Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Πωπω, όρεξη που έχω σήμερα!

Ελενη επειδή ρώτησες καλά είναι η μπέμπα μου. Μεγαλωνει και σύντομα θα γιορτάσουμε και τα πρώτα γεννέθλια. Μαλιστα σήμερα έκανε και τα πρώτα της βηματάκια. Είχε αρχίσει αυτές τις μέρες να προσπαθεί, σήμερα κατ΄φερε να κάνει πέντε έξι βηματάκια πριν πέσει! Εχει αρχίσει να καταλαβαίνει κάπως, βγάζει πολλούς ήχους αλλά όχι λεξούλες ακόμα. Γενικά τώρα τη χαίρομαι πολύ περισσότερο!

Ωραία τα νεογέννητα, αλλά όσο περνάει ο χρόνος μου φαίνονται πως τα μωρά είναι ακόμα καλύτερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ειμαι πιο κοντά στο Λονδίνο. Στην περιοχή που ήμουν ειμαι κοντά στο Colchester. Με το τρένο στην μια ώρα με την γραμμή Greater Anglian προς Liverpool street. Λονδίνο είχα παει την προηγούμενη βδομάδα με τον μπεμπη στο museum of childhood να βρεθώ με μια φίλη. Ελλάδα δεν βλέπω να πηγαίνω δυστυχως. Ο άντρας μου δεν έχει χρόνο για διακοπές και απο την αλλη δεν θέλω να πάω μονη μου. Αααχ

RLcRp1.png

Γρήγορα σου περπάτησε η μπουμπουκα! Ναι έχεις δίκιο είναι πιο ωραία τωρα. Αλληλεπιδρουν κι έχουν πολύ φάση. Εμένα σουφρωνει την μύτη του και με κοροϊδεύει χαχαχ

RLcRp1.png

travelgirl, εσύ δουλεύεις; Να πάτε κάπου κοντά αν δεν μπορείτε να πάτε Ελλάδα, έχει ωραία μέρη και στην Αγγλία για λίγες μέρες off.

Tη γρουσούζεψα παιδιά τη κοπέλα, εχθες έλειπε από τη δουλειά γιατί δεν ήταν καλά.

Φυσικά και δεν είπα οτι είναι αρρώστεια αλλά θα έπρεπε να δίνεται η δυνατότητα σε όσες δεν έχουν καλή εγκυμοσύνη και ταλαιπωρούνται σε ένα γραφείο 9 ώρες τη μέρα, να δουλεύουν λιγότερες μέρες ή ώρες, ή να έχουν τους 2-3 μήνες off όπως και να έχει...

Isla φυσικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα αν δεν νιώθεις καλά

Γίνεσαι sign off απο τη δουλειά χωρίς πρόβλημα. Μια φιλη μου με εξωσωματική δεν δούλεψε σε όλη την εγκυμοσύνη κ πληρωνόταν κανονικά. Πήγαινε στον gp κάθε μήνα κ την έκανε sign off για ενα μήνα.

Ελπίζω ολα να είναι καλα με την κοπελα γιατί μάλλον τα πράγματα ακούγονται σοβαρά...

Διαφημίσεις

Νομίζω θα λείψει για λίγο καιρό τώρα, αναγκαστικά. Κι εγώ το ίδιο ελπίζω.

Φαίρυ τι λέει η Ελλάδα; Έχετε ζέστες; Εδώ αυτή την εβδομάδα δεν είδαμε ίχνος ήλιου! Μόνο βροχή και αέρα!

Ο γιατρος σου σε κανει sign off αλλα δεν ειναι σχετικο με εγκυμοσυνη η αδεια που παιρνεις ειναι απλα αναρρωτικη..Και αυτο δε δειχνει καλο στο CV και στις συστατικες αν πχ δει ο εργοδοτης οτι ειχες 7 μηνες οφ απο την προηγουμενη σου δουλεια.

Δε ξερω αν πληρωνεσαι το κανονικο ποσο νομιζω οτι εξαρταται την εταιρεια. Στη δουλεια τη δικη μου επαιρνες 3 μηνες φουλ μισθο και μετα ενα μηνα μισο και μετα τιποτα κατι τετοιο..

Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει αδεια που να συνδεεται με κακη εγκυμοσυνη διοτι ΔΕΝ ειναι αναρρωτικη η αδεια δεν εχει σχεση με ασθενεια, δεν εισαι αρρωστη εγκυος εισαι. Γιατι να μπαινει στο φακελο σου πχ 8 μηνες αναρρωτικη?Ρε παιδια ξερει κανεις η αδεια κυησεως απο το ΙΚΑ ειναι 3 μηνες η' 6 μηνες μετα που θα γεννησεις?

