Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Και συνεχίζω, χρειάζεται να το έχεις στο νοσοκομείο όταν φεύγετε. Βέβαια άμα μένεις δίπλα και δε θα χρειαστείς αυτοκίνητο, μόνο το καρότσια αρκεί.

Ποιο καρότσι όμως θα πάρετε; Μερικά είναι travel system και το καρεκλάκι πάει πακέτο. Και η britax kai maxi cosi εχούν ωραία συστύματα ταξιδίου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεμονακι Is Back...Αρχικά να σας πω οτι "Ναι ναι και ομως ειχαν τον ανεμιστηρα ανοιχτο..." και "Ναι ναι η γνωστη συναδελφος ηρθε με συνολακι ακρως καλοκαιρινο" και "Ναι ναι καθισε παλι διπλα μου, μα το παει φιρι φιρι και ξεφυσουσε λογω ζεστης" Θα αρχισω να παλθω παρανοικα σεναρια του στυλ το κανει επιτηδες για να με εξοργισει χεχεχε ... Ηταν εαν meeting μεσα στην ηρεμια και στην γαληνη ! Ο ενας να σκαει , ο αλλος να θελει να ανοιξουν την θερμανση (πραγμα αδυνατον μιας και ειναι κεντρικο ) , ο αλλος να εχει νευρα γιατι η γατα του κατι επαθε (δεν καταλαβα ακριβως..) , ο αλλος να ειναι μεσα στην τρελη χαρά γιατι κερδισε κατι λιρες στο καζινο και ηταν δεν κρατιοταν να φυγει για να παει να ξαναπαιξει... Και μεσα σε ολα αυτα και μια εγκυος (εγω δηλαδη ) ...Οποτε φανταζεστε το σκηνικο...Σε καποια φαση νομιζα οτι γυριζαμε ταινια ! Ειλικρινα, ετσι οπως μας παρατηρουσα ο καθενας ηταν στον κοσμο του! Το αποτελεσμα ειναι να ειμαι ακομη στην δουλεια, μιας και ακρη δεν βγαλαμε και να πρεπει να μεινω και αλλο...ωστε επιτελους να ετοιμασω την ομιλια μου!!! Ευτυχως ειχα φερει μουσακα απο το σπιτι και μολις τον εξαφανισα...και ειπα να χαλαρωσω μεχρι να ξανα ξεκινησωμε το υπολοιπο της δουλειας!!!

Σχετικα με το καιρο να προσθεσω οτι εμενα δεν με πειραζει σωνει και καλα το κρυο! Εννοω μια χαρα και ο χειμωνας και οι βροχουλες και η μουνταδα και ολα...Απλα θελω καθε πραγμα στον καιρο του (στην κυριολεξια ομως...) Το καλοκαιρι να ειναι καλοκαιρι και ο Χειμωνας- χειμωνας...Αφηστε να μην συνεχισω διοτι δεν θα εχω τελειωμο....!!!!!

Οσον αφορα τα ψωνια σχετικα με τα κοριτσια, καθισματακια κ.λ.π τετοιο μπλεξιμο ουτε οταν εγραφα την διατριβη μου!!! Εχω πελαγωσει, πραγματικα... Ειλικρινα , δεν εχω ιδεα τι θα αγορασω ...Εχω χαθει...!!!

Fairυ αυτο το καθισματακι που ειναι και καλαθουνα ...Μεχρι ποσο μηνων ειναι ? Και αφου ειναι και καλαθουνα σημαινει οτι δεν θα χρειαστει να παρω καλαθουνα για μεσα στο σπιτι (ή λεω βλακειες ?) Βεβαια θα δω και το link που μου προτεινες ωστε να δω ακριβως τινος προκειται.

Δεσποινακι, ιδεα δεν εχω με το καροτσι, αυτο της Maclaren Techno XLR που σε παλιοτερο ποστ μου ειχατε προτεινει ορισμενες ...οταν αρχισα να το ψαχνω διαπιστωσα τοσα πολλα μοντελα που στο τελος τα παρατησα...

Απο την αλλη το καθισματακι του αυτοκινητου ειλικρινα δεν ξερω ποσο θα το χρειαστουμε. Μιας και το αμαξι το παιρνει ο συζυγος ουσιαστικα μονο για να παει την δουλεια. Εγω το χρησιμοποιω σπανια ...παιρνω λεωφορειο για την δουλεια! Και γενικα για τις υπολοιπες βολτες μας μεσα στην πολη παιρνουμε λεωφορεια (μας βολευουν πολυ περισσοτερα) Οποτε σκεφτομαο οτι ουσιαστικα οσο θα ειμαστε εδω θα το χρειαστουμε ελαχιστα...Οποτε, θελω να παρω καποιο το οποιο να με καλυψει και για του χρονου το καλοκαιρι που θα ειμαστε Ελλαδα .

