Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Fairy πολλά συγχαρητήρια! ευχομαι να εχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! και πριν λίγες μέρες μας το έλεγες οτι σκεφτόσουν να αρχίσεις να συζητάς για δεύτερο! σου ήρθε χωρίς πολλή σκέψη τελικά! :P

Ευχαριστω κορίτσια... Ο μπαμπάς μας δεν το έχει πάρει πολυ καλα όμως... Εκείνος δεν έχει μόνιμη δουλεια ακόμα κ τον Δεκέμβρη λήγει το συμβόλαιο του κ έχει αχγωθει :( δεν περίμενα ουτε εγω να είμαι έγκυος....

Αγχώθηκε. Κι εμένα το ίδιο είχε πάθει, είχα μόνο 1, 1 μιση μήνα που είχα έρθει Αγγλία και δεν το περίμενε. Δηλαδή δεν ήταν καθόλου όπως στις ταινίες που χοροπηδάνε και τέτοια. Είχα στραβώσει πολύ τότε. Αλλά κατάλαβα ότι με την είδηση του ερχομού ενός μωρού εμείς γεμίζουμε όλα αυτά τα τρυφερά συναισθήματα, εκείνοι όμως παίρνουν τον ρόλο του προστάτη, provider της οικογένειας. Αν αισθάνεται ανασφάλεια για το μέλλον είναι φυσικό να νομίζει ότι είναι ανεπαρκής για να πάρει τον παραδοσιακό του ρόλο και να μην αισθάνεται καλά. Εγώ το φιλοσόφησα πολύ γιατί τότε μου είχε κάνει εντύπωση γιατί στενοχωρήθηκε ενώ όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί αυτός ήταν που μου ζήταγε να κάνουμε οικογένεια, είχε βρεί όνομα για το υποψήφιο μωρό μας κλπ. Του πήρε κανά δύο εβδομάδες και μετά ήταν εντάξει. Όσο νομίζει ότι θα μείνει χωρίς δουλειά και δεν βλέπει κάτι άλλο στον ορίζοντα θα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, εσύ όμως μην στενοχωριέσαι στην κατάσταση σου τώρα.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Fairy μου καταλαβαίνω απόλυτα. Όπως λες θέλει λίγο χρόνο και να δεις που σύντομα θα μοιραστεί τον ενθουσιασμό σου.

Εμείς είμασταν ιδιαίτερα άτυχοι και στις δύο εγκυμοσύνες. Στον Κωνσταντίνο, η εταιρεία που δούλευε ο άντρας μου (στην Ελλάδα) έκλεισε όταν ήμουν 5 μηνών έγκυος. Ένα χρόνο αργότερα (με το μωρό 9 μηνών) ο άντρας μου έφυγε για αν έρθει εδώ.

Στον Ιάσονα, τερμάτισαν πρόωρα το συμβόλαιο του στην εργασία του εδώ (τον Ιανουάριο, ενώ είχε μέχρι τον Ιούνιο) γιατί η εταιρεία εξαγοράστηκε από μια άλλη η οποία αποφάσισε ότι δεν θα προχώραγε με το έργο. Παρ' ότι ήταν πολύ χαρούμενος και στις δύο εγκυμοσύνες, ένιωθες πάντα ότι κάτι σκίαζε τη χαρά του. Τα καταφέραμε και επιβιώσαμε, για όλους έχει ο Θεός που λένε :)

Εσείς είστε σε καλύτερη φάση αν καταλαβαίνω σωστά, αφού ο άντρας σου έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη, οπότε έχει χρόνο μπροστά του για να προγραμματίσει την επόμενη επαγγελματική του κίνηση. Εύχομαι όλα να σας πάνε όπως θέλετε.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Kαλημέρα αγγλιδούλες!

Φαιρη, και εγώ θα σου πω παρόμοια ιστορία. Να φανταστείς εμείς το προσπαθούσαμε κιόλας, γιατι είχαμε καταλάβει πως το μωρό δεν έρχεται όποτε το θέλεις εσυ!

Αρχισε να ψάχνει για δουλειά το καλοκαίρι, το συμβόλαιο του άντρα μου έληγε το Μαϊο, και μάλιστα κοιτούσαμε και σε όλη την αγγλία!

Και εκεί που είχαμε αγχωθει γιατι πλησίαζε ο καιρος, και δεν εβρισκε κάτι, και ο δικός μου ο μισθός είναι για κλάμματα, ήρθε η δουλίτσα, και μάλιστα δε χρειάστηκε να συμβιβαστει κιόλας! Βέβαια, πρέπει να συνδυάσουμε νεογέννητο με μετακόμιση, αλλά εμείς να είμαστε καλά!

Είμαι σίγουρη ότι έχει χαρεί, απλώς φοβάται λίγο, αλλά όλα θα πανε καλά. Είπαμε πάνω από όλα αισιοδοξία!

Κορίτσια, στα δικά μου τα νέα.....γεννάω!

Χτες το βράδυ έσπασαν τα νερά μου, πλημύρισε ο κόσμος! Πήγαμε νοσοκομείο, με έβαλαν στο καρδιοτοκογράφο ( εύχομαι να το λέω καλά), η μπέμπα δε φαίνεται να ζορίζεται, και εγώ δεν έχω ιδιαίτερους πόνους.

Περιμένουμε σημερα μήπως έρθει απο μόνη της αλλιώς αύριο στις 8.00 μπαίνω για πρόκληση.

Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι λίγο, γιατι με βάση τα ελληνικά αλλά και τα νορβηγικά στάνταρτ η πρόκληση πρέπει να γίνει μεσα στις επόμενες 12 με 24 ώρες και όχι 36 που έχει η Αγγλία, για αποφυγή μολύνσεων. Πραγματικά εύχομαι να ξέρουν τι κάνουν εδω, και να μην έχουμε τίποτα ασχημα! Αφου η μαια ούτε κοίταξε τράχηλο, ή να ελέγξει για τίποτα μολύνσεις:confused:

Μπράβο Δεσποινάκι! Σου εύχομαι έναν γρήγορο και όσο πιο ανώδυνο τοκετό γίνεται και να κρατήσεις σύντομα στην αγκαλίτσα σου το κοριτσάκι σας. Όλα να πάνε καλά :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Χαχαχα Δέσποινα μου έφτιαξες τη μέρα!!!!! Πρώτα μου έδωσες συμβουλές κ μετα μας είπες οτι γεννασ !! !! Κορίτσι μου σου εύχομαι έναν γρηγορο τοκετού κ με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου!!!!

Δυστυχώς δεν έχω πολλά να πω. Πάλι καλά η μπεμπούλα σήμερα είναι αρκετά δραστηρια, αλλιώς θα την είχα βγάλει έξω απο το νοσοκομείο. Φοβάμαι λίγο πως την είδαν πολύ χαλαρά οι μαίες, αλλά επειδή δεν έχω απολύτως κανένα σύμπτωμ δε μπορώ να πάρω και τηλέφωνο!

Υπομονή, μια μέρα είναι θα περάσει!

Εσύ πως τα πας; Ξέρεις πόσο είσαι; Τίποτα συμπτώματα έχεις;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...