Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

συνηθως δεν γινεται λαθος στο μεγεθος του μωρου :) θα μου εκανε εντυπωση αν κανανε λαθος...εμενα βγηκε 4.5 κιλα οσο ειχανε πει περιπου ;)

ο γιος μου ειναι πολυ μικρουλη για να καταλαβαινει τι ειναι αδερφακι :) ουτε τα 2 δεν εχει κλεισει...ελπιζουμε ομως απο σεπτεμβρη να μας ερθει το ιδιο ευκολα οσο ο μικρος :)

εγω ειχα παει στις 38 εβδομαδες για προκληση και επειδη ηταν πολυ μικρη η κοιλια μου νομιζαν οι μαιες οτι πηγα για εξεταση και μου ελεγαν "οχι εδω σοτν κατω οροφο. χαχαχα. Τελικα ηταν οντως σχετικα μικρουλι μωρακι η κορη μου, 3.100, οπως μου ειχαν πει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Peekaboo, ευχομαι ολα να πάνε καλά και εύκολα! Με το καλό να υποδεχθείτε το καινούριο σας μικρό! Σε σκεφτόμαστε και περιμένουμε νέα σου.

Δέσποινα, σε 3 εβδομάδες έχω ξανά ραντεβού με τη μαία πριν κλείσω τις 34. έχω κλείσει και ραντεβού με τον gp την επόμενη εβδομάδα γιατί θέλω να μου πει τι θέση έχει το μωρό. Εντωμεταξύ δε θυμάμαι πότε άρχιζει να ψιλαφεί την κοιλιά η μαία. Εχω την εντύπωση οτι επρεπε ήδη να το κάνει στο τελευταίο ραντεβού.

Ελπίζω η επίσκεψη στον οδοντίατρο να μην ήταν επώδυνη εμπειρία! Αυτό είνα κάτι που πάντα αναβάλω. All the best με τη β επιπέδου!

Με το καλό Peekaboo να υποδεχτείτε το νέο μέλος! Ελπίζω η μαία να έχει ελαφρύ χέρι και τα αποτελέσματα να είναι άμεσα ;)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καλησπέρα κορίτσια!

Peakaboo, φαντάζομαι θα κάνεις καιρό να μπεις ξανά τώρα με το μικρούλη σου, αλλά για μια ακόμη φορά θα ήθελα να σας ευχηθώ για το καινούριο μέλος της οικογένειας σας! Γερό, χαρούμενο και καλότυχο να είναι, και να μη ζόρισε πολύ τη μανούλα σήμερα!

Φαιρη,

Μεγαλούλης ο μικρός σου. Τι τον ταϊζες? Μπορεί να είμαι "κακιά" αλλά εύχομαι το δικό μας το μικρούλη να είναι μικρούλη σα της travellingmum, μη ζορίσει πολύ τη μανούλα :rolleyes:. άλλωστε και εμείς είμαστε σχετικά μικροκαμωμένοι, δε παίζει κι αυτο καθόλου ρόλο?

Εύχομαι όταν με το καλό βάλετε μπροστά για το δεύτερο να το πιάσετε με τη πρώτη. Πάντα χαίρομαι τα ζευγάρια που μπορούν να κανονίζουν μέχρι και την ημερομηνία γέννησης!

Διαφημίσεις

Ταξιδιάρα μανούλα, να φανταστώ πως τη κορούλα σου τη γέννησες Ελλάδα? Μου φαίνεται κάπως παράξενο για αγγλικά δεδομένα να σε παν για πρόκληση στις 38εβ. Είχα την εντύπωση πως το αφήνουν μέχρι και τις 42εβ και μετά πάνε για πρόκληση.

Ευγενία τι κάνετε εσείς?

Αλήθεια, ραντεβού με τη μαία έχεις σε τρεις εβδομάδες? Πολύ μου φαίνεται. Εγώ έχω ραντεβού στις 28, 32, 34 και μετά κάθε δύο βδομάδες. Νόμιζα πως αυτό είναι στάνταρ.

