Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

καλωσορισες travelgirl

ζω στην Αγγλια 12 χρονια κ ειμαι παντρεμενη με Ελληνα (13 χρονια μαζι)

θα δεις που θα συνηθισεις αν εισαι ανοιχτη κ δεντικη στις διαφορετικες κουλτουρες...εγω κανω παρεα με Ιταλους, Ισπανους, Γερμανους, Αγγλους κ δεν εχω κανενα προβλημα...κ Ελληνες φυσικα...το σπιτι μου ειναι γεμματο απο κοσμο συνεχεια...τραπεζωματα σε ολες τις "Εθνικες" εορτες κ δεν με κοιταει κανενας περιεργα :) τιμανε τις γιορτες μας κ τιμαω τις δικες τους :)

καλη προσαρμογη να εχετε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλωσορισες travelgirl

ζω στην Αγγλια 12 χρονια κ ειμαι παντρεμενη με Ελληνα (13 χρονια μαζι)

θα δεις που θα συνηθισεις αν εισαι ανοιχτη κ δεντικη στις διαφορετικες κουλτουρες...εγω κανω παρεα με Ιταλους, Ισπανους, Γερμανους, Αγγλους κ δεν εχω κανενα προβλημα...κ Ελληνες φυσικα...το σπιτι μου ειναι γεμματο απο κοσμο συνεχεια...τραπεζωματα σε ολες τις "Εθνικες" εορτες κ δεν με κοιταει κανενας περιεργα :) τιμανε τις γιορτες μας κ τιμαω τις δικες τους :)

καλη προσαρμογη να εχετε

Φαιρη χωρις να θελω να φανω σνομπ, αυτο που λες συμβαινει αλλα παιζει σημασια και τι ατομα συναναστρεφεσαι. Τα ατομα που συναναστρεφεσαι εσυ που ειναι ως επι το πλειστον μορφωμενοι ανθρωποι και εντος της πανεπιστημιακης κοινοτητας διαφερουν παρα πολυ απο τον καθημερινο αγγλο. Τα καλυτερα μου χρονια εργασιακα ηταν οταν δουλευα στο Πανεπιστημιο. Μια ανοιχτη κοινοτητα πολυπολιτισμικη, γνωριζα Αγγλους, Ισπανους, Ινδους, οτι θελεις, γιορταζαμε οπως λες ολες τις κουλτουρες και ειχε και πλακα. Αυτο το εχασα τελειως οταν αλλαξα πολη και δουλεια και δουλευα μονο με αγγλους. Πχ με την ονομαστικη εορτη που με κοιταζαν σαν εξωγηινο παρολο που τους εξηγουσα τι ειναι. Μεχρι και φαγητο τους ειχα παει στη δουλεια ανημερα Κωνσταντινου κ ελενης και παλι δεν καταλαβαν. Το φαγαν βεβαια..

Και γενικα δε γιορταζουν τπτ ιδιαιτερο εδω περα ακομα και οι bank holidays ειναι απλα αργιες κανεις δε ξερει τι ακριβως γιορταζουν εκτος απο το Pancake Day που κ παλι δεν ξερουν οτι προκειται για την τελευταια μερα πριν τη νηστεια του Πασχα. Ουτε κ το Πασχα γνωριζουν τι ειναι. (Σοβαρα)

Εγω συμφωνω απολυτα με την τραβελ γκερλ, πολυ λιγες κοπελες εδω εχω γνωρισει που καναμε καλη παρεα και ακομα και ετσι σπανια σου προτεινουν να συναντηθειτε εκτος δουλειας. Ακομα και οταν καναν εκδηλωσεις και κανονιζαν να βγουμε ολοι οι συναδελφοι εννοουσαν ΧΩΡΙΣ συζυγους δλδ δεν γνωριζοσουν σαν ζευγαρι με αλλα ζευγαρια.

Ευτυχως γνωρισα τις Ιρλανδες φιλεναδες μου που ειναι θεοτρελλες αλλιως εδω περα...ασε. Βεβαια απο ποτο μη συζητατε. Το Βοσπορο στην καθισια τους.

Eleni

bd5c7983f7.png

Καλα δε θα κανω και τουρνε σε ολη την Αγγλια να βρω ενα σωικο ανθρωπο! εκ των πραγματων ειμαι περιορισμενη στην περιοχη τριγυρω..