Μιλαμε εχω μπλεξει τα μπουτια ετσι ...? Μια φιλη μου προτεινε αυτο http://www.amazon.co.uk/Britax-Rearward-Forward-Facing-Thunder/dp/B009O1P1YQ/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Μου ειπε καλη τιμη και καλο ποιοτητα!!!!

Λεμονακι ...συνεχεια!

Δεσποινακι, τωρα μολις καταλαβα οτι μιλαμε για το ιδιο καθισματακι. Η φιλη που το εχει μου ειπε οτι δεν το αλλαζει με τίποτα. Επισης, οτι ειναι καταλληλο και για νεογεννητο ...Συγκεκριμενα 0-18 πραγμα που με καλυπτει και για την Ελλαδα!!!

Ελενακι και Biggi απολαυστε οσο δεν παει την ζεστουλα !!!

Τελικα εχω πελαγωσει ...

1. Δεν ξερω τι καροτσι να παρω

2 Δεν ξερω τι καθισματακι να παρω

3. Δεν ξερω τι πυτζαμες να παρω (καλα πια με αυτο εχω καταντησει αηδια σκετη..)

4. Δεν ξερω αν πρεπει εκτος απο to cot να παρω και καλαθουνα

5. Δεν ξερω αν πρεπει να παρω μπουκαλια (μαλλον αυτο χαρη σε σας το ελυσα ..ειμαι ΟΚ)

6. Εχω παρει ρουχαλακια για ο-3 μηνων τα περισσοτερα τα οποια μου φαινονται μεγαλα ....(?) Εχω παρει και καποια για newborn...καλου κακου!

Πως εγω ενα τοσο οργανωτικος και μεθοδικος ανθρωπος εχω φτασει σε αυτο το σημειο ... Δεν ξερω , μιλαμε για την πληρη αποδιοργανωση! Ευτυχως καταληξαμε στο στρωμα για το cot , κατι ειναι και αυτο..ΟΥΦ!

Λεμονακι ...συνεχεια!

Δεσποινακι, τωρα μολις καταλαβα οτι μιλαμε για το ιδιο καθισματακι. Η φιλη που το εχει μου ειπε οτι δεν το αλλαζει με τίποτα. Επισης, οτι ειναι καταλληλο και για νεογεννητο ...Συγκεκριμενα 0-18 πραγμα που με καλυπτει και για την Ελλαδα!!!

Τελικα εχω πελαγωσει ...

5. Δεν ξερω αν πρεπει να παρω μπουκαλια (μαλλον αυτο χαρη σε σας το ελυσα ..ειμαι ΟΚ)

6. Εχω παρει ρουχαλακια για ο-3 μηνων τα περισσοτερα τα οποια μου φαινονται μεγαλα ....(?) Εχω παρει και καποια για newborn...καλου κακου!

Πως εγω ενα τοσο οργανωτικος και μεθοδικος ανθρωπος εχω φτασει σε αυτο το σημειο ... Δεν ξερω , μιλαμε για την πληρη αποδιοργανωση! Ευτυχως καταληξαμε στο στρωμα για το cot , κατι ειναι και αυτο..ΟΥΦ!

η καλαθουνα για μενα ειναι πεταμενα λεφτα, δεν καταλαβα ποτε τη χρηση τους, αλλα δεν αμφισβητω οτι ισως καποιους να τους βολευουν πολυ και να τις θεωρουν απαραιτητες. Εγω ειχα παρει ενα καροτσι που ειχε car seat και carry cot, ωστε να μην ειναι πολλες ωρες τα μωρα στο car seat. Αυτο με βολεψε, γιατι αποκοιμοταν τα μωρα στη βολτα και εβγαζα ολο το carrycot για να τα παρω μεσα στο σπιτι χωρις να χρειαστει να τα παρω αγκαλια με κινδυνο να τα ξυπνησω. Ετσι το χρησιμοποιησαμε και για κρεβατακι για τους πρωτους μηνες, αλλα αν δεν ηταν αυτο δε θα επαιρνα καλαθουνα, θα τα εβαζα σε cot κατευθειαν.

