Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πικαμπού μηπώς υπάρχουν πτήσεις το Σαββατοκύριακο, έτσι ώστε να μπορεί να σας πάει ο μπαμπάς στο αεροδρόμιο; Το ακόμα πιο παρατραβηγμένο, που είμαι σίγουρη πως το έχετε ηδη σκεφτεί είναι να πάρει μια δυο μέρες άδεια ο άντρας σου και να έρθει μαζί σου έλλαδα και μετά πετάει από Αθήνα για Δουβλίνο; Νομιζώ πως η Αirlingus έχει απευθειας πτήσεις. Βέβαια σε καλοκαιρινή περίοδο τα εισητήρια είναι αρκετά ακριβά, αλλά μήπως το κάλυπτε η εταιρία;

Η μήπως να πάτε Δουβλίνο οικογενειακώς και μετά από έκει πετάς εσύ κατευθείαν Ελλάδα;

Καλό το ανέκδοτο για το gp. Δε νομίζω καν να με θυμάται! Θα το ξανακοιτάξω αυτο με τα επαγγέλματα. το πολύ πολύ να χρειαστει να πω το αφεντικό, απλώς θα προτιμούσα να αγκάρευα φίλο!

Φαιρη καλό σας ταξίδι, αλλά μήπως διάλεξες μια από τις χειρότερες ημερομηνίες; Νομίζω εκείνη τη μέρα είναι η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών και φαντάζομαι θα έχει τρομερή κίνηση!:confused:

Λοιπον, πρέπει να την κάνω να πάω να καθαρίσω το σπίτι, γιατι μου τη λέει λίγο ο αντρούλης που όλη μέρα κάθομαι και δε κάνω τίποτα!:tongue:

Φαιρη καλό σας ταξίδι, αλλά μήπως διάλεξες μια από τις χειρότερες ημερομηνίες; Νομίζω εκείνη τη μέρα είναι η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών και φαντάζομαι θα έχει τρομερή κίνηση!:confused:

η αληθεια ειναι πως δεν γνωριζω ποτε εινια η εναρξη!!! αλλα οταν κλειναμε δεν ειχαμε αλλη επιλογη, αργησαμε να κλεισουμε κ ειχαν παρει φωτια τα εισητηρια...καταφερα κ εκλεισα 29/7-30/8 κ εδωσα 800 λιρες!!!! αν ειχα κλεισει πιο νωρις θα ειχα κλεισει με 450!!!!! πεταμε 5.30 το απογευμα, ποση παραπανω κινηση να εχει το τερμιναλ 1??? εμεις αλλωστε δεν εχουμε καμια δουλεια μεσα στο Λονδινο

Διαφημίσεις

γιατι θες κ αλλο λεωφορειο μεχρι το τερμιναλ? πρεπει να πας στο 4 η στο 5?

Terminal 1 πετάει η aegean. Το central bus station είναι κοντά;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Δεσποινούλα αν μας πάει ο σύζυγος στο αεροδρόμιο θα γίνει ο κακός χαμός με τον Κωνσταντίνο όταν θα καταλάβει ότι ο μπαμπάς δεν θα έρθει μαζί. Είναι μπαμπάκιας το καμάρι μου :P

Το κοιτάει ο άντρας μου για άδεια απλά επειδή το συμβόλαιο είναι μόλις 3μηνης διάρκειας, είναι πολύ δύσκολο να σου εγκρίνουν άδεια.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

με aegean πεταω παντα :) ειναι ακριβως απο πισω το τερμιναλ 1, ελαχιστο περπατημα :)

Δεν το ήξερα. Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Peekaboo το σερβις που λες εμεις το ειχαμε χρησιμοποιησει στο Ελ. Βενιζελος αλλα για ατομο εγχειρισμενο που δε μπορουσε να μετακινηθει. Την παρελαβαν απο την εισοδο του αεροδρομιου και τη βοηθησαν μεχρι μεσα στο αεροπλανο με τη θεση, τη ζωνη κλπ. Η υπηρεσια αυτη ηταν ΔΩΡΕΑΝ και το κανονισαμε μ ενα τηλεφωνημα στο Ελ. Βενιζελος , δεν ειναι θεμα της εταιρειας ειναι θεμα αεροδρομιου αυτο.

