Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Δέσποινα, Λεμονακι το Britax έχω στο αυτοκίνητο. Πολύ καλό και το έχει σε καλή τιμή το amazon.

Το καρότσι maclaren που σου είχα προτείνει έχει αυτό το μειονέκτημα, θέλει προσοχή με τις τσάντες (ίσομοίρασμα βάρους αν το φορτωσεις) το οποιο το εχω κανει αν και αντεδεικνυται και ηταν ok και το διχτακι που βρισκεται κάτω από το κάθισμα δεν είναι εύκολα προσβάσιμο αν βαλεις την τσαντα σου. Οτι είναι παναλαφρο όμως βοηθάει στο άλλο, το κουμανταρεις πολύ εύκολα, στρίβει 360 μοίρες με ένα χέρι. Για βολτες Λονδινο, πάνω κάτω σκάλες, κυλιόμενες, τρένα, manoeuvring, πολυ καλο. Είναι τι θέλεις από το καρότσι. Αν χρειαζομουν ομως πάλι καρότσι θα κοιταζα και bugaboo η stokke με πολυ πιο αγαπημένο το stokke. Μου αρέσει που η θέση του παιδιού είναι ψηλά, δεν ξερω πόσο εύκολο είναι στο σπρώξιμο όμως. Μια γνωστη που το εχει χρησιμοποιει λεωφορειο αν ο σταθμος μετρο δεν εχει ασανσερ. Ενω εγω δεν εχω τετοιο προβλημα. Είναι και αυτό θέμα. Το maclaren ήταν γύρω στις 300 λίρες αν θυμάμαι καλά, συγκριτικά πιο φθηνό δηλαδή (stokke γύρω στις 600-700 λίρες). Οπως είπε η Biggi πήγαινε δοκίμασε και θα καταλήξεις.

Καλαθουνα δεν πήρα, είχα ριλαξ. Ο μπεμπης ούτως η άλλως είχε διάπλαση τριμηνητικου δεν ήταν για καλαθουνα.

Καλά ψώνια ^^

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεμονακι εδω... Travegirl , ωραιοα που μου εδωσες feedback για το καθισματακι εστι γινεται ακομη πιο συγκεκεριμενο στο μυαλο μου! Μαλλον εκει θα καταληξω, μιας και οσο ψαχνω τοσο πιο πολυ μπλεκομαι.

Να σε ρωτησω κατι σχετικα με το ρηλαξ...Μας δωσανε ενα τελειο ρηλαξ της chicco , πολυ ωραιο σαν καινουργιο. Το εβαζες εκει απο την αρχη το μπεμπακι? Επισης, το εβαζες για υπνο εκει?

Εγω θα εχω το cot στο δωματιο και θελω να εχω κατι για να βαζω την μπουμπουκα οταν καθομαστε στο σαλονι.

Απορρυπαντικο χρησιμοποιώ από την αρχή Fairy Bio. Ο άντρας μου που έχει ευαίσθητο δέρμα με αυτό δεν έχει πρόβλημα (κνησμος, κοκκινιλες). Πράσινα σαπουνια, ματζουνια κλπ με βρίσκουν αντίθετη.

RLcRp1.png

Το χρησιμοποίησα από την αρχή ναι. Αλλα οχι ολη την μέρα. Εμπαινε και στην κούνια. Μετά το τριμηνο χρησιμοποιουσα baby gym. Αλλά ο δικός μου ήταν αναπτυγμένος πολύ και το γέμιζε το ριλαξ. Δεν ξερω αν ένα πιο μικρό μωρακι θα βολεύεται. Επαιρνε υπνακους και του άρεσε που έβλεπε γύρω γύρω τι γινόταν.