Εγω μπουκαλια θα επαιρνα ενα δυο, αυτα τα αποστειρωμενα και σφραγισμενα, για ωρα αναγκης. Και ενα κουτακι ετοιμη φορμουλα. Καλου κακου. Που να ψαχνει ο συζυγος tesco24 στις 4 το πρωι κι εσυ να περιμενεις με ενα μωρο που ουρλιαζει απο την πεινα... Επισης αν ο θηλασμος σου ερθει δυσκολος, ή βρεθεις προ εκπληξεως μια ηρεμη βραδυα, και αναγκαστεις να δωσεςι φορμουλα, μη στεναχωρεθεις οτι δε μπορεις πλεον να θηλασεις. Αυτα τα σκαμπανευασματα συμβαινουν καμμια φορα τις πρωτες εβδομαδες.

Τα 0-3 ειναι οντως τεραστια για νεογεννητο, καλυτερα παρε και newborn. Εγω ειχα ψηλα μωρα, παρ'ολο που γεννηθηκαν και τα δυο αρκετα νωρις, και παλι τα 0-3 ηταν μεγαλα.

Travelling...... Τη καλαθουνα ελεγα να την παρω για οταν θα καθομαστε στο σαλονι... Το cot θα το βαλω στο υπνοδωματιο! Λες τελικα να μη παρω ?Επισης, μια φιλη μου εδωσε και αυτο αλλα δεν ξερω αν τελικα θα με βολεψει ...http://www.google.gr/search?q=carry+bag+for+baby&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=cXfMUZeeJKmh7AbSwYHQDQ&sqi=2&ved=0CCwQsAQ&biw=1366&bih=622#facrc=_&imgdii=_&imgrc=AP7nnTdIY5uysM%3A%3B9Oz6wLW6BBy-iM%3Bhttp%253A%252F%252Fbabyrecs.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F09%252Feurotote.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fbabyrecs.com%252F2012%252F09%252F17%252Feurotote-by-lillebaby%252F%3B468%3B459

Διαφημίσεις

Ειναι σαν ενας μεγαλος σακος...απλα δεν ειχαμε το χρονο να την ρωτησω περισσοτερα ...και ολο τα λεμε στο ποδι μιας και εχει δυο ζουζουνια σκετα ανταρτες...ουτε να αναπνευσει δεν μπορει...

Τώρα εγώ να πω τον πόνο μου και πείτε μου σας παρακαλώ αν είμαι υπερβολική.

Έχουμε μία κοπέλα σε ένα από τα γραφεία που δουλεύω που είναι έγκυος 6 μηνών κοντά. Τη βλέπω ζορίζεται να καθήσει στη καρέκλα, πάει κάθε 5 λεπτά τουαλέτα, δεν βολεύεται, κουράζεται εύκολα κι έχει να κάνει και όλες τις ετοιμασίες για το μωρό μόλις τελειώνει από το 9ωρο στη δουλεια...

Και σας ρωτώ ρε παιδιά, είμαι υπερβολική όταν λέω οτι οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να δουλεύουν καθόλου όταν περιμένουν μωράκι; Τη βλέπω βασανίζεται η κοπέλα. Το ξέρω μερικές προτιμούν να δουλεύουν για να περνάει και η ώρα τους. Αλλά αν περνάς μία άσχημη εγκυμοσύνη και δε βολεύεσαι στη δουλειά γιατί να υποφέρουν τόσο; Κουβαλάνε και ένα μωράκι, όλη μέρα! Είναι πολύ άδικο!

Τη λυπήθηκε η ψυχή μου ρε παιδιά, πείτε μου υπερβάλω;

Καλαθουνα στο σπίτι δεν χρησιμοποίησα σε κανένα απο τα δυο παιδιά κ εγώ. Μονο κούνια κ στον χρονο σε μονο κρεβάτι.

Το κάθισμα που λέω αξίζει να το δείτε αν κ τσουζει στη τιμή. Άλλα είναι κ πορτ Μπεμπέ/ καλαθουνα κ κάθισμα αυτοκινήτου

Λεμονακι η δικιά μου συμβουλή ειναι να πας σε ενα κατάστημα να παίξεις με καροτσια καθίσματα κλπ.μονο έτσι θα δεις τι ταιριάζει σε σένα

Isla εκείνη παραπονιέται; κ στις δυο εγκυμοσύνες δουλεψα μέχρι 20 μέρες πριν γέννηση.ναι πηγαινα συνέχεια για κατουρημα, περπαταγα αργά άλλα είχα καλες εγκυμοσύνες. Περπαταγα 4 χιλιομετρα τη Μερά, πισίνα κ ποσά ακόμα.η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρβστεια κ μονο καθηλωμα σε μια καρέκλα δεν χρειαζεται....τουλάχιστον έτσι ήμουν εγω

Μόλις τώρα μπήκα μέσα από το μπαλκόνι και σε σκεφτόμουν :P

Τελικα εχω πελαγωσει ...

