Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!

Τι κάνετε? Θα γιορτάσετε σήμερα ή πήρατε τους δρόμους και τα πάρκα, με τέτοιο καιρό? Εγώ θα ετοιμάσω μπακαλιάρο (και ο φρέσκος κάνει) σκορδαλιά (μέχρι στιγμής το στομάχι μου τα σηκώνει όλα!)

Χτες το ευχαριστήθηκα, πήγα για ψώνια (βέβαια όπως πάντα τίποτα δε πήρα) και ήμουν με ένα κοντομάνικο μόνο. Βέβαια μετά από τρεις ώρες περπάτημα ήμουν ένα πτώμα! Μου φαίνεται κάπως παράξενο που κουράζομαι τόσο γρήγορα, ώρες ώρες νιώθω σα γέρος! Εύχομαι αφού γεννηθεί η μπουμπού μας να βελτιωθεί η κατάσταση αλλιώς τη βάψαμε! Ηδη κάνω όνειρα η τρελή πώς θα αρχίσω και γυμναστήριο και επιτέλους θα φτιάξω κορμάρα (και μετά ξύπνησα μάλλον:rolleyes:)

Ευγενία ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Ας δούμε πως είναι τα αιμοπετάλια, και μάλλον θα κλείσω ένα ραντεβουδάκι με το gp, έτσι για να μου φύγει λίγο και η ιδέα.

Εχει αρχίσει να παραξενεύεται και η πεθερά μου, που ακόμα να με δει γυναικολόγος. Είναι κι αυτη συνηθισμένη σε άλλα συστήματα, και νομίζει πως απλώς αδιαφορούμε!

Τωρα για τα ονόματα. Οι γονείς μου έχουν ηδη ακούσει το όνομα τους. Ο πατέρας μου αν μπορούσε θα ήθελε και οι τρεις μας να βγάλουμε το όνομα του (παραδοσιακός!) Η μητέρα μου δεν έχει αυτη την απαίτηση, άλλωστε τα πέρασε μια φορά με το σόι του πατέρα μου και ξέρει τη γλύκα! Η αδερφή μου έδωσε το όνομα της στη πρώτη της κόρης επειδή τους άρεζε αλλιώς.....

Αμα περιμέναμε αγοράκι, ο άντρας μου ήταν κάθετος πως θα έβγαινε το όνομα του πεθερου (που δε με ξετρελαίνει αλλά τι να κάνουμε). Τώρα για το θυληκό, σε κανέναν δε πολύαρέσει το όνομα της πεθεράς (ακόμα και η ίδια το λέει) ή της γιαγιάς (εμενε μαζί τους μέχρι τέλους) οπότε θεωρούμε πως δε θα ήθελαν και να το ακούσουν. Τώρα αν άλλα λένε και άλλα εννοούν.....θα δείξει! Η γνώμη όμως της μητερας μου είναι να αφήσουμε τα χαζα και να τιμήσουμε τη πεθερα.

Εσείς έχετε διαλέξει όνομα? Ελεύθερη επιλογή ή.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Travellingmum

Τι κάνετε εσείς? Από ότι έχω καταλάβει ο άντρας σου είναι άγγλος? Αμα δε θες μη λες το όνομα της κόρης σου, αλλά για πες κανένα θυληκό όνομα που σου αρέσει? Αλήθεια δώσατε ένα μόνο όνομα, ή ακολουθήσατε το αγγλικό σύστημα με το δεύτερο? Μου αρέσει η ιδεά των δύο ονομάτων, αλλά όχι στον άντρα μου. Τα παιδάκια σας τα βαπτισαμε ορθόδοξα ή όχι?

Peakaboo,

Καιρο έχει να μπεις, εύχομαι επειδή σας έκανε τη ΄χαρη ο μικρός και αποφάσισε να βγει!

Οπώς και να έχει σε σκέφτομαι και εύχομαι να είστε καλά. Και αν μπορέσεις να μπεις να μας πεις τα νέα σου!

καλησπερες...εμεις βεβαιως γιορτασαμε οπως παντα ολες τις γιορτες :) καλεσαμε κοσμο κλασσικα κ φαγαμε του αμπακα παλι χαχαχαχα

Δεσποινα σου ευχομαι να μπορεσεις να πας γυμναστηριο...καημος μου που τα παρατησα μετα το παιδι αλλα δενε χω χρονο καθολου...κ αν μου μενει μια ωρα θελω απλα να κοιμηθω χεχε....σου ευχομαι να μην ειναι ετσι εσενα :)

καλη εβδομαδα να εχετε

Μπα Δέσποινα, ακόμη στην αναμονή είμαστε.

