Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

http://www.boots.com/en/Beconase-Hayfever-Relief-Nasal-Spray-for-Adults-100-Sprays_8312/

υπαρχει κ αυτο το καινουριο προιον το οποιο εμενα μου κανει καλο, ισως να ρωταγες τον γιατρο σου κ γι αυτο

επισης να σου πω, πως αν χρησιμοποιησεις αλατονερο η το στεριμαρ εχει την ταση να ξεραινει την μυτη...μπορεις να παρεις μια μπατονετα κ να βαλεις λιγο λαδι κ να αλειψεις μεσα την μυτη σου, προσεξε λιγακι ομως!!! ειδαλλως θα σε μπουκωσει χειροτερα...κ οχι βαθια...προς τα εξω :)

εχω περασει την ζωη μου στον ωρυλα παρεα με τον πατερα μου που στο τελος εκανε κ επεμβαση διαφραγματος οποτε για γιατροσοφια οτι θες εδω αχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη

Εχω πάρει κάτι παρόμοιο. Μαλλον δε το χρησιμοποιώ σωστά, γιατι δε κάνει κάτι. Βαζω το υγρό στη μύτη και στο καπάκι φυσάω τη μύτη μου? Πόσο βάζω?

Οσο για το όνομα, από τη δικιά μου εμπειρία ίσως στην επόμενη δουλειά να το κανω Des. Οχι γιατι το θεωρώ εύηχο, αλλά γιατι όταν είσαι στο τηλέφωνο, και έχεις να τους δώσεις το όνομά σου και ακόμα χειρότερα το ε μαιλ σου γίνεται της τρελης. Και να φανταστεις ότι συνήθως χρησιμοποιώ την αλφαβήτα με τις λέξεις. Και θεωρώ πώς αφού θα μείνει εδώ καλύτερα να έχει ένα όνομα που να μπορούν τα άλλα παιδάκια να το προφέρουν εύκολα, αλλά κυρίως για να μη νιώθει ξενο ως προς τα άλλα παιδάκια. Γενικά έχω ακούσει από πολλούς μετανάστες να λεν πως πουθενα δε μπόρεσαν να νιώσουν πως ανήκουν. Στη χωρα γέννησης τους τους θεωρούσαν ξένους, στη χώρα καταγωγής το ιδιο! Βέβαια αυτη είναι μόνο η γνώμη μου. Αλλώστε γίνεται μεγάλος λόγος τώρα τελευταία για την ενσωμάτωση των μεταναστών, το να αγγλικοποιήσουμε το όνομα είναι μια καλή αρχή!

Δεν ξερω για παρομοιο..εγω αυτο το συγκεκριμενο θεωρω πολυ καλο. Εχω βαλει και αλλα, και Οτριβιν, αλλα τιποτα. Το αλατονερο δε θεωρω οτι αντικαθιστα το θαλασσινο νερο το οποιο ειναι οτι καλυτερο για το μπουκωμα και γενικα για..ωτορινολαρυγγολογικα προβληματα!

Ειναι λιγο αηδιαστικο αλλα πρεπει να ρουφηξεις απο τη μυτη και να το βγαλεις απο το στομα...σου ρχεται λιγο μια αναγουλα αλλα μετα περναει...

Για το ονομα το Δεσποινα ειναι και λιγο μεγαλο αλλα εγω οταν με ρωτανε ονομα δε λεω ελενη λεω κατευθειαν ε-λ-ε-ν-η και τελος.

Δε νομιζω οτι θα δυσκολευονται τα αλλα παιδακια στην προφορα, βεβαια εσυ οτι νομιζεις, αλλα τα παιδακια που ειχα στο Ελληνικο Σχολειο που τα λεγανε Νεφελη, Ιφιγενεια, Μαργαριτα, κλπ δεν ειχαν κανενα προβλημα.

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελένη

Εχω πάρει κάτι παρόμοιο. Μαλλον δε το χρησιμοποιώ σωστά, γιατι δε κάνει κάτι. Βαζω το υγρό στη μύτη και στο καπάκι φυσάω τη μύτη μου? Πόσο βάζω?