τωρα διατηρω μια επιφυλαξη διοτι δεν παιζει θεμα υγειας στη δικη σου περιπτωση οποτε δε ξερω αν μπορουν να σου παρεχουν κατι τετοιο. Πρεπει να παρεις τηλ στο αεροδρομιο κ να ρωτησεις, θα σε κατατοπισουν απο εκει..

Eleni

bd5c7983f7.png

Πω πω ενα σωρό ποστ βλέπω! τοσα ούτε σε 2 μήνες δε γράφουμε κανονικά!

Κατερίνα, μια χαρά είναι τώρα η μικρή, ευτυχώς ήταν σύντομη η περιπέτεια μας. Σου εύχομαι να καταφέρεις κάποια στιγμή να κάνεις το γάμο και τη βάπτιση όπως τα θέλεις και χωρίς αγχος. θα ξαναπάτε Ελλάδα το καλοκαίρι? Εγώ θα μείνω εδώ με τη μικρή και θα κατεύει μόνο ο αντρας μου με τη μεγάλη για μια εβδομάδα.

Χρύσα, το θυμάμαι οτι είχε μπει και ο μικρός σου στο νοσοκομείο και το σκεφτόμουνα οταν είμασταν μέσα. Της δικής μου της έκαναν παρακέντηση, εξετάσεις αίματος και ούρων και ακτινογραφία θώρακα. Εσάς σας τα εκαναν αυτα? Εντύπωση μου κάνει που έκαναν τόσες πολλές εξετάσεις για ένα πυρετό, αλλα μου είπαν οτι στα νεογεννητα ευκολα εξελίσεται σε κάτι πιο σοβαρό οπότε πρέπει να είναι προσεκτικοί! Σχετικά με το ταξίδι με τα παιδιά, την πρώτη φορά που ταξίδεψα με μωρό 3 μηνών με το αεροπλάνο, μου έκανε απίστευτα πολλά κακά! Μιλάμε οτι ολη η πλάτη της γέμισε και δεν είχα απο που να την πιάσω. εκείνη την ώρα αρχισαν και οι αναταράξεις και επρεπε να πιάνομαι εγώ να αλλάζω το μωρό και να το κρατάω και σταθερό μη μου φύγει! Οπότε θέλω να καταλήξω οτι η αλλαγή πιεσης στο αεροπλάνο, μπορεί να επιρρεάσει το εντεράκι του μικρού , να είσαι προετοιμασμένη για αυτο το ενδεχόμενο. Εχετε αιπαντ η κατι τέτοιο για να χαζεύει ο μεγάλος να απασχολείται?

Δεσποινα, δεν χρησιμοποιω ακόμα σαμπουαν για το μωρό. Το πλενω μόνο με νερό και αφού το σκουπίσω το αλείφω με ελαιόλαδο. Στην αρχή είχε αρκετή ξηροδερμία αλλά τωρα είναι μια χαρά. Επίσης οταν της αλλάζω πάνα την καθαρίζω με ζεστό νερό και βαμβάκι. Οσες μαιες έχω ρωτήσει μου είπαν οτι τον πρώτο μήνα καλό είναι να μη χρησιμοποιείς μωρομάντηλα. Φυσικά πολλές φίλες μου χρησιμοποιησαν νωρίτερα μωρομάντηλα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στη μεγάλη μου χρησιμοποιώ το Johnson όχι πια δάκρυα.

