Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια

Τι κάνετε? Πώς περάσετε στις γιορτές?

Ευγενία πώς πάει η κοιλίτσα? Μεγαλώνει? Πότε πάς στη μαία?

Peakaboo, πώς είναι ο μικρός σου? Ειναι ήρεμος?

Οι νέες μανούλες που χαθήκανε?

Φαιρη, άμα τελικά κάνετε την αίτηση για μόνιμη κατοικία σχετικά σύντομα, έχω μια δυο ερωτησούλες, άμα μπορείς να βοηθησεις. Σχεδόν τα έχουμε όλα έτοιμα, εύχομαι να τα στείλουμε τις επόμενες μέρες και ο θεος βοηθός!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια και Χριστός Ανέστη!

Ελπίζω να περασατε καλά το Πάσχα. Τι χάλια καιρός είναι αυτός! Ελπίζω ο Μάιος και ο Ιούνιος να είναι καλύτεροι!

Δεσποινα, στη μαία πήγα πριν 2 εβδομάδες και θα ξαναπάω την Παρασκευή που θα είμαι κοντά στις 36 εβδομάδες. Νίωθω περίεργα, μια πίεση χαμηλά... Αυτό δεν το ενιωσα στην πρώτη εγκυμοσύνη, ελπίζω να σημαίνει οτι το μωρό είναι χαμηλά. Επίσης οποτε περπατάω γρήγορα, πονάω χαμηλα παλι... Οπότε η καθημερινότητα έχει γίνει πιο δύσκολη. Ο άντρας μου έχει βαρεθεί να ακούει τα παράπονά μου...

Εσύ τι κάνεις? φουσκώνεις φαντάζομαι.. Πώς νιώθεις? τι σου λέει η μαία? το θέμα με τα αιμοπετάλια το εψαξες τελικά?

Peekaboo, εσείς πως τα πάτε? τι κάνουν οι μικροί σου? ελπίζω να προσαρμοστήκατε όλοι ομαλά στη νέα πραγματικότητα.

Οι αλλες κοπέλες όλες καλα?

Ευγενία τι κάνεις?

Βλέπω πλησιάζεις. ενας μήνας σου έμενε και άν?:rolleyes:

Η κοιλιά σου πώς είναι σε σύγκριση με τη προηγούμενη φορά? Οσο για την πίέση, φαντάζομαι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορερική, οπότε απλώς η μπέμπα έχει βολευτεί διαφορετικά. Οσο για τον πόνο χαμηλά στο περπάτημα, και εγώ έχω κάτι παρόμοιο. Με πονάει πάντα χαμηλά δεξιά, θέλω να πιστεύω πως είναι το εντεράκι μου, και δε το έχω ψάξει καθόλου! Καλό ραντεβού αύριο με τη μαία. Μπορεί να δει αν το μωρό έχει πάρει θέση? Κοιτανε καθόλου τον τράχηλο ή όχι? Επιτέλους φτάνει και το δικό μου ραντεβού με τη μαία. Την άλλη Παρασκευή. Τι να πω, θα είναι δυο μήνες από το προηγούμενο, πολύ μου φαίνεται, αλλά πέρασε ο καιρός ας μη γκρινιάζω αλλο. Είμαι περίργη να δω πώς μετράνε τη κοιλιά και τι θα πει. Εμένα που φαίνεται αρκετά μεγάλη, και μεγαλώνει ακόμα περισσότερο μέρα με τη μέρα!

Η κορούλα σου τι κάνει? Ετοιμάζεται και αυτή για τη μικρή αδερφούλα? Με το γιογιο πώς τα πάτε? Οσο για τον άντρα σου, πλάκα έχουν και αυτοι! Ο δικός μου που και που κάνει σαν έγκυος, πονάω εγώ ή είμαι κουρασμένη, αυτος θα είναι χειρότερα!:tongue:

Πώπω, πάλι πολλά έγραψα!

Καλησπέρα!

Χτες ειχα το ραντεβού με τη μαια. Μου μέτρησε την κοιλια (36 εκατοστά την εβγαλε) και είδε και τη θέση του μωρού (είναι με το κεφάλι κάτω). Συζητήσαμε και το birth plan, είπα οτι ιδανικά θέλω να έχει και birthing pool το δωμάτιο για να το χρησιμοποιήσω να ανακουφιστώ από τους πόνους.

