Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Λεμονακι εδω.... Αχ! μολις εφαγα μια τελεια μακαροναδα με κιμα , πωπω..πειναγα σαν τον λυκο! Ειχα τοσο πολυ δουλεια σημερα που μεχρι και στο γνωστο και ιερο lunch time δουλευα... Εντωμεταξυ με βλεπει μια συναδελφος που δουλευε την "ιερη" ωρα και μου κοντεψε να παθει συγκοπη και ενα εγκεφαλικο μαζι. Με κοιταει με τα ματια γουρλωμενα και μου λεει " Ωωωωωωωωω τι κανεις εκει ...δουλευεις ? Μα ειναι lunch time" Ειχε τοση πλακα η αντιδραση της... Της λεω "ε δεν πειραζει , πρεπει να τελειωσω οπωσδηποτε γιατι δεν θα προλαβω ...." Αυτο ηταν κόντεψε να λιποθυμησει χεχεχε Τελοςπαντων, το θεμα ειναι οτι κουραστηκα αρκετα ...και τωρα θελω επειγοντως ενα "πατουσομασαζ" αλλα ο καλος μου δεν εχει γυρισει ακομη...Ελπιζω αργοτερα!!! Σχετικα με ολα οσα γραφετε για τον τροπο ζωης... Σιγουρα εχει να κανει με τις προτεραιοτητες που εχει ο καθενας, πρακτικα ζητηματα αλλα και τι φιλοσοφια ζωης ταιριαζει στον καθενα!Εμεις, οπως σας εχω πει σχεδιαζουμε την επιστροφη μας ....μιας και η μεγαλυτερη δυσκολια μας εδω ειναι ο καιρος... Βασικα και αλλοι λογοι δουλειας και οχι μονο ...πιθανον να μας οδηγησουν στην Ελλαδα! Ειναι πολλα και διαφορα...Παντως σιγουρα η κατασταση με την κριση εχει επηρεασει αρκετο κόσμο..Το θεμα ειναι πως ειναι δυνατον οι μισθοι να εχουν πεσει τοσο πολυ και ολα τα προιοντα να εξακολουθουν να ειναι στο Θεο...Απο τα ενοικια των σπιτιων μεχρι τα προιοντα στο σουπερ μαρκετ κ.λ.π Τουλαχιστον, αυτο μας μεταφερουν φιλοι και γνωστοι! Προσωπικα δεν θελω να παιρνω αποφασεις για την ζωη μου με απολυτο γνωμονα μονο το οικονομικο. Εννοω δεν ξερω κατα ποσο θα ημουν ευτυχιοσμενη αν μοναδικο μου κριτηριο για να παραμεινω σε μια χωρα θα ηταν το οικονομικο. Εννοειτα οτι δεν μιλαμε για ακραιες καταστασεις του στυλ "αμα δεν εχεις να φας....κ.λ.π" Μιλαω για μια μεση κατασταση! Αλλα και παλι νομιζω οτι οι εξωτερικοι παραγοντες ναι μεν ειναι παρα πολυ σημαντικοι αλλα απο την αλλοι συναδουν και αλλοι λογοι πολυ πιο εσωτερικοι για το τι θα επιλεξει τελικα κανεις...ή για το πως θα επιλεξει να ζησει! Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη μιας και ο γραπτος λογος καμια φορα δεν ειναι βοηθητικος...Ποσο μαλιστα οταν θελεις να τοποθετηθεις σε ενα θεμα με απειρες συνιστωσεις ( εγραψα συνιστωσεις και θυμηθηκα τον ΣΥΡΙΖΑ χεχεχε) . Δεν ξερω βρε κοριτσια,υπαρχει και η γνωστη θεωρια οτι "H ικανοποίηση είναι μια σπάνια κατάσταση του νου στη σημερινή κοινωνία.

Πολύ λίγοι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι με ό,τι έχουν ή με ό,τι έχουν καταφέρει στη ζωή.

... Aισθάνονται πως αν μπορέσουν να αποκτήσουν ακόμη ένα πράγμα ή να πετύχουν έναν ακόμη στόχο θα είναι ευχαριστημένοι.

Όμως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Στην πραγματικότητα ή είμαστε ευχαριστημένοι ή δεν είμαστε.

Kανένα εξωτερικό αντικείμενο, κατάσταση, θέση, σχέση ή γεγονός δεν μπορεί να μας δώσει ικανοποίηση που να διαρκεί.

H ικανοποίηση επιτυγχάνεται μόνο με τη συνειδητοποίηση ότι ήδη έχουμε και πάντα θα έχουμε ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε κάθε στιγμή για την ολοκλήρωσή μας.

Aν η ικανοποίηση εξαρτάται από κάποιο εξωτερικό παράγοντα, δεν μπορεί να κρατήσει πολύ γιατί, όπως αλλάζουν όλοι οι εξωτερικοί παράγοντες, έτσι θα αναγκαστεί να αλλάξει και εκείνος" Σε πολλα σημεια νομιζω με βρισκει συμφωνη με αυτο που νιωθω πως ειμαι ως ανθρωπος ...αλλα οπως πολλα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα στην θεωρια και αλλιως ως βιωμα! Τι να κανω η ερμαιη η εγκυος το δουλευω μεσα μου να δω ...τι μου γινεται!!! Ελενη χαιρομαι για σενα μιας και φαινεται οτι η επιλογη σου ειναι απολυτα συμφωνη με ολα οσα επιθυμεις να εχεις στην ζωη σου ! Αντιστοιχα νομιζω με μια διαφορετικη ματια ισχυει και για την fairy και την Isla. Το θεμα της υγειας που ανεφερες Ισλα ειναι πραγματικα τεραστιο και ζωτικης σημασιας! Εγω στον παρελθον εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ απο μια μεγαλη περιπετεια που ειχα με την υγεια μου και ειλικρινα θυμαμαι να κλαιω και να λεω "μου φτανει μονο να ειμαι καλα" και πραγματικα αυτη η εμπειρια υπηρξε καθοριστικη για μενα! Ειναι τρομερη απωλεια αν κατι δεν παει καλα με την υγεια σου και πραγματικα κανεις ενα πολυ εσωτερικο ταξιδι πολυ οδυνηρο και δυσκολο! Οπωσδηποτε υπάρχει και η "διδαχη" πολλων πραγματων για τον εαυτο σου , που ουσιαστικα σε βοηθουν και ειναι ενας απιστευτος θησαυρος, απλα δεν παυει να ειναι δυσκολο. Ουφ! Μα ποσα εγραψα παλι...Πολυ φιλοσοφησα και σημερα χεχεχε Κατι ασχετο τωρα ...(ως γνωστο οι αποριες μου δεν εχουν τελος...) Τι καθισματακι να παρω για το αυτοκινητο? Αληθευει, οτι πρεπει να το εχω μαζι μου στο νοσοκομειο...Αυτα κοριτσακια...ευχαριστω που κανετε τον κοπο και μου απαντατε στα χιλιαδες...αμετρητα...ερωτηματα μου...Αφου μου λεει κατι ο αντρας μου και λεω " ααααααααααααα....δεν ξερω θα ρωτησω τα κοριτσια στο φορουμ..." και με κοιτα περιεργα χεχεχεχε Λοιπον, σας αφηνω γιατι (