Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα τα ξημερωμάτα το Δεσποινάκι καλωσόρισε το νεο μέλος της οικογενειας της!!Μανουλα κ μπεμπα χαιρουν ακρας υγειας!

(Δεσποινακο δεν εχεις παραπονο,εκτακτο παραρτημα-ανακοινωθεν βγαζω για χαρη σου)

Να σου ευχηθω κ εγγραφως λοιπον να σου ζησει,να ειναι γερη δυνατη κ καλοτυχη!!!να τη χαιρεστε κ παντα να την καμαρωνετε!

πραγματικα,ειμαι πολυ χαρουμενη για εσενα!!εισαι γλυκια κ ευαισθητη ψυχουλα κ πολυ καλη φιλη! σου αξιζει καθε ευτυχια κ με το παραπανω!!

(αντε να πουμε κατι κ για εσενα μη σ αφησουμε στην απ ἐξω)

δε σου κρυβω βεβαια οτι στεναχωριεμαι πολυ που θα σε χασω....αλλα τι ειναι το Δουβλινο μωρε??σιγα!θα πεταγομαι τα σ/κα για καφε!!

τα υπολοιπα απο κοντα !

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Συγχαρητήρια! Χίλιες ευχές σε μαμά, κόρη και μπαμπά. Να είναι γερό και καλότυχο το μωράκι :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Χάθηκαμε κορίτσια!

Τα χαρούμενα της Δέσποινας τα μάθαμε, οι υπόλοιπες τι κάνετε? Εγω πινω το φεγγάρι για να γλιτωσω να παρω αντίβιωση για ουρολοιμωξη. Σήμερα είναι και η έναρξη, είναι και Παρασκευη μακάρι να είμασταν κοντά να κάναμε barbecue και να το καλαμπουριζαμε. Παλιά συνήθεια αυτή απο την Eurovision.

RLcRp1.png

Καλημέρα αγλιδούλες μου!

Πώς είστε.

Κατερίνα σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Οντως τα χαράματα της Τριτης ήρθε στο κόσμο η μπεμπούλα μας χωρίς πολύ ταλαιπωρία μόλις 2.970 κιλά. Δε ξέρω σε ποιον έμοιαξε πάντως είναι υπέροχη (δε νομίζω να έλεγα και κάτι αλλό!). Τελικά όλα πήγαν πολύ καλά, οι μαίες ήταν πολύ καλές μαζί μου και με το μωρό και μόλις χτες γυρίσαμε στο σπίτι μας.

Τραβελγκιρλ, ευχομαι σύντομα και εσύ να βιώσεις παρόμοια ευτυχία. Διάβασα ταλαιπωρείσαι λίγο, εύχομαι όλα να πανε καλά!

Φαίρη, σου εύχομαι να χαρείς την εγκυμοσύνη σου, είναι καταπληκτικό αίσθημα (το ξέρεις ήδη βέβαια)

Και στα υπόλοιπα κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Καλημέρα αγλιδούλες μου!

Πώς είστε.

Κατερίνα σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Οντως τα χαράματα της Τριτης ήρθε στο κόσμο η μπεμπούλα μας χωρίς πολύ ταλαιπωρία μόλις 2.970 κιλά. Δε ξέρω σε ποιον έμοιαξε πάντως είναι υπέροχη (δε νομίζω να έλεγα και κάτι αλλό!). Τελικά όλα πήγαν πολύ καλά, οι μαίες ήταν πολύ καλές μαζί μου και με το μωρό και μόλις χτες γυρίσαμε στο σπίτι μας.

Τραβελγκιρλ, ευχομαι σύντομα και εσύ να βιώσεις παρόμοια ευτυχία. Διάβασα ταλαιπωρείσαι λίγο, εύχομαι όλα να πανε καλά!

Φαίρη, σου εύχομαι να χαρείς την εγκυμοσύνη σου, είναι καταπληκτικό αίσθημα (το ξέρεις ήδη βέβαια)

Και στα υπόλοιπα κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Δεσποινα να χαιρεσαι το μωρακι σου!!Ειδες ολα πηγαν καλα και χωρις ταλαιπωρια!!

