Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Εμενα δε ξερω που θα μεγαλωσει..αρα αυτο δεν παιζει ρολο..

Για Το σαλωμη ακομα να καταλαβω τι ακριβως εννοεις!

Εγω αντιθετα δε μ αρεσει καθολου να δινεις ονομα απο παππου η' γιαγια. Ετσι καταληξαμε να ανακυκλωνονται συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ονοματα.

απο αντρικα μ αρεσει το Αρης, Αλεξανδρος, Πετρος, Χρηστος:cool:

Μα τώρα γίνεται χειρότερη ανακύκλωση! Έχουμε γεμίσει Αλέξανδρους στην Ελλάδα και Oliver στην Αγγλία. Και πολλά από αυτά που μας αρέσουν είναι απλά μόδες, δεν εξηγείται αλλιώς πώς πριν 10 χρόνια άρεσε σε όλους το όνομα Daisy και τώρα τους αρέσει το Sophie :rolleyes:

Το Σαλώμη μου κάνει λίγο έκλυτο. Προβλέπω να γράφουν στους τοίχους των αποχωρητηρίων "Η Σαλώμη φιλούσε υπέροχα" και άλλα τέτοια χαζά.

Το Άρης μου αρέσει, αλλά μόνο όταν βγαίνει από το Αριστείδης, όχι από το Αριστοτέλης. Και το Χρήστος καλό είναι. Δεν θα το επέλεγα, αλλά αν είχα πατέρα ή πεθερό Χρήστο, θα έβγαζα και το παιδί μου.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα τώρα γίνεται χειρότερη ανακύκλωση! Έχουμε γεμίσει Αλέξανδρους στην Ελλάδα και Oliver στην Αγγλία. Και πολλά από αυτά που μας αρέσουν είναι απλά μόδες, δεν εξηγείται αλλιώς πώς πριν 10 χρόνια άρεσε σε όλους το όνομα Daisy και τώρα τους αρέσει το Sophie :rolleyes:

Το Σαλώμη μου κάνει λίγο έκλυτο. Προβλέπω να γράφουν στους τοίχους των αποχωρητηρίων "Η Σαλώμη φιλούσε υπέροχα" και άλλα τέτοια χαζά.

Το Άρης μου αρέσει, αλλά μόνο όταν βγαίνει από το Αριστείδης, όχι από το Αριστοτέλης. Και το Χρήστος καλό είναι. Δεν θα το επέλεγα, αλλά αν είχα πατέρα ή πεθερό Χρήστο, θα έβγαζα και το παιδί μου.

Nαι η Σαλωμη χορεψε το χορο με τα 7 πεπλα και ξελογιασε το Ρωμαιο και μετα του ζητησε το κεφαλι του Αγιου Ιωαννη επι πινακι Βεβαια λεγεται οτι η Σαλωμη ηαν αθωα και η ραδιουργα ηταν η μητερα της αλλα της αλλης της βγηκε το ονομα απο τοτε...

Μωρε να γραφουν φιλαει υπεροχα καλα θα ναι, τιποτα αλλο μη γραφουν με το κινητο της απο κατω...:shock:

Το Δημητρης ρε Μπιγκι δε μου αρεσει γιατι οσοι δημητρηδες εχω γνωρισει ηταν ρεμαλια:|

Eleni

bd5c7983f7.png

Μωρε να γραφουν φιλαει υπεροχα καλα θα ναι, τιποτα αλλο μη γραφουν με το κινητο της απο κατω...:shock:

Εμ βλέπεις που έρχεσαι στα λόγια μου;

Το Δημητρης ρε Μπιγκι δε μου αρεσει γιατι οσοι δημητρηδες εχω γνωρισει ηταν ρεμαλια:|

Αααααα σου απαγορεύω να πεις κακή κουβέντα για Δημήτρηδες!!! :mad: Είναι τα καλύτερα παιδιά!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Εμ βλέπεις που έρχεσαι στα λόγια μου;

Αααααα σου απαγορεύω να πεις κακή κουβέντα για Δημήτρηδες!!! :mad: Είναι τα καλύτερα παιδιά!

Λες? Μηπως τους εχω παρεξηγησει?:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Λες? Μηπως τους εχω παρεξηγησει?:tongue:

Σίγουρα ;)

Διαφημίσεις

Ελένη νομίζω ότι επειδή το όνομα σου είναι μικρό και σχετικά κοντά με το Helen ίσως γι'αυτό να έχεις αυτή την άποψη. Εγώ είμαι βαφτισμένη Χρυσούλα και με φωνάζουν Χρύσα. 'Οταν με παίρνουν τηλέφωνο από οποιαδήποτε υπηρεσία εδώ όπου εμφανίζεται το όνομα μου βάσει διαβατηρίου (Chrysoula) το προφέρουν στην καλύτερη Κρυσούλα ή και Κρυσόυλα. Το Χρύσα που το είχα δοκιμάσει ως φοιτήτρια να το πουν οι συμφοιτητές μου εδώ, είχε γίνει Κρύσα. Οπότε προκειμένου να ακούω το όνομα μου έτσι συστήνομαι ως Chrissy.