Το καρότσι είναι πολύ προσωπική υπόθεση, γιατί εξαρτάται από τη χρήση που θα κάνεις. Αν μετακινήσαι πολύ με λεωφορείο θα σε βολέψουν τα στενά καρότσια (τετράροδα). Τα Maclaren είναι πολύ δημοφιλή και δικαίως. Το βασικό τους μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ ελαφρά οπότε δεν μπορείς να κρεμάσεις τσάντες χωρίς να κινδυνεύεις να τουμπάρουν. Πάντως καλύτερα να πας σε ένα Mothercare και να δεις πολλά διαφορετικά καρότσια πριν αποφασίσεις.

Για το καθισματάκι δεν έχω να σου προτείνω κάτι ιδιαίτερο. Εμείς είχαμε ένα που κούμπωνε πάνω στο καρότσι και μας βόλεψε πολύ.

Όσο για τις πυτζάμες, δεν ξέρω γιατί σκας τόσο. Αν αυτές που θα πάρεις στο νοσοκομείο δεν σε βολέψουν, μπορεί να σου φέρει ο άντρας σου άλλες από το σπίτι. Ή πάρε στο βαλιτσάκι σου μια λεπτή και μια πιο χοντρή ώστε να είσαι καλυμμένη για παν ενδεχόμενο.

Εμείς στην αρχή είχαμε καλαθούνα και μετά λίκνο. Η καλαθούνα βολεύει αν θέλεις να μετακινείς το μωρό από δωμάτιο σε δωμάτιο ή να το βγάλεις στο μπαλκόνι ή στον κήπο ώστε να είσαι κοντά του όσο κοιμάται. Αν έχεις μικρό σπίτι χωρίς μπαλκόνι/κήπο μάλλον δεν θα σου χρειαστεί.

Σχετικά με τα ρούχα, τα newborn μάλλον θα είναι πιο κατάλληλα στην αρχή. Προτείνω να περιμένεις να γεννηθεί το μωρό πριν αγοράσεις πολλά κομμάτια γιατί (προφανώς) μωρό με μωρό διαφέρει σε μέγεθος.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Isla εκείνη παραπονιέται; κ στις δυο εγκυμοσύνες δουλεψα μέχρι 20 μέρες πριν γέννηση.ναι πηγαινα συνέχεια για κατουρημα, περπαταγα αργά άλλα είχα καλες εγκυμοσύνες. Περπαταγα 4 χιλιομετρα τη Μερά, πισίνα κ ποσά ακόμα.η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρβστεια κ μονο καθηλωμα σε μια καρέκλα δεν χρειαζεται....τουλάχιστον έτσι ήμουν εγω

πάντως όσο είναι στη δουλειά δεν φαίνεται να το απολαμβάνει! Φαίνεται πολύ κουρασμένη και νομίζω οτι είναι άδικο...

Λεμονακι εδω...Good morning winter!!!Δεν ξερω τι κανει εκει που ειστε...στας Αγγλιας! Αλλα εδω στα Σκωτιας , τα πραγματα πανε απο κακο στο χειροτερο...Το πρωι ηταν ετοιμο να χιονισει ενα πραγμα! Χθες το βραδυ μιλγαμε σκαιπ με φιλους και εβλεπα τον ιδρωτα στα προσωπακια τους να γυαλιζει και κοντεψα να φαω την οθονη! Ειναι πολυ ανθυιγεινο να φορας μπουφαν σχεδον ολο το χρονο, το σωμα δεν αναπνεει, δεν ιδρωνει...δεν αποβαλλονται οι τοξινες και τοσα αλλα...

