Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

τα πλαστικα μπουκαλια σας αρεσουν? εγω τα σιχαθηκα!!! ειχα παρει γυαλινα...θολωνανε πολυ γρηγορα κ πιανανε λιγδα μεσα οσο κ να τα επλενα...τα πλαστικα καθε 2 μηνες θελανε αλλαγμα για θεμα υγειινης...κ ετσι πηρα κικκο απο αμαζον γυαλινα

Ναι και στην Ελλάδα πολύς κόσμος χρησιμοποιεί γυάλινα αλλά εδώ δεν είδα ποτέ να υπάρχουν στα μαγαζιά και υπέθεσα οτι δεν θα κυκλοφορούν! Αμαζον λοιπόν! θα το ψάξω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειναι απιστευτα ποσα λαθη κανω οταν ποσταρω χεχε...η θα γραφψ απο το ipad κ θα διορθωνει χωρις να το βλεπω η επειδη ειμαισ το γραφειο γραφω βιαστικα κ μπερδευω τα λογια μου χεχε....ηρωες ειστε που καταλαβαινετε τι εννοω!!! :) :)

Ναι και στην Ελλάδα πολύς κόσμος χρησιμοποιεί γυάλινα αλλά εδώ δεν είδα ποτέ να υπάρχουν στα μαγαζιά και υπέθεσα οτι δεν θα κυκλοφορούν! Αμαζον λοιπόν! θα το ψάξω!

δες κ για τα beaba εχει γυαλινα

καλα ειναι απιστευτα ποσα λαθη κανω οταν ποσταρω χεχε...η θα γραφψ απο το ipad κ θα διορθωνει χωρις να το βλεπω η επειδη ειμαισ το γραφειο γραφω βιαστικα κ μπερδευω τα λογια μου χεχε....ηρωες ειστε που καταλαβαινετε τι εννοω!!! :) :)

i did it again LOL

Δέσποινα, ευχαριστώ μόνο ένα σημάδι έμεινε ευτυχώς, γιατί αλλάζαμε πετσέτες με κρύο νερό και τράβηξε το κάψιμο. Πολυάμνιο λέγεται εσύ το είπες σωστά, polyhydramnios στα αγγλικά εγώ έβγαλα δική μου λέξη. Ελπίζω να μην είναι τίποτα. :shock:

Καροτσάκι πήρα το maclaren techno xlr, το είχα βρεί online στο Boots 230 λίρες από 290 και στο Mothercare τους έδειξα στο κινητό την τιμή και έκαναν price matching. Από ότι είδα στο site της Mothercare τώρα το έχουν 230 λίρες ούτως ή άλλως. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν παίρνει κάθισμα αυτοκινήτου (το μοντέλο 2012 - του 2011 παίρνει), αλλά εμάς δεν μας ένοιαζε γιατί πήρα το Britax Max online από το Boots, είναι από 0 εώς 4 ετών και έτσι δεν αλλάζεις κάθισμα όταν μεγαλώσει το παιδί. Τώρα που τα έχω φρέσκα ότι θές ρώτα με, τώρα που δεν δουλεύω δεν κάνω και τίποτα άλλο, όλη μέρα ψάχνω στο internet για το παιδί gadgets να περνάει η ώρα.

Ευγενία μην ανησυχείς, εσύ μία πρόταση έκανες, εμένα μου άρεσε πολύ και αν στο κάτω κάτω δεν με βολέψει θα το χρησιμοποιήσω όπως λές. No worries! :P

Eλένη α π ο κ λ ε ί ε τ α ι να έχει κάνει confirmation. Καλά που το ανέφερες να μην τρέφω και ελπίδες. Αν το είχε κάνει στα 12-13 θα ήξερε ότι ήταν βαφτισμένος. Και δεν νομίζω να μπεί στην διαδικασία τώρα.

Χρύσσα κάποια περίοδο έμενα Ταμπούρια όταν ήμουν φοιτήτρια, εκεί Αγ. Διονύση γύριζα με το μηχανάκι, έχει και ένα σουβλατζίδικο πάνω στην στροφή αχ! τί θυμήθηκα. Το site είναι www.peekaboo-greece.blogspot.co.uk πάρε μία γεύση.

