Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Το site είναι www.peekaboo-greece.blogspot.co.uk πάρε μία γεύση.

Πολύ ωραία και πρωτότυπα πραγματάκια. Με ενθουσίασε αυτό. Thanks ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nα με πάλι!

Ισως να είναι χαζή η ερωτησή μου, αλλά για να μη κάνω καμιά πατάτα. Οταν λες ελαιόλαδο εννοείς αυτο που χρησιμοποιούμε στο φαγητό; Το βάζεις σε λιγο βαμβακι και στο δερματάκι του μωρού; Τα ρουχαλάκια του δε λερώνονται;

Ναι αυτό που βάζεις στο φαγητό. Μυριζει σα χωριάτικη σαλάτα το μωρό στο τέλος! Αυτό που κάνω είναι ότι βαζω μια μικρή ποσότητα λαδιού στα χέρια μου και τα τρίβω μεταξύ τους έτσι ωστε να γίνουν πολύ "γλιστερά" αλλά να μη στάζει κιόλας το λάδι. Μετά με τα χέρια μου χαιδεύω στην ουσία το μωρό σε όλο το σώμα σα να του έκανα μασαζ αλλά με πιο απαλές κινήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να βάλω 2 και 3 φορές λάδι στα χέρια μου για να πασαλείψω καλά το μωρό. Στο τέλος είναι μεν λαδωμένο το παιδί, αλλά το λαδι αποροφαται ευκολα από το δέρμα του και δε μου έχει τύχει ποτέ να έχει λαδιά στα ρούχα.

Αν και όταν πας τη μικρή σου για baby massage θα σου δείξουν και κινήσεις μασαζ που μπορείς να κάνεις ειδικές για μωρά που να την ανακουφίζουν και να την χαλαρώνουν.

Μια από τα ίδια Ευγενία μου. Τον είχαν χιλιοτρυπήσει τον καημένο, με αποκορύφωμα την βελόνα για το υγρό από τη σπονδυλική στήλη. Είχα ζητήσει στη νοσοκόμα να είμαι μαζί του όταν το έκαναν και ήταν φρικτό να βλέπω το μωράκι να κλαίει και να πονάει τόσο :(. Μέχρι και ακτινογραφία κοιλίας του έκαναν.

Μου είχαν εξηγήσει ότι οι εξετάσεις γινόντουσαν για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο βακτήριο. Μια νοσοκόμα μου είπε ότι έψαχναν και για ασθένειες όπως η μηνιγγίτιδα (εκεί τα είδα όλα μιλάμε). Μετά τις καλλιέργειες των 48 ωρών που βγήκαν καθαρές μου είπαν ότι θα εξέταζαν επίσης τα δείγματα και στις 5 ημέρες. Μιας και όλα ήταν καθαρά, το συμπέρασμα δια της ατόπου ήταν πως μάλλον ο πυρετός οφειλόταν σε ιό, καθώς οι ιοί δεν ανιχνεύονται με εξετάσεις.

Αχ δυστυχώς καταλαβαίνω αυτά που πέρασες. Ναι και εμας μας τα εξήγησαν όλα για τις εξετάσεις. Σε εμάς κατάφεραν να εντοπίσουν και ποιος ιός ήταν, και μου έιπαν οτι είχαν πρόσφατα 3 κρούσματα σε νεογνά από αυτόν τον ιο μέσα σε μια εβδομάδα. Και να φανταστείς οτι ημασταν κλεισμένες μέσα στο σπίτι και το κόλλησε από τον άντρα μου μάλλον. Τελος πάντων για να μην τρομάζουν με αυτά οι μελουσες μαμάδες να διευκρινίσω οτι σε έναν ενήλικα ή σε ένα μεγαλύτερο παιδάκι οι γιατροί θα έλεγαν οτι είναι μια απλή ιωση και θα περάσει απλά στα νεογέννητα προσέχουν πολύ περισότερο και το ψάχνουν μεχρι να είναι σίγουροι.

Δυστυχώς με τον κ#λ%καιρο που έχει εδώ καλοκαιριάτικα το να κολλήσουν ιώσεις είναι πολύ εύκολο. Αφού την προηγούμενη εβδομάδα εμένα μου έτρεχε η μύτη και αμέσως του μικρού μπούκωσε η μυτούλα του και τον έπιασε κρίση βήχα :( Ευτυχώς αυτό πέρασε πολύ πιο εύκολα και γλυτώσαμε και την αντιβίωση. Ο gp μας έδωσε απλά σιρόπι για τον βήχα και πρότεινε να γεμίσω το μπάνιο με ατμό ώστε να εισπνεύσει και να ξεμπουκώσει. Είχα πάρει και μια κρέμα αντίστοιχη του vicks με έλαιο ευκάλυπτου και νομίζω ότι βοήθησε και αυτό.