Εκανα και ενα refresher course για αυτούς που γίνονται γονείς για δευτερη φορά που το προσφέρει δωρεάν το νοσοκομείο. Ευτυχώς γιατί τελικά είχα ξεχάσει πολλά. Μέσα στο Μαιο θα κάνω και ένα μαθημα για active birth το οποίο είναι επίσης δωρεάν από το νοσοκομείο. Εσείς Δέσποινα έχετε σκοπό να κάνετε κανένα τέτοιο course?

Τον τράχηλο που ρωτάς, στο δικό μας νοσοκομείο έχω την εντύπωση οτι τον κοιτάνε μετά την 40η εβδομάδα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη μόνο τότε μου τον κοιταξαν.

Και όσο για το μέτρημα της κοιλιας, μην το σκεφτεσαι γιατί δεν είναι πολύ ακριβειας το μέτρημα. Αλλο αποτέλεσμα θα βγάλει η μια μαια και άλλο η αλλη.

Το γιογιο το εγκατέλειψα από τη δευτερη μέρα! δεν ήταν πολύ προθυμη να καθήσει, οποτε ειπα να το αφήσω μια και καλή για το καλοκαίρι. Εξακολουθεί να ανακοινώνει βέβαια που και που πότε θελει κακά, αλλα δε θέλει γιογιο... οποτε δεν την πιέζω...

Ασε τελευταία έχω πολλά νευρα και έχω γίνει πολύ ευέξαπτη. Ευτυχώς συμφωνα με την κυρία που μας έκανε το μάθημα, είναι φυσιολογικό να αλλάξει λίγο η διαθεσή σου τον τελευταίο μήνα. Με συμφέρει να το αποδώσω εκεί.

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα, αν και λίγο καθυστερημένα!

Ευγενία τι κάνεις? Μεγαλώνεις?

Βλέπω ετοιμάζεσαι. Τι ωραία! Τα έχετε όλα έτοιμα?

Αχ αυτη η brithing pool. Περιμένω να μου πεις εμπειρίες, ίσως να αλλάξω γνώμη και να τη ζητήσω και εγώ. Για την ώρα, δε νομίζω να τη ζητήσω.

Τη Παρασκευή έχω επιτέλους το ραντεβού με τη μαία, και φαντάζομαι πως θα μου πει και για μαθήματα τοκετού. Θέλω πολύ να κάνω, κυρίως ότι έχει σχέση με τον τοκετό μπας και μπορέσω να γλυτώσω την επισκληρίδιο. Πάντως μια κοπέλα από την περιοχή μου μου είχε πει πως το NHS παρέχε μόνο ένα μάθημα. Περιμένω να δω τι θα μου πει, και αν δε μείνω ευχαριστημένη θα κοιτάξω τίποτα ιδιωτικά!

Οσο για τα νεύρα, φυσιολογικό μου φαίνεται. Λίγο οι ορμόνες, λίγο που θα είσαι κάπως πιο δυσκίνητη, ε δε θέλει και πολύ! Γνώμη μου είναι να εκφράζεσαι ελεύθερα!

Η μικρή σου τι κάνει? Απορεί με τη κοιλιά σου? Φαίνεται να χαίρεται για τον ερχομό της μπεμπούλας ή δε το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα?

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, καμπύλη σακχάρου έκανες? Θα ήθελα πολύ να την κάνω, έτσι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά από ότι καταλαβαίνω δε σου την κάνουν μόνο και μονο επειδή το ζητάς!

Το Σαβατο έχει ο θεός λέω να κατεβώ Λονδίνο να δω την Κατερίνα. Φαντάζομαι δεν είσαι και για πολλές βολτές ε? Πάντως άμα μπορείς θα ήταν ωραία να τα λέγαμε και από κοντά. Φαντάζομαι θα μείνουμε κοντά στο Kings Cross.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Συγνώμη που χάθηκα αλλά τρέχω και δεν φτάνω.

Τα αδερφάκια τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους. Ο μεγάλος προσέχει πολύ τον μικρό και μου κάνει παρατήρηση αν κάνω δουλειές και αφήνω τον μικρό να κλαίει για λίγο. Ο μικρούλης είχε μάλλον ίωση, ανέβασε πυρετό 38.5 και τη βγάλαμε 3 μέρες νοσοκομείο. Τώρα είναι καλά, αν και έχει πονάκια από κολικούς.