Την Τετάρτη πάντως με τον έναν τρόπο ή με τον άλλο θα βγει από τη βολή του ο κύριος. Θα είμαστε term+8 και είναι προγραμματισμένο να μπω το πρωί να μου σπάσουν τα νερά και αν ο τοκετός δεν προκληθεί ή δεν προχωράει ικανοποιητικά πάμε για καισαρική. Θα σας ενημερώσω για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Αυτό που γράφεις για το γυμναστήριο στο εύχομαι, αλλά όπως η fairy έτσι και εγώ δεν βρίσκω καθόλου ώρα από τότε που γεννήθηκε ο πρώτος μας. Πήρα ένα ελλειπτικό μηχάνημα στο σπίτι το οποίο χρησιμοποίησα ελάχιστα αλλά ελπίζω ότι θα καταφέρω να ξεκλέβω καμιά ώρα τα βράδια να κάνω. Wishful thinking ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλέ τι γυμναστήριο... εγώ ούτε για περπάτημα δεν προλαβαίνω να πάω :lol:

Peekaboo, με το καλό οι εξελίξεις!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καλησπέρα κορίτσια

τι κάνετε?

Peakaboo, θέλει δε θέλει ο μικρός, ήρθε η ώρα του να βγει από τη κοιλιτσα. Εύχομαι όλα να παν καλά αύριο, και να μη χρειαστεί να κάνεις την καισαρικη. Καλή σου ξεκούραση σήμερα, άμα μπορέσεις δηλαδή να ηρεμήσεις καθόλου. Φαντάζομαι την αγωνία σας αλλά και την ανυπομονησία σας να δειτε το μικράκι σας. Τελικά κάποια πράγματα δε μπορούμε να τα προγραμματίζουμε!

Οσο για το γυμναστηριο, το ξέρω, αφού τώρα δεν έχω χρόνο, που να τον βρω με το μωρό. Εύχομαι όμως να τα καταφέρω, γιατι και η γυμναστική χρειάζεται, κυρίως στην ηλικία μου. Θέλω να πιστεύω πώς ο άντρας μου θα βοηθάει αρκετα έτσι ώστε να μπορώ να ξεκλέβω μια δυο ώρες την εβδομάδα! βεβαια, τώρα που το σκέφτομαι δε ξέρω ποιο είναι πιο απίθανο, το γυμναστήριο ή η έξτρα βοηθεια! Θα δείξει!:rolleyes:

Καλησπέρα και από εμένα.

Peekaboo όλα να πανε καλά αυριο και συντομα να κρατησεις το μωράκι στην αγκαλιά σου! Αντε φρόντισε να ξεκουραστείς απόψε!

Δέσποινα, αν το θέλεις θα το καταφέρεις το γυμναστήριο. Χρειάζεται να διαθέτεις και λίγο χρόνο για τον εαυτο σου, οπότε αν έχεις την υποστήριξη του άντρα σου, όλα γίνονται. Σίγουρα τον πρώτο καιρό είναι δύσκολη η προσαρμογή αλλά όταν ξεπεταχτεί λίγο η μικρή και μπείτε σε ένα ρυθμό θα μπορέσεις να κάνεις και δραστηριότητες για να ξεσκας. Τώρα αν ρωτάς εμένα, προτιμω να τεμπελιάσω όταν έχω το χρόνο! Δεν είμαι και πολύ sporty τύπος...

Για το όνομα που ρώτησες Δεσποινα, καμία από τις δύο γιαγιάδες δεν έδειξε να έχει απαίτηση να βγει το όνομά της. Τελικά εμείς βγάλαμε της πεθεράς μου γιατί είμαστε και λίγο παραδοσιακά παιδιά... Στη δευτερη δεν είμαστε σίγουροι τι θα βγάλουμε αλλά η αληθεια είναι οτι η μαμά μου έχει πολύ ωραίο όνομα (δηλαδή εμένα μου αρέσει πολύ), οπότε δε θα με πείραζε καθόλου να το βγάλουμε. Οπότε μάλλον εκεί μας βλέπω να καταλήγουμε εκτός και αν μας πιάσει το αντιδραστικό μας και τη βγάλουμε κανένα δικό μας!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια

Τι κάνετε?

Peakaboo, φαντάζομαι πια ο μικρός είναι στην αγκαλιά σου! Εύχομαι όλα να πήγαν καλά. Να σας ζήσει και πάντα ευτυχισμένος!

Ευγενια,

Πώς πάει η κοιλίτσα? Σα να θυμάμαι το όνομα της μητέρας σου, ωραίο είναι! Η αλήθεια είναι πως καλή είναι η παράδοση, όταν μας αρέσει το όνομα! Βέβαια μέχρι να ερθει η στιγμής της απόφασης, πολλά μπορεί να αλλάξουν!

Τελικά αποφάσισα να πάω μια βόλτα απο το gp. Aλλά επειδή είπα να πάω στο γιατρό που προτιμώ περισσότερο, το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού ήταν στις 26 Απριλίου! Κάπως αργά αλλά είπαμε το καλο το σύστημα....

Σήμερα αγόρασα και το πρώτο φορεμακάτι της μικρής! Αχ, ωραία αίσθηση, θέλω να αγοράσω κι άλλα, και ακόμα περισσότερο θα ήθελα να έχω τη μικρή μου στην αγκαλιά, αλλά καλύτερα να περιμένουμε και μακάρι να πάνε όλα καλά και ανα έρθει στην ώρα της!

