Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα τις μανούλες. Τις προάλες η μαία μου έδωσε κάτι φυλάδια για το εμβόλιο βιταμίνης Κ για το μωρό και για μένα το syntometrine για την πιο γρήγορη αποβολή του πλακούντα. Από ότι κατάλαβα είναι στάνταρ εδώ, αλλά λίγο που ρώτησα, στην Ελλάδα δε πρέπει να τα κάνουνε. Τα κάνατε εσεις;

Για το μωρό επιλεξατε το εμβόλιο ή τις σταγόνες;

Και το πιο ευχάριστο. Διάβασα στο bbc πως ο καιρός μάλλον θα φτιάξει από την επόμενη βδομάδα και ίσως να χαρούμε καλοκαίρι!:P

κ στην Ελλαδα σου κανουν μια ενεση στο μπουτι κ βγαινει ο πλακουντας γρηγορα χωρις να περιμενεις συσπασεις...εγω εδω δεν χρειαστηκα κατι τετοιο αφου μπηκα με καισαρικη μεσα στο τελος.

στον μικρο καναμε το εμβολιο της βιταμινης αμεσως μολις γεννηθηκε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το syntometrine δεν μπορώ να σου πω γιατί και εγώ με δύο καισαρικές κατέληξα. Για τη βιταμίνη Κ που είχα ρωτήσει τι είναι προτιμότερο μου είχαν πει η ένεση, γιατί είναι μια και έξω, ενώ με τις σταγόνες είναι περισσότερες δόσεις. Επίσης δεν είναι σίγουρο ότι το μωρό θα καταπιεί όλη την ποσότητα με τις σταγόνες, γι΄αυτό η ένεση θεωρείται πιο αποτελεσματική.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

εχεις την ευρωπαικη καρτα υγειας? να βγαλεις κ του μωρου σου

https://www.europeanhealthcard.org.uk/

Μιας που το θύμισες, μπήκα στο λινκ που έστειλες για να βγάλω κάρτα για τον μικρό (εμείς έχουμε ήδη) και με έκπληξη ανακάλυψα ότι ζητούν περίπου 15 λίρες fee. Επειδή θυμόμουν ότι το είχαμε κάνει δωρεάν, το έψαξα μέσω του NHS και μπορείτε να το κάνετε εντελώς δωρεάν από εδώ.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Δεσποινα για τις ιωσεις εχω να σου πω οτι ειναι καθαρά θέμα οργανισμού και τύχης! Με τη μεγάλη μου από 5 ημερών τη γύριζα σε εμπορικά κέντρα, σε ταξίδια είδαμε ένα σωρό φίλους και παιδάκια και πάλι δεν αρρώστησε (τουλάχιστον όχι από κάτι μεταδοτικό). Η μικρή αρρώστησε 4 εβδομάδων χωρίς να την έχω βγάλει σχεδόν από το σπιτι. Οπότε θα σου έλεγα να ακολουθήσεις απλά την κοινή λογική και να κάνεις ότι αισθάνεσαι άνετα να κάνεις. Μη θεωρείς οτι πρέπει σώνει και καλά να βγάλεις το παιδί επειδή άλλοι τα έχουν βγάλει αμέσως, αν εσύ πιστεύεις οτι θα κινδυνεύσει!

Ο μπαμπάς με τη μεγάλη φεύγουν αρχές Αυγούστου και θα είμαι μόνη με το μωρό στη βροχερή Αγγλία :(. Εντωμεταξύ ο άντρας μου φεύγει μεθαύριο για Αμερική 2 εβδομάδες λόγω δουλειάς αλλά εγώ προνόησα και φώναξα τη μαμά μου να έρθει για βοηθεια :D

Βιταμίνη Κ κάναμε την ένεση. Μου φάνηκε σαν η πιο απλή μέθοδος.

Την ένεση syntometrine την έκανα και τις 2 φορές. την πρώτη ήταν αναγκαστική γιατί έκανα πρόκληση και τη δεύτερη το επέλεξα εγώ. Δεν μετάνοιωσα για την επιλογή μου γιατί έχασα αρκετό αίμα λόγω του σκισίματος που είχε αρκετή αιμοραγία. Πιθανό να είχα χάσει ακόμα περισσότερο αν δεν είχα κάνει την ένεση.

Travelgirl, napppy bag έχω αυτή . Καλή είναι αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης για να σου πω αν είναι καλύτερη η χειρότερη από αλλες. Ακριβή τη βρίσκω βέβαια.

Βλέπω είστε όλες φτασμένα computer geek girls! :D Απο υπολογιστές εγώ σκαμπάζω μόνο ιντερνετ και μς οφις. Τίποτα δηλαδή.....