RLcRp1.png

Ναι βεβαια, δεν θα ειναι για ολη μερα...Απλα αν μπορω να την βαζω για λιγο π.χ οταν ειμαστε στο σαλονι , θα ειναι μια χαρα! Νομιζω δεν θα παρω καλαθουνα και θα ξεκινησω με το cot και το ρηλαξ ...Να δω πως θα παει ...Σε περιπτωση που χρειαστω καλαθουνα την παραγγελνω και τελος! Ευχαριστω και για το απορρυπαντικο(νομιζω το χει παρει το ματι στο σουπερ μαρκετ) Βαζεις και μαλακτικο ή δεν χρειαζεται?

Διαφημίσεις

Λεμονακι αν το ριλαξ λέει απο 0+ κανει. Εγώ έχω το chicco mia κ κανει απο νεογέννητο. Έχει 3 θέσεις κ είναι ιδανικό για νεογέννητο.

Απο απορρυπαντικά δεν χρησιμοποιώ τίποτα ιδιαιτερο κ τα πλένω απο την αρχή με τα δικά μας. Αν ξεπλυθουν καλά τα ρούχα δεν έχουν αναγκη :)

Εβαζα και μαλακτικο, ναι. Γενικά προσπαθούσα να ειμαι ήρεμη και τον αντιμετώπιζα σαν ισότιμο μέλος και οχι ως φιλασθενο, εύθραυστο κλπ. Βοηθούσε και η διάπλαση του σε αυτό όμως. Ηταν πιο ετοιμο μωρο, πιο ανεπτυγμενο. Για παράδειγμα ειχε τυχει να βαλει φορμακι ασιδερωτο, κατευθειαν απο την απλωστρα. Την αποστειρωση την σταμάτησα στο τρίμηνο (χρησιμοποιουσα θηλαστρο). Στο επόμενο μπορεί και να την σταματουσα στις 40 μέρες. Καποιες φορες ρευοταν, καποιες φορες οχι. Δεν παθαινα πανικο. Το μόνο που με ανησυχούσε μετά το τρίμηνο και σε αυτό είχα αγχωθει από την hv και το συζητουσα με φιλες μου, ήταν που κοιμόταν μπρουμυτα. Είναι στο παιδί. Ακόμα και τωρα μπρουμυτα κοιμαται η πιο σπανια στο πλαι.

RLcRp1.png

Tραβελ που έχεις χαθει εσύ; Πώς είναι το καινούριο το σπίτι; Ο μικρός; Πήρα και εγώ το μπρίταξ, εύχομαι να μη το μετανιώσω. Το αυτοκινητο του πεθερου είναι μια παλιά μερσεντεζ, αυτές οι πολύ τετραγωνισμένες. Φαντάζομαι θα χωράει γιατί στα μειον του διάβασα πως είναι πολύ ψηλο και ίσως να μη βολεύει πολυ!

Λεμονάκι δε θυμάμαι άμα το είχα ξαναπει. Εχεις κάρτα boots και έχεις γραφτει στο parents club? Συμφέρει αρκετά αν παρεις πολλά πράγματα από εκεί. Εμείς πήραμε πολλά απο εκει. Και όταν θα γίνεις μέλος μετά από κανένα μήνα μου είχαν στείλει κάτι κουπόνια, ένα από αυτά είχε 20% έκπτωση σε καρότσια και καθισματάκια

Ρηλάξ είχαμε και εμείς ένα πολύ απλό της κικκο, πεταμένα λεφτά στη περίπτωση μας. Την ημέρα την είχαμε στη καλαθούνα από το καρότσι (είχα πάρει ένα καλύτερο στρωματάκι). Αν σκέφτεσαι να την βγάλεις έτσι, συμφέρει να δώσεις λίγα περισσότερα λεφτά στο καρότσι. Της bugaboo τα συστήματα μου αρέσουν πολύ, και μου φαίνεται πως στη καλαθούνα υπάρχει δυνατότητας κλίσης, κάτι που θεωρώ πολύ βολικό, ιδίως άμα το μωράκι βγάζει πολλές γουλιές. Αλλά και τα στοκκ που φαίνονται πολύ βολικά, αλλά και πολύ ακριβά!

