Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω ότι το να κολλήσει κάποιος (όχι μόνο τα μωρά) ίωση στην πτήση είναι και θέμα οργανισμού, όπως επίσης θεωρώ ότι είναι και θέμα εποχής, αν δηλαδή υπάρχουν πολλοί συνεπιβάτες με ίωση τότε από την ανακύκλωση του αέρα στην καμπίνα νομίζω ότι ότι μπορείς να κολλήσεις. Από την άλλη, έχουμε ταξιδέψει με τον μεγάλο τον γιο δύο χρονιές Χριστούγεννα που νομίζω ότι υπάρχει γενικά έξαρση ασθενειών και δεν είχε αρρωστήσει.

Σχετικά με το baby swimming η παιδίατρος στην Ελλάδα μας είχε πει στη θάλασσα από 6 μηνών αλλά για πισίνα είχε πει μετά το χρόνο, ώστε να είναι δυνατότερος ο οργανισμός σε περίπτωση που κολλήσει καμία ουρολοίμωξη το παιδί. Και δυστυχώς, έτυχε σε μια φίλη να πάθει ουρολοίμωξη το αγοράκι της 9 μηνών από πισίνα. Βέβαια, έχω και δύο άλλες φίλες που πήγαν τα μωρά από 6 μηνών και δεν έπαθαν τίποτα. Είναι τι θα τύχει στον καθένα.

Eugie περαστικά στην κορούλα σου και ελπίζω να μην αρρωστήσει και η μικρή.

Ειρήνη και εμείς το maclaren xlr έχουμε και το πήρα δώρο και στην αδερφή μου :)

Fairy αντιπαθώ γενικά τo concept υπερσυγκέντρωσης προσωπικών δεδομένων σε social networks πέραν του linkedin που χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς λόγους. Γουστάρω twitter αλλά προς το παρόν απλά διαβάζω, δεν έχω χρόνο να κάνω εγώ tweets :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Fairy αντιπαθώ γενικά τo concept υπερσυγκέντρωσης προσωπικών δεδομένων σε social networks πέραν του linkedin που χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς λόγους. Γουστάρω twitter αλλά προς το παρόν απλά διαβάζω, δεν έχω χρόνο να κάνω εγώ tweets :)

δεν εχεις αδικο...θελει πολυ προσοχη με τα social networks :)

Mε παρακαλάνε χρόνια να κάνω λογαριασμό στο facebook. Ιδιαίτερα τώρα που έφευγα από Ελλάδα με είχαν ζαλίσει. Ως επαγγελματίας που το αντικείμενο μου είναι η τεχνολογία (telecommunications με ειδίκευση στον αμυντικό τομέα) μπορώ να σας πώ πώς είμαι κάθετα αρνητική σε facebook, ιδιαίτερα photos παιδιών σε αυτό και άλλα πολλά που μπορούμε να τα συζητήσουμε κάποια στιγμή πχ πώς μπορεί το pc σας να κολλήσει ιό μέσω των φίλων σας σε αυτό. Eκτός των πραγματικών κινδύνων το βρίσκω και ηλίθιο. Δεν κρατάς φίλους μέσα από virtual reality. Αν θέλω κάποιος να δεί photos τις ανεβάζω σε site στέλνω το link τις βλέπει και τις διαγράφω. Όλα τα ψώνια που μαζεύτηκαν εκεί με τους χιλιάδες φίλους και καλά και μήπως βρούν και κανένα γκόμενο, πραγματικά με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Αν έφτιαχνα ποτέ θα το έβλεπαν 4-5 άτομα το πολύ.

Το 2001 είχα φτιάξει blog τότε που δεν τα ήξερε ο πολύς λαός και ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο. Μετά έπρεπε ή να το δώ σαν δουλειά και να βάλω διαφημίσεις ή να το παρατήσω πράγμα που έκανα γιατί μου απορροφούσε πάρα πολύ χρόνο. Τότε δεν υπήρχαν τόσες έτοιμες εφαρμογές επενέβαινα και προγραμματιστικά στο source code για να το μορφοποιήσω όπως ήθελα.