Σημερα ειμαι σε πολυ bad mood, ενα ψυχοπλακωμα ...βλεπω εξω απο το γραφειο μου αυτη την μουνταδα και τρελλαινομαι...Τρελλαινομαι περισσοτερο στην ιδεα οτι ενδεχεται να το παει ολο το καλοκαιρι ετσι...Δεν υπαρχει ελπιδα λεμε... Μεχρι και η γνωστ συναδελφος φορεσε μπουφαν σημερα και το πρωι μεσα στην καταθλιψη μου ειπε οτι μαλλον δεν θα προλαβει να φορεσει ολα τα καλοκαιρινα της συνολακια! Μια συμπονοια την ενιωσα ...την καταλαβαινω κατα βαθος πολυ...!!!Ουφ! Ξανα μανα ΟΥΦ!

Εχω και τον αντρα μου "ωχ ρε μωρο κρυωσα, ωχ ρε αγαπη επαθα ψυξη στην πλατη, ωχ ρε μωρο με ποναει η μεση ...ωχ " Μιλαμε στα ΚΑΠΗ ειμαι σιγουρη δεν θα τα λενε αυτα!!!!

Biggi, με σκεφτηκες ε? Αχ! να σαι καλα...!!!

Κατα τα αλλα πολυτιμη η βοηθεια σας ...εξαιρετικα πολυτιμη με ολα οσα μου γραφετε σχετικα με τα ψωνια κ.λ.π

Με βοηθαει να ξεδιαλυνω και καπως να βαλω τα πραγματα σε μια σχετικη ταξη! Αυτο σας το γραφω για να μη εχετε την εντυπωση οτι ειναι αδικος κοπος που τα γραφετε...>Καθολου, αδικος κόπος μπορει να σας γκρινιαζω αλλα συνυπολογιζω ολες τις αποψεις , ειναι πολυ πολυ διευκολυντικες!!! Σας ευχαριτω θερμα ολες!!!

Ισλακι, τι τρυφερο που σκεφτηκες την συναδελφο σου. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι παντα ευκολο να πηγαινεις δουλεια ! Μεγαλη σημασια εχει και τι ειδους εγκυμοσυνη εχεις ... Αλλα θα συμφωνησω αν ταλαιπωρεισαι σωματικα ειναι δυσκολο να χρειαζεται να ανταποκριθεις και στις απαιτησεις μιας δουλεια!!!

Οπωσδηποτε δεν ειναι αρρωστια αλλα δεν παυει να επιφερει πολλες αλλαγες σε πολλα επιπεδα!!! Σιγουρα θα ηταν πολυ καλο να υπαρχει μια επιπλεον κατανοηση και ισως μια μεγαλυτερη ευελιξια στις εργασιακες συνθηκες!

Ισλακι, ελπιζω οταν με το καλο αποφασισεις να μεινεις εγκυουλα ...να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!

Απορια (ετσι θα σας αφηνα νομιζετε...) με τι απορρυπαντικο να πλυνω τα ρουχαλακια της μικρης?

Θα ξαναμπω αργοτερα...δεν εχω καθολου ορεξη για δουλεια!!!!

Σας φιλω λεμονατα!!!

στην δουλεια σας δεν περασατε απο risk assessment ως εγκυες? δεν εχετε καποια στανταρντ που πρεπει να τηρουνται? εμενα πχ μου αφαιρεσανε σχεδον ολη τη διδασκαλια ως εγκυα, εκανα απλα δουλεια στο γραφειο κ δεν ημουν στα εργαστηρια...καποια lectures κρατησα μονο

Λεμονακι λυπαμαι πολυ που στην εχει βαρεσει τοσο με τον καιρο. ποτε δεν με πηρε τοσο απο κατω ... σε καταλαβαινω ομως :)

οσο για τις αποριες σου ειναι τοσο μα τοσο λογικες :) στην πρωτη εγκυμοσυνη κ γεννα ψαχνομουν κ εγω πολυ. κατεληξα με μια βαλιτσα να εχει απο ολα μεσα. τη δευτερη φορα ημουν σαφως πιο χαλαρα :) οτι κ να χρειαστεις θα δεις οτι κ στο νοσοκομειο θα μπορεσεις να καλυφθεις (πχ κουβερτες) αλλα κ ο αντρας σου θα σου φερει οτι θελεις. εμας το επισκεπτηριο των συζυγων ηταν ολη μερα, απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ. οποτε ολα ευκολα ηταν.

