Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Σόρρυ που αλλάζω θέμα, Λεμονάκι, I'm back και ναι, είχε τόση ζέστη που δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε, ο μικρός κοιμόταν σχεδόν όλη μέρα και ξυπναγε ορεξάτος κατά τις 8 το βράδυ. Καλά που δεν κατέβηκα πέρσι διακοπές στην ελλάδα όσο ήμουν έγγυος, δε θα την πάλευα.

Κι εγώ πήρα 2 φορές stress-related αναρρωτική στην εγκυμοσύνη, τις δίνουν γενικά πιο εύκολα αλλά πρέπει και να υπάρχει πρόβλημα, δε θα σου δωσουν άδεια έτσι για να στη δώσουν, τουλάχιστον όχι η γιατρός μου.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεμονακι εδω ..το αρρωστο!!! Καλησπερα κοριτσια ...!!! Πολλα τα νεα μου...Βλεπω να γραφω ολοκληρο κεφαλαιο παλι. Σημερα σας γραφω απο το σπιτι, δεν πηγα δουλεια ...Καθως, χθες απο την ωρα που γυρισα μεχρι και σημερα ειμαι χαλια με διαρροια! Εικαζω οτι με πειραξε κατι που εφαγα...Το θεμα ειναι οτι νιωθω εξαντληση και κοπωση!

Χθες ειχαμε κλαματα και οδυρμους στην δουλεια...Καθως, η γατα του συναδελφου μας αφησε χρόνους το Σ/Κ. Οποτε, ειχα τον συναδελφο ουτε λιγο- ουτε πολυ, ολη την μερα στο γραφειο, να μοιρολογει και να ακουσα για πολλοστη φορά ολη του την ζωη σε σχεση με το γατι!!! Στο τελος, δεν αντεξα και του λεω κατσε να σου βαλω ενα τραγουδι ελληνικο να ηρεμησεις... Και να σας πωτην μαυρη μου αληθεια, δεν ειναι οτι πιο ευκολο να ηρεμησεις και να παρηγορηεις εναν Αγγλο-Ιρλανδο-Σκωτζεσο. Μου λεει βαλε μου ενα τραγουδι που να μιλαει για πονο ... Ξεκινηαμε με Στρατο Διονυσιου (κατευθειαν τα βαρια )και ας μη σας πω που καταληξαμε.

ΤΟ θεμα ειναι οτι εφαγε κολλημα με το "τη σκοτωσα γιατι την αγαπουσα" και να θελει τωρα ακριβη μεταφραση ...Αχ! Παναγια μου !!!! Να του λεω την ατακα τα αγγλικα και να οδυρεται ....και να μου λεει " Oh! Yes, I killed here because I love her..." Ουφ! Τη μερα...!!!

Επειτα ηρθα σπιτι και ημουν χαλια, μεχρι και σημερα...

Σχετικά με τα ψωνια:

Πυτζαμες ΟΚ (Επιτελους δηλαδη ..ειχα καταντηει γραφικη..)

Καθισματακι ΟΚ (Θα παραγγελουμε το britax )

Καροτσι ΟΚ (το γνωστο maclaren ...)

Απορρυπαντικο ΟΚ (θα ξεκινησω τα πλυσιματα αυτη την εβδομαδα)

Καλα παμε νομιζω ... Σημερα μου ηρθε και το στρωμα για το cot, απο το John Lewis. Oποτε παει και αυτο...

Τωρα πρεπει να οργανωθουμε με τον καλο μου, γιατι θελω να καθαρισουμε τα ντουλαπια της κουζινας, να κανουμε μια αναδιοργανωση τις ντουλαπες, να πλυνουμε κουρτινες και τελος να καθαρισουμε την μοκετα (αχ! που δεν την μπορω καθολου..). Οταν με το καλο γινουν ολα αυτα θα ειμαι ηρεμη και χαλαρη ...ως γνησια Ελληνιδα νοικοκυρα!!!!

Ασχετο! Το ΣΚ πηγαμε σε κατι φιλους, μας ρωταγανε σχετικα με τα πραγματα του μωρου και μονο που δεν παθανε εγκεφαλικο...Οταν τους ειπαμε οτι θα τα παρουμε καινουργια ...Ενταξει μας εχουν δωει κατι αλλοι φιλοι ενα ρηλαξ και ενα σαν σακο που κουβαλας το μωρο, αλλα τα υπολοιπα ειναι καινουργια! Τελοςπαντων, οι συγκεκριμενοι επέμεναν οτι θα ηταν καλο να κοιταξουμε και τα second hand μιας και δεν αξιζει να τα αγορασεις.... Βεβαια, ισως εχει να κανει και με τη νοοτροπια μιας και δεν ειναι Ελληνες ...Εννοω, οτι ο Ελληνας δεν ειναι τοσο συνηθισμενος να αγοραζει μεταχειρισμενα πραγματα για το παιδι του .. Δε κρινω τι ειναι σωστο και τι οχι...αυτο ειναι σχετικο!

Εσεις εχετε παρει τιποτα μεταχειρισμενο δεν μιλαω τοσο για ρουχα οσο για εξοπλισμο δηλαδη καροτσι κ.λ.π Μας λεγανε οτι δεν ειχανε παρει σχεδον τιποτα για το μικρο τους. Το κορυφαιο ειναι οτι μου ηθελε να μου δωσει και ρουχα (που ΟΚ δεν το βλεπω αρνητικο σωνει και καλα ...αν ημουν Ελλαδα ολο και απο καμια φιλη θα επαιρνα)Αλλα ρε κοριτσια μου εδειχνε κατι ρουχα ...οτι να ναι!!!! Χαλια...!!!! Τελοςπαντων ...

Ντοματουλα, καλως ηρθες στον χειμωνα... Μια χαρα δεν ηταν με την ζεστουλα? Τι γυρισες? Εκτος και αν εισαι ΟΚ με τον καιρο εδω...Αλλα σαν ντοματουλα, ισως να προτιμας τις θερμες χωρες!!!

Σχετικα με ολα οσα συζητησατε παραπανω ..Θυμαμαι οταν ημουν νιατο και εκανα δουλευα για ενα ερευνητικο στην Ελλαδα, ηταν μια κοπελα που μολις ειχε γυρισει απο δουλεια! Ετρεχε το στηθος της γαλα (γιατι θηλαζε ...) αλλα τι να εκανε η κακομοιρα που επρεπε να ειναι την δουλεια! Δεν ξερω , αλλα θυμαμαι τοτε να σκεφτομαι οτι ηταν πολυ βαρβαρο και αβολο για εκεινη! Νομιζω ειναι πολυ ωραιο να σου δινεται η δυνατοτητα της επιλογης...σχετικα με την δουλεια!!!

Χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια νομιζω ειναι λιγο βαρβαρο να πρεπει να γυρισεις π.χ με τις 40 μερες ή εστω μετα απο δυο ή τρεις μηνες... Ειναι καλο να εχεις τον χρονο να αναρρωσεις και να προσαρμοστεις σε ολα τα επιπεδα! Δεν ειναι μονο το οργανικο μερος ειναι και το συναισθηματικο που σιγουρα θελει χρονο ...ωστε να αναγνωρισεις τι εχει συμβει, να το συμβολοποιησεις μεσα σου και ολα τα σχετικα....

Λοιπον...μαλλον πρεπει να σταματηω εδω γιατι εχω γραψει παρα πολλα!!! Αν και θελω να γραψω και αλλα... Δεσποινακι τα μηνυμα σου τα ευχαριστιεμαι ...λεπτομερη οπως τα δικα μου χεχεχε...

Λεμοντα φιλια σε ολες και θα τρεμετεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα επανελθω...

Περαστικά Λεμονάκι...

Είμαι του κρύου κορίτσι μου, δε θα την πάλευα κάτω!

Για τα μεταχειρισμένα που λες, έστω ότι θες να αγοράσεις μεταχειρισμένο στην Ελλάδα, από πού; Ενώ εδώ έχουν περισσότερες επιλογές. Εγώ τα πήρα όλα καινούρια, και τώρα έχω ρηλαξάκι ωραιότατο που το χρησιμοποιήσαμε μόνο τρεις μήνες και δεν έχω τι να το κάνω! Μάρσιππους 3 αχρησιμοποιητους, ρουχαλάκια 3-6 άπειρα (πηδήξαμε ένα νουμερο). Οπότε αν είχα συνειδητοποιήσει πόσο λίγο τα χρησιμοποιείς, μάλλον θα είχα πάει κι εγώ για μεταχειρισμένα.

Α και καθισματάκι για το μπάνιο, κι εκείνη τη βλακεία από το ELC που το φουσκώνεις και βάζεις το μωρό μέσα! Ότι χαζό θες, το έχω!

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Δεν είναι απαραίτητο να τα αγοράσεις τα μεταχειρισμένα. Εμείς πήραμε πάρα πολλά πράγματα από συγγενείς και φίλους (π.χ. καλαθούνα, λίκνο, κούνια, ρηλάξ, καρότσι, καρεκλάκι φαγητού, καθισματάκι αυτοκινήτου, μπανάκι, παρκοκρέβατο, αποστειρωτή, θερμαντήρα, ρούχα και αργότερα βιβλία και πολλά παιχνίδια). Επίσης πήραμε κάποια πράγματα μέσω ανταλλαγών σε μαμαδο-φόρουμ. Στην Αγγλία πήραμε πράγματα από φίλους με μεγαλύτερα παιδάκια αλλά αγοράσαμε και από second hand shops.

Γενικά δεν είδα μεγάλη διαφορά στη νοοτροπία μεταξύ Ελλήνων και Άγγλων ως προς το θέμα των μεταχειρισμένων. Και στην Ελλάδα μας έδωσαν πολλά πράγματα και στην Αγγλία το ίδιο. Η μόνη διαφορά είναι ότι στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα εύκολο να αγοράσεις μεταχειρισμένα (μπορείς όμως να παραγγείλεις μέσω Amazon και ξέρω κάποιους που το έχουν κάνει).

Κορίτσια ακούω για τη ζέστη στην Ελλάδα και μου κάνει εντύπωση. Εγώ δεν έχω καταλάβει ζέστη, μου φαίνεται ότι έχει πολύ ήπιο καλοκαίρι φέτος (μέχρι στιγμής). Βέβαια είμαι όλη μέρα στη δουλειά με τον κλιματισμό, αλλά τα πρωινά και τα βράδια στο σπίτι δεν νιώθω ότι έχει υπερβολική ζέστη. Το κλιματιστικό το έχουμε χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Μια χαρά βολευόμαστε με έναν ανεμιστήρα.

Ίσλα φαντάζομαι η σερβιέτα ήταν διπλωμένη πακετάκι, όχι χύμα, έτσι; :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Λεμονακι εδω...!!! Πωπω... ενας υπεροχος ήλιος και γαλαζιος ουρανος! Τι τέλεια!!! Σε λιγο θα βγουμε για φωτοσυνθεση και ειπα να σας γραψω δυο λογακια ... Ελπιζω να ειστε ολες καλά...και ευχομαι να απολαυσετε την ηλιολουστη μερα! Βλεπω τους Σκωτσεζους να παθαινουν αμοκ σημερα...!!!!

Ισλα, τι ειναι αυτο με την σερβιετα ...? Δεν καταλαβα τιποτα...

Βιggi, περισσοτερο εννοουσα στο αν αξιζει να αγορασω για παραδειγμα μεταχειρισμενο καροτσι αντι καινουργιου. Εννοειται, πως αν ζουσαμε Ελλαδα, θα υπηρχε μεγαλυτερη προσφορα απο φιλους, συγγενεις...Εδω δεν εχουμε και κανα τεραστιο κυκλο!!!

Ντοματουλα, μπορει να κανεις και δευτερο μωρακι και να τα χρειαστεις ολα ...

Εγω σε γενικες γραμμες ειμαι καλα (ευτυχως μου περασε και η ιωση ή δεν ξερω τι αλλο ηταν ...) και νιωθω σαφως καλυτερα!!!

Ανυπομονω να κλεισω εκρεμμοτητες στην δουλεια και να αραξω...χαλαρουιτα στο σπιτι!!!

Ηθελα να ρωτησω (κλασικα πραγματα χεχεε) αν εχετε να προτεινεται καποιο μαξιλαρι θηλασμου...

Σας φιλω γλυκα λεμονατα και ηλιουλουστα!!!

Βιggi, περισσοτερο εννοουσα στο αν αξιζει να αγορασω για παραδειγμα μεταχειρισμενο καροτσι αντι καινουργιου. Εννοειται, πως αν ζουσαμε Ελλαδα, θα υπηρχε μεγαλυτερη προσφορα απο φιλους, συγγενεις...Εδω δεν εχουμε και κανα τεραστιο κυκλο!!!

Αν είναι σε καλή κατάσταση και με καλή τιμή, γιατί όχι; Μήπως άμα κάνεις δεύτερο παιδί θα πάρεις καινούριο καρότσι;

Την ιστορία με τη σερβιέτα μας την είπε η Ίσλα σε άλλο θέμα, απλά εγώ μπερδεύτηκα και της απάντησα εδώ http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=2105496#post2105496

Για μαξιλάρι θηλασμού δεν έχω κάτι να σου προτείνω γιατί εγώ δεν χρησιμοποίησα και ούτε μου έδωσε κανείς (τώρα που το σκέφτομαι είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που δεν μου δώσανε). Πάντως μια χαρά βολεύτηκα με ένα κανονικό μαξιλάρι και πραγματικά δεν είμαι σίγουρη ποιος ακριβώς είναι ο λόγος ύπαρξης των μαξιλαριών θηλασμού :rolleyes:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

εκανα λαθος κ απαντησα σε αλλο thread σχετικα με το θεμα

Λεμονακι σε αυτά που ελεγες για τα second hand, εγώ τα πήρα όλα καινούρια. Δεν μου πήγαινε να ψωνισω μεταχειρισμένα όταν η τσέπη μου άντεχε να παρω πεντε πραγματακια για το παιδι. Αλλά αυτό που εκανα ηταν να τα παίρνω λιγα λιγα ανάλογα με τις ανάγκες του.

Για μένα δεν ήταν θέμα αντοχής τσέπης αλλά θέμα ανακύκλωσης. Γιατί να αγοράσω καρεκλάκι όταν κάποιος άλλος έχει ένα απόλυτα καλό καρεκλάκι στην αποθήκη του; Κρίμα δεν είναι τόσο σίδερο και πλαστικό να μην πιάνει τόπο; Και τα δικά μας όταν δεν τα χρειαζόμαστε πια θα τα δώσω σε άλλους για τον ίδιο λόγο.

Επίσης μου αρέσει η ιδέα να χρησιμοποιώ κάτι που το έχουν χρησιμοποιήσει άλλα μωρά, το βλέπω σαν να έχει ψυχή κατά κάποιον τρόπο. Δεν είναι ένα απρόσωπο έπιπλο ή παιχνίδι που πήρα από ένα μαγαζί. Στην πολυκατοικία που μένουμε είναι ένα παρκοκρέβατο, ένα καρεκλάκι και ένα ποδήλατο που έχουν κάνει το γύρο των διαμερισμάτων. Μόλις σταματάει να τα χρειάζεται ένα παιδάκι, τα παίρνει άλλο. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα της μοιρασιάς.

Στην τελική συνήθως δεν έχει καμία διαφορά το μεταχειρισμενο από το καινούριο, αφού τα περισσότερα μωρουδιακά πράγματα χρησιμοποιούνται τόσο λίγο! Το λίκνο που πήραμε από φίλους το είχαν χρησιμοποιήσει άλλα τέσσερα μωρά πριν από εμάς και ήταν ολοκαίνουριο. Ήταν και το ίδιο ακριβώς λίκνο που είχαμε αποφασίσει να πάρουμε! Οπότε αντί να πάρουμε καινούριο λίκνο και να προσπαθούμε μετά να το ξεφορτωθούμε, πήραμε δανεικό και μόλις σταματήσαμε να το χρησιμοποιούμε ήρθαν οι ιδιοκτήτες του και το πήραν να το δώσουν αλλού. Το στρώμα αντιθέτως που το είχαμε πάρει καινούριο, ακόμα πιάνει χώρο στην ντουλάπα γιατί δεν έχω βρει κανέναν να το δώσω :|

Αλλά και οικονομικά κάποιες φορές συμφέρει πολύ το μεταχειρισμένο. Την πρώτη φορά που πήγαμε επίσκεψη στην πεθερά μου ήταν πάνω που είχε αρχίσει να τρώει το μωρό και χρειαζόμασταν καρεκλάκι. Αντί να κουβαλάμε το δικό μας, πήγε η πεθερά και πήρε ένα μεταχειρισμένο με 5 λίρες! Μια χαρά το βολευτήκαμε.

Τέλος μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα καλύτερα παιχνίδια είναι αυτά που σου δίνουν οι γονείς ενός μεγαλύτερου παιδιού. Ό,τι δεν έχει πεταχτεί, έχει επιβιώσει επειδή είναι αγαπημένο :D

Διαφημίσεις

Λεμονάκι πλησιάζει ο καιρός να τελειώσεις τη δουλειά; Αχ τι ωραία που ήταν αυτή η περίοδος, χωρίς δουλειά, με τη κοιλιά στο στόμα και τόσες ώρες να σκέφτεσαι πως θα αλλάξει η ζωή σας σε λίγες βδομάδες. Κοίτα να το χαρείς, σύντομα δε θα έχεις τόσο χρόνο για σένα.

Αλήθεια, τελικά θα έρθουν γονείς/πεθερικά από την αρχή; Τι αποφασίσατε;

Το ίδιο μαξιλάρι με τη τράβελ έχω. Σα μαξιλάρι θηλασμού δε με βόλεψε πολύ. Το βολεύτηκε όμως ο άντρας μου (μη το ψάχνεις!) και στη συνέχεια για να ¨κάθεται" η μικρή. Οπότε το χρησιμοποιήσαμε!

Πάντως για το θηλασμό και εγώ με ένα απλό μαξιλάρι βολευόμουν ακόμα περισσότερο.

Για τα μεταχειρισμένα, και εγώ έχω τους ενδοιασμούς μου. Ανετα θα έπαιρνα κάτι από γνωστούς και φίλους, αλλά δε θα αγόραζα κάτι μεταχειρισμένο. Και σίγουρα στρώματάκι θα αγοραζά καινούριο (ακόμα άμα και κάποιος μου έλεγε πως δε το χρησιμοποίησε σχεδόνα καθόλου). Το ίδο ισχύει και για το "καλό καρότσι", που θα το χρησιμοποιώ για 1 με 2 χρόνια. Ταλαιπωρούνται και αυτά, για να κρατήσει περισσότερο. Και καθισματάκι αυτοκινήτου, προτιμώ το καινούριο. Βέβαια όταν πάω Ελλάδα χρησιμοποιώ αυτά της αδερφης μου, επειδή ξέρω πως δεν είχε κανένα ατύχημα, αλλά και τι μάρκα είναι. Αλλά ρουχαλάκια μου έδωσαν πολλά (πάλι καλά!), και κάποια παιχνιδάκια. Αν και κάποια παιχνίδια που δε πλένονται επειδή έχουν μπαταρίες δε θα τα έπαιρνα!

Ελένη έκανες την αυχενική; Δε φαντάζομαι να μπορέσατε να δείτε φύλο. Θέλετε να το μάθετε; Εχετε προτιμήσεις;

Πως είσαι εσύ; Καλά φάνηκε να το έβγαλες το πρώτο τρίμηνο. Δε ταλαιπωρήθηκες και τώρα έρχεται και το καλύτερο τρίμηνο!

Α Λεμονάκι ξέχασα να σου πω. Κοίτα αν στο νοσοκομείο σου κάνουν μαθήματα πρώτων βοηθειών για μωρά. Η καλή μου η μαία δε μου είχε πει κάτι, αλλά όταν γέννησα είδα αφίσες για μαθήματα για γονείς. Τα θεωρώ πολύ καλά έως και απαραίτητα για νέους γονείς (αν και εγώ δε τ αέχω κάνει:cry:, που χρόνος πια!). Ψάξτο λίγο αν ενδιαφέρεσαι!

Αχ βρε Δέσποινα, η μικρή σε λίγο θα γλύφει τα πατώματα κι εσύ σκέφτεσαι αν πλένονται τα παιχνίδια με τις μπαταρίες? :lol:

Σ ευχαριστω Δεσποινα, ναι την εκανα την αυχενικη ολα καλα!!!ειμαι πολυ χαρουμενη γτ ειχα αγχος, φανηκε ενα μπεμπονι αλλα φυλο δεν ειδαμε δε φαινοταν βεβαια μας δυσκολεψε το μωρο γτ χοροπηδουσε συνεχεια!

Μουτζωνε, σηκωνε χερια πανω, δε σταματουσε να κουνιεται! Εγω πιστευω κοριτσακι γτ οσο να ναι ενα μικρο τσουτσουνι θα φαινοταν πιστευω αν ηταν αγορι;) Θα δουμε τον αλλο μηνα στον υπερηχο:P

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...