Βασικα Ισπανους, Ιταλους κλπ εχει ως επι το πλειστον σε περιοχες με πανεπιστημια και "κοντα" στο Πανεπιστημιο. Η Πανεπιστημιακη κοινοτητα ομως δεν ειναι πραγματικος αντικατοπτρισμος της αγγλικης κοινωνιας. Οπως ειπα το ειχα βρει πολυ πιο ευκολο να προσαρμοστω τοτε. Οταν μετακομισα και πηγαινα σε δουλεια μονο με αγγλους και σε γειτονια μονο με αγγλους κλπ ηρθε ενα πολιτισμικο σοκ. Αλλοι ισως εχουν προσαρμοστει, εγω μπορω να πω δεν εχω προσαρμοστει μετα απο 13 χρονια εδω...

Eleni

bd5c7983f7.png

Νεραιδομαμα γεια σου! :-P

Παρεξηγηση αν ακούστηκα ρατσιστρια το post ήταν και λίγο χιουμοριστικο!

Δεν έψαξα για να κάνω παρέα με Άγγλους η Ισπανούς η Ιταλούς γιατι αυτά τα πράγματα συνήθως δεν τα ψάχνεις, σου συμβαίνουν. Και εδω που ειμαι εχω γνωρίσει μόνο Άγγλους.

Ίσως η προτιμηση προς τις συμπατριώτισσες μου φάνηκε επιθετική, αλλα αυτο πίστεψε με ήταν απο την χαρα μου που βρήκα κοπέλες στην ίδια "κατάσταση" με μένα.

Ποσο πιο ανοιχτη και δεκτικη να ειμαι σε αλλη κουλτουρα εδω κάνω οικογένεια με άνθρωπο άλλης κουλτούρας!!! Δεν εχω πρόβλημα με τους Άγγλους, ο μπαμπάς μας είναι Αγγλος πως θα μπορούσα? Έχει οικογένεια, γνωστούς, έρχεται κόσμος στο σπιτι, τρώμε, εχουμε κανει και σουβλακια nights! αλλα να αυτο που λέει η Ελένη. Λέω ότι είναι πχ καθαρά Δευτέρα και με κοιτάνε σαν έξωγηινη. Η με ρωτάνε γιατι θελω να βάφτισω το παιδι και δεν το αφήνω να αποφασίσει όταν ενήλικιωθει. Μαλλον με βλέπουν σαν Αγιατολαχ με τις εικονιτσες μου επάνω στα ντουλάπια της κουζίνας. Οταν δε λεω οτι δεν πινω πανω απο ένα ποτό η μπύρα γιατι με πιάνει, εκει πια τις χανω!!! Πολλές φορές δε, ο άντρας μου τους έχει πει να μην με πειράζουν για την θρησκεία μου η και για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται τώρα η χωρα μου (stiff upper lip). Για αυτο θα προτιμούσα χωρίς να ειμαι απόλυτη, να εχω εναν εστω ανθρωπο με κοινές καταβολές να λέω ένα και να καταλαβαίνει δέκα αφού τουλάχιστον θα μοιραζόμαστε παρόμοιο background. Ναι, θα ήθελα να εχω φίλους έλληνες εδω!

Χαιρομαι που εχεις βρει διαφορετικους ανθρωπους και κάνετε παρέα, ίσως κι εγω με τα χρόνια και μέσα απο την εργασία μου, οταν με το καλο ξεκινησω, κατορθωσω το ίδιο. Θα τό ήθελα πολυ.

Αλλωστε εχω λατρεία με τα ταξίδια και ο λόγος είναι αυτός. Να μαθαίνω νέες κουλτούρες. Μέχρι στη λωρίδα της γαζας κόντεψα να φτάσω αφού χάθηκα με νοικιασμενο αυτοκινητο στο Ισραήλ σε αυτόνομες παλαιστινιακες περιοχές!!! Η στην έρημο του σινα που ταξίδευα 4 ωρες μέσα στην έρημο σε βανακι με αιγυπτιο οδηγο περνώντας στρατιωτικά φύλακια για να φτάσω στην μονη Άγ. Αικατερινης. Και ποτε με group, η επαφη μου με τις άλλες κουλτούρες ήταν όσο γινόταν πιο αυθεντική. Εγω και ο σύντροφος μου μόνο.