Το έζησα δηλαδή το interactive του πράγματος τότε που τα πράγματα ήταν πιο αθώα. Τώρα και η κουτσή μαρία που δεν ξέρει ούτε format να κάνει, έχει facebook και χέστηκε η φοράδα στο γενί τζαμί. Μην το πάρετε προσωπικά εσείς μπορεί να το χρησιμοποιείτε σωστά και για τους σωστούς λόγους η πλειοψηφία όμως το έχει είτε για να γκομενίζει είτε για να λέει έχω κι εγώ facebook μπες να με δείς ουα ουα. Το twitter το βρίσκω πολύ πιο intellectual από την άλλη αλλά και πάλι δεν έχω ασχοληθεί. Φοβάμαι να μπλέξω με κάτι που μπορεί να μου τραβάει πολύ χρόνο πάλι. Όταν είπα ότι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε forum δεν έκανα καθόλου πλάκα. Είναι η ΠΡΩΤΗ φορά. Το βλεπω σαν εξαίρεση γιατί και οι συνθήκες στην ζωή μου είναι εξαιρετικές τώρα...

Δέσποινα, στην photo είμαι έγκυος απλά δεν το ξέραμε. Με είχε γλυκάνει ο γιόκας μου. Είμασταν εκδρομη στο Kent, τα Χριστούγεννα. :P

Καλά κάνετε μανούλες και λέτε για τις εξετάσεις των μωρών, για μένα βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι για να ανοίξουν τα μάτια μου όσον αφορά την ζωή στην Αγγλία αλλά και την μητρότητα...

RLcRp1.png

Α, έχουμε κι άλλο κοινό εμείς. Και εγώ IT girl είμαι. Υπήρξα web developer στην αρχή της καριέρας μου και μετά από διάφορα άλλα τώρα είμαι IT analyst με ειδίκευση σε financial services.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Χρυσσα Πειραιωτακι, φανταζομαι εσυ είσαι πιο software techy απο μένα! Κυρίως εχω ασχοληθεί με hardware (r n' d 5 χρόνια, prototype chip design, testing) και 3 χρόνια Iso quality management. Μου αρέσει η τεχνολογία πολυ, ο πρώτος μου υπολογιστής ήταν ένας amstrad απο αυτούς που έπρεπε να γράψεις 8000 σελίδες κώδικα για να παίξεις παιχνίδι στην πράσινη οθόνη. Πλάκα πλάκα αυτός που λέει στην εκπομπή you are fired στο apprentice τους πρωτοκυκλοφόρησε. Μυαλό?

Νεραιδομαμα, Χαλκίδα πήγαινα μπανιο στην Δροσιά, εκει που πανε όλοι οι Αθηναίοι! είναι τόσο ωραια τα μέρη απο εκει. Όταν ήμουν στο στρατόπεδο Αυλωνα για δουλεια, πολλές φορές την εκανα προς τα μέρη σου. Ένα μήνα στην θαλασσα ποιος στην χάρη σου! :-P

Δέσποινα, δεν ξέρω αν θα έρθουν στην βάφτιση γιατι θα γίνει Ελλάδα. Εγω θα τους καλέσω όλους, πλάκα πλάκα αν έρθουν τώρα που το σκέφτομαι την βάψαμε, θα είναι 100 μόνο εκεινοι χαχαχα!

Γεια σου Marija!

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Α είμαστε πολλα τα geek girls τελικά χαχα

Λοιπόν εγω έχω φεις κ για προσωπικό λόγο αλλα κ λογω δουλειάς :) ειναι απίστευτο το τι μπορείς να κανεις μέσω φεις για το μάρκετινγκ ;)

Amstrad 464 με κασέττα ο δικός μου του Lord Alan Sugar! (sorry για το off topic).

Mε παρακαλάνε χρόνια να κάνω λογαριασμό στο facebook. Ιδιαίτερα τώρα που έφευγα από Ελλάδα με είχαν ζαλίσει. Ως επαγγελματίας που το αντικείμενο μου είναι η τεχνολογία (telecommunications με ειδίκευση στον αμυντικό τομέα) μπορώ να σας πώ πώς είμαι κάθετα αρνητική σε facebook, ιδιαίτερα photos παιδιών σε αυτό και άλλα πολλά που μπορούμε να τα συζητήσουμε κάποια στιγμή πχ πώς μπορεί το pc σας να κολλήσει ιό μέσω των φίλων σας σε αυτό. Eκτός των πραγματικών κινδύνων το βρίσκω και ηλίθιο. Δεν κρατάς φίλους μέσα από virtual reality. Αν θέλω κάποιος να δεί photos τις ανεβάζω σε site στέλνω το link τις βλέπει και τις διαγράφω. Όλα τα ψώνια που μαζεύτηκαν εκεί με τους χιλιάδες φίλους και καλά και μήπως βρούν και κανένα γκόμενο, πραγματικά με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Αν έφτιαχνα ποτέ θα το έβλεπαν 4-5 άτομα το πολύ.