δεν πρεπει να φυσας αμεσως...πρεπει να πηγαινει μεσα κ να πλενεται καλα η μυτη....κ αν αντεχεις να κανεις αυτο που λεει η Ελενη ακομα καλυτερα...μπορεις να το κανεις ομως οπως στα μωρακια ;)

δηλαδη να ξαπλωνεις μπρουμυτα, να ψεκαζεις, να κανεις την μυτουλα σου σα να ζυμωνεις :D:D:D κ να γυριζεις απο την αλλη μερια να κανεις κ το αλλο ρουθουνι...σημασια εχει να μεινει λιγο μεσα...το φυσιομερ κ αυτο που σου ειπα ειναι ακριβως τα ιδια πραγματα, απλα οπως ολα εδω εχουν αλλο ονομα ;)

μετα φυσα την αλλα σιγα σιγα...δεν θες να βγει ολο αυτο εξω...θα δεις σιγα σιγα-οχι με την πρωτη χρηση- θα καθαρισει η μυτη σου κ θα συνηθισεις να το χρησιμοποεις...προσπαθησε να μην χρησιμοποιησεις οτριβιν κλπ γιατι ειναι κορτιζονουχα ολα αυτα κ θα σου αρεσει το ποσο ευκολα ξεβουλωνουν κ υπαρχει κινδυνος εθισμου - μην το γελας το επαθα:(:(:(

Εγώ να δείτε τι έχω τραβήξει με το ευγενία εδώ στην Αγγλία... Για κάποιο λόγο το θεωρούν πολύ δύσκολο εδώ (ενώ σε άλλες χώρες όχι). Το τι υποκοριστικό έχω ακούσει αυτά τα χρόνια δε λέγεται. Οπότε χίλιες φορές να είχα ένα αγγλοποιημένο!

Εγώ να δείτε τι έχω τραβήξει με το ευγενία εδώ στην Αγγλία... Για κάποιο λόγο το θεωρούν πολύ δύσκολο εδώ (ενώ σε άλλες χώρες όχι). Το τι υποκοριστικό έχω ακούσει αυτά τα χρόνια δε λέγεται. Οπότε χίλιες φορές να είχα ένα αγγλοποιημένο!

Παιδια εμενα ισως επειδη ειναι και πιο ευκολο παρολο που παντοτε μα παντοτε το γραφουν λαθος και ενιοτε το λενε κ λαθος δε με ενοχλησε ουτε με προβληματισε ποτε..

Με το επιθετο μου να δειτε γελια που ειναι σιδηροδρομος και επρεπε να κανουμε ειδικη προβα σε καθε νεα ταξη να το μαθουν να το προφερουν! αλλα σιγα, ας δυσκολευτουν και λιγο γιατι πρεπει ολα να ναι κοφτα, και ευκολα και english friendly? Να κανουν και ενα κοπο..μεχρι και σε νηπιαγωγειο που δουλευα τα μαθα να προφερουν το επιθετο μου κι ας ηταν 4 χρονων και δεν ηξεραν καλα καλα αγγλικα! Μια χαρα τα καταφεραν!

Και οταν ειναι συζητηση απο το τηλεφωνο τους αφηνω πρωτα να ζοριστουν με το επιθετο (να χει κ λιγο πλακα), και μετα τους λεω λεγε με με το μικρο μου δε με πειραζει:P

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Δέσποινα για κιλά δε μιλάμε καθόλου οκ? ασε να το συζητησουμε όταν τα χάσουμε.....

Α και νομίζω για το όνομα πρέπει να το δηλώσεις στο ληξιαρχείο το αργότερο 6 εβδομάδες μετά τη γέννα....

Είμαι της άποψης αν μπορείς να το έχεις δίπορτο, να το έχεις. Δηλαδή αν μπορείς να δώσεις όνομα που αγγλοποιείται, να το κάνεις. Και να βάλεις στο κάθε διαβατήριο το ανάλογο όνομα. Έτσι δίνεις στο παιδί τη δυνατότητα να διαλέξει αυτό που θα το βολέψει περισσότερο στο μέλλον. Καθότι δεν έχουμε κρυστάλλινη σφαίρα για να δούμε σε ποια χώρα θα καταλήξουμε ή πόσο ανεκτική στο "ξένο" θα είναι η Βρετανία ή η Ελλάδα σε 20 χρόνια από τώρα ή τι είδους δουλειά θα κάνει το παιδί μας ή τι προσωπικότητα θα έχει, καλό είναι να του έχουμε δώσει όνομα εύχρηστο και ευπροσάρμοστο και στις δύο (ή τρεις!) πατρίδες.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Α και νομίζω για το όνομα πρέπει να το δηλώσεις στο ληξιαρχείο το αργότερο 6 εβδομάδες μετά τη γέννα....

Νομίζω ότι μπορείς να δηλώσεις κάτι άσχετο (π.χ. Baby) και να το αντικαταστήσεις με το κανονικό όνομα όταν βαφτιστεί το μωρό, αλλά μόνο εφόσον βαφτιστεί πριν χρονίσει.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Όταν λες ότι το θεωρούν δύσκολο, εννοείς το ελληνικό όνομα ή το αγγλικό; Δηλαδή συστήνεσαι Evgenia ή Eugenia; Το αγγλικό δεν είναι τόσο δύσκολο νομίζω. Έχω συνάδελφο Ευγένιο (Eugene) και κανένας δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με το όνομά του.

