Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pantos to oti eimaste xenoi kanei mpam kai apo to epitheto. episeis edo exei tosous polous xenous!

Νατάσσα το επίθετο δεν έχει τόση σημασία (καλό είναι βέβαια να είναι κάτι εύκολο και όχι Polikalavretopoulos) γιατί δεν το χρησιμοποιούν τόσο πολύ. Ειδικά όταν συστήνεσαι, που μετράει πάρα πολύ η πρώτη εντύπωση, συστήνεσαι συνήθως με το μικρό σου μόνο.

Επίσης ειδικά για τις γυναίκες, επειδή συνήθως αλλάζουν επίθετο μετά το γάμο, κανένας δεν ασχολείται. Μπορεί το ξένο επίθετο να είναι του συζύγου, οπότε δεν σημαίνει τίποτα.

Αλλά το πρώτο όνομα μπορεί να καθορίσει το πώς σε αντιμετωπίζει ο άλλος (σαν ξένο ή σαν ντόπιο) και όσο για το πόσοι ξένοι υπάρχουν γύρω μας, μην κοιτάς τον συνολικό αριθμό, αλλά κοίτα πόσοι ξένοι είναι σε διευθυντικές θέσεις. Ελάχιστοι, σε σύγκριση με τον πληθυσμό. Τυχαίο;

Επειδή ο ρατσισμός δεν είναι καραμπινάτος, δεν σημαίνει ότι οι πόρτες είναι το ίδιο ανοιχτές για όλους.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

το να αλλαξεις επιθετο στην Αγγλια ναι ισχυει, αλλα αν δεν θελεις δεν ειναι υποχρεωτικο...μπορει λογω της καριερας σου κ των publications σου να μην το αλλαξεις....

πραγματικα δεν πιστευω οτι υπαρχει ρατσισμος οπως τον εννοεις

οπως κ να το κανουμε μεταναστες ειμαστε εδω...φιλοξενουμενοι ειναι η σωστη λεξη??? αν αξιζεις θα φτασεις ψηλα απο οπου κ να εισαι!!!! το ονομα δεν παιζει ρολο

Γιατι εμενα με ρωτησε κανεις οταν με βαφτιζανε αν μ αρεσε η' δε μ αρεσε?:tongue:

Οτι και να αποφασισω θα το δεχτει αναγκαστηκα, και αν δεν του/της αρεσει το αλλαζει αργοτερα ..

Όχι, δεν σε ρώτησαν, αλλά Ελένη σε έβγαλαν, δεν σε έβγαλαν Αφροξυλάνθη! ;) Αν σε είχαν βγάλει Αφροξυλάνθη, σαφώς θα μπορούσες να τους ζητήσεις το λόγο, ειδικά αν η επιλογή ήταν 100% δική τους και όχι λόγω γιαγιάς.

Και δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξεις όνομα, γιατί το όνομα που έχεις στο birth certificate δεν αλλάζει, άρα ένα κακό όνομα θα σε κυνηγάει αιωνίως.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

den thelo na diafoniso 100%. pistevo oti isos uparxoun kapoia mikroprovlimata pou mporei na antimetopisei kaneis omos krinontas auto pou molis mou sunevei de mporo na to do. elava mia thesi se ena ekpliktiko organismo gia tin opoia eixan stalei polla CVs kai omos me piran. apo to epitheto mou fainetai pentakathara oti den eimai Agglida kathos episeis kai oti erxomai apo Ellada. mporei na min einai ieuthintiki thesi einai omos thesi leader.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Όχι, δεν σε ρώτησαν, αλλά Ελένη σε έβγαλαν, δεν σε έβγαλαν Αφροξυλάνθη! ;) Αν σε είχαν βγάλει Αφροξυλάνθη, σαφώς θα μπορούσες να τους ζητήσεις το λόγο, ειδικά αν η επιλογή ήταν 100% δική τους και όχι λόγω γιαγιάς.

Και δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξεις όνομα, γιατί το όνομα που έχεις στο birth certificate δεν αλλάζει, άρα ένα κακό όνομα θα σε κυνηγάει αιωνίως.

