Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Κατά λάθος αναρτήθηκε το ίδιο μήνυμα δεύτερη φορά εδώ και το έσβησα. Να προσθέσω τότε οτι ο κίνδυνος εμφάνισης πυελονεφρίτιδας είναι μεγαλύτερος σε μια εγκυμονούσα σε untreated UTI από οτι σε μη εγκυμονούσα (δεν το λέω για να τρομάξω κανέναν, απλώς παραθέτω στοιχεία). Τα cystopurin και λοιπά σκευάσματα είναι για απλές κυστίτιδες. Βοηθούν, αλλά καλύτερα όχι στην εγκυμοσύνη (το λέει και το ίδιο το σκεύασμα).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγχαρητήρια! Πολύ ευχάριστο :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Φερυ, συνηθως ειναι μεταστατικος στο συκωτι. Δεν ξεκιναει απο εκει. Φανταζομαι οτι αν γινοταν και Ελλαδα η βιοψια θα εβγαινε το σωστο αποτελεσμα. Δεν ηταν ισως διαγνωση, ηταν απλα μια υποψια που ειχαν οι γιατροι εκει και επρεπε να την ψαξουν. Ασε που γενικα θα ειχε και συμπτωματα, δεν γινεται να ειναι ασυμπτωματικο κατι τετοιο, εδω με ενα ικτερο και κιτρινιζει αμεσως το ματι ποσο μαλλον με κατι τετοιο.

.

Αχ βρε Ελένη!!!! Με έχεις για τόσο χαζη;;;;; Προφανώς υπαρχει ιστορία αλλα δεν θελω να κάθομαι να γράφω λεπτομέρειες για κάτι που έγινε κανεις δεν κερδίζει κανεισ κάτι

οκ, εγω απανταω σ αυτα που εχεις γραψει..δε μπορω να υποθετω κατι που ισως να μην ισχυει...

Τεσπα δε θα ναι ευχαριστο και για σενα, κ εξαλλου τωρα εχεις ευχαριστα να σκεφτεσαι!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Κοριιιιιτσια!

Ειρήνη-βακτηριο=1-0!!!!!

Κανένα ίχνος στις τελευταιες εξετασεις που εκανα! Yuppie!!!

Ευτυχώς, όλα καλά. Ηρέμησε και ξεκουράσου για να είσαι έτοιμη για το μπουμπούκι σου!

Χρυσσα, Engleza ευχαριστω!!!!

Πως πανε οι υπόλοιπες εγκυμονουσες? αλήθεια μόνο εγω και η νεραιδομαμα είμαστε?

Σήμερα ήρθε απο το σπιτι και η pink lady μου, ήταν υπεροχή! Γλυκύτατη!

RLcRp1.png

Ποια είναι η pink lady :confused:

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Είναι νοσοκομες που σε συνεννόηση με τις μαιες/νοσοκομείο έρχονται στο σπιτι πριν την γέννα και λίγες μέρες μετα απο αυτήν να βοηθήσουν σε ότι έχει σχέση με το μωρό (απορίες για τον θηλασμο, πονακια του μωρού, ψυχολογική κατάσταση της μαμάς κλπ.).

RLcRp1.png

:shock: Πρώτη φορά το ακούω. Δεν μου είπε κανείς εμένα γι' αυτό. Μόνο μετά τη γέννα ήρθε η μαία από το σπίτι ορισμένες φορές την πρώτη εβδομάδα. Ο gp σε ενημέρωσε;

Διαφημίσεις

Όχι η μαια την προηγούμενη εβδομαδα που πήγα για την καλλιέργεια. Μου είπε θα με πάρει τηλ η pink lady, όπως κι έγινε, ποτε με βολεύει να περάσει απο το σπιτι να γνωριστούμε. Η κοπέλα μου είπε ότι εκτός απο τις επισκέψεις θα μπορω να την παίρνω τηλ να την ρωτάω σε ότι χρειάζομαι βοήθεια. Όχι ομως συνταγογραφηση, δηλ. παιδιατρος αν χρειάζεται θα με παραμπεπει και η ίδια.

RLcRp1.png

Μπορείς κάποια στιγμή να ρωτήσεις αν αυτό γίνεται μόνο για τις πρωτομαμάδες; Αλλιώς μήπως είναι πάλι το γνωστό θέμα του postcode lottery (δεν ισχύουν δηλαδή τα ίδια σε όλες τις περιοχές).

Ειρήνη φαντάζομαι σου έφυγε ένα βάρος.... Αντε μπορείς να απολαύσεις την υπόλοιπη εκγυμοσύνη σου (όσο είναι δυνατον να απολαύσει κανείς τους τελευταίους μήνες). Τη ροζ κυρία ούτε που την είχα ξανακούσει, ίσως είναι κάτι που δεν προσφέρεται απ' όλα τα νοσοκομεία.

Φαιρη συγχαρητήρια! Ευχομαι να το κερδίσεις!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...