Το 2001 είχα φτιάξει blog τότε που δεν τα ήξερε ο πολύς λαός και ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο. Μετά έπρεπε ή να το δώ σαν δουλειά και να βάλω διαφημίσεις ή να το παρατήσω πράγμα που έκανα γιατί μου απορροφούσε πάρα πολύ χρόνο. Τότε δεν υπήρχαν τόσες έτοιμες εφαρμογές επενέβαινα και προγραμματιστικά στο source code για να το μορφοποιήσω όπως ήθελα.

Το έζησα δηλαδή το interactive του πράγματος τότε που τα πράγματα ήταν πιο αθώα. Τώρα και η κουτσή μαρία που δεν ξέρει ούτε format να κάνει, έχει facebook και χέστηκε η φοράδα στο γενί τζαμί. Μην το πάρετε προσωπικά εσείς μπορεί να το χρησιμοποιείτε σωστά και για τους σωστούς λόγους η πλειοψηφία όμως το έχει είτε για να γκομενίζει είτε για να λέει έχω κι εγώ facebook μπες να με δείς ουα ουα. Το twitter το βρίσκω πολύ πιο intellectual από την άλλη αλλά και πάλι δεν έχω ασχοληθεί. Φοβάμαι να μπλέξω με κάτι που μπορεί να μου τραβάει πολύ χρόνο πάλι. Όταν είπα ότι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε forum δεν έκανα καθόλου πλάκα. Είναι η ΠΡΩΤΗ φορά. Το βλεπω σαν εξαίρεση γιατί και οι συνθήκες στην ζωή μου είναι εξαιρετικές τώρα...

Δέσποινα, στην photo είμαι έγκυος απλά δεν το ξέραμε. Με είχε γλυκάνει ο γιόκας μου. Είμασταν εκδρομη στο Kent, τα Χριστούγεννα. :P

Καλά κάνετε μανούλες και λέτε για τις εξετάσεις των μωρών, για μένα βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι για να ανοίξουν τα μάτια μου όσον αφορά την ζωή στην Αγγλία αλλά και την μητρότητα...

Ποσο συμφωνω σ αυτο..Τις φωτο με μπικινι απο παραλια που τις πατε? Και καλα δεν την εβγαλα επιτηδες τη φωτο, τεντωνομαι ηδονικα εντελως αυθορμητα...Η' το σουφρωμενο στομα ελεος πια..Η' η γλωσσα εξω (ειμαι απελπισμενη και το δειχνω προφιλ κατα παραλλαγη του i'm sexy and i know it):tongue:

Εγω θα πω την αμαρτια μου λατρευω ΦΒ, εχω ολους τους φιλους μου απο Ελλαδα μεσα και δεν επικοινωνουμε αλλιως..Με το Τουιτερ τι παιζει? Βαζεις απλα στατους? Πολυ βαρετο μου ακουγεται.

Eleni

bd5c7983f7.png

Το twitter είναι σούπερ. Γράφεις ότι μηνύματα/ειδήσεις θέλεις σε 140 χαρακτήρες τα οποία διαβάζουν όσοι σε κάνουν follow αλλά και όσοι ψάχνουν τα #tags που χρησιμοποιείς. πχ. γράφεις κάτι για το μπούστο της Μενεγάκη που λέγαμε και προσθέτεις το tag #menegaki. Όσοι ψάχνουν με αυτό το keyword θα διαβάσουν και το ποστ σου. Μπορείς να παρακολουθείς όποιον θέλεις (δεν χρειάζεται να σε κάνουν accept δηλαδή) και αντίστοιχα σε παρακολουθεί (follower) όποιος θέλει. Εγώ πχ διαβάζω κυρίως ποστς δημοσιογράφων όπως ο Βαξεβάνης, ο Χατζηνικολάου, ο Κούλογλου κ.α. Αλλά δεν έχω χρόνο να γράφω.

Επίσης μπορείς να απαντάς στα tweets τους ή να τα αναδημοσιεύεις (re-tweet).

Το twitter είναι σούπερ. Γράφεις ότι μηνύματα/ειδήσεις θέλεις σε 140 χαρακτήρες τα οποία διαβάζουν όσοι σε κάνουν follow αλλά και όσοι ψάχνουν τα #tags που χρησιμοποιείς. πχ. γράφεις κάτι για το μπούστο της Μενεγάκη που λέγαμε και προσθέτεις το tag #menegaki. Όσοι ψάχνουν με αυτό το keyword θα διαβάσουν και το ποστ σου. Μπορείς να παρακολουθείς όποιον θέλεις (δεν χρειάζεται να σε κάνουν accept δηλαδή) και αντίστοιχα σε παρακολουθεί (follower) όποιος θέλει. Εγώ πχ διαβάζω κυρίως ποστς δημοσιογράφων όπως ο Βαξεβάνης, ο Χατζηνικολάου, ο Κούλογλου κ.α. Αλλά δεν έχω χρόνο να γράφω.