ε καλα βρε εγω θα το αλλαζα απο μονη μου, ασχετο τι λεει στα επισημα χαρτια αλλωστε ποσο συχνα σου ζητουνται?

Κοιτα, και εγω το παιδι μου δε θα το βγαλω Αφροξυλανθη:| πιστευω οτι θα του αρεσει το ονομα..εχω ανταλλαξει αποψεις και με αλλους και ολοι λενε οτι τους αρεσει..απο κει και περα οτι αποφασισω αυτο θα δεχτει για τα πρωτα χρονια της ζωης του :tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

kai ta gousta, oi modes sta onomata allazoun. kapote itan ta soula, litsa, toula klp.

meta eginan ta arxaioellinika, methavrio mporei na ginoun ta xenika who knows

pantos kalitera ena onoma pou na mporei sxetika eukola na xrisimopoithei se ena pagkosmoiopoiimeno kosmo kai mallon kalitera ta sxetika mikra onomata

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Ιφιγενεια, Σαλωμη, Χριστινα, Νεφελη, Μυρτω, Ηρα, Μανινα

Ελπίζω να επιλέξεις το Χριστίνα :tongue:

Γιατι καλε δε σ αρεσουν τα αλλα?

Εσενα Μπιγκι ποια σου αρεσουν?

Μ' αρέσει το Ιφιγένεια, αλλά δεν θα το επέλεγα για παιδάκι που θα μεγαλώσει στην Αγγλία.

Για το Σαλώμη τα έχουμε ξαναπεί, δεν θα επεκταθώ :tongue: (χιχι), το Νεφέλη μου φαίνεται πολυφορεμένο, το Μυρτώ μου θυμίζει κλαριά, το Ήρα και το Μανίνα δεν μου κάνουν ούτε ζέστη ούτε κρύο.

Γενικώς προτιμώ τα ονόματα της οικογένειας (δηλαδή να ονοματιστεί το παιδί σύμφωνα με παππού-γιαγιά ή κάποιον συγγενή) γιατί έτσι υπάρχει κάποιο νόημα στο όνομα που παίρνεις και δεν παίζει ρόλο η μόδα ή το τι άρεσε στη μαμά και τον μπαμπά την εποχή που γεννήθηκες.

Από τα ελληνικά γυναικεία ονόματα μου αρέσουν τα εξής: Σοφία, Άννα, Έλλη, Αλεξάνδρα και από ανδρικά Δημήτρης, Πέτρος, Κωνσταντίνος, Μιχάλης.

Μ' αρέσει το Ιφιγένεια, αλλά δεν θα το επέλεγα για παιδάκι που θα μεγαλώσει στην Αγγλία.

Για το Σαλώμη τα έχουμε ξαναπεί, δεν θα επεκταθώ :tongue: (χιχι), το Νεφέλη μου φαίνεται πολυφορεμένο, το Μυρτώ μου θυμίζει κλαριά, το Ήρα και το Μανίνα δεν μου κάνουν ούτε ζέστη ούτε κρύο.

Γενικώς προτιμώ τα ονόματα της οικογένειας (δηλαδή να ονοματιστεί το παιδί σύμφωνα με παππού-γιαγιά ή κάποιον συγγενή) γιατί έτσι υπάρχει κάποιο νόημα στο όνομα που παίρνεις και δεν παίζει ρόλο η μόδα ή το τι άρεσε στη μαμά και τον μπαμπά την εποχή που γεννήθηκες.

Από τα ελληνικά γυναικεία ονόματα μου αρέσουν τα εξής: Σοφία, Άννα, Έλλη, Αλεξάνδρα και από ανδρικά Δημήτρης, Πέτρος, Κωνσταντίνος, Μιχάλης.

Εμενα δε ξερω που θα μεγαλωσει..αρα αυτο δεν παιζει ρολο..

Για Το σαλωμη ακομα να καταλαβω τι ακριβως εννοεις!

Εγω αντιθετα δε μ αρεσει καθολου να δινεις ονομα απο παππου η' γιαγια. Ετσι καταληξαμε να ανακυκλωνονται συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ονοματα.

απο αντρικα μ αρεσει το Αρης, Αλεξανδρος, Πετρος, Χρηστος:cool:

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...