Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Ε βλέπεις? δεν είναι όνομα για αγγλία το ευγενία σε καμία μορφή. Η θα εχω όνομα προγιαγιάς ( "γιουτζίνια") ή θα πρέπει να κάνω μίνι tutorial σε φίλους γνωστούς και συναδέλφους..... Γίαυτό χίλιες φορές ένα όνομα που πάει καλά στα Αγγλικά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα, δεν είναι ανάγκη να το κρατήσεις ως έχει, μπορείς ας πούμε να το κάνεις Evie που είναι εύηχο και εύκολο στο γράψιμο. Ή μπορείς να το κάνεις ό,τι άλλο θες, δεν σε υποχρεώνει κανείς να χρησιμοποιείς το βαφτιστικό σου στη δουλειά. Μπορείς μια μέρα να τους ενημερώσεις ότι από εδώ και στο εξής θέλεις να λέγεσαι (known as) ΧΥΖ, θα αλλάξει το ημέιλ σου και θα συστήνεσαι ως ΧΥΖ. Problem solved. Μόνο στο payslip θα φαίνεσαι ως Evgenia, αλλά αυτό το βλέπεις μόνο εσύ ;)

Πάντως εγώ θα προτιμούσα να έχω ένα παλιομοδίτικο όνομα παρά ένα μοδάτο και να έχω και καμιά δεκαριά φίλες συνονόματες.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

εγω με τα υποκοριστικα εχω θεμα...δηλαδη διαλεγεις ενα ωραιο ονομα αλλα ποτε ακουγεται αφου το εχεις κανει με υποκοριστικο??? εμεις τον μικρο τον ειπαμε Γιωργο...καναμε ομως το λαθος κ τον γραψαμε Georgios...οποτε ολοι τον λενε Τζορτζιος....σαν ιταλικο ε? χεχε ε στο επομενο θα δωσω ενα ονομα να λεγεται ευκολα στα αγγλικα, αν ειναι κοριτσι μου αρεσει το Ζωη πολυ....για αγορι δεν εχω σκεφτει....

Παρα να τον λενε Τζωρτζ..πολυ πιο ωραιο το Τζιορτζιο!! (Αρμανι)

Βρε παιδια παρολα τα mispellings ειλικρινα ποτε δεν αντιμετωπισα θεμα. Και οι μαθητες μου που εχουν "δυσκολα" ονοματα δεν εχουν κανενα πρβλημα στο σχολειο. δηλαδη τι προβλημα να εχει ενα κοριτσακι που το λενε Ιφιγενεια?

Το φραντζεσκα χρησιμοποιειται και στην Ελλαδα, την ξαδερφη μου ας πουμε τη λενε ετσι..οπως και μια συμμαθητρια μου!