Δε το ήξερα πως ο gp μπορει να σχολιάσει τη θέση του μωρού. Μήπως τελικά να κλείσω και εγώ ένα ραντεβού μαζί του, να δούμε τι θα μας πει και αυτός? Αύριο έχω να κάνω πάλι γενική αίματος, λόγω χαμηλών αιμοπεταλίων. Ισως άμα παραμείνουν χαμηλά να κλείσω ένα ραντεβού να δω τι έχει να πει, γιατι η μαία μάλλον δε ξέρει και πολλά πάνω στο θέμα.

Ο οδοντίατρος καλά πήγε. Μόνο καθαρισμό δέκα λεπτά και τελειώσαμε. Είναι μια ελληνίδα συμπαθέστατη, αλλά φεύγει σε ένα μήνα. Αντε να ξαναβρώ έλληνα οδοντίατρο. Ισως είμαι υπερβολική, αλλά στο θέμα οδοντιάτρου προτιμώ παπούτσι από τον τόπο μου!:tongue:

Γεια σας κορίτσια. Ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας αλλά τελικά είναι πρόωρες!

Σήμερα πήγαμε στο νοσοκομείο όπου μου έκαναν τον διαχωρισμό των μεμβρανών αλλά δεν προσπάθησαν να μου σπάσουν τα νερά. Μου εξήγησαν ότι αν δεν έχω γεννήσει μέχρι την άλλη Τετάρτη (28/3, δηλαδή 41εβ.+1 μέρα) θα μπω στο νοσοκομείο το πρωί και θα μου σπάσουν τα νερά τότε προσπαθώντας να προκαλέσουν τοκετό. Αν αυτό δεν αρκεί τότε την ίδια μέρα θα κάνω αναγκαστικά καισαρική καθώς η τεχνητή πρόκληση με ορμόνες δεν επιτρέπεται στην περίπτωση μου όπως σας έχω ξαναγράψει. Ελπίζω να μη χρειαστεί να φτάσουμε μέχρι εκεί, αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν το αποκλείω κιόλας. Ο μικρός για κάποιο λόγο φαίνεται ότι έχει καλοβολευτεί και δεν θέλει να βγει! Σχετικά με το μέγεθος του μωρού που ρώτησα, μου είπαν ότι εφόσον δεν έχω διαβήτη κύησης (ο οποίος μου είπε η γιατρός ότι δημιουργεί μεγάλους ώμους στο μωρό και δυσκολεύει τον τοκετό :confused:) τότε αν το μωρό έχει σωστή παρουσίαση (presentation) τότε δεν έχει μεγάλη διαφορά από το να γεννήσεις μικρότερο μωρό. Είπε επίσης ότι ένα μικρό μωρό με λάθος παρουσίαση μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα και να χρειαστεί καισαρική. (Ο πρώτος μου γιος ήταν 3450kg αλλά είχε λάθος παρουσίαση μη επιτρέποντας τον τράχηλο να διασταλεί πλήρως.) Όλα είναι σχετικά, τελικά, και εδώ πάνε πολύ με το βλέποντας και κάνοντας.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Άντε Peekaboo, υπομονή... πού θα πάει, θα βγει!

Θα σου ξανακάνουν sweep ή μέχρι την άλλη Τετάρτη απλά θα περιμένεις;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Απλά περιμένουμε...

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Peakaboo, ακόμα να βγει ο μικρός ε? Την έχει καταβρεί στη ζεστούλα. Καλή υπομονή να έχετε. Εύχομαι σύντομα να έχουμε τα ευχάριστα. Πώς είσαι εσύ? Αγχωμένη? Κουρασμένη? Ο μικρός είναι ζωηρός ή πια δε βρίσκει και πολύ χώρο να κινηθεί?

Καλησπέρα κορίτσια!

Να με πάλι! Ολα καλά με τον υπέρηχο, η μπεμπέ μας είναι υπερκινητικότατη και όλα φαίνονται φυσιολογικά!

Οπότε αρχίζουμε να ξάχνουμε για όνομα (αχ, πολύ δύσκολο μου φαίνεται να συμφωνούσουμε με τον άντρα μου!) και για τα πραγματάκια της μικρής! Τι ωραία!

Εύχομαι να είστε όλες σας καλά και να έχουμε ένα καλο σαβ/κο. Ηδη ο καιρός φαίνεται να είναι καλός!