Καλό ταξίδι νεραϊδομαμά, Χρύσσα, να τα περάσετε super. Μίλαγα με Ελλάδα - έχουν 44 βαθμούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Του χρόνου θα κάνουμε κι εμείς τα μπανάκια μας με τον μπόμπιρα, προς το παρόν υπομονή. Κάντε μία βουτιά και για μένα. :-P

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

travelgirl πολυ καλες επιλογες!!!! κ απο την δικια μου εμπειρια ειναι χιλιες φορες καλυτερο ενα καθισμα 0-4

ευγενια ποιο θηλαστρο εχεις? εγω ειχα το medela swing ...να εχεις υποψιν οτι το ποσο βγαζει το θηλαστρο δεν ειναι ενδειξη του ποσο γαλα εχεις....το θηλαστρο δεν κανει την ιδια δουλεια που κανει το μωρο κ δεν βγαζεις αρκετο πολλες φορες. οποτε μην σε ανησυχει αν βγαζεις λιγοτερο...να προσεχεις μονο να μην το παρακανεις γιατι μπορει να αλλοιωσει την παραγωγη σου.

travelgirl υπομονη κ του χρονου θα χαρειτε την θαλασσα :) εγω γεννησα Μαη κ τον Αυγουστο κατεβηκα ελλαδα κ τον πεταξα στο νερο...ποσο πολυ του αρεσε!!!!

Nα με πάλι!

Μιλάμε, έχω γίνει πολύ αργόσχολη! Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ας το χαρώ τώρα που μπορώ!

Πώπω Ευγενία, πρέπει να ταλαιπωρηθήκατε πολύ στο νοσοκομείο, αλλά καλύτερα να είστε σίγουροι πως το μωράκι είναι καλά!

Νομίζω πως η συμβουλή/εμπειρία σου με το αεροπλάνο είναι πολύ χρήσιμη! Να ξέρω όταν θα πατάμε να προετοιμαστώ κατάλληλα!

Για το θήλαστρο, έχω ακούσει πως ίσως στην αρχή να μην αντλείς πάρα πολύ, θέλει να το συνηθίσεις κιόλας. Μακάρι να τα καταφέρεις, γιατί είναι αλλιώς να μπορείς που και που να κάνεις και κάτι για σένα. Εγώ σκέφτομαι πρώτα να σιγουρέψουμε ότι θα θηλάσω και μετά να το πάρω, γιατι δεν είναι και ότι πιο φτηνό!

Ισως να είναι χαζή η ερωτησή μου, αλλά για να μη κάνω καμιά πατάτα. Οταν λες ελαιόλαδο εννοείς αυτο που χρησιμοποιούμε στο φαγητό; Το βάζεις σε λιγο βαμβακι και στο δερματάκι του μωρού; Τα ρουχαλάκια του δε λερώνονται;

Καλή η ιδέα με τα γυάλινα μπουκάλια. Θα το κοιτάξω στο ίντερνετ, ίσως τα δοκιμάσω και εγω. Μπαίνουν και αυτά στον αποστειρωτή; Είναι πολύ πιο βαριά;

Φαιρη, 800 λίρες τα εισητήρια; Μονο για εσένα και το μωρό ή και για το σύζυγο; Πολύ ακριβα!

Και πόσο ζηλεύω, ένα μήνα διακοπές ε το καλοκαίρι; Και ο άντρας μου αυτο μου έλεγε τις προάλες, τώρα που θα δουλεύει στο πανεπιστήμιο θα μπορεί να πηγαίνει ένα μήνα και διακοπές το καλοκαίρι. Οπότε αν με το καλό αρχίζω να δουλεύω, με βλέπω να με παρατάει τα καλοκαίρια, να παίρνει τη μικρή και να πηγαίνει στη μανούλα του!:cry:

Travelgirl, ξέχασα να σου πω για το boots parentig club. Εχεις γίνει μέλος, να παρεις και τη τσάντα; Μου έστειλαν και εκπτωτικά κουπόνια, και ένα ήταν για 20% έκπτωση σε καρότσι και καθισματάκι, αλλά δυστυχώς τα είχαμε ήδη αγοράσει (από το boots :confused:)! Αλλά και εσείς αφού τα έχετε πάρει ήδη, δώρο άδωρον!