Λοιπον και εγώ έχω τον αποστειρωτή της αβεντ αλλα έχω τα μπουκάλια της τομυ τιπι γιατί μου άρεσαν σα σχέδιο. Επίσης αγόρασα προχτές ένα θήλαστρο ηλεκτρικό της τομι τιπι, το οποίο το δοκίμασα και δουλεύει αρκετά καλά. νοιωθω χαζή που δεν έιχα αγοράσει από την πρώτη μου για να μπορώ να πηγαίνω κανένα γυμναστήριο και να της δίνει το γάλα ο μπαμπάς της. Βέβαια προχτές που βγήκαμε εβγαλα μόνο γύρω στα 80 μλ και δεν της πολυέφτασαν. Δεν ξέρω αν είναι επιδή δεν είναι αποδοτικό το θήλαστρο ή επειδή εγώ δεν είχα πολύ γάλα εκείνη την ώρα, πάντως τη δουλεια του την κάνει.

Ελπίζω να σας βολέψει το μαξιλάρι, δεν είναι σίγουρο οτι επειδή μου έκανε εμένα θα βολέψει και εσάς. Θα έχω τύψεις αν σας φανεί αχρηστο! Πάντως στη χειρότερη μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οταν φτάσει το μωρό 6 μηνών για να κάθεται με αυτό γύρω του να μην πέφτει.

Δεσποινα, δεν χρησιμοποιω ακόμα σαμπουαν για το μωρό. Το πλενω μόνο με νερό και αφού το σκουπίσω το αλείφω με ελαιόλαδο. Στην αρχή είχε αρκετή ξηροδερμία αλλά τωρα είναι μια χαρά. Επίσης οταν της αλλάζω πάνα την καθαρίζω με ζεστό νερό και βαμβάκι. Οσες μαιες έχω ρωτήσει μου είπαν οτι τον πρώτο μήνα καλό είναι να μη χρησιμοποιείς μωρομάντηλα. Φυσικά πολλές φίλες μου χρησιμοποιησαν νωρίτερα μωρομάντηλα χωρίς κανένα πρόβλημα.

οντως...κ εγω τον πρωτο καιρο τον εβαζα κατω απο την βρυση...

Λοιπον και εγώ έχω τον αποστειρωτή της αβεντ αλλα έχω τα μπουκάλια της τομυ τιπι γιατί μου άρεσαν σα σχέδιο. Επίσης αγόρασα προχτές ένα θήλαστρο ηλεκτρικό της τομι τιπι, το οποίο το δοκίμασα και δουλεύει αρκετά καλά. νοιωθω χαζή που δεν έιχα αγοράσει από την πρώτη μου για να μπορώ να πηγαίνω κανένα γυμναστήριο και να της δίνει το γάλα ο μπαμπάς της. Βέβαια προχτές που βγήκαμε εβγαλα μόνο γύρω στα 80 μλ και δεν της πολυέφτασαν. Δεν ξέρω αν είναι επιδή δεν είναι αποδοτικό το θήλαστρο ή επειδή εγώ δεν είχα πολύ γάλα εκείνη την ώρα, πάντως τη δουλεια του την κάνει.

τα πλαστικα μπουκαλια σας αρεσουν? εγω τα σιχαθηκα!!! ειχα παρει γυαλινα...θολωνανε πολυ γρηγορα κ πιανανε λιγδα μεσα οσο κ να τα επλενα...τα πλαστικα καθε 2 μηνες θελανε αλλαγμα για θεμα υγειινης...κ ετσι πηρα κικκο απο αμαζον γυαλινα

Φαιρη εύχομαι οι προσπάθειες σας να αποφέρουν σύντομα "καρπούς" ;)

ευχαριστω πολυ...ακομα δεν εχουμε ξεκινησει προσπαθειες...τωρα κανουμε πλυση εγκεφαλου στον μπαμπα για το οτι τωρα ειναι η ιδανικη ηλικια κ της μαμας κ του μεγαλου αδερφου αχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...