Δέσποινα και Ειρήνη μην πανικοβληθείτε από αυτά. Απλά έχετε υπόψη ότι μπορεί να είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Εχμ, τώρα θα ακουστώ γελοία η ερώτηση μου, αλλά γιατί χρειάζεται αλλαγή τόσο συχνά; Χρησιμοποιώ μπουκάλια από σιλικόνη της Nuby γιατί ήταν τα μοναδικά που δέχτηκε ο μεγάλος μου γιός μετά τον θηλασμό, αλλά δεν τα έχω αλλάξει. Έχω κάνει πατάτα, έτσι; :oops:

χμμμμ...εμενα αυτο μου ειχε πει η health visitor :rolleyes: οτι καθε 3 μηνες θελουν αλλαγμα κυριως στις μικρες ηλικιες....βεβαια το μητρικο γαλα δεν αφηνει την λιγδα που αφηνει η σκονη....οταν εδινα γαλα που εβγαζα με το θηλαστρο δεν λιγδωνε τοσο, οταν ξεκινησα την σκονη (μια πονεμενη ιστορια) λιγδιαζε....εαν βεβαια εσυ πηγεσ κατευθειαν στο φρεσκο τοτε πιστευω δεν ειναι τοσο σοβαρο....τωρα πχ που πινει γαλα σε ποτηρια της avent δεν τα αλλαζω καθε 3 μηνες....αναλογα ποτε τα δω να φθειροντε....

Διαφημίσεις

Νεραϊδομαμα, φαντάζομαι πόσο θα του άρεσε το νερό, 3 μηνών το γλυκούλι μου,

ναι δεν το συζητω!!!! η θεωρια μου ειναι οτι στο νερο μεγαλωνουν κ οσο πιο νωρις τα πεταξεις στην θαλασσα η στην πισινα τοσο το καλυτερο....ειχα σκοπο να τον παω baby swimming αλλα τελικα επειδη ειμαι τρελλη, αναισθητη κ ψωναρα :D:D:D:D αποφασισα να τον μαθω μου να κολυμπαει....κ πλεον κανει βουτιες στην πισινα μονος του κ κολυμπαει...τα βασικα βεβαια ετσι....του αρεσει ομως πολυ κ θα τον γραψω κολυμβηση καποια στιγμη. ειμαι απο Χαλκιδα τα καλοκαιρια δεν με εβγαζες απο το νερο....τωρα που θα κατεβουμε ενα μηνα εκει θα παρκαρω σε μια θαλασσα χεχε

Πολύ ωραία και πρωτότυπα πραγματάκια. Με ενθουσίασε αυτό. Thanks ;)

εγω ειμαι της αποψης κανενα swimming aid ,.... :rolleyes::rolleyes: πεταχτε τα ετσι στο νερο να λειτουργησει το ενστικτο...βεβαια ισως κουραστειτε λιγακι γιατι θελει να ασχολειστε συνεχεια με το παιδι αλλα μαθαινει πιο γρηγορα ετσι. βεβαια πικαμπου αν πας με 2 παιδια στην θαλασσα μονη σου καταννοω οτι ισως χρειαστεις ενα βοηθημα

Δέσποινα και Ειρήνη μην πανικοβληθείτε από αυτά. Απλά έχετε υπόψη ότι μπορεί να είναι μέσα στο πρόγραμμα.

στανταρτν!!! κ αυτα στο προγραμμα ειναι :)

εμενα εχει εκζεμα κ εχουμε flare up ασχημο παλι λογω του καιρου σνιφ σνιφ...ξυνομαστε συνεχεια αλλα ευτυχως εμαθε να ζηταει κ κρεμουλα να βαζουμε...ευτυχψως αυτο οσο μεγαλωνεις το ξεπερνας σιγα σιγα, κ ενω περσυ ηταν ολο του το κορμι φετος ειναι μονο τα χερια μας....παλι καλα:!!!!

πολλες καλημερες!!!! αμαρτησα σημερα εφαγα english breakfast :tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια!

Βλέπω είστε βραδυνές εσείς!