Eleni

bd5c7983f7.png

Χάθηκαμε κορίτσια!

Τα χαρούμενα της Δέσποινας τα μάθαμε, οι υπόλοιπες τι κάνετε? Εγω πινω το φεγγάρι για να γλιτωσω να παρω αντίβιωση για ουρολοιμωξη. Σήμερα είναι και η έναρξη, είναι και Παρασκευη μακάρι να είμασταν κοντά να κάναμε barbecue και να το καλαμπουριζαμε. Παλιά συνήθεια αυτή απο την Eurovision.

Τραβελ εχω ακουσει οτι ο χυμος Κρανμπερι ειναι πολυ καλος για προληψη ουρολοιμωξης..Μπορεις να βρεις στα σουπερ μαρκετ και χωρις προσθηκη ζαχαρης ωστε να ειναι πιο υγιεινος...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Δέσποινα πολυ χαίρομαι που δεν ταλαιπωρηθηκες!:P

Ελένη δεν το ήξερα, θα το δοκιμάσω κι αυτο! Πάντως αντιβιωση (trimethoprim) που δεν ενδείκνυται για εγκύους δεν παίρνω με τίποτα (η δευτερη φορα που πανε να μου την πασαρουν). Μίλησα με τον γιατρο αλλα και με την practice manager του τοπικού ιατρείου και συμφωνούν εφοσον η ουρολοιμωξη παραμενει ασυμπτωματικη. Αλλα και να μην ήταν το πολυ να έπαιρνα amoxyciline (το οποίο δεν καταπολεμά το συγκεκριμένο βακτηριο αλλα anyway).

Η @&£!&@@ η μαια, μου είπε σήμερα ότι αν δεν πάρω την αντιβιωση υπάρχει περίπτωση να αποβαλλω, την ξεχεσα καλα, της λέω κοπέλα μου σε 10 μέρες μπαίνω στον μήνα μου και κάτι αλλα γαλλικά, και μετα μου είπε ότι ΚΑΛΑ κάνω και το ψάχνω και ενημερώνομαι και άλλες βλακείες. Κι εγω της είπα &@£!@ το nhs και αν γίνουν αφορμή να πάθει τίποτα ο μπεμπης θα πάρω όπλο και θα τους καθαρίσω όλους. Και έζησα εγω καλα και αυτοί χειρότερα.

Άσχετο. Η τελετή μεγάλη πατάτα η μου φαίνεται? χαχαχαχα!!!

RLcRp1.png

Δέσποινα πολυ χαίρομαι που δεν ταλαιπωρηθηκες!:P

Ελένη δεν το ήξερα, θα το δοκιμάσω κι αυτο! Πάντως αντιβιωση (trimethoprim) που δεν ενδείκνυται για εγκύους δεν παίρνω με τίποτα (η δευτερη φορα που πανε να μου την πασαρουν). Μίλησα με τον γιατρο αλλα και με την practice manager του τοπικού ιατρείου και συμφωνούν εφοσον η ουρολοιμωξη παραμενει ασυμπτωματικη. Αλλα και να μην ήταν το πολυ να έπαιρνα amoxyciline (το οποίο δεν καταπολεμά το συγκεκριμένο βακτηριο αλλα anyway).

Η @&£!&@@ η μαια, μου είπε σήμερα ότι αν δεν πάρω την αντιβιωση υπάρχει περίπτωση να αποβαλλω, την ξεχεσα καλα, της λέω κοπέλα μου σε 10 μέρες μπαίνω στον μήνα μου και κάτι αλλα γαλλικά, και μετα μου είπε ότι ΚΑΛΑ κάνω και το ψάχνω και ενημερώνομαι και άλλες βλακείες. Κι εγω της είπα &@£!@ το nhs και αν γίνουν αφορμή να πάθει τίποτα ο μπεμπης θα πάρω όπλο και θα τους καθαρίσω όλους. Και έζησα εγω καλα και αυτοί χειρότερα.

