουν Ελλάδα και έστειλα τον γαμπρό μου να την πάρει αλλα με αυτο το όνομα δεν κυκλοφορούσε στην Ελλάδα και έτσι δεν το βρίσκαμε και είπα ασε όταν γυρισω με το καλο. Και μετα μου λένε ότι ένα είναι απαγορευτική για εγκύους ιδιαιτέρα στις αρχές που ήμουν εγω, δυο δεν χρειαζόταν κάν να την πάρω, είχαν μπερδέψει τα αποτελέσματα. Ε, παει μετα λέω εντάξει για τα μπάζα.

Νομίζετε εγω θα ήθελα να αισθάνομαι ανασφάλεια? Γιατι αυτο είναι το χειρότερο δεν αισθάνομαι ασφαλής. Και μου βγαίνει θυμός γιατι είναι και κλίκα δεν μου έδιναν το όνομα του γιατρου να γράψω ένα παράπονο που είχε πει και η Κατερίνα, μου είπαν ότι ήταν προσωρινός και δεν επιτρέπεται να δίνουν ονοματα.

Για λιγους και εκλεκτους σωστα, αυτη που ήταν εγκυος στο xfactor δεν ξέρω και το όνομα, πηγε στην μαια να την μετρήσει με την μέζουρα? Σιγα.

Είπα και στον Robert την περιπέτεια της Δέσποινας κουφαθηκε και αυτός μου λέει ούτε στο τοπικό νοσοκομείο δεν θα πάμε, στο St. Thomas στο Λονδίνο θα παμε. Έτσι του βγήκε η τσαντιλα εκείνου.

RLcRp1.png

Δέσποινα θεωρώ απαράδεκτο αυτό που συνέβει και επίσης μου κάνει εντύπωση που σε άφησαν να βγεις από το νοσοκομείο ενώ υπήρχε υποψία ίκτερου και προβλήματα με τη σίτιση, δεδομένου ότι και το μωρό είχε μικρό βάρος. Γνώμη μου είναι να κάνεις έγγραφη καταγγελία και να ζητήσεις εξηγήσεις. Επίσης στο μέλλον, αν ανησυχείς για οτιδήποτε, κατευθείαν στο νοσοκομείο ή σε GP, τις μαίες δεν τις εμπιστεύομαι καθόλου!! Στην τελική, αν οι μαίες μπορούσαν να ασκήσουν την ιατρική, θα τις έλεγαν γιατρούς.

Είπα και στον Robert την περιπέτεια της Δέσποινας κουφαθηκε και αυτός μου λέει ούτε στο τοπικό νοσοκομείο δεν θα πάμε, στο St. Thomas στο Λονδίνο θα παμε. Έτσι του βγήκε η τσαντιλα εκείνου.

Καλά.... μη νομίζεις ότι είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα και στο St Thomas. Οι consultants είναι καλοί, αλλά οι υπόλοιποι είναι πού θα πέσεις.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...