Είπαμε για τα καρότσια πολλά μπορούμε να πούμε, ο καθένας με τις ανάγκες του. Πάντως και τα βαρια καρότσια έχουν τα καλά τους. Αντέχουν στον αέρα, μπορείς να τα φορτώνεις και γυμνάζουν! Με το καρότσι μας και τα πεζοδρόμια (δεν είναι τόσο καλά εδώ όσο στην Αγλλία) μια γράμμωση στο χέρι την έχω κάνει!

Διαφημίσεις

Μακάρι να μην έχει πρόβλημα και να χωράει άνετα.

Εδώ ειμαι κοπέλα μου, συνήθως μπαίνω τέτοια ώρα. Λίγο κουρασμένη ειμαι, ο αντρας μου δουλεύει συνεχώς, έχω τον μικρό εξ ολοκληρου, καθώς και το σπίτι. Ακόμα διαλεγω πραγματα, μου έχουν μείνει φώτα και οι πόρτες δωματίων που θελουμε να αλλάξουμε. Οι οποίες είναι 14 παρακαλώ! Η τιμή παει με το βάρος της πόρτας ακόμα κι αν είναι από το ίδιο υλικό. Είπα να μοιραστώ την γνώση. Έχω ηλεκτρολόγο να αλλάξει την θέση του θερμοστατη, την affinity water να ελέγξει γιατί εχω χαμηλή πίεση νερού, να παραγγειλω καινούργια shed γιατί η οροφή της τίναξε πέταλα, να στείλω το αμάξι για service, να αλλάξω μοκετα στο διαμέρισμα που νοικιαζουμε γιατί από κρέμ μην πω πως είναι. Εγω εμένα εκεί 1,5 χρόνο και οκ δυσκολευομουν. Η κοπέλα που μένει πως την έφερε σε αυτή τη κατάσταση σε 3 μήνες τι να πω. Κλασσικη Αγγλιδα. Συγνώμη για το στερεότυπο, αλλά τι να υποθεσω. Γενικά υπάρχει μια εγρήγορση όπως κατάλαβες.

RLcRp1.png

Για απορρυπαντικό, επειδή είμαι και κάπως υπερβολική στην Αγγλία χρησιμοποιούσα το http://www.mcbride-direct.co.uk/category.php?b=3, το έβρισκα στο σουπερ.

Εδώ δε το βρίσκω οποτε πήρα από το αμαζον το ecover zero. Γενικά επειδή ίσως να είμαι κάπως υπερβολικη, ήθελα κάτι που να μην έχει αρώματα, λευκαντικά και άλλα. Από αυτά που βρίσκω στο σουπερ, αν έπαιρνα θα έπαιρνα τα non bio.

Πωπω Τραβελ. Με όλα αυτά που έγραψες κουράστικα εγώ! Χαράς στο κουράγιο σου! Αχ, το να διαλέγω είναι το χειροτερό μου, δε μπορώ να αποφσίσω με τίποτα!

Για να έχετε 14 πόρτες το σπίτι πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο! Πως σου φαίνεται που είστε πιο κοντά στο λονδίνο; Πηγαίνεις συχνα; Ελλάδα θα πάς για διακοπές;

Ισλα, όπως είπαν τα κορίτσια, δεν είναι τόσο τρομερά να είσαι έγκυος (υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις). Μια χαρά έβγαινε η μέρα στο γραφείο, ίσως προς το τέλος να νύσταζα λίγο παραπάνω μετά τις 3 4, αλλά έβγαινε η δουλεια. Και ούτε καμιά αλλαγη ή προσοχη είχα από το γραφείο, και δε χρειάστηκε να ζητήσω.

Βοηθήσε όμως πολύ το ότι ήμουν σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση και σε φυσιολογικά κιλά και που πρόσεχα να μη βάλω πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη. Το θεωρώ πολύ σημαντικό να προετοιμάσεις το σώμα σου για την εγκυμοσύνη. Αλλωστέ λίγη γυμναστική και καλή διατροφή μόνο καλό θα σου κάνουν!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...