Δεσποινα γιατι δε βγαζεις τη μικρη Fransesca?

Ειναι ομορφο ονομα, ειναι καθολικο και πολυ "ιταλικο", το λεμε και στην Ελλαδα, αλλα και στην Αγγλια!

Κι εμένα μ' αρέσει το Francesca, και τα υποκοριστικά του, ειδικά Fran, Frankie, Francie, Cessie, Faye... :D

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Άργησα να μπω να μοιραστώ τα νέα μας αλλά ναι επιτέλους γεννήσαμε! Ο μικρούλης γεννήθηκε την περασμένη Τετάρτη στις 10.30 το βράδυ μετά από 14ωρο τοκετό που κατέληξε και πάλι σε καισαρική μιας και η διαστολή του τραχήλου κόλλησε στο 8 (το λάθος presentation του μωρού που λέγαμε...). Έχω γράψει σχετικά εδώ για όποια ενδιαφέρεται. Ο μπεμπάκος γεννήθηκε 3705kg και παρότι είχε καταπιεί μυκώνιο είναι υγιέστατος. Ο μεγάλος αδερφούλης μέχρι στιγμής έχει πάρει ζεστά το ρόλο του και χαϊδεύει το μωρό και στεναχωριέται όταν κλαίει. Εγώ ανάρρωνω πολύ καλύτερα από την πρώτη καισαρική.

Σχετικά με τα ονόματα και εγώ είμαι της άποψης πως αν είναι να ζήσετε καιρό εδώ καλό θα είναι το όνομα να είναι εύκολο να το λένε στα Αγγλικά. Το Rosie μου ακούγεται πολύ γλυκό! Όταν βαφτίσαμε τον μεγάλο μας γιό τον είπαμε Κωνσταντίνο από τον παππού του αλλά δεν είχαμε υπολογίσει την Αγγλία. Προς το παρόν στο σταθμό τον λένε Tino αλλά ελπίζω να μην του μείνει και μεγαλώνοντας να το λένε ολόκληρο το όνομα. Τον μικρό διαλέξαμε να τον πούμε Ιάσωνα που μου αρέσει πολύ εμένα. Εδώ θα τον λένε Jason. Τον μπαμπά μου τον λένε Παντελή και τον ρωτήσαμε πρώτα αν έχει πρόβλημα να μη δώσουμε το ονομά του και ευτυχώς είπε πως δεν είχε.

συγχαρητηρια!!!!

Δεσποινα γιατι δε βγαζεις τη μικρη Fransesca?

Ειναι ομορφο ονομα, ειναι καθολικο και πολυ "ιταλικο", το λεμε και στην Ελλαδα, αλλα και στην Αγγλια!

και εμενα μ'αρεσει ωραιο ονομα αν και δεν το εχω ακουσει ελλαδα πολυ ρομαντικο....

κοριτσια εχετε δωσει βρεττανικη υπηκοοτητα στα παιδια σας? φανταζομαι αν εχετε συζυγους αγγλους την εχουν παρει αυτοματα...οι υπολοιπες? εμεις το σκεφτομαστε σοβαρα να του κανουμε διπλη υπηκοοτητα κ εφοσον τηρουμε τα requirements λεμε να το τολμησουμε...εσεις τι λετε???

Biggi, ναι με u είναι πιο ευκολο για τους Αγγλους απ' οτι με v, αλλά και πάλι ασυνηθιστο. Το Eugene ειναι σιγουρα πιο διαδεδομένο απο το Eugenia στην Αγγλία.

Fairy, αφού πληροίτε τις προυποθέσεις δεν βλέπω λόγο γιατί να μην το κάνετε αυτό με τη διπλή υπηκοότητα! Πιστεύω στο μέλλον ίσως το επιδιώξουμε και εμείς για τη δική μας.

Biggi, ναι με u είναι πιο ευκολο για τους Αγγλους απ' οτι με v, αλλά και πάλι ασυνηθιστο. Το Eugene ειναι σιγουρα πιο διαδεδομένο απο το Eugenia στην Αγγλία.

Σαφώς είναι ασυνήθιστο, αλλά φαντάζομαι άλλο να προσπαθείς να τους κάνεις να πούνε Ευγενία και άλλο Γιουτζίνια. Το Ευγενία είναι και από πλευρά προφοράς αλλά και "τονικά" δύσκολο για τους Άγγλους.

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, μπορείς ίσως να τους το γράφεις ηχητικά για να μάθουν να το προφέρουν, δηλαδή ev-ye-NEE-ah. Όχι να γράφεις έτσι το όνομά σου, αλλά αν σε ρωτήσουν πώς προφέρεται, μπορείς να τους γράψεις την προφορά συλλαβή-συλλαβή.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...