Πώς είναι σήμερα τα μωράκια σας; Ο καιρός; Εμάς εδώ σα να κάπως καλυτέρευσε (δηλαδή δε βρέχει από το πρωί ) οπότε πρέπει να βρω την όρεξη να βγω να κάνω τίποτα ψώνια! Θα κοιτάξω και για το αμυγδαλελαιο, πρεπει να είναι καλό από οτι καταλαβα. Οσο για το ελαιολαδο, νομίζω πως τωρα κατάλαβα πως γίνεται! Ανηπομονώ να κάνω και τι δικιά μου σαλατούλα! Φαντάζομαι πως ίσως θα φάω κάποιο δουλεμα από το σύζυγο, αλλά δε πειράζει!

Ευγενία πήγατε σε μαθήματα για μασαζ για μωράκια; άξίζουν; Από πότε μπορείς να αρχίσεις;

Χρύσα, καταφερες να βρεις καμιά άκρη για το ταξίδι σας ή μάλλον θα μείνετε εδω;

Ισως να είμαι υπερβολική αλλά κάπου κάποτε είχα διαβάσει πως καλό είναι να μη πας το μωρό για μπάνιο πριν τον χρόνο. δεν ισχύει αυτο;

Οσο για τα νεογέννητα και το νοσοκομείο, δε ξέρω για την ειρήνη, αλλά εγώ προτιμώ να είμαι ενημερωμένη και γενικά να ξέρω τι μπορεί να συμβει, παρά να ζω στον "κοσμο" μου. Μακάρι να μη μου αρρωστήσει η μικρή, αλλά πολύ φοβάμαι ότι στο αεροπλάνο την ίωση δε τη γλυτώνουμε! βέβαια μέχρι τότε έχουμε ακόμα καιρό!

Travelgirl,

Πολύ γλυκιά φαίνεσαι και μικρούλα! Κρίμα που δεν έχεις facebook, και εγώ δε το χρησιμοποιώ πολύ, αλλά το έχω έτσι για να υπάρχει! Βέβαια για όλα τα άλλα μέσα ούτε συζήτηση! Ισως κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνω ένα λογαριασμό στο linked, αν το λέω και καλά, λενε πως βοηθάει όταν ψάχνεις για δουλεια!

Πώπω, καταπληκτική η οικογένεια του άντρα σου! Χρειάζεσαι λίστα για το ποιος μιλάει με ποιον! Οταν με το καλό κάνετε τη βάπτιση θα πρέπει να προσέξετε πολύ στο πως θα βάλετε τα ατομά στα τραπέζια!:tongue:

Οσο για το boots καλό θα ήταν να γίνεις μέλος και στο parenting club, ακόμα και τώρα. every little helps!

Πολύ καλά τα λες για τους γονείς και τη βοήθεια, και εγώ έτσι θα ήθελα στην αρχή να είμαστε μόνοι να συνηθισουμε, αλλά μάλλον δεν είναι και πολύ στο χέρι μου. Τους βλέπω και τη μητέρα μου, αλλά και τα πεθερικα (είναι το πρώτο τους εγγόνι ) που δε κρατιούνται, και δυστυχώς ως κλασικοι μεσογειακοί γονείς δε νομίζω να καταλαβαίνουν πως πια έχουμε τη δικιά μας οικογένεια και μόνοι μας κανονίζουμε τι είναι καλύτερο για εμας! Οπότε τους βλεπώ να έρχονται δυο τρεις βδομάδες μετά τη γέννα! Από τώρα αγχώνομαι για τις επισκέψεις γιατι δε το έχω και πολύ το κοινωνικο!

Πρέπει να μένετε σε ωραία περιοχή, και εγώ θα ήθελα να μένω κοντά στη θάλασσα! Αλήθεια έχετε γυρίσει τις γύρω περιοχες; Ολοι μου λένε πώς το Suffolk έχει πολύ ωραία χωριουδάκια και παραλίες, αλλά εμείς δεν αξιωθήκαμε να πάμε πουθενά!

Ισως να είμαι υπερβολική αλλά κάπου κάποτε είχα διαβάσει πως καλό είναι να μη πας το μωρό για μπάνιο πριν τον χρόνο. δεν ισχύει αυτο;

!

οχι δεν ισχυει αυτο :) στην Ελλαδα ακομα καποιοι γιατροι λενε μετα τους 6 μηνες αλλα δεν ξερουν τον λογι νομιζω :D:D εδω στην Αγγλια ειανι μετα τις 6 βδομαδες απο την ημερα που γεννηθηκαν...εξου κ τα baby swimming classes :)

Διαφημίσεις

Πω πω κίνηση στο καφέ!! Μπήκα μετά από καιρό περιμένοντας να βρω 1-2 καινούρια μυνήματα και δεν μπορώ να σας προλάβω. Φτου φτου :P

Καροτσάκι πήρα το maclaren techno xlr, το είχα βρεί online στο Boots 230 λίρες από 290 και στο Mothercare τους έδειξα στο κινητό την τιμή και έκαναν price matching.