Οσο για το ίντερνετ όλη τη μέρα, και εγώ αυτο κάνω! Αλλά αρχισα να το βαριέμαι και αυτο, μια που σχεδόν ότι χρειαζόμαστε, τουλάχιστον τον πρώτο καιρο νομίζω τα έχω ήδη πάρει! Και ακόμα περισσότερα:rolleyes:

Αλήθεια, ο μπαμπάς σας από ποια περιοχή της Αγγλίας είναι; Θα έρθουν οι γονείς σου ή οι γονείς του όταν με το καλο γεννήσεις να σας βοηθήσουν;

Φαιρη, 800 λίρες τα εισητήρια; Μονο για εσένα και το μωρό ή και για το σύζυγο; Πολύ ακριβα!

Και πόσο ζηλεύω, ένα μήνα διακοπές ε το καλοκαίρι; Και ο άντρας μου αυτο μου έλεγε τις προάλες, τώρα που θα δουλεύει στο πανεπιστήμιο θα μπορεί να πηγαίνει ένα μήνα και διακοπές το καλοκαίρι. Οπότε αν με το καλό αρχίζω να δουλεύω, με βλέπω να με παρατάει τα καλοκαίρια, να παίρνει τη μικρή και να πηγαίνει στη μανούλα του!:cry:

Κ οι 3 μαζί θα πάμε....κ ο άντρας μου δουλεύει στο πανεπιστήμιο οπότε μας ειναι εύκολο να κανονισουμε τις διακοπές μαζί.

Θα έρθουν οι γονείς σου ή οι γονείς του όταν με το καλο γεννήσεις να σας βοηθήσουν;

Εγω ζήτησα απο όλους να μείνουν ελλαδα :) τα καταφέραμε μια χαρα...θεωρώ πολυ σημαντικό να βάλει το ζευγάρι τη σειρά που θέλει....κ στο επόμενο δεν έχω πειστεί ότι θα χρειαστεί βοήθεια...βέβαια τους έχω σε stand by alla πιο δύσκολη γέννα απο αυτη που είχα δεν νομίζω να ζήσω οπότε θα είναι πιο εύκολα στο δεύτερο πιστεύω χεχε...ίσως μας πει η Ευγενία κ η πικαμπου :rolleyes:

Διαφημίσεις

Nα με πάλι!

Μιλάμε, έχω γίνει πολύ αργόσχολη! Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ας το χαρώ τώρα που μπορώ!

Πώπω Ευγενία, πρέπει να ταλαιπωρηθήκατε πολύ στο νοσοκομείο, αλλά καλύτερα να είστε σίγουροι πως το μωράκι είναι καλά!

Νομίζω πως η συμβουλή/εμπειρία σου με το αεροπλάνο είναι πολύ χρήσιμη! Να ξέρω όταν θα πατάμε να προετοιμαστώ κατάλληλα!

Για το θήλαστρο, έχω ακούσει πως ίσως στην αρχή να μην αντλείς πάρα πολύ, θέλει να το συνηθίσεις κιόλας. Μακάρι να τα καταφέρεις, γιατί είναι αλλιώς να μπορείς που και που να κάνεις και κάτι για σένα. Εγώ σκέφτομαι πρώτα να σιγουρέψουμε ότι θα θηλάσω και μετά να το πάρω, γιατι δεν είναι και ότι πιο φτηνό!

Ισως να είναι χαζή η ερωτησή μου, αλλά για να μη κάνω καμιά πατάτα. Οταν λες ελαιόλαδο εννοείς αυτο που χρησιμοποιούμε στο φαγητό; Το βάζεις σε λιγο βαμβακι και στο δερματάκι του μωρού; Τα ρουχαλάκια του δε λερώνονται;

Καλή η ιδέα με τα γυάλινα μπουκάλια. Θα το κοιτάξω στο ίντερνετ, ίσως τα δοκιμάσω και εγω. Μπαίνουν και αυτά στον αποστειρωτή; Είναι πολύ πιο βαριά;

Ναι Δέσποινα μου απλό ελαιόλαδο όχι baby oil! Ποτε μην βάλεις αυτο το πράγμα στο μωρακι

Τα γυάλινα μπιμπερο σαφώς είναι πιο βαριά αλλα σκέψου ότι εγω μέχρι 2 χρόνων παρα κάτι την έβγαλα με τα ίδια μπουκάλια κ άλλαζε μόνο την πιπιλα τους μπροστά. Τα πλαστικα θέλουν αλλαγές κάθε δυο τρεις μήνες όλο το μπουκάλι.