Ευγενία μου υπομονή και κοντεύετε. Πολύ καλό αυτό με τα επαναληπτικά μαθήματα που σας κάνουν. Εμάς δυστυχώς δεν προσέφεραν κάτι ανάλογο.

Δέσποινα εγώ έκανα καμπύλη ζαχάρου γιατί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν στα υψηλά όρια, χωρίς ωστόσο να κάνω διαβήτη κύησης. Μου την έγραψαν εύκολα την εξέταση λόγω αυτού του γεγονότος. Αν θέλεις οπωσδήποτε να την κάνεις ίσως να προφασιζόσουν ότι έχετε οικογενειακό ιστορικό υψηλού ζαχάρου;

Τον τράχηλο τον εξέτασαν όταν έκλεισα 40 εβδομάδες, αλλά νομίζω ότι δεν είναι στάνταρ.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Καλησπέρα!

Δεσποινα κανονικά δεν κάνουν καμπύλη σακχάρου εδώ εκτός αν υπάρχει προβλημα. Κάνουν όμως σε όλες τις εγκύους το mini glucose tolerance test, στο οποίο πίνεις σπίτι σου ένα lucozade, και μετά πας και σου παίρνουν αίμα (μόνο μια φορά). Εδώ που γέννησα ετσι κάνουν, ισως και σε σάς να να κάνουν κάτι τέτοιο.

Η μικρή μια χαρά, το έχει μάθει οτι έχουμε μωράκι στην κοιλια, το χαιδευει το ακούει αλλα οταν πάω να το ακουμπήσω εγώ μου λέει no! με πολλα νευρα μάλιστα. Αρχισαν οι ζήλειες πριν ακόμα βγει....

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχαμε κάνει με τον αντρα μου antenatal μαθήματα με το NCT. Ηταν δυο μέρες από 4 ώρες τη φορά νομίζω, συν ένα μάθημα για θηλασμό και κόστισε περίπου 170 λίρες. Πολύ ακριβό αλλά εμείς σαν καινούριοι γονείς θέλαμε να τα καλύψουμε όλα.... Το συν είναι οτι γνωρίζεις και αλλα ζευγάρια που περιμένουν μωρό στην περιοχή σου. Εμείς εχουμε γίνει καλοί φιλοι και βλεπόμαστε ακόμα με ένα ζευγάρι που γνωρίσαμε σε αυτά τα μαθήματα. Σίγουρα θα έχουν και μαθήματα στην περιοχή σου. Πάντως μετά από τα μαθήματα αυτά (είτε μεσω nhs είτε nct) θα έχεις ενημερωθεί για το ποιες είναι οι επιλογές σου και θα σου είναι πιο ευκολο να φανταστείς το πως θα ήθελες να γεννησεις (δεν πάει βέβαια πάντα ο τοκετός συμφωνα με το πως τα έχεις σχεδιάσει, αλλά είναι καλό να ξέρεις τι επιλογές έχεις σε κάθε σταδιο).

Τι ώρα θα συναντηθητε αυριο? αν καταφέρω θα έρθω, ωραία θα ήταν να βρεθούμε! Ο αριθμός του κινητού σου ο περσινός ισχύει ακόμα? αν οχι στείλε μου πμ.

Peekaboo, φαντάζομαι τι θα τραβήξατε με το μωράκι στο νοσοκομείο.... Ευτυχώς ο πυρετός δεν ήταν υπερβολικά υψηλός αλλά και πάλι θα πρέπει να ήταν πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Ευτυχώς είναι καλά τώρα..

Ωραία που ο μεγάλος την έχει δει ο μεγάλος αδερφός και τον προσέχει! Γλύκα θα είναι να τα βλέπεις τα δυό τους φαντάζομαι!

Πως είναι τώρα με δυο παιδια? δυσκολα? πες μου την αληθεια, θέλω να είμαι προετοιμασμένη!

Ευγενία

Θα είμαι στο Kings Cross κατά τις 12 παρα. Θα σου στείλω μήνυμα όταν φτάσω. Ο καιρός εδώ φαίνεται σχετικα καλός, εύχομαι να είναι το ίδιο και στ Λονδίνο.

Το κινητο μου είναι το ιδιο.

Το βράδυ εύχομαι να σχολιάσω περισσότερα.