Πολύ καλό καρότσι και σε καλή τιμή το βρήκες.

Θα απαντήσω σε ό,τι θυμάμαι από τα υπόλοιπα που έχετε συζητήσει.

Εμείς είμαστε Αθήνα αυτή τη στιγμή, δεν έχει τόση ζέστη, μάλιστα φυσάει και είναι πολύ ευχάριστα. Μέχρι χθες είχε βαρβάτο καύσωνα που λένε, αλλά από σήμερα άρχισαν τα βοριαδάκια και μέχρι αύριο θα έχει πέσει κι άλλο η θερμοκρασία. Όχι βέβαια σε αγγλικά επίπεδα (ευτυχώς) αλλά θα έχει 32 βαθμούς αντί για 40. Όσες έρχεστε στο εγγύς μέλλον θα πετύχετε ΤΕΛΕΙΟ καιρό.

Σχετικά με τα πλαστικά μπιμπερό, εμείς πλαστικά χρησιμοποιούσαμε από την αρχή και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Μια χαρά καθάριζαν, μια χαρά απολυμαίνονταν. Στο νοσοκομείο που είχα ρωτήσει, μου είχαν πει ότι δεν έχει σημασία αν θα χρησιμοποιήσουμε πλαστικά ή γυάλινα (it's all the same). Εγώ τα άλλαζα στην αρχή κάθε τρεις μήνες και μετά όποτε φθίρονταν, δηλαδή άμα έβλεπα γρατζουνιές από τη βούρτσα που τα καθάριζα. Αν δεν είχαν φθορές, απλά άλλαζα τις θηλές.

Μαξιλάρι θηλασμού δεν είχα πάρει, είχα βολευτεί μια χαρά με ένα απλό μαξιλάρι από αυτά του ύπνου. Έτσι κι αλλιώς μόνο τον πρώτο καιρό μας χρειάστηκε μαξιλάρι, δηλαδή άντε μέχρι τον τρίτο μήνα.

Αποστειρωτή είχα τον στρογγυλό Avent με την ψηφιακή οθόνη, με τον οποίο ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Δοκίμασα και τον Avent 3-in-1 και έχω να πω ότι είναι πολύ δύσχρηστος και στο μόνο που υπερτερεί του στρογγυλού είναι ότι βολεύει όταν έχεις να αποστειρώσεις πολλές (8-10) πιπίλες μαζί και τίποτα άλλο, αλλά πόσες φορές θα σου τύχει αυτό; Επίσης βολεύει αν συνεχίζεις την αποστείρωση και μετά τους 6 μήνες και θέλεις να αποστειρώνεις κουτάλια, πηρούνια, πιατάκια και μπωλάκια. Αλλιώς θα έλεγα όχι στον 3-in-1, πιάνει εύκολα άλατα και καθαρίζει δύσκολα γιατί δεν αφαιρείται το καλώδιο από τη βάση, όπως γίνεται στον στρογγυλό Avent.

Όσο για το θηλασμό, εγώ έβαζα οινόπνευμα στις θηλές πριν γεννήσω και δεν δυσκολεύτηκα καθόλου, δεν έσκασαν οι θηλές μου. Μια κρέμα που πήρα την έβαλα μόνο μια φορά σε οκτώ μήνες θηλασμού, και αυτή περισσότερο προληπτικά.

Γνώμη μου είναι να αγοράσετε όσο το δυνατόν λιγότερα πριν τη γέννα και να μην αγοράσετε τίποτα αν δεν είσαστε σίγουρες ότι θα το χρειαστείτε. Άλλωστε τα περισσότερα βρεφικά προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα. Και να συγκρίνετε τιμές: αγόρασα πράγματα από Αmazon και Mothercare που μετά τα βρήκα φτηνότερα στο Tesco! Ποτέ μην αγοράζετε ολόκληρη τη σειρά από κάποιο νέο προϊόν γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην ταιριάζει στο δέρμα του μωρού σας, όσο φυτικό και σούπερ βιολογικό κι αν είναι. Ή μπορεί να μην χρειαστείτε όλα τα προϊόντα.

Στο μωρό έκανα μασάζ με κρεμούλες και αργότερα με το λαδάκι της Frezyderm που μου έστειλαν από Ελλάδα.