Οσο για τις δουλειές καλα κανείς κ τις κανείς με το πάσο σου. Θυμάμαι ετοιμαζα παστιτσιο μια μέρα πριν μπω για πρόκληση κ έκανα μια μέρα να το τελειώσω χαχαχα. Κοιμομουν ενδιάμεσα. Γενικα στην εγκυμοσύνη κοιμήθηκα πολυ κ είναι το καλύτερο είσαι ξεκούραση όταν με το καλο γεννήσεις,

Νεραϊδομαμα, φαντάζομαι πόσο θα του άρεσε το νερό, 3 μηνών το γλυκούλι μου, η μαμά μου ζεί σε ένα παραλιακό μέρος προς Επίδαυρο και μου είπε την Κυριακή ήταν γεμάτη η παραλία από γονείς με παιδάκια, πήγαν με την αδερφή μου και την ανιψούλα μου που είναι 2 χρονών, πόσο ζήλεψα, όσο ήμουν εκεί βούταγα το αυτοκίνητο και κάθε ΣΚ ήμουν στην θάλασσα, είτε εκεί, είτε Σούνιο, Λαγονήσι, Πήλιο, Ξυλόκαστρο, θάλασσα να είχε μόνο. Ο άντρας μου το ήξερε αυτό και διάλεξε παραλιακό σπίτι εδώ, είμαστε ούτε 40 μέτρα από την θάλασσα, αλλά καμία σχέση δεν έχει!

Δέσποινα όχι δεν έχω γίνει μέλος, σήμερα μου έστειλαν μία κάρτα Boots advantage card με 100 πόντους. Αλλά όπως είπες τα πήραμε τώρα τα πράγματα. Καλά κοίτα τί βρήκα τις προάλλες, ξέρω είμαι τρελή αλλά σκέψου τί φωτογραφίες θα βγάλουμε με τα bebe μέσα σε αυτό. Έχω αποτρελαθεί το ξέρω, αυτά που κορόϊδευα, χαχαχαχαχα!!!

Ο μπαμπάς μας είναι από το Stoke on Trent, είναι ο δέκατος! και τελευταίος από τα αδέρφια του (πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια) και δυστυχώς η μητέρα του είναι πολύ ηλικιωμένη για να βοηθήσει σε οτιδήποτε. Είναι όμως γλυκύτατη! Η οικογένεια του είναι πολύ μεγάλη όπως καταλαβαίνεις αφού τα αδέρφια του δεν έχουν μόνο παιδιά αλλά και εγγόνια! Να φανταστείς όταν γεννήθηκε, παντρευόντουσαν κάποια από τα αδέρφια του. Η οικογένεια ουσιαστικά είναι χωρισμένη στα δύο, στα πρώτα 5 αδερφια που μεγάλωσαν μαζί και στα άλλα 5 μικρότερα που πάλι μεγάλωσαν μαζί. Είναι κλασσική αγγλική οικογένεια, δηλαδή δεν μιλάνε μεταξύ τους κάθε μέρα όπως κάνω εγώ με τους δικούς μου αλλά μια φορά τον μήνα, δύο μήνες και αν. Να φανταστείς κάποια μέλη έμαθαν ότι ήμουν έγκυος όταν ήμουν ήδη στον πέμπτο μήνα. Μέχρι τότε δεν είχε τύχει να μιλήσουν. :shock: Επίσης ο προτελευταίος για παράδειγμα δεν μιλάει με την τρίτη αδερφή και ο πρώτος αδερφός δεν μιλάει με τον έκτο και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα ποιός μιλάει με ποιόν. Ούτε με τα ανίψια είναι δεμένοι όπως τουλάχιστον είμαστε εμείς, η ανιψιά του του μίλαγε στον πληθυντικό? δεν πιστεύω να τον έχει δεί πάνω από 2-3 φορές στην ζωή της και πολλές λέω. Ένας παράγοντας που συμβάλει σε αυτό είναι ότι είναι διακτινισμένοι σε Αγγλία, Ισπανία (οι συνταξιούχοι) και κανείς δεν μένει κοντά στο Λονδίνο σαν κι εμάς. Ο πιο κοντινός είναι 3 ώρες με το αμάξι.