Eugie μου θα ήθελα να μπορώ να σου πω ότι είναι εύκολα με δύο παιδιά αλλά θα έλεγα ψέμματα. Δεν ξέρω τι βόηθεια έχεις, αλλά για μένα που είμαι μόνη εδώ με μόνη βοήθεια του συζύγου γενικά είμαι συνέχεια στο τρέξιμο. Ευτυχώς που ο μεγάλος πηγαίνει 3 φορές την εβδομάδα στο σταθμό και προλαβαίνω αυτά τα πρωινά και καθαρίζω το σπίτι και σιδερώνω.

Σχετικά με τις ζήλειες, γενικά δεν έχουμε πολλές. Μου λέει ορισμένες φορές βέβαια "put the baby in the bed" όταν θέλει να παίξουμε, αλλά αν δεν μπορώ να το αφήσω το μωρό του το εξηγώ και το παίρνω μαζί και το δέχεται. Γενικά, το πήρε εξ' αρχής καλά. Είχαμε ξεκινήσει το μπούρου-μπούρου από νωρίς βέβαια (νομίζω ήμουν 5-6 μηνών) αλλά δεν ξέρω τι καταλάβαινε. Χαϊδευε που και που την κοιλίτσα αλλά δεν ήταν και πολύ θερμός. Τις τελευταίες μέρες πριν γεννηθεί το μωρό του παίρναμε μικροδωράκια και του λέγαμε ότι τα έστελνε ο αδερφούλης του και τη μέρα που γυρίσαμε από το νοσοκομείο ο αδερφός του του πήρε ποδήλατο. Δεν ξέρω αν όλα αυτά έπαιξαν κάποιο ρόλο ή όχι, πάντως η "δωροδοκία" είναι συνηθισμένο κόλπο που έχω ακούσει ότι κάνουν οι γονείς για την υποδοχή του νέου μέλους της οικογένειας από το υπάρχον παιδάκι.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Πεκαμπού, περαστικά στο μπεμπάκι σου. Εύχομαι όλα να ήταν περαστικά και τώρα το μικρούλη να είναι περδίκι. Μακάρι να μη σας ταλαιπωρήσουν πολύ οι κολικοι!

Και τι γλυκός που είναι ο μεγάλος αδερφός. Αραγε, τι περνάει από το μυαλουδάκι τους όταν μπαίνει ένα μωράκι στο σπίτι?

Εύχομαι και τα δύο σου αγοράκια να είναι σχετικά εύκολα και να τα βγάζετε πέρα (κουτσά στραβα φαντάζομαι!)

Ευγενία χάρηκα πολύ που τα είπαμε και από κοντά! Και που ξέρεις ίσως τα ξαναπούμε όταν με το καλό έρθουν και τα μωράκια μας!

Οσο για τη καμπύλη, τελικά θα την κάνω, αφού το ζήτησα τόσο επίμονα, όπως είπε και η μαια. Μπορεί να είμαι υπερβολική, αλλά καλύτερα έτσι, παρά να τρέχουμε αργότερα!

• 2 εβδομάδες μετά...

Mα που πήγαν όλες οι εγκυούλες στην αγγλία?

Ευγενία τι κάνεις? Καιρό έχεις να μπεις και σε σκέφτομαι. Φαντάζομαι πλησιαζει η ώρα του τοκετού! Εύχομαι να είσαι καλά και σύντομα να έχετε τη δεύτερη κορούλα σας στην αγκαλιά σου!

Πικαμπού τι κάνει η οικογένεια σου? Τα μικρούλια σας?

Εγώ είμαι καλά, φουσκώνω! Τα πιο συγκλονιστηκά μας νέα είναι πως ο άντρας μου βρήκε δουλειά στο Δουβλίνο, οπότε ευχόμαστε όλα να παν καλά, να γεννηθεί η μπέμπα μας με το καλό και να είναι γερή, και όταν με το καλό βγάλουμε το διαβατήριο της να μετακομίσουμε οικογενειακώς στην Ιρλανδία. Θα είναι σίγουρα δύσκολα, αλλά ευχόμαστε να έχουμε την υγεία μας και όλα με τον έναν ή αλλο τρόπο θα γίνουν!