Travelgirl, εγώ θα έλεγα να πεις στη μαμά σου να έρθει στην αρχή, που θα την έχεις περισσότερο ανάγκη, να σου κρατάει το σπίτι (μαγείρεμα, πλύσιμο, καθάρισμα κλπ) ώστε να μπορείτε εσύ και ο άντρας σου να αφοσιωθείτε στο μωρό τις πρώτες μέρες και να είσαστε όσο πιο ξεκούραστοι γίνεται. Και για τη μαμά σου θα είναι ωραίο να δει το μωρό νεογέννητο. Αυτή η πρώτη περίοδος είναι μαγική και δεν κρατάει πολύ, είναι κρίμα για τη μαμά σου να τη χάσει και για σένα να μην την ευχαριστηθείς όσο θα μπορούσες. Η Αγγλία δεν φεύγει, ταξιδάκια θα κάνετε και του χρόνου και του παραχρόνου, το μωρό όμως θα είναι μωρό για μερικούς μήνες μόνο (και νεογέννητο για 6-8 εβδομάδες). Μην σου πω ότι όσο πιο μικρά είναι τόσο πιο εύκολα μετακινούνται.

Για την κοπέλα που είπε ότι την ίωση δεν την γλιτώνουν στο αεροπλάνο, δεν είναι καθόλου έτσι. Κι εγώ έτσι νόμιζα και είχα άγχος πριν το πρώτο μας αεροπορικό ταξίδι, αλλά τελικά όλα καλά και στο πρώτο και μετέπειτα!

.

Για την κοπέλα που είπε ότι την ίωση δεν την γλιτώνουν στο αεροπλάνο, δεν είναι καθόλου έτσι. Κι εγώ έτσι νόμιζα και είχα άγχος πριν το πρώτο αεροπορικό ταξίδι, αλλά τελικά όλα καλά και στο πρώτο και μετέπειτα!

εξαρταται πολυ απο τον καθε οργανισμο, δεν ειναι ετσι? εμενα ειναι 2 χρονων πχ κ εχει αρρωστησει 2 φορες, την πρωτη ενα καλο συναχι κ την δευτερη ακροαστικα.....κ στο αεροπλανο ποτε προβλημα....απλα κ οι αρρωστειες στο προγραμμα ειναι

θυμαμαι οταν αρρωστησε την δευτερη φορα ηταν λιγο πριν τα Χριστουγεννα του 2011 κ εγω εγραφα research proposal για αρκετα λεφτα...εγραφα με τον γιο μου αγκαλια...μετα καναμε βαρδιες στην δουλεια με τον αντρα μου γιατι επρεπε να ερθω γραφειο καποιες στιγμες...μια φρικη!!!!

Καλημέρα και από εμένα,

Δεσποινα πήγα σε μασαζ για μωρά και ήταν δωρεαν, τα παρέχει το sure start κέντρο της περιοχής μου. Τα συγκεκριμένα ήταν για μωρά απο 10 εβδομάδες και πάνω μέχρι να μπουσουλήσουν και δεν επιτρεπόταν σε μωρά που είχαν πρόσφατα εμβολιαστεί.

Τα μπουκάλια και εγώ τα κράτησα για μηηηηηηνες τα ιδια. Βασικά δεν τα αλλαξα ποτέ από οκτώ μηνών μέχρι ενάμιση χρονών που το εκοψε :oops: ειμαι απαράδεκτη το ξέρω...

Σχετικά με τη θάλασσα παιδιατρος στην ελλάδα μου είπε από 6 μηνών και μετά να τη βάλω. Την έβαλα τεσσάρων μηνών ομως αρρώστησε σοβαρά μάλλον όχι από τη θάλασσα, αλλά η περιπέτειά της ήταν αρκετή για να με γεμίσει τύψεις που δεν άκουσα το γιατρό.

Αχ αυτές οι ιώσεις! το βράδυ η μεγάλη μου ανέβασε πυρετό 39. Τώρα βέβαια είναι ζωηρή και απύρετη αλλά έχω φρικάρει οτι θα κολλήσει η μικρή και θα τρέχουμε πάλι στα νοσοκομεία.

Οκ σταματάω να μιλάω για αρρώστιες....

eugie περαστικα σας!!!! νομιζω πως σε τετοια πραγματα δεν πρεπει κ δεν χρειαζεται να νιωθουμε τυψεις :) ως μαμαδες σιγουρα στεναχωριομαστε αλλα ολα περαστικα ειναι! κ εμενα υποφερει ο καημενος με το εκζεμα αλλα προσπαθω να το δω οτι ειναι κατι που θα περασει....καλη δυναμη να εχεις!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...