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελένη το πρόβλημα δεν είναι απαραίτητα στο σχολείο. Στο σχολείο μπορεί να έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα αν σε λένε Mary (ή οποιοδήποτε άλλο όνομα υπάρχει σε ποιηματάκι). Μπορεί όμως να έχεις πρόβλημα π.χ. όταν συναγωνίζεσαι με 5-10 άλλους για μια καλή θέση εργασίας και εσύ είσαι ο μόνος που κάνεις μπαμ ότι είσαι ξένος. Εξαρτάται βέβαια και από την προσωπικότητά σου. Υπάρχουν άτομα που τα ενοχλεί όταν οι άλλοι κουτσουρεύουν το όνομά τους και άτομα που δεν τα νοιάζει καθόλου. Όπως υπάρχουν άτομα που τους αρέσει να μην ξεχωρίζουν και άτομα που τη βρίσκουν με τη διαφορικότητά τους. Υπάρχουν άτομα που αντέχουν την καζούρα και άτομα που ενοχλούνται με το παραμικρό. Γι' αυτό είπα πιο πάνω ότι επειδή δεν ξέρουμε σε ποια από αυτές τις κατηγορίες θα ανήκει το παιδί μας, καλό είναι να του δίνουμε εναλλακτικές και να είμαστε και λίγο συντηρητικοί με την επιλογή ονόματος. Γιατί αν το παιδί μας προκείψει δυναμικό αλλά του έχουμε δώσει κοινότυπο όνομα, μπορεί κάλλιστα αν θέλει να το κάνει πιο χτυπητό, αλλά σκέψου να μεγαλώσεις ένα παιδί ντροπαλό και συνεσταλμένο, και να τον έχεις βάλει Epameinondas ή Agisilaos. Τι ταλαιπωρία θα περνάει αυτό το παιδί αν πρέπει κάθε φορά να κάνει ολόκληρη κουβέντα για το όνομά του; Από πού βγαίνει, πώς γράφεται, πώς προφέρεται, γιατί είναι τόσο δύσκολο, τι σημαίνει, είναι συνηθισμένο στην Ελλάδα κ.λπ.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Ελένη το πρόβλημα δεν είναι απαραίτητα στο σχολείο. Στο σχολείο μπορεί να έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα αν σε λένε Mary (ή οποιοδήποτε άλλο όνομα υπάρχει σε ποιηματάκι). Μπορεί όμως να έχεις πρόβλημα π.χ. όταν συναγωνίζεσαι με 5-10 άλλους για μια καλή θέση εργασίας και εσύ είσαι ο μόνος που κάνεις μπαμ ότι είσαι ξένος. Εξαρτάται βέβαια και από την προσωπικότητά σου. Υπάρχουν άτομα που τα ενοχλεί όταν οι άλλοι κουτσουρεύουν το όνομά τους και άτομα που δεν τα νοιάζει καθόλου. Όπως υπάρχουν άτομα που τους αρέσει να μην ξεχωρίζουν και άτομα που τη βρίσκουν με τη διαφορικότητά τους. Υπάρχουν άτομα που αντέχουν την καζούρα και άτομα που ενοχλούνται με το παραμικρό. Γι' αυτό είπα πιο πάνω ότι επειδή δεν ξέρουμε σε ποια από αυτές τις κατηγορίες θα ανήκει το παιδί μας, καλό είναι να του δίνουμε εναλλακτικές και να είμαστε και λίγο συντηρητικοί με την επιλογή ονόματος. Γιατί αν το παιδί μας προκείψει δυναμικό αλλά του έχουμε δώσει κοινότυπο όνομα, μπορεί κάλλιστα αν θέλει να το κάνει πιο χτυπητό, αλλά σκέψου να μεγαλώσεις ένα παιδί ντροπαλό και συνεσταλμένο, και να τον έχεις βάλει Epameinondas ή Agisilaos. Τι ταλαιπωρία θα περνάει αυτό το παιδί αν πρέπει κάθε φορά να κάνει ολόκληρη κουβέντα για το όνομά του; Από πού βγαίνει, πώς γράφεται, πώς προφέρεται, γιατί είναι τόσο δύσκολο, τι σημαίνει, είναι συνηθισμένο στην Ελλάδα κ.λπ.

Ισως να εχεις δικιο Μπιγκι σ αυτο εγω δεν το σκεφτομαι ετσι. Δε θα μ αρεσε καθολου να μην ξεχωριζω. Μπορω να πω κρατησα το Ελενη στ αγγλικα γιατι ηθελα να ξεχωριζω. Ακολουθως θα θελα και το παιδι μου να ναι περηφανο για την καταγωγη του και να θελει να ξεχωριζει αναμεσα στους αλλους...

Οταν με τ καλο κανω μωρο θα το σκεφτω πιο λεπτομερως!

Η πλακα ειναι οτι ειχα ξεχασει να εξηγησω στον αντρα μου οτι το αντιστοιχο αγγλικο του Ελενη ειναι το Ελεν. Στο γαμο λοιπον ο παπας ειπε τη λειτουργια και στα ελληνικα και στ αγγλικα, και ελεγε παντρευεται τη Δουλη του Θεου Ελεν...κοκκαλο ο δικος μου. Σου λεει εδω με αλλη με παντρευουν :tongue:

Τελειωνει η λειτουργια, μου λεει ο δικος μου"Καλα τι εννοουσε ο παπας με το ελεν?" χαχαχαχαχαχ

Eleni

bd5c7983f7.png

καλα δεν νομιζω πως αυτο εχει να κανει με το που μενεις...πολλοι ακομα κ στην ελλαδα δεν τους αρεσει το ονομα τους...ε πας κ το αλλαζεις :) δεν νομιζω πια να δημιουργησουμε τοσο μεγαλο ψυχολογικο προβλημα στα παιδια με ενα ονομα που θα διαλεξουμε...κ εγω ως παιδι ειχα θεμα με το ονομα μου...αρχαιοτατο...ισως κ το πιο αρχαιο απο ολα...κ ο κοσμος ο πολυς δεν το ηξερε!!!! πιο ευκολα το μαθαινουν εδω παρα τοτε στην ελλαδα αχχαχαχα

καλα δεν νομιζω πως αυτο εχει να κανει με το που μενεις...πολλοι ακομα κ στην ελλαδα δεν τους αρεσει το ονομα τους...ε πας κ το αλλαζεις :) δεν νομιζω πια να δημιουργησουμε τοσο μεγαλο ψυχολογικο προβλημα στα παιδια με ενα ονομα που θα διαλεξουμε...κ εγω ως παιδι ειχα θεμα με το ονομα μου...αρχαιοτατο...ισως κ το πιο αρχαιο απο ολα...κ ο κοσμος ο πολυς δεν το ηξερε!!!! πιο ευκολα το μαθαινουν εδω παρα τοτε στην ελλαδα αχχαχαχα