Τον μεγάλο μου γιο στο σταθμό τον φωνάζαν στην αρχή Konstantinos ή ορισμένες που είχαν καταλάβει ότι το όνομα κλείνεται στα ελληνικά όταν τους το εξήγησα τον φώναζαν Konstantino. Ο ίδιος ο γιος μου όμως και τα υπόλοιπα παιδάκια στο σταθμό (που τότε ήταν περίπου 18 μηνών) άρχισαν να τον λένε Tino. Ελπίζω όταν πάει σχολείο να ξαναδοκιμάσει ολόκληρο το όνομα αλλά δεν το βλέπω. Αν σου πω και το επώνυμο, εκεί να δεις πλάκα. Ξεκινάει με Ψ το οποίο όπως ξέρετε οι Άγγλοι δεν μπορούν το προφέρουν σωστά (το προφέρουν "σ").

Με αυτή τη λογική διαλέξαμε το Ιάσωνας για τον μικρό και όπως λέει και η Biggi στην κάθε γλώσσα θα μπορεί να χρησιμοποιεί το αντίστοιχο όνομα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε?

Πολύ όρεξη είχατε χτες! Τελικά το θέμα του ονόματος είναι πολύ δύσκολο, και αλλιώς θα το δει το κάθε ζευγάρι.

Πάντως αυτο που μου έμεινε, καλό είναι να τιμάμαι τους γονεις, παππούδες κτλ, αν και το όνομα μας αρέσει. Το να δώσουμε ένα όνομα στο παιδί που δε μας αρέσει και καμιά φορά δεν αρέσει σε κανέναν μόνο και μόνο για να τιμήσουμε ένα άτομο το θεωρώ κάπως υπερβολικό!

Και το άλλο που δε μου αρέσει είναι που τόσοι σε μια οικογένεια έχουν το ίδιο όνομα. Ο πατέρας μου είναι τρία αδέρφια, και από εδώ το έφερε η γιαγιά μου από εκεί το έφερε και οι τρεις τους δώσανε το όνομα του παππού (που δυστυχώς είχε πεθάνει νέος και δε πρόλαβε να χαρεί εγγονάκια)αντί να τιμήσουν κάποιο ζωντανο που θα το χαιροταν περισσότερο!

Φαιρη

μου φαίνεται πως ανέφερες να βγάλεις στο μικρό σου αγγλικό διαβατήριο? Και εμείς το προσπαθούμε, εύχομαι να προλάβουμε πριν γεννηθεί (μάλλον δύσκολο) γιατι μετά μάλλον θα χρειαστεί να πληρωσουμε.

Από ότι καταλάβαμε και μας είπαν και άλλοι πρέπει να κάνεις τα χαρτιά σου για μόνιμη κατοικία. Κοίτα και τις παρακάτω σελλίδες

You can apply to be a British citizen after 5 years in the UK according tohttp://www.ukba.homeoffice.gov.uk/britishcitizenship/eligibility/

Applying for the British nationality is rather expensive so you better get the permanent residency before the baby is born. See fees below:

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitecontent/documents/britishcitizenship/nationality-fees.pdf

You can see EEA3 form here (on the right hand side):

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/eucitizens/documents-eea-nationals/applying/

You can read about your child not being a British citizen if born after 2006 to European parents here:

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/britishcitizenship/othernationality/Britishcitizenship/borninukorqualifyingterritory/

Συμπλήρωσα εγώ τη φόρμα, και για να είμαι σίγουρη έβαλα μέσα ότι μπορούσα να βρω. Ολα τα συμβόλαια μου (έχω αλλάξει 3 δουλειές μέχρι στιγμής) όλα τα P60 και P45, και γενικά έχω καλύψει γύρω στα 7.5 χρόνια έτσι για να είμαστε σίγουροι. Για αυτο που δεν είμασταν σίγουροι, ήταν άμα σε μια παράγραφο έπρεπε να αναφέρω πως ο συζυγός μου δεν επιθυμει αυτή τη στιγμή να κάνει και αυτός δήλωση. Τελικά αποφασίσαμε να τον δηλώσουμε οπότε τώρα περιμένουμε τη μετάφραση του γαμου. Ακόμα είπαμε να στείλω το διαβατήριο μου αντί της ταυτότητας, καμιά φορά αυτοι οι άγγλοι ξυνίζουν με τη ταυτότητα. Αλλιμονό τους μόνο άμα μου το χάσουνε!

Ευχομαι να βοήθησα.

Και το άλλο που δε μου αρέσει είναι που τόσοι σε μια οικογένεια έχουν το ίδιο όνομα. Ο πατέρας μου είναι τρία αδέρφια, και από εδώ το έφερε η γιαγιά μου από εκεί το έφερε και οι τρεις τους δώσανε το όνομα του παππού (που δυστυχώς είχε πεθάνει νέος και δε πρόλαβε να χαρεί εγγονάκια)αντί να τιμήσουν κάποιο ζωντανο που θα το χαιροταν περισσότερο!