Βλεπω ομως ότι δημιούργησα αναστάτωση άθελα μου. Δεν ήταν με τίποτα πρόθεση μου.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Tραβελ γκερλ αναστατωση υπαρχει οταν γραφω εγω οχι εσυ δεν οφειλεται σε σενα :tongue:

Απλα εγω το ειπα κ πριν δεν εχω καταφερει να προσαρμοστω εδω, ευτυχως ο αντρας μου με καταλαβαινει. Η φερυ εχει μια αλλη ζωη συναναστρεφεται ατομα διαφορων εθνικοτητων κ θρησκειων και εχει αλλες εμπειριες...

Οσο για το μπουστο της Μενεγακη οχι ρε τι θεμα ειναι αυτο που βρηκες. Να μου πεις για τις πλαστικες που χει κανει στο σωμα και το απιστευτο φωτοσοπ που πεφτει να πω εδω ειμαστε:tongue:

Ασε με τη θρησκεια, πονεμενη ιστορια, εμενα οι συγγενεις του αντρα μου ψιλοστραβωσαν που εκανα ελληνικο ορθοδοξο γαμο κ μαλιστα το παραδοσιακο κρητικο στυλ διοτι δεν ειναι τοσο της εκκλησιας. Που να δεις την εκφραση εκπληξης οταν τους ειπα οτι το Σαββατο το βραδυ (Μεγαλο Σαββατο), θα παμε στην εκκλησια και θα κατσουμε στη λειτουργια μεχρι μετα τα μεσανυχτα :P

Eleni

bd5c7983f7.png

Ξέρεις χάρηκα τόσο πολυ προχθές που ανακάλυψα το website δηλαδη εσας και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε forum με πέντε μηνύματα!!! δεν θελω με τίποτα να δημιουργηθούν παρεξηγησεις, ο γραπτός λόγος έχει ιδιαιτερότητες, δεν μπήκα στην ιστοσελίδα για να δημιουργήσω προβλήματα αναμεσα στα μέλη.

Εσείς είστε καιρο εδω, εγω newbie μπορει να πω και καμία κοτσανα.

Μακάρι κι εγω σαν την νεραιδομαμα να προσαρμοστω τοσο καλα, αν και το σχέδιο μας είναι να επιστρέψουμε καποια στιγμη πίσω, ο άντρας μου λατρεύει την Ελλάδα απο πριν με γνωρίσει, είναι και αυτός ταξιδιαρης, είχε έρθει Νάξο για διακοπές, του άρεσε και έκατσε ενάμιση χρόνο!!!

Να σου πω να γελάσεις ότι είναι βάφτισμενος (αγγλικανικη εκκλησία) και δεν το ήξερε? Μου το είπε η αδερφη του όταν συζητάγαμε κάτι για τον γάμο και τρελαθηκα. Και αυτός το ίδιο. Η απάντηση του ήταν και που να ξέρω ότι ειμαι βάφτισμενος κανεις δεν μου το είχε πει??? χαχαχαχαχα

Κι εγω τρώω δουλεμα, τι για τις εικόνες μου έχουν πει ότι είναι ειδωλολατρεια και το Πάσχα που πήγα Ελλάδα για ένα μήνα αναρωτιοντουσαν γιατι έπρεπε να παω Απρίλιο, τι το σημαντικό πια είναι το Πάσχα? χαχαχαχαχα

Ειναι ομορφο που σε καταλαβαινει ο αντρας σου, το μωρακι μου και στην Ελλάδα με ακολουθούσε και Πάσχα έχουμε κάνει μαζί, Ανάσταση και ας μην πιστεύει η καταλαβαίνει τα έθιμα μας εντελώς. Αλλα κι εγω τώρα που είχαν την γιορτή με την βασίλισσα κάλεσα την οικογένεια του, φορέσαμε καπελακια, φαγαμε και γιόρτασα μαζί τους.

RLcRp1.png

ααχχαχαχαχαχα αυτο με τη βασιλισσα το φαγα και εγω στη μαπα. Σορυ που μιλαω ετσι αλλα οτι θα γιορταζα τα χρονια της βασιλισσας στο θρονο ουτε που μου περνουσε απο το μυαλο. Το ζησα κ αυτο. Φυσικα και ΔΕΝ εκανα γιορτη αλλα εκανε η πεθερα μου και κατσαμε κ φαγαμε, φουσκωσανε και μπαλονια (ελεος), και μετα αφησανε τα μπαλονια στον ουρανο...Εγω ειχα προτεινει να γιορτασουμε ST George's Day που ειναι και η επισημη γιορτη της Αγγλιας και θα πρεπε εδω που τα λεμε να ναι αργια, αλλα προτιμησαν το Ιωβηλαιο.