εγω παλι ειχα θεμα που το ονομα μου ειναι τοσο συνηθισμενο! Ελεγα ποσο θα θελα ενα ασυνηθιστο ονομα! Ε μετα ηρθα εδω και η ευχη μου σχεδον πραγματοποιηθηκε αφου μολις λεω το ονομα μου μου λενε α τι ωραιο ονομα και Ασυνηθιστο!:P

Eleni

bd5c7983f7.png

Ισως να εχεις δικιο Μπιγκι σ αυτο εγω δεν το σκεφτομαι ετσι. Δε θα μ αρεσε καθολου να μην ξεχωριζω. Μπορω να πω κρατησα το Ελενη στ αγγλικα γιατι ηθελα να ξεχωριζω. Ακολουθως θα θελα και το παιδι μου να ναι περηφανο για την καταγωγη του και να θελει να ξεχωριζει αναμεσα στους αλλους...

Μωρέ εσύ μπορεί να θέλεις να ξεχωρίζεις... το παιδί το ρωτάς; :tongue:

Διαφημίσεις

alitheia to katalavainan amesos? mou aresei upervolika to onoma sou! alla kai to zoi pou einai oraio k sta agglika kai sta ellinika. pantos gia koritsi skeftomai na kano oti ekana sto gio mou. to onoma mou kai to onoma tis miteras mou Na-tasa Gi-orgia= Naya!

tou kalou mou den tou polu aresei. genika sumfono me ena onoma pou na einai idio se agglika kai ellinika (vevaia to gio mou den ton evgala me auton ton tropo an kai ginotan giati de mou arese sto elliniko)

pantos to oti eimaste xenoi kanei mpam kai apo to epitheto. episeis edo exei tosous polous xenous!

an kanoume 2o agori o andras mou thelei Aristotelis, alla emena de mou aresei na mas pernane ellinares (xereis san autous apo to my big fat greek wedding!)

uDLqp1.png

Μωρέ εσύ μπορεί να θέλεις να ξεχωρίζεις... το παιδί το ρωτάς; :tongue:

Γιατι εμενα με ρωτησε κανεις οταν με βαφτιζανε αν μ αρεσε η' δε μ αρεσε?:tongue:

Οτι και να αποφασισω θα το δεχτει αναγκαστηκα, και αν δεν του/της αρεσει το αλλαζει αργοτερα ..

Eleni

bd5c7983f7.png

eleni to akrivos antitheto ego! to natasa einai 2o onoma mou. to 1o einai polu spanio gia ellada alla toso ma toso sunithismeno kai eukolo edo! panta mou arese pou eixa spanio onoma kai tora einai soupa

xaxaxa

alla apo tin alli mou aresei pou de me rotane oloi etsi einai i einai upokoristiko kai tetoies vlakeies pou akouga tosa xronia stin Ellada

uDLqp1.png

alitheia to katalavainan amesos? mou aresei upervolika to onoma sou! alla kai to zoi pou einai oraio k sta agglika kai sta ellinika. pantos gia koritsi skeftomai na kano oti ekana sto gio mou. to onoma mou kai to onoma tis miteras mou Na-tasa Gi-orgia= Naya!

tou kalou mou den tou polu aresei. genika sumfono me ena onoma pou na einai idio se agglika kai ellinika (vevaia to gio mou den ton evgala me auton ton tropo an kai ginotan giati de mou arese sto elliniko)

pantos to oti eimaste xenoi kanei mpam kai apo to epitheto. episeis edo exei tosous polous xenous!

an kanoume 2o agori o andras mou thelei Aristotelis, alla emena de mou aresei na mas pernane ellinares (xereis san autous apo to my big fat greek wedding!)

Οντως το Αριστοτελης και εγω δε θα το επελεγα γιατι φανταζομαι θα μας περνουσαν για ψωνια :tongue: Το Αρης ομως μ αρεσει τρελλα...

Eleni

bd5c7983f7.png

alitheia to katalavainan amesos? mou aresei upervolika to onoma sou!

λοιπον οχι δεν το καταλαβαινουν αμεσως....αχαχα....επειδη ξεκιναει με Is νομιζουν οτι λεω my name is κ μετα το υπολοιπο αχαχαχαχαχαχ

οποτε οταν συστηνομαι ειδικα στηνα ρχη της χρονιας εχει πολυ γελιο :D:D:D γενικα ειμαι ανθρωπος που αυτοσαρκαζεται πολυ κ το χρησιμοποιω το ονομα μου ως ενα μεσο να ερθω πιο κοντα ακομα κ στους μαθητες :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...