Δέσποινα το ίδιο ακριβώς και στην οικογένεια του πατέρα μου, μόνο που αντί για τρία αδέρφια είναι επτά (και όλοι έχουν από ένα αγόρι με το όνομα του πεθαμένου παππού)!

Πάντως και σε αυτό το θέμα οι γνώμες διίστανται. Άλλος νομίζει πιο σωστό να βάλει το όνομα του ζώντος παππού που θα το χαρεί, κι άλλος νομίζει πιο σωστό να βάλει το όνομα του πεθαμένου παππού για να συνεχίσει να ακούγεται στην οικογένεια.

Διαφημίσεις

Ελένη νομίζω ότι επειδή το όνομα σου είναι μικρό και σχετικά κοντά με το Helen ίσως γι'αυτό να έχεις αυτή την άποψη. Εγώ είμαι βαφτισμένη Χρυσούλα και με φωνάζουν Χρύσα. 'Οταν με παίρνουν τηλέφωνο από οποιαδήποτε υπηρεσία εδώ όπου εμφανίζεται το όνομα μου βάσει διαβατηρίου (Chrysoula) το προφέρουν στην καλύτερη Κρυσούλα ή και Κρυσόυλα. Το Χρύσα που το είχα δοκιμάσει ως φοιτήτρια να το πουν οι συμφοιτητές μου εδώ, είχε γίνει Κρύσα. Οπότε προκειμένου να ακούω το όνομα μου έτσι συστήνομαι ως Chrissy.

Τον μεγάλο μου γιο στο σταθμό τον φωνάζαν στην αρχή Konstantinos ή ορισμένες που είχαν καταλάβει ότι το όνομα κλείνεται στα ελληνικά όταν τους το εξήγησα τον φώναζαν Konstantino. Ο ίδιος ο γιος μου όμως και τα υπόλοιπα παιδάκια στο σταθμό (που τότε ήταν περίπου 18 μηνών) άρχισαν να τον λένε Tino. Ελπίζω όταν πάει σχολείο να ξαναδοκιμάσει ολόκληρο το όνομα αλλά δεν το βλέπω. Αν σου πω και το επώνυμο, εκεί να δεις πλάκα. Ξεκινάει με Ψ το οποίο όπως ξέρετε οι Άγγλοι δεν μπορούν το προφέρουν σωστά (το προφέρουν "σ").

Με αυτή τη λογική διαλέξαμε το Ιάσωνας για τον μικρό και όπως λέει και η Biggi στην κάθε γλώσσα θα μπορεί να χρησιμοποιεί το αντίστοιχο όνομα.

Tο Κρυσσα εννοωντας Χρυσα μια χαρα μου ακουγεται! Κι εμενα με φωναζουν Ελενη με τον τονο στο αρχικο Ε, Ελινα, Λενη, αλλα δε με πειραζει και μονο που προσπαθουν μου φτανει..

Το Κωνσταντινος αν το κανατε Κωστας που ειναι το ιδιο ονομα δε θα ηταν πιο ευκολο για τα αλλα παιδακια? Οσο να ναι αλλο Konstantinos και αλλο Kostas..

Eleni

bd5c7983f7.png

Το Κώστας δεν αρέσει ούτε στον άντρα μου ούτε σε μένα. Χίλιες φορές να του μείνει το Tino. Το δε Κρύσσα μην το συζητάς καν. Όλα είναι θέμα γούστου όπως καταλαβαίνεις ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Το Κώστας δεν αρέσει ούτε στον άντρα μου ούτε σε μένα. Χίλιες φορές να του μείνει το Tino. Το δε Κρύσσα μην το συζητάς καν. Όλα είναι θέμα γούστου όπως καταλαβαίνεις ;)

χαχαχαχαχα οκ τοτε :tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

δεσποινα σε ευχαριστω τα εχω κ εγω ολα αυτα κ εμεις δουλευουμε εδω απο το 2005 εγς κ 2004 ο αντρας μου οποτε τα καλυπτουμε...απλα ρωτησα αν θεωρειται καλη κινηση να βγει κ αγγλικη υπηκοοτητα :)

Φαιρή για εμάς θεωρείται καλή κίνηση, γιατί ποτέ δε ξέρεις αν θα της χρειαστεί ή όχι. Νομίζω πως η Αγγλία έχει κάποιες συμβάσεις με κάποιες χώρες και κυρίως με αυτές που ανήκαν στο Commonwealth, και είναι πιο εύκολο να ταξιδεύεις με το αγγλικό διαβατήριο. Που ξέρεις μπορεί η μικρή μας να μας βγει σουτρούκα και στα 18 της να θέλει να ταξιδέψει τον κόσμο όλο!

Ακόμα είναι πολύ πιο εύκολο να αναννεώνεις το άγγλικο διαβατήριο στην αγγλία από ότι το ελληνικό ή το ιταλικό:tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...