Άσχετο. Η τελετή μεγάλη πατάτα η μου φαίνεται? χαχαχαχα!!!

χαχαχαχ μεσα στο μυαλο μου εισαι!! Πατατα δε λες τιποτα...Μα τι βλακεια ειναι αυτη ελεος..καταρχην φτηνιαρικη. Παλι καλα που εχουν και μουσικη της προκοπης και παλευεται..αυτο με το δεντρο που ξεριζωνοταν παλι τι σου λεει? Χαχαχαχα αλληγορια οχι μ@λ@κιες!!! Ειναι ρε παιδι μου να το σκεφτεσαι σε βαθος :tongue:

Ρε μην παρεις Αμοξυσυλιν χωρις να το ψαξεις..εγω 2 φορες με το αμοξυσιλιν ειχα πολλα παρατραγουδα. Ρωτα και το γυναικολογο σου Ελλαδα να σου πει τη γνωμη του..

Eleni

bd5c7983f7.png

Απορω που δε σου ειπαν τιποτα για Cranberry juice στο γιατρο. Και καλα δεν εχει αποδειχθει αλλα οσοι πινουν Cranberry juice εχουν 20% λιγοτερες πιθανοτητες να παθουν ουρολοιμωξη..

Eleni

bd5c7983f7.png

Καλημέρα!

Ρώτησα τον γιατρό στην Ελλάδα και είπε amoxyciline άφοβα, είναι ελαφριά αντιβιωση. Είχα πάρει μια φορα για 5 ημέρες την 16η εβδομαδα πάλι για ουρολοιμωξη αλλα διαφορετικό βακτηριο (εντεροκοκκο). Δεν ξέρω τι να πω. Η κουμπάρα μου στην Ελλάδα έπαθε 4 φορές ουρολοιμωξη, στην αρχη πήρε και εκείνη αντιβιωση (ελαφρια), αλλα επειδή δεν υποχωρούσε της είπε ο γιατρός να το αφήσει και μετα την γέννα θα το αντιμετωπίσουν. Να φανταστείς αυτή είχε και συμπτώματα (δυσουρια). Μετα την γέννα έφυγε απο μόνο του?! Δεν ξέρω ρε παιδιά μου δίνουν την εντύπωση ότι πιο πολυ θέλουν να σε ξεφορτωνονται, παρά ότι το ψάχνουν σε βάθος. Τελικά η προσωπική επαφή με τον γιατρό χρειάζεται. Οι φίλες μου είχαν τον γιατρο τους τον εμπιστευοντουσαν, τον έπαιρναν τηλ για ένα θέμα και είχαν κάποιον να τους καθησυχάζει. Εγω εχω 300 νοματαιους, ο καθένας λέει τα δικά του και στο τέλος παίζουν και με την ψυχολογία μου. Άκου θα αποβαλλω 8 1/2 μηνών!!!! Μου ήρθε να της δωσω σφαλιάρα! Όχι early labour, miscarriage. Παει καλα? Μετα ακούμε καρδούλα και μου λέει έχεις one happy baby. Και σκέφτομαι πόσες πιπες θα ακούσω ακόμα? Sorry για τα γαλλικά αλλα τα εχω πάρει.

RLcRp1.png

Kalhmera!

Den prolabainw na grapsw polla giati etoimazomaste na bgoume.

Despoina polla sygxarhthria! Na sas zhsei, na einai kalotuxh kai ugeihs! Fantazomai th xara sou kai thn kourash sou! Perimenoume tis leptomeries tou toketou otan exeis eukairia.

Eirini, teleytaio mhna ths egkymosunhs parathrhsa oti ta oura mou htan thola. Ekana kaliergeia ourwn kai mou brikan ouroloimoksi. mou eipan mono na pinw polu nero kai tipote allo efoson den ponousa. Den ekane tipota to nero sto na mou fugei ,alla den epidinwthike kai h katastash opote ola htan ok. Otan gennisa sa na efuge apo mono tou. Den kserw an boithisa, alla kaneis de mou eipe gia apobolh h kati tetoio! KAtalabainw apoluta thn aganaktish sou!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...