Αχ μπράβο Δέσποινα πολύ ωραία νέα! Πολύ χάρηκα, και φαντάζομαι πως θα νιώθετε τώρα!

Κοριτσάκι και εσύ ε? μια χαρά θα περάσεις καλά διαλέγοντας outfits! Ωραία που δεν έχετε να βγάζετε ονόματα γιαγιάδων και είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε!

Γί΄αυτό που ρωτάς για τα λίγα ραντεβού, στην πρώτη εγκυμοσύνη με εβλεπε πιο συχνά η μαία (πάνω κάτω όπως εσένα). Το νοσοκομείο στο οποίο θα γεννήσω όμως κατά κανόνα προσφέρει λιγότερα ραντεβού για τη δεύτερη εγκυμοσύνη, αν όλα είναι φυσιολογικά. Ισως να είναι γενικός κανόνας στο nhs αυτός, δεν έχω ιδέα τι ισχύει.

Που λες μια gp που με είχε δει παλιά είχε νιώσει την κοιλιά μου και μετά από πολύ ζούμπηγμα και πόνο κατάφερε να βρει τη θέση του μωρου. Ελπίζω και αυτή τη φορά να το βρει χωρίς τόση δυσκολία!

Peekaboo ελπίζω το sweep να έχει αρχίσει να ενεργεί!

Α Δέσποινα επίσης αν βλέπεις η μαία δεν ξέρει να σου απαντήσει σχετικά με τα χαμηλά αιμοπετάλια, να ξέρεις οτι μπορείς να ζητήσεις ραντεβού με obstetrician για να συζητήσεις μαζί του συνεπάγεται αυτό για την εγκυμοσύνη. Θυμάμαι οτι είχες δει κάποια γιατρό στην αρχή που δεν ήξερε να σουαπαντήσει σε κάτι αλλά αν σε έχουν κάνει refer για συγκεκριμένο λόγο σε γιατρό, θα ξέρει σίγουρα να σου δώσει μια απάντηση. Εγώ είχα ζητήσει ραντεβού με γιατρό λόγω προβλήματος στη μέση μου και με είδε μαιευτήρας και με παρέπεμψε και σε αναισθησιολόγο μετά. Οπότε αξίζει να δοκιμάσεις.

Ταξιδιάρα μανούλα, να φανταστώ πως τη κορούλα σου τη γέννησες Ελλάδα? Μου φαίνεται κάπως παράξενο για αγγλικά δεδομένα να σε παν για πρόκληση στις 38εβ. Είχα την εντύπωση πως το αφήνουν μέχρι και τις 42εβ και μετά πάνε για πρόκληση.

Δεσποινα μου, οχι στην αγγλια τη γεννησα, η προκληση ηταν κανονισμενη απο ακιρο για λογους υγειας δικους μου.

Παντως μη στεναχωριεσαι για το μεγεθος του μωρου, οσον αφορα τον πονο και ζορι δηλαδη, λιγη διαφορα εχει αν το μωρο θα ειναι 4.500 κιλα ή 2.500. Σημασια εχει να εχει καλη θεση και να εχεις εσυ θετικη σκεψη και υποστηριξη.

ΤΙ ωραια τωρα που μαθατε το φυλο, εμενα μου αρεσε πολυ η διαδικασια αποφασης των ονοματων και στα δυο μου παιδια, αν και δυσκολευτηκαμε να βρουμε ονομα γι αγορι που να μας αρεσει, εχει πολυ περισσοτερα κοριτσιστικα ευηχα ονοματα. Αφου ηθελα να κανω κι αλλα κοριτσια για να δωσω ολα τα ονοματα που μ'αρεσουν, χαχαχα

Peekaboo, δε εχω να πω τιποτα αλλο εκτος απο υπομονη.... Ευχομαι να εχεις τη γεννα που ονειρευεσαι.... αλλα κυριως ευχομαι ενα γερο μωρακι οπως και να ερθει.

Και να πω και την αληθεια, εγω εχοντας κανει και φυσιολογικο και καισαρικη, σκεφτομουν να αρχισω μια καμπανια κατα του φτ, χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...