Γεια σου Δέσποινα. Όλα καλά με τα μικρά, συνηθίζουμε πλέον οικογενειακώς τη νέα ρουτίνα. Τις μέρες που ο μεγάλος είναι στο σταθμό τα πράγματα στο σπίτι είναι αρκετά ήσυχα και προλαβαίνω να κάνω τις δουλειές μου. Έχουν δίκιο που λένε ότι το δεύτερο παιδί μεγαλώνει πιο εύκολα. Θυμάμαι στην αντίστοιχη ηλικία με τον πρώτο δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να θηλάζω και να αλλάζω πάνες. Και όλη την ώρα με το μωρό αγκαλιά. Ο μικρός ευτυχώς μένει και λίγη ώρα στην καλαθούνα του μόνος του. Κατά τ' άλλα παίζει (πάλι) πολύ μάρσιππο :)

Συγχαρητήρια για την δουλειά του συζήγου. Θα φύγει σύντομα για Ιρλανδία; Εσύ θα μείνεις Αγγλία μέχρι να γεννήσεις;

Καλησπέρα!

Οχι δεν γέννησα ακόμα, σήμερα είναι η ΠΗΤ αλλά τίποτα ακόμα. Εχω αραιά και που μικρά πονάκια αλλά δεν νομίζω οτι είναι πραγματική ενδειξη αυτό. θέλω να γεννήσω επιτέλους αλλά το ξέρω οτι είναι πάλι αρκετά πιθανό να πάω με προκληση.

Δέσποινα και εγώ χάρηκα που τα είπαμε από κοντά!ωραία ήταν η βολτίτσα μας αν και δεν είχα πολλές αντοχές για να γυρίσουμε πολύ τα μαγαζια. Συγχαρητήρια για τη δουλειά του άντρα σου! Ευχομαι μια καλή αρχή στην Ιρλανδία! ΑΑΑ και ίσως να μπορείτε τώρα να συμπεριλάβετε και Ιρλανδικά ονόματα στις επιλογές σας για τη μικρή! έχουν μερικά πολύ ωραία!

Peekaboo ωραία που έχετε μπει σε ένα ρυθμό. Βλέποντας οτι τα καταφέρνεις καλά παίρνω κουράγιο. Καταλαβαίνω πάντως οτι θέλει πολλή οργάνωση με δυο παιδιά. Τι μαρσιπο χρησιμοποιείς? εγώ έχω ring sling αλλά με κουράζει αφόρητα το οτι ο ένας ωμος σηκώνει το περισσότερο βάρος....

Κουράγιο Ευγενία μου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έτσι ένιωθα και εγώ όσο πλησίαζε η ΠΗΤ μου και εγώ από πόνους μόνο Braxton-Hicks. Τι προβλέπεται για πρόκληση; Πρέπει να φτάσεις τις 42 εβδομάδες για να στην κάνουν ή μπορεί και νωρίτερα;

Σχετικά με τη νέα ρουτίνα με το δεύτερο παιδί θα το δεις και εσύ ότι περίπου στις 3-4 εβδομάδες τα πράγματα αρχίζουν να στρώνουν. Έχω αρχίσει και ξεκουράζομαι λίγο περισσότερο καθώς ο μικρούλης συνήθως με ξυπνάει μια φορά πλέον το βράδυ για θηλασμό, στις 5:30 περίπου και μετά πάλι στις 8:00 που ούτως ή άλλως έχει ξυπνήσει ο μεγάλος. Το δυσκολότερο μπορώ να πάω είναι η ώρα του ύπνου του μεγάλου, καθώς τον κοιμίζουμε εναλλάξ με τον άντρα μου και την μέρα που είναι η σειρά μου ουσιαστικά πρέπει να έχω και τα δύο παιδιά, γιατί ο μικρός εκείνη την ώρα είναι πάντα ξύπνιος και θηλάζει.

Από μάρσιπο έχω mei tai και ring sling και μου αρέσουν και οι δύο. Το ring sling το φοράω κυρίως μέσα στο σπίτι, γιατί το βάζω πολύ γρήγορα. Το mei tai κυρίως έξω γιατί ακριβώς επειδή κατανέμει το βάρος στους δύο ώμους και το σηκώνει η πλάτη, είναι πολύ άνετο. Να φανταστείς με τον μεγάλο μου γιο θυμάμαι το πρώτο του Πάσχα που ήταν 8 μηνών είχαμε πάει βόλτα στο βουνό περίπου 2 ώρες με το mei tai και δεν με είχε κουράσει. Πάντως με κανέναν δεν έχω καταφέρει να θηλάσω άνετα - το δοκίμασα μια φορά με τον καθένα και δεν βολεύτηκε το μωρό οπότε δεν το ξαναπροσπάθησα. Έχεις θηλάσει με ring sling;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...