Φαίρη στην Ελλάδα γενικά ο κόσμος έχει την τάση να είναι καχύποπτος και κακόβουλος (γενικά παντού υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι για να λέμε την αλήθεια). Από αυτά που λες φαίνεται πως έχεις πετύχει πολλά και πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου. Οπως είπε και η Ειρήνη είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν γυναικεία πρότυπα.

Φαίρη στην Ελλάδα γενικά ο κόσμος έχει την τάση να είναι καχύποπτος και κακόβουλος (γενικά παντού υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι για να λέμε την αλήθεια). Από αυτά που λες φαίνεται πως έχεις πετύχει πολλά και πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου. Οπως είπε και η Ειρήνη είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν γυναικεία πρότυπα.

Thanks!!!!! Όλος ο κοσμος ειναι επιτυχημένος αν κάνει αυτο που γουστάρει κι ξυπνάει κάθε πρωί με χαμόγελο να παει στη δουλεια η οτιδήποτε άλλο κάνει. Δεν υπαρχει μεγάλη η μικρή επιτυχία :)

Πολλα φιλια κ καλημέρες!

Καλημέρα και από εδω.

Κορίτισα σας ευχαριστώ για τις γνώμες και εμπειρίες. Από ότι κατάλαβα δε τις γλυτώνουμε τις ενέσεις. Αφού είναι για το καλό!

Οσο για το αν το παιδι θα αρρωστήσει, το ξέρω πως είναι και θέμα τύχης. Αρκει μόνο να μην είναι κληρονομικό, γιατι από ότι μου λέει ο άντρας μου ως μωράκι πέρασε πολλά. Αν και αρχίζω να καταλαβαίνω πως η μανούλα του ίσως να ήταν κάπως υπερβολική στις περιγραφές της και το μόνο που είχε ήταν κολικοι.

Περνάει βέβαια γρηγορά ο καιρός και σύντομα θα δούμε. Πάντως ο αντράς μου φαίνεται πιο ανηπόμονος από εμένα. Εγώ το πήρα απόφαση πως η μικρή θα θέλει να κάνει εμφάνιση ντιβας (τελευταία στιγμή!)

Τravelgirl, σήμερα δε θα πήγαινες στο γιατρό; Εύχομαι όλα να είναι καλά!

Μακάρι να μη μου αρρωστήσει η μικρή, αλλά πολύ φοβάμαι ότι στο αεροπλάνο την ίωση δε τη γλυτώνουμε! βέβαια μέχρι τότε έχουμε ακόμα καιρό!

δεσποινακο είναι θεμα ανοσοποιητικου συστηματος.

τα νεογνα,εχουν ανωριμο το ανοσοποιητικο τους συστημα καθως και το ορμονολογικο.αυτό τα κάνει ευάλωτα ως προς την έκθεσή τους σε ιογενής ή βακτηριδιακους παράγοντες. Η μόνη προστασια που έχουν είναι μέσω του μητρικού που περιεχει καποια αντισωματα.αυτο βεβαια δεν σημαινει πως οποια μητερα θηλαζει το παιδι της δεν θα παθει ποτε κατι ή το αντιστροφο.απλα, απο ερευνες εχει αποδειχτει πως τα θηλαζοντα δεν αρρωσταινουν τοσο ευκολο εν συγκριση με εκεινα που δεν θηλαζουν.

η κληρονομικοτητα επισης παιζει σημαντικο ρολο.αν ενας απ το 2 γονεις εχει διαγνωσθει με ασθενες ανοσοποιητικο,εκει παλι παιζουμε με τις πιθανοτητες

επισης ειναι και θεμα εποχης.κυριως το φθινοπωρο κ την ανοιξη εχουμε τα περισσοτερα κρουσματα ιογενων ασθενειων.οποτε αν το μωρο εκτεθει σε εκεινες τις περιοδους, σε κοινοχρησοτους χωρους με πολυ κοσμο εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να πιασει κατι τοτε.

αλλος ενας παραγοντας ειναι το θεμα υγιηνης.(πονεμενη ιστορια)

τωρα η κορουλα σου αργα ή γρηγορα θα αρρωστησει (προτιμουμε το αργα εμεις βεβαια) δυστυχως ειναι μια απο τη διαδικασια που περνουν τα δολια για να αναπτυξουν το ανοσοποιητικο τους.

το καθε μωρακι ειναι διαφορετικο,κ διαφορετικα αντιδρα στην εκθεση βλαβερων παραγοντων για αυτο κ ακους ή γνωριζεις διαφορες ιστοριες. το μονο που μπορεις να κανεις ως μητερα ειναι απλα να προσεχεις.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Άντε βρε! Πολύ χάρηκα. Συγχαρητήρια :) :) :)

Να πάνε όλα καλά και να έχεις ομαλή εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...