Οι δικοί μου, σήμερα μου έλεγε η μητέρα μου να έρθει και της είπα όχι πάλι. Θέλω τον πρώτο καιρό να βρώ τον ρυθμό μου με το μωρό, έτσι όταν έρθει να περάσει και ωραία μην είναι κλεισμένη στο σπίτι να καθαρίζει και να μαγειρεύει. Να έχω μπεί σε μία σειρά, να το βάζουμε στο αμάξι να την πάω και βόλτες. Αν πάλι πελαγώσω το πιο απλό της βγάζω ένα εισιτήριο, είναι νεότατη 53 χρονών και δεν έχει υποχρεώσεις να την δεσμεύουν.

Έβαλα photo, όπως λένε και οι Άγγλοι put a face to a name? Δυστυχώς δεν έχω φατσοβιβλίο, αν είχα θα σας έκανα πώς το λένε poke? χαχαχαχαχαχα!

RLcRp1.png

Χρύσα, το θυμάμαι οτι είχε μπει και ο μικρός σου στο νοσοκομείο και το σκεφτόμουνα οταν είμασταν μέσα. Της δικής μου της έκαναν παρακέντηση, εξετάσεις αίματος και ούρων και ακτινογραφία θώρακα. Εσάς σας τα εκαναν αυτα? Εντύπωση μου κάνει που έκαναν τόσες πολλές εξετάσεις για ένα πυρετό, αλλα μου είπαν οτι στα νεογεννητα ευκολα εξελίσεται σε κάτι πιο σοβαρό οπότε πρέπει να είναι προσεκτικοί!

Μια από τα ίδια Ευγενία μου. Τον είχαν χιλιοτρυπήσει τον καημένο, με αποκορύφωμα την βελόνα για το υγρό από τη σπονδυλική στήλη. Είχα ζητήσει στη νοσοκόμα να είμαι μαζί του όταν το έκαναν και ήταν φρικτό να βλέπω το μωράκι να κλαίει και να πονάει τόσο :(. Μέχρι και ακτινογραφία κοιλίας του έκαναν.

Μου είχαν εξηγήσει ότι οι εξετάσεις γινόντουσαν για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο βακτήριο. Μια νοσοκόμα μου είπε ότι έψαχναν και για ασθένειες όπως η μηνιγγίτιδα (εκεί τα είδα όλα μιλάμε). Μετά τις καλλιέργειες των 48 ωρών που βγήκαν καθαρές μου είπαν ότι θα εξέταζαν επίσης τα δείγματα και στις 5 ημέρες. Μιας και όλα ήταν καθαρά, το συμπέρασμα δια της ατόπου ήταν πως μάλλον ο πυρετός οφειλόταν σε ιό, καθώς οι ιοί δεν ανιχνεύονται με εξετάσεις.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Τα πλαστικα θέλουν αλλαγές κάθε δυο τρεις μήνες όλο το μπουκάλι.

Εχμ, τώρα θα ακουστώ γελοία η ερώτηση μου, αλλά γιατί χρειάζεται αλλαγή τόσο συχνά; Χρησιμοποιώ μπουκάλια από σιλικόνη της Nuby γιατί ήταν τα μοναδικά που δέχτηκε ο μεγάλος μου γιός μετά τον θηλασμό, αλλά δεν τα έχω αλλάξει. Έχω κάνει πατάτα, έτσι; :oops:

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ναι Δέσποινα μου απλό ελαιόλαδο όχι baby oil! Ποτε μην βάλεις αυτο το πράγμα στο μωρακι

Συμφωνώ και για τα δύο. Αν βρίσκεις πολύ έντονη τη μυρωδιά από το ελαιόλαδο, μπορείς εναλλακτικά να δοκιμάσεις αμυγδαλέλαιο ή και έλαιο καλέντουλα (μου αρέσει πολύ αυτό της Weleda).

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...