Κ εμενα ηρθε στη λειτουργια του Μεγαλου Σαββατου, και κρατουσε και τη λαμπαδιτσα του κ εγω τη δικη μου...

Και μετα φεραμε το Αγιο Φως στο σπιτι, και φαγαμε και μαγειριτσα...:P Γενικα τα ελληνικα εθιμα τα κραταμε, κ ο δικος μου τρελλαινεται για ελλαδα, του αρεσει ο τροπος ζωης μας, το δεσιμο της οικογενειας, η ιστορια μας, η κουζινα μας ολα..φαντασου σπιτι μας ζητημα να τρωμε αγγλικο φαγητο 3 το χρονο. Ο πεθερος μου μας ειχε παρει δωρο ενα βιβλιο συνταγων με αγγλικες συνταγες , ο αντρας μου μου ειπε "μην τολμησεις και αντιγραψεις το βιβλιο, εσυ θα κανεις αυτα που ξερεις"!

Με τη βαφτιση μην τα συζητας..εμενα για παντρευτουμε βαφτιστηκε! Διοτι ηταν αβαπτιστος και απο την Αρχιεπισκοπη μας ειπαν απαγορευεται θρησκευτικος γαμος με ατομο αβαπτιστο.

Eleni

bd5c7983f7.png

καμια παρεξηγηση ουτε ενταση, δεν παρεξηγηθηξα ουτε με εσενα Ελενη ουτε με την travelgirl....κ αυτο που λεω τους φιλους τους επιλεγουμε το εννοω. σιγουρα στην δικη μας την κουλτουρα ειναι κ πιο ευκολο να κανεις φιλιες, πχ ολες ασχολουμαστε με φορουμ κ ολες εχουμε κανει φιλιες απο εδω η καποιο αλλο φορουμ.

το οτι ειστε παντρεμενες με Αγγλους αυτο δειχνει κατι ;) κατι σας αρεσει κ εσας στην κουλτουρα σας.

το οτι σας κοιτανε περιεργα με τη καθαρα δευτερα ισως το κανουν την πρωτη φορα. οταν ομως τους καλεσετε σπιτι κ περασετε ομορφα θα δειτε πως την επομενη θα ερθουν με μεγαλυτερη χαρα.

αυτο για την βαφτιση δεν ειανι πλεον μονο των Αγγλων ;) υπαρχουν κ πολλοι Ελληνες που δεν βαφτιζουν.

οπως λεει η Ελενη εγω εχω προσαρμοστει...αλλα εχουμε μπλεξει σε αυτη την κουβεντα πολλες φορες κ η Ελενη δεν με εχει κατανοησει ακομα :) κ πραγματικα δεν υπαρχει λογος παρεξηγησης!! απλα αυτο που λεω κ επιμενω κατα μια εννοια ειναι οτι καποια πραγματα ειναι στο χερι μας. αν τα βαλουμε κατω κ δουμε τις προτεραιοτητες μας καποιες αλλες δυσκολιες γινοντε πιο ευκολες. ειμαι απλα ενας χαρακτηρας που αποδεχεται καποια πραγματα οπως ειναι κ δεν τα σκαλιζω πολυ :) αυτο ειναι ολο...κ θεωρω οτι μια χωρα οπως η Αγγλια που η ξαθε θρησκεια κ η καθε εθνικοτητα ειναι αποδεχτη το βρισκω πιο ευκολο να κανεις μια παρεα με τον καιρο ακομα κ μεσα απο το εργασιακο σου περιβαλλον. θεωρω πολλα πραγματα οτι ειναι στο χερι μας ;)

Διαφημίσεις

Χρύσα τι κάνετε; Χάθηκες αλλά από ότι κατάλαβα, ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Τι κάνουν τα παιδάκια σου; Ο μεγάλος συνεχίζει τον παιδικό; Το μωρό σας είναι ήσυχο; Εύχομαι να μη ταλαιπωρηθήκατε με κολικούς!