Ευχομαι να έχετε ωραία σχέδια για το σαββατοκύριακο και να μη μας τα χαλάσει ο καιρός!

Καλησπέρα κορίτσια

Τι κάνετε?

Peakaboo, φαντάζομαι πια ο μικρός είναι στην αγκαλιά σου! Εύχομαι όλα να πήγαν καλά. Να σας ζήσει και πάντα ευτυχισμένος!

Ευγενια,

Πώς πάει η κοιλίτσα? Σα να θυμάμαι το όνομα της μητέρας σου, ωραίο είναι! Η αλήθεια είναι πως καλή είναι η παράδοση, όταν μας αρέσει το όνομα! Βέβαια μέχρι να ερθει η στιγμής της απόφασης, πολλά μπορεί να αλλάξουν!

Τελικά αποφάσισα να πάω μια βόλτα απο το gp. Aλλά επειδή είπα να πάω στο γιατρό που προτιμώ περισσότερο, το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού ήταν στις 26 Απριλίου! Κάπως αργά αλλά είπαμε το καλο το σύστημα....

Σήμερα αγόρασα και το πρώτο φορεμακάτι της μικρής! Αχ, ωραία αίσθηση, θέλω να αγοράσω κι άλλα, και ακόμα περισσότερο θα ήθελα να έχω τη μικρή μου στην αγκαλιά, αλλά καλύτερα να περιμένουμε και μακάρι να πάνε όλα καλά και ανα έρθει στην ώρα της!

Ευχομαι να έχετε ωραία σχέδια για το σαββατοκύριακο και να μη μας τα χαλάσει ο καιρός!

Δεσποινα τι ονοματα εχεις σκεφτει για το κοριτσακι σου? Στον αντρα μου αρεσουν τα αρχαιοελληνικα, και το εχω κανει εξηγηση και στους γονεις μου, οταν με το καλο ερθει το μωρο, να μην παρεξηγησουν για το ονομα.

Σε μενα αρεσει το Μυρτω, Δαναη, Ηρα, και απο χριστιανικα το απλο Χριστινα οπως και το Σαλωμη που το εχω συναντησει μονο μια φορα....

Eleni

bd5c7983f7.png

Σαλώμη; Θα στείλεις παιδί σε αγγλικό σχολείο με τέτοιο όνομα; Το κρίμα στο λαιμό σου! :tongue:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Μπορει να το στειλω και σε Ελληνικο που ξερεις:tongue:

Ακομα χειροτερα εκει θα τη διδαχτουν κιολας την ιστορια με τη Σαλωμη..αλλα δεν τολμαω θα πεσουν να με φανε ολοι:P

Eleni

bd5c7983f7.png

Kαλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Πώς περάσατε το σαββατοκύριακο! Χαρήκατε τον ήλιο? Αραγε πόσο λέτε να κρατήσει ο καλός καιρός? Να αρχίσω να μαζεύτω τα χειμωνιάτικά ή να περιμένω λίγο ακόμα? Τώρα στο τετραήμερο εύχομαι να κάνω ξεκαθάρισμα και να μαζέψω τα χειμωνιάτικα, άλλωστε τα περισσότερα δε μου μπαίνουν κι όλας:rolleyes: κι άμα πιάσουν και άλλα κρύα την κάτσαμε!

Ελένη, αχ αυτά το ονόματα. δύσκολη απόφαση, γιατι από ότι κατάλαβα όλο και κάποιος θα έχει να πει κάτι άσχημο για τα ονόματα που μας αρέσουν.

Αρχικά σκεφτόμασταν το Ηλιάνα, αλλά δε μου άρεσε η ετυμολογία. Δε θέλω εβραϊκά ή γνωστά ονόματα από τη παλιά ή καινη διαθήκη.

Μετά σκεφτόμασταν το Ληδα, αλλά δεν ακούγεται πολύ καλά στα αγγλικά (λιντα). Σοφία μας αρέσει και τους δύο, αλλά τα χριστούγεννα που το αναφέραμε στα πεθερικά σαν πιθανο, μόνο που δε μας φάγανε, γιατι στην Ιταλία έχει γίνει πολύ κοινο πια! Και το Θάλια μου αρέσει, αλλά ο μικρός του αδερφού μου είναι ήδη Θαλής, οπότε λέμε να το αφήσουμε και αυτο.

Τελικά μήπως να τιμήσουμε όντως τη πεθερά Ροζαλμπα ή τη γιαγια Τερέσα να τελειώσουμε? Δε τρελαίνομαι για κανένα, αλλά το Ροζι μου αρέσει και το βρίσκεις και στην Αγγλία!

Αντε εύχομαι και εσείς γρήγορα να ψάχνετε για ονόματα άμα σκέφτεστε να αρχίσετε και εσείς τις προσπάθειες!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...