μια βολτα στα μαγαζια παντως θα σε πεισει για ολα θα δεις :) ολα ειναι πραγματικα προσωπικες γνωμες. πχ ειδικα για το καροτσι εχω ενα θωρηκτο το οποιο μπαινει ανετα σε λεωφορεια κ ειναι ιδανικο για ολα τα εδαφη οπου παω :) εινια κ τι ζωη κανει κανεις....εδω στην υπαιθρο που ζω το χρειαζομουν :D:D:D:D

το mothercare παλια ειχε κ online test για να σου βγαλει τι καροτσι θα χρειαστεις...ριξε μια ματια :)

Λεμονακι το βαρεμενο εδω... !!!! Ετσι ακριβως Fairy μου μου την εχει βαρεσει, ειπες την πιο καταλληλη λεξη! Τι τελεια τα λινκ που μου εστειλες ...θα τα δω αναλυτικα μολις γυρισω σπιτι! Σχετικα με τα risk assessment να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα! Ουτε μου ειπανε κατι, αλλα δεν χρειαστηκε να αλλαξω και κατι...μιας ετσι και αλλιως εχω μεγαλη ευελιξια!

Βαριεμαι αφορητα σημερα... Δεν εχω κοιμηθει και καλα ! Ειχαμε ησυχασει και απο τους απο πανω ντιν ντον ολη την ωρα και απο χθες παλι τα ιδια! Το χω παρει αποφαση να τους χτυπησω σημερα... oh! Dear....ελπιζω μοναχα να μου εχουν περασει τα νευρα!

Σημερα ειμαι τοσο περιεργα μεχρι και οι γλαροι με ενοχλουσαν το πρωι! Εντωμεταξυ ειναι κατι γλαροι τεραστιοι και ολοι την ωρα κρα κρα κρα κρα... Ολα μου φταινε ! Πηρα και την μητερα μου τηλ. και τελικα μονο που δεν πλακωθηκα μαζι της... (τι τραβαει η ερμαιη...)!!!! Στο καπακι χτυπαει τηλ απο την πεθερα μου ...Οh! Lord no mercy for today... Ελεγε τα δικα της η γυναικα (η οποια παρεπιμποντως ειναι μια χαρα γυναικα...) και εγω εβγαζα καπνους! Στο καπακι παιρνω τον καλο μου και του την λεω για την μανα του_ Στο τελος, μου ειπε και το κορυφαιο ο καλος μου "ρε μωρο ηρεμησε, τι σου φταιει η μανα μου..." Που δικιο ειχε δηλαδη αλλά ειπαμε ας οψεται το bad mood , η πανσεληνος (που μαλλον εμενα με εχει πιασει με κεφαλοκλειδωμα), ο καιρος (καλα αυτος ειναι κλασικη αξια), οι γλαροι που κραζουν, οι απο πανω ντιν ντον ολη την ωρα...Ε! τι αλλο να θελω η γυναικα _Δαιμονιστηκα!!!!

Ουφ! Τι σας γραφω μωρε...

Λειπει και η συναδελφος Ιταλιδα που λεμε τον πονο μας!!! Εχει παει στο Ιτάλια, για διακοπες ! Μου εστειλε και κατι φωτο απο Σαρδηνια με το αντιστοιχο "πικροχολο"σχολιακι χεχεχε ...Την παιρνω τηλ στο καπακι και πηρα την δοση μου! Οπως καταλαβατε ολη μερα ειμαι στα τηλεφωνα σημερα...

Εχω τον συναδελφο που κατι επαθε η γατα του και ολο ερχεται και μου κλαιγεται " I feel so depressed , I feel so depreesed my cat is ill..." Αχ τον λυπαμαι απο την μια διοτι πραγματικα δειχνει να υποφερει... Μου μιλαει και με τοση λεπτομερεια για την γατα ... τοσο που αρχιζω να πιστευω οτι ειναι ανθρωπος στο σωμα γατας! Και η γατα μου ετσι και η γατα μου αλλιως ... Εντωμεταξυ εγω βλεπω γατα και μου σηκωνεται η τριχα ... (αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια) . Στο τελος, μου ειπε οτι αν θα πεθανει δεν θα το αντεξει ....τι να σας λεω σουρεαλ καταστασεις! Βρε καλε μου , βρε χρυσε μου... και αυτος να κλαιει και να μου λεει "I am so heartbroken... She's like my baby. I will miss her so much...." Αμαν , εκανα να τον ηρεμησω ... Αχ! τι εχουν ακουσει αυτοι οι τοιχοι του γραφειου μου!!!!

Λοιπον , σας αφηνω....προς το παρον! Μη ξεχασετε να μου γραψετε για το απορρυπαντικο ...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...