Μπράβο για τον άντρα σου που βρήκε καινούριο συμβόλαιο, αλλά κρίμα που δε βρήκε κάτι πιο κοντά! Εύχομαι όμως να αξίζει την ταλαιπωρία και τη δικιά του και τη δικιά σας! Αλήθεια, πως του φαίνεται το Δουβλίνο, οι Ιρλανδοί και γενικά η κατάσταση εκει; Τη Τετάρτη ο άντρας μου θα πάει να υπογράψει το ενοικιαστήριο και να πάρει και τα κλειδια, να ανοιξει τραπεζικό λογαριασμο, εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ετσι όπως το βλέπουμε, ότι κι αν γίνει, αρχές Σεπτέμβρη θα πρέπει να πηγαίνει στο γραφείο, οπότε και εγώ θα είμαι μόνη μου μεσοβδόμαδα!

Οι γονείς σου ή καποιος άλλος δε μπορεί να έρθει να σε βοηθήσει; Η ακόμα καλύτερα, να πάρεις τα παιδιά και να πάτε για κανένα μήνα στην Ελλάδα;

Με το διαβατήριο τι έγινε; Το λάβατε; Πήγα να ρωτήσω στο ταχυδρομείο για τα διαδικαστικά και κάπως στενοχωρήθηκα επειδή μου είπαν πως να υπολογίζω περίπου εξι βδομάδες για να μου το στείλουν, άσχετα τι λέει στο ιντερνετ. Εσας πόσο σας πήρε;

Από τι μία έλεγα να πετάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, άμα μπορούσαμε πριν ακόμα κλείσει η μικρή το μηνα, αλλά αρχισα να σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε να κάνουμε το πρώτο εμβόλιο εδω! Θα δείξει στην πορεία!

Ευγενία τι κάνετε εσείς; Και εγώ σε σκεφτόμουν, πώς να τα πας με τα δυο σου κοριτσάκια, και χαίρομαι που διαβάζω τα νέα σας. Πωπώ, φαντάζομαι θα ζοριστήκατε πολύ όταν αρρώστησε η μικρή, αλλά τέλος καλά όλα καλά! Εύχομαι από εδώ και πέρα να μην έχετε κάποιο πρόβλημα!

Μπράβο και στη μεγάλη αδερφούλα που είναι τόσο καλή με το μωρό! Οσο για το θηλασμο, μακάρι όσο περνάει ο καιρός να γίνεται ακόμα και πιο εύκολος!

Και για τα κιλά, μια χαρά μου φαίνεσαι! Αλλωστε δεν έχει περάσει και τόσος καιρός που γέννησες. Υπομονή και είμαι σίγουρη πως σύντομα θα επανέλθεις στ κιλά σου!

Πότε φεύγει η πεθερούλα; Τελικά καλή και η βοήθεια ε; Ελλάδα θα πάτε καθόλου τώρα το καλοκαίρι, ή περιμένετε να μεγαλώσει λίγο παραπάνω ο μικρή;

Εμείς είμαστε καλά, η μικρή είναι ζωηρούλα, όχι τρελά πράγματα, αλλά αρκετά ώστε να μην αγχώνομαι συνεχώς! Σα κάπως να έχω βαρύνει, μετά την πρώτη ώρα περπάτημα σα να κουράζομαι κάπως, και είμαι πιο αργή, αλλά μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Λίγο βαριέμαι που είμαι συνεχώς στο σπίτι, αλλά δε νομίζω να άντεχα 8 ώρες στη δουλεια! Και επειδή δεν έχω τίποτα συσπάσεις, ή έστω πονάκια, σα κάπως να με έχει πάρει το παράπονο ότι θα τον πάρω όλο το μήνα και ακόμα περισσότερο, και ποιος αντέχει!

Kαλησπέρα και σε όλες τις άλλες τις κοπέλες!

Πώς είσαστε κορίτσια; Απολαμβάνετε το υπέροχο αγγλικό καλοκαίρι; Travelgirl, δυστυχώς φέτος το καλοκαίρι δεν ήταν και το καλύτερο. Αλλά πίστεψε με υπάρχουν και χρονιές που το καλοκαίρι ήταν ευχάριστο!

Οσο για την περιγραφή σου για τις αγγλιδες και γενικά για την κουλτούρα, τη βρήκα πολύ κατατοπιστική! Γνώμη μου είναι πως το έπιασες γρήγορα το νόημα. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, απλώς χρειάζεται λίγη τύχη και πολύ προσπάθεια από μέρους σου. Θα σου πρότεινα να κοιτούσες για τίποτα μαθήματα τοκετού ή όταν έρθει με το καλό το μωρό για αυτά τα τμήματα που ανέφεραν τα κορίτσια παραπάνω. Μου είχε πει και η Ευγενία για τα ιδιωτικά μαθήματα, αλλά λίγο που με έπιασε η οικονομία (τρομάρα μου!), λίγο που ο άντρας μου δεν ήταν πολύ δεκτικός το άφησα, και κάπως μετάνιωσα. Τώρα μου φαίνεται πως είναι κάπως αργά για μένα!