Επίσης μπορείς να απαντάς στα tweets τους ή να τα αναδημοσιεύεις (re-tweet).

Δε ξερω ρε συ μου φαινεται απλα σαν αλλαγη στατους στο ΦΒ. Ασε που εγω θελω να βλεπω φωτος, να ανεβαζω τραγουδια..το βαξεβανη κ Κουλογλου τους κανω follow στο ΦΒ..Να σας πω..ειναι αληθεια οτι μπορεις να μπεις στο γουολ καποιου στο ΦΒ χωρις να σ εχει κανει φιλο? ενας γνωστος μου μου ελεγε οτι εχει τετοιο προγραμμα αλλα δε ξερω αν λεει αληθεια.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Βρήκα αυτό, δεν ξέρω αν δουλεύει, το θέμα είναι ότι μπορεί να γίνει και πιο απλά ζημιά, πες δηλαδή ότι βλέπουν τις photos σου 4 φίλοι και ο ένας αποφασίζει να κάνει copy το image url της photo και να το ανεβάσει. Έχεις χάσει τον έλεγχο της photo πια... Άλλοι ανεβάζουν video βάφτισης στο facebook...:shock: Εγώ φοβάμαι ακόμα και τα keyloggers, δεν αφήνω κανέναν να χρησιμοποιει το pc, αν και τώρα με το ipad δεν τίθεται τέτοιο θέμα ευτυχώς. Ιδιαίτερα τώρα πια που αγοράζουμε πράγματα από το internet θέλει προσοχή. Η αδερφή μου είχε πιάσει ιό μέσα από το facebook από τα παιχνίδια που έπαιζε, συγκεκριμένα poker, της έκανε ένας που βρήκαν το ip του, hack το password για να της πάρει τους πόντους!!!!!!!!!!!! Ταυτόχρονα μέσα από τον λογαριασμό της βρήκε το mail της και μετά άλλα mail και μετά άρχισα να λαμβάνω εγώ mail από αυτόν να τον κάνω φίλο στο facebook, που δεν έχω καν. Εκεί πονηρευτήκαμε πήρε το pc όπως ήταν σε τεχνικό, ξεδιπλώθηκε η ιστορία και ενημέρωσε και την υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος... Όμως όλο αυτό την είχε στενοχωρήσει πάρα πολύ, σου λέει από το πουθενά μπλεξίματα.

Nεραϊδομαμά geek girls eh? χαχαχαχαχ!!

Χρύσσα ναι ο Lord Sugar, ο Amstrad με την δισκέττα, super είμαστε της ίδιας κλάσης που λένε και στον στρατό! :P

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο? Έχετε να μου προτείνετε τσάντα πώς την λένε αυτή που βάζεις τα πράγματα του μωρού?

RLcRp1.png

Travelgirl εγω είμαι φαν της pacapod....

Geek girls είναι ολόκληρο κίνημα...δεν το έχετε πάρει χαμπάρι? εμεις εδω στο πανεπιστήμιο κάνουμε κ girl geek dinners ....εγω είμαι στον τομέα του database design and development αλλα κάνω κ web k programming γενικότερα..

Οσο για το φεις εννοείται ποτε γυμνές φωτός του γιου μου!

Εμεις εδω στο πανεπιστήμιο έχουμε όλοι γιατι βοηθαει πολυ στο μάρκετινγκ της σχολής μας. Έχει γέλιο που με το που έρθουν νέοι φοιτητές το πρωτο πράμα που κανουν είναι να σε κανουν αντ στο φεις ....τι να πεις δεν σε θέλω για φίλο? οπότε τους λέω άμα απο φοιτήσουν κ με συμπαθούν ακόμα τότε ας με κανουν χεχε

Απόψε γραφω με ιπαντ οπότε άμα δείτε λάθη μην βάρατε...έχω κ μια Α δυσλεξια κι δεν τα παίρνω χαμπάρι μπουχαχα

Έχω μείνει πολύ πίσω. Για πες κι άλλα για τα Geek girls. Είστε οργανωμένες;

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο? Έχετε να μου προτείνετε τσάντα πώς την λένε αυτή που βάζεις τα πράγματα του μωρού?

Μου έχουν κάνει δώρο μιας της oilily που είναι πολύ όμορφη και χωράει πολλά πράγματα, αλλά από ότι ξέρω είναι γενικά τσιμπιμένες οι τιμές τους.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...