Eleni

bd5c7983f7.png

Ο γιατρος σου σε κανει sign off αλλα δεν ειναι σχετικο με εγκυμοσυνη η αδεια που παιρνεις ειναι απλα αναρρωτικη..Και αυτο δε δειχνει καλο στο CV και στις συστατικες αν πχ δει ο εργοδοτης οτι ειχες 7 μηνες οφ απο την προηγουμενη σου δουλεια.

Δε ξερω αν πληρωνεσαι το κανονικο ποσο νομιζω οτι εξαρταται την εταιρεια. Στη δουλεια τη δικη μου επαιρνες 3 μηνες φουλ μισθο και μετα ενα μηνα μισο και μετα τιποτα κατι τετοιο..

Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει αδεια που να συνδεεται με κακη εγκυμοσυνη διοτι ΔΕΝ ειναι αναρρωτικη η αδεια δεν εχει σχεση με ασθενεια, δεν εισαι αρρωστη εγκυος εισαι. Γιατι να μπαινει στο φακελο σου πχ 8 μηνες αναρρωτικη?Ρε παιδια ξερει κανεις η αδεια κυησεως απο το ΙΚΑ ειναι 3 μηνες η' 6 μηνες μετα που θα γεννησεις?

κανονικα ειναι 2πριν και 2 μετα, αλλα καπως τα κανονιζουν εκει περα οι γιατροι μερικες φορες, αλλαζουν την ΠΗΤ στα χαρτια και ετσι παιρνεις 1 πριν και 3 μετα (τουλαχιστον απ'οσο εχω ακουσει, δεν ειχα ποτε ΙΚΑ για να ξερω ουτε καμια εγκυμοσυνη στους υπαλληλους μου). Επειτα αν θελεις υπαρχει και το 6μηνο του ΟΑΕΔ.

Αλλα καλυτερα ρωτα στο φορουμ που ξερουν τι γινεται πιο προσφατα, με ολο το χαμο στην Ελλαδα πιθανον να υπαρχουν αλλαγες.

Μου ειπαν απο ΙΚΑ 63 μερες πριν ΠΗΤ και 73 μετα τις πληρωνεσαι αλλα για το εξαμηνο του ΟΑΕΔ πρεπει να ρωτησω..προφανως πηγαινοντας στον ΟΑΕΔ.

Η ξαδερφη μου πηρε επαπειλουμενη 8 μηνες και γεννησε 10 ιουνη. Απο οτι ξερω πληρωνεται φουλ μισθο μεχρι τα Χριστουγεννα οποτε μετα θα ξαναγυρισει στη δουλεια. Νομιζω οτι υπολογισε τις 73 μερες μεχρι τελη Αυγουστου και μετα οι 6 μηνες του ΟΑΕΔ που φτανουν μεχρι Ιανουαριο. Εχω ακουσει ομως χιλιες δυο εκδοχες διαφορετικες απο αλλες κοπελες γιαυτο ρωταω..

Eleni

bd5c7983f7.png

Πιθανότατα θα ακούσεις χίλιες δύο εκδοχές και από υπαλλήλους του ΟΑΕΔ, αφού ο καθένας κάνει τα δικά του :P

Στην ιστοσελίδα τους κοίταξες;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Άκου 2 και 2...

Δηλαδή να δουλευεις με τη κοιλιά στο στόμα και μετά να πρέπει να προλάβεις να τα κανονίσεις όλα μέσα σε 2 μήνες, να αναρρώσεις, να μπεις σε μία σειρά, να μάθεις το μωρό σου και να είσαι και σε θέση να δουλέψεις όπως πριν!

Εντάξει, δεν είναι τόσο φοβερό να δουλεύεις μέχρι δύο μήνες πριν γεννήσεις. Πολλές έγκυες δουλεύουν μέχρι τελευταία στιγμή και μια χαρά τα βγάζουν πέρα.

Εννοείται εξαιρούνται περιπτώσεις που συντρέχει λόγος υγείας.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Κοιτα εξαρταται τη δουλεια πιστευω...καποιες δουλειες εχουν ορθοστασια και δε παλευεται, αμα εισαι σε γραφειο η' εχεις ανεση να καθεσαι δεν εχεις προβλημα. Πιστευω θα βαριομουν πολυ να καθομαι σπιτι ολη μερα χωρις να δουλευω! Μεχρι 7 μηνων μπορεις να δουλευεις ανετα αρκει να μπορεις να πηγαινεις και τουαλετα οσο συχνα θες.:tongue:

Τωρα για μετα δε ξερω, ελπιζω να ισχυει το εξαμηνο διοτι ειναι οντως λιγο θεωρω να γυρισεις στη δουλεια με μωρο 2 μηνων. Πιστευω αν ειναι 4-5 μηνων ειναι μια χαρα. Βεβαια δε ξερω κιολας δεν εχω εμπειρια της καταστασης. Μπιγκι δε το σκεφτηκα για ονλαιν, καλη ιδεα γτ οντως ο καθε υπαλληλος λεει πολλες φορες τα δικα του.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...