Οσο για να γνωρίσεις ελληνες, έχει το Colchester ή Ipswich ελληνική εκκλησία; Σε μερικές περιοχές, μετά τη κυριακάτικη λειτουργία προσφέρουν καφέ και μπορείς να γνωρίσεις κόσμο. Αν και προσωπικά δε το έκανα καμιά φορα (για μια ακόμη φορά κρίμα!)

Αλλά δε πρέπει να είμαστε και σχετικά μακρυα, οπότε άμα ήθελες θα μπορούσαμε να κανονίσουμε κάτι, ακόμα και μεσοβδόμαδα, δε μου είναι τόσο δύσκολο να έρθω Ipswich, αν και ξέρω μόνο μέχρι τον σταθμό των τρένων να πάω!

χαχα, Δέσποινα είσαι τόσο γλυκιά! Στο Colchester έχει την Άγ. Ελένη, το θέμα είναι τώρα με την κοιλια δεν βολεύει να οδηγαω γιατι η απόσταση της κοιλιας μου απο το τιμόνι είναι αντιστρόφως ανάλογη της απόστασης των ποδιών μου απο τα πενταλ. Κοινώς παω κανένα super market, στην μαια, να ταισω τις παπιτσες όταν φτιάχνω αποτυχημένο ψωμι (δηλαδη συνέχεια) κλπ. Το Ipswich έχει primark και ωραια αγορα, θα πω στο έτερο ήμισυ να με φέρει, θα σου εχω στείλει πμ πριν αρκετες μερες όμως. Αργότερα θα κάνω αυτο που πρότεινε η Χρυσσα, θα παω στα sure start αν το λέω καλα. Πιστεύω σιγά σιγά θα προσαρμοστω. Και στο Cambridge δεν έχουμε παει, εχω ακούσει είναι ωραια.

Νεραιδομαμα no worries. Κατάλαβαινω τι εννοείς. :idea:

Άσχετο, παρήγγειλα απο Amazon, το μαξιλάρι θηλασμου που πρότεινε η Εύγενια, να φτιάξουμε μηπως post με προϊόντα που σας βόλεψαν πολυ?

Όσο για το καλοκαίρι γκκρρρρ!!! Φορτώνουν οι όρμονες μου πάλι! Καλα Ελένη ο άντρας σου βαφτίστηκε για σένα μιλάμε είναι κορυφαία απόδειξη αγάπης, εμένα τελικά είναι βάφτισμενος, πήρε στην Αρχιεπισκοπη η αδερφη μου, της είπαν γινεται αν παω κάποια χαρτιά που θέλουν και πάλι μου το ξεκοψε. Δεν επιμένω όμως γιατι τον είχα ικανό να το εκανε κωμωδία και να ξένερωνα. Εδω με δουλεύει για το evil eye!!!! χαχαχαχαχα! Καλα ρε παιδιά αυτοί ήθελα να ξέρω δεν ματιαζονται?

RLcRp1.png

Αντε Δεσποινα, κουράγιο οι τελευταίες εβδομάδες περνάνε πιο αργά από τις προηγούμενες για κάποιο μυστήριο λόγο....

όσο για τις παρέες και τους Αγγλους εξαρτάται από τα βιώματα και το περιβάλλον του καθενός πιστεύω. Εγώ στο πανεπιστήμιο εκανα παρέα κυρίως με Αγγλίδες, και έκανα πολύ καλές φιλίες μαζί τους και βρισκόμαστε ακόμα και τώρα. Ομως θεωρώ οτι το πανεπιστήμιο είναι ειδική περίπτωση και εκεί είναι πιο ευκολο να κάνεις καινούριες παρέες. Στη δουλειά είναι αλλιώς τα πράγματα (πιο δύσκολα). Μετά από τόσα χρόνια στην Αγγλία ο κοινωνικός μου κύκλος αποτελείται κυρίως από μη Αγγλους. Δεν είμαι περήφανη γι'αυτό και ούτε τους σνομπάρω, απλά είναι πιο δύσκολο να τους προσεγγίσω για κάποιο λόγο.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...