Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Είτε πάρεις αντιβιωση είτε μείνεις με την ουρολοιμωξη κίνδυνοι υπάρχουν. Οι χυμοί ειναι γιατροσοφια κ τα αποτελέσματα γενικά στατιστικά. Επειδη χρειάστηκα βαριά αντιβιωση στις 41 βδομάδες λογω της παραλυσης του προσώπου το έχω ψάξει καλα. Απο την άλλη η ουρολοιμωξη ειναι συνηθισμένη

Θεωρώ οτι ένας γιατρός έχει υποχρέωση να σε ενημερώσει για τους κινδύνους οποιασδήποτε κίνησης κ απόφασης. Εδω καισαρικη κανεις κ έχει επιπλοκες κ πρέπει να υπογραψεις

http://www.webmd.boots.com/pregnancy/guide/pregnancy-urinary-tract-infection

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο γιατρός του τοπικου ιατρειου είπε είναι δική μου απόφαση και να μιλήσω με την μαια αφου ειμαι σε προχωρημένη εβδομαδα και δεν τιθεται θεμα προωρου τοκετου, η μαια είπε να μιλήσω με γιατρο του νοσοκομείου και όχι τον τοπικό παθολογο και ότι δεν ξέρει, η προϊσταμένη του πρώτου γιατρου μου είπε να μην πάρω τίποτα και να πιω πολυ νερό και μετα απο λίγες μέρες να ξανάκάνω καλλιέργεια, η αλλη μαια εχθές που πήγα για αυτόν τον λόγο μου είπε να πάρω αντιβιωση γιατι θα αποβαλλω και να παρω την ισχυρη γιατι ουτως η αλλως τα οργανα του μωρου ειναι σχηματισμενα και οταν την ρωτησα ποιος θα αναλαβει την ευθυνη αν συμβει κατι με κοιταζε σαν τον χανο, ο γυναικολογος μου στην Ελλάδα μου είπε ότι ΑΝ πρέπει να πάρω αντιβιωση να μην πάρω αυτή που μου πρότειναν αρχικά γιατι είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ για εγκύους αλλα την άλλη που μπορει όμως ούτως η άλλως να μην κάνει και τίποτα αφου το βακτηριο είναι ανθεκτικό σε αυτήν.

Κι εγω στην μέση που εχω διαβάσει όχι ένα link αλλα τόμο και κοντεύει να γίνω ουρολογος να αναρωτιέμαι. ΑΨΟΓΑ. Α, και όλοι την ουρά απ΄εξω, όλοι αρμόδιοι και αναρμόδιοι ταυτόχρονα. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ!!!

Ευγενία ευχαριστω κι εγω υπομονή θα κάνω όσο τα συμπτώματα δεν είναι ανησυχητικά. Πολυ νερο και βλέπουμε. Ελενη και χυμό cranberry θα δοκιμασω γιατι μόνο καλο μπορει να κάνει στην τελική. Νεραιδομαμα αντιλαμβάνομαι ότι για να πάρεις αντιβιωση το εψαξες καλα και δεν γινόταν διαφορετικα η είχες γιατρο με @&•&)@@ που στήριξε την απόφαση και επιλογή σου.

Τέλος πάντων δεν θα σας ζαλίσω αλλο με αυτα, ας θαψουμε την τελετή έναρξης καλύτερα...

RLcRp1.png

Φερυ το χυμο Κρανμπερι ως γιατροσοφι τον προτεινα, αν μπορουσα να συνταγογραφω αντιβιωση θα μουνα και γιατρος. Τραβελ αν ειναι ελαφριας μορφης μπορει να ειναι απλα κυστιτιδα, οποτε υποτιθεται ο χυμος κρανμπερι βοηθαει. Εμενα με χυμο και πολυ νερο μου ειχε περασει αλλα ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...παντως ο χυμος κακο δεν κανει.

Στα της τελετης τωρα..(δε λεω αλλα για το θεμα να πουμε πιο ευχαριστα:tongue:)

Πειτε μου αν εχετε ξαναδει μεγαλυτερη μουφα...με πενταροδεκαρες την καναν την τελετη εναρξης! Γιατι δε βαλαν απο την αρχη ενα συγκροτημα να παιζει ροκ να τελειωνουμε! Πιο ευχαριστη θα ηταν...:tongue: Καλα ενοειται καμμια συγκριση με τη δικια μας του 2004!!!

Εσας τι σας αρεσε πιο πολυ..το δεντρο, το γρασιδι στη μεση που συμβολιζε την αιωνια γλιτσα απο τη βροχη,η' τα κρεββατια με τις νοσοκομες του NHS? Ελα να πεφτουν οι αποψεις!!!;)

Eleni

bd5c7983f7.png

Γεια σας κορίτσια.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Οταν θα βρω λίγο παραπάνω χρονο θα γράψω και περισσότερες λεπτομέριες.

Τραβελ γκιρλ, τι κάνεις; Καταλαβαίνω την ανησυχία σου και την αγανάκτηση σου με τους γιατρούς. Δυστυχώς γιατρός δεν είμαι, αλλα και εγω έχω ακούσει πως ο κρανμπερυ χυμός βοηθάει, τουλάχιστον στην πρόληψη. Το ίδιο λένε και για το γιαούρτι, φάγε ή έστω αυτό με active yeast ή κάτι παρόμοιο. Σίγουρα, αυτά είναι γιατροσόφια, αλλά κακό δε κάνουνε. Και πολλά υγρά, και προσπάθησε να αποφεύγεις τη ζάχαρη. Αμή τι άλλο θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα και πως κάτι κάνεις και σίγουρα η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Εύχομαι να βγάλετε άκρη και πώς όλα θα πάνε καλά. Ενημέρωσε μας πως τα πηγαίνεις.

Ακόμα ίσως και να το ξέρεις ήδη, αλλά προσπάθησε να πηγαίνεις συχνά στην τουαλέτα και να αδειάζεις όλη τη κύστη. Αφού κατουρήσεις, περίμενε ακόμα κανένα λεπτό, γύρε λίγο μπροστά για να αδειάσεις όλη τη κύστη. Συγγνώμη άμα γίνομαι κουραστική και ίσως περισσότερο περιγραφική!

Διαφημίσεις

Όχι, καθόλου δεν κουραζεις, όλοι να βοηθήσετε θέλετε για αυτο κι εγω έγραψα τι συμβαίνει. :P

Λοιπόν λέω στο μωρακι μάπα η τελετή σας μπλα μπλα μπλα, τον πειραζω για τα κρεβάτια με τις νοσοκόμες και μου λέει ΤΗΝ κορυφαία ατάκα να πεσετε όλες κάτω. ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!

χαχαχαχαχα!

Ότι μια απο τις συνεισφορές της Αγγλίας στην ανθρωπότητα είναι η δωρεάν υγεία και για αυτο το έβαλαν.

χαχαχαχαχαχ!

Κορυφαίο το μωρακι?

Άντε και εμείς την επόμενη φορα να βάλουμε το ΕΣΥ. χαχαχαχαχα!

RLcRp1.png

Emena bre paidia mou arese h teleth! Nomizw oti stous perissoterous Ellines den arese pantws giati ap' to prwi th thaboun kai sto fb kai sta kanalia.

H arxh me th biomixanikh epanastash kai to telos me th floga htan korufaia nomizw. H mousiki anadromi epishs wraia. Twra to nhs kai ta paramuthia ok htan ligo idiaitera kai polu agglika concepts. Genika h olh teleti htan polu aggliki kai gi'auto kai toso idiaiteri!

Για την μουσική αναδρομή ναι ήταν ωραια, ξεσηκωτικη! :P

Δεν μου άρεσαν αυτοί με τα ψηλα καπελα που κοιταζαν τις τσιμινιερες και εκαναν χορευτικο, αυτο με το nhs, τα παραμύθια, o mr. Bean (έλεος), α και ο beckham μου άρεσε , ειναι μωρό οπότε πάντα ευπροσδεκτος! χαχαχαχαχα!

RLcRp1.png

Εμενα ο δικος μου που ειναι και Αγγλος τη βρηκε τοοοσο ενδιαφερουσα που αποκοιμηθηκε στον καναπε! Σε μια φαση ξυπναει, μου λεει "καταπληκτικη ε?" του λεω "μοοονο καταπληκτικη?? Φοβερη! Δες ενα μαγουλο φραπα που εκανες απο τον υπνο!!!" χαχαχχαχαχα

Ναι Τραβελ και μενα αυτο μου ειπε οτι το NHS ηταν αναφορα στη συνεισφορα των Αγγλων για τη δημοσια υγεια. Δεδομενου οτι το εθνικο συστημα υγειας αρχισε να πραγματοποιειται μετα το Β Παγκοσμιο Πολεμο, δε νομιζω να ηταν το ΠΡΩΤΟ που υπηρξε παγκοσμιως. Οποτε , αδυνατω να καταλαβω την αναφορα....

Για τη Μαιρη Ποπινς ενταξει πολυ παραμυθι και ουσιαστικα τιποτα ουσιας.

Γενικα μου φανηκε πολυ "επιφανειακη" τελετη, τιποτα deep thinking στους συμβολισμους, το ακριβως αντιθετο δλδ της δικης μας του 2004 που θεωρω οτι ηταν οντως υπεροχη.

Eleni

bd5c7983f7.png

Νεραιδομαμα αντιλαμβάνομαι ότι για να πάρεις αντιβιωση το εψαξες καλα και δεν γινόταν διαφορετικα η είχες γιατρο με @&•&)@@ που στήριξε την απόφαση και επιλογή σου.

Τέλος πάντων δεν θα σας ζαλίσω αλλο με αυτα, ας θαψουμε την τελετή έναρξης καλύτερα...

Το έψαξαν οι γιατροί για μένα που με είχαν όλη την ημέρα στο νοσοκομείο. Με έβλεπε νευρολόγος, κάνανε συμβούλιο. Με έβλεπε μαιευτηρας, κάνανε συμβούλιο. Ούτε που θυμάμαι πόσοι με ειδανε. Εύχομαι σε κανέναν να μην πάθει παρεση-bell's palsy

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο τομοτινεχουμε πανεπιστημιακό νοσοκομείο εδω....αλλα επειδη έχουμε περάσει κ με τον άντρα μου ιστορία, ήρθαμε απο ελλαδα με διάγνωση καρκινου στο συκώτι, μόνο καλα έχω να πω για όσα έχουμε ζήσει....αλλα όπως στην ελλαδα πεφτεις σε καλο γιατρό ετσι κ εδω. Στην ελλαδα αλλάζεις πιο εύκολα γιατι είναι ιδιωτικό ....αλλα στην αγγλια υπάρχει η δυνατότητα

Οσο για την τελετή πως μπορούμε να συγκρίνουμε τελετές? η κάθε μια αντικατοπτρίζει μια κοινωνία κ μια κουλτούρα....εγω όσο είδα το βρηκα καλο κ αστείο...ο mr Bean δε μορφή!!

Αύριο φεύγω για ελλαδα...καλο υπόλοιπο να έχετε κ τραβελ καλη λευτεριά

Διαφημίσεις

Χριστε μου τι ταλαιπωρία. Και περιπέτεια για σένα που ήσουν εγκυος αλλα και για τον άντρα σου. Σιδερένιοι πάντα να είσαστε. Τι να πω ρε κορίτσια εγω να εχω άρρωστησει στην ζωη μου τρεις φορές ζήτημα είναι. Τα βασικά άνεμοβλογια, ιλαρα τέτοια. Και αντιβιωση άλλη μια φορα εχω πάρει στα 34 μου χρόνια... Και τώρα που εχω τον μπεμπη όλο για αντιβιωση μου λένε για αυτο εχω βγάλει φλυκταινες.

Anyway, καλα να περάσεις κανε μια βουτιά και για μένα, πόσο ζηλεύω δεν περιγράφεται σαν κάτι cartoon που γίνονται κατακόκκινα και τα ματιά τους γυρίζουν!

RLcRp1.png

Εγω μικρή αρρωσταινα πολυ γιατι είμαι ασθματικη κ έχω κάνει κ πνευμονία αλλα μεγαλώνοντας σληρυνα

Να πω για τον άντρα μου ότι ήταν λάθος διάγνωση :) φαντασου την φρίκη μας!

Πάλι καλα ο άνθρωπος... μα καλα @&£@!@ είναι?

Άσχετο και οι δυο απο iPad γράφουμε ε? όπου θέλει βάζει τόνους και ότι θέλει βάζει γενικά. Μεγάλη παρηγοριά όμως. Όλη την εγκυμοσυνη με αυτο παρέα την πέρασα.

RLcRp1.png

Χαχα ναι με ιπαντ απόψε!

Τι να σου πω για τους γιατρούς...όσο καλη εμπειρία έχω εδω τόσο κακή έχω για ελλαδα :)

Ο άνθρωπος είχε διηθυση (δεν ξέρω πως γράφεται) λίπους κ εκείνοι κάνανε διάγνωση καρκινου

Εγω απο την άλλη είχα ένα παραλύτο χέρι για ένα χρόνο στα 18 κ λέγανε ότι είχα υπερκοπωση...εφτά γιατρούς άλλαξαν κ τελικά βρήκαν τι έχω....

Ότι νάναι... πάλι καλα που δεν έπαθε κανένα εγκεφαλικό. Κι εσυ εχεις φάει τους γιατρους με το κουταλι.

Εγω εκτός απο γυναικολογο, οδοντίατρο και οφθαλμίατρο (ειμαι και γκαβη) στην Ελλάδα αλλο γιατρο δεν ξέρω. 7 χρόνια οδηγούσα μηχανάκι, εκανα διαδρομές μεγάλες επειδή δούλευα οταν ημουν φοιτήτρια, Πειραιά - Βούλα κάθε μέρα και ούτε γραντζουνια. Κωλοφαρδη είμαι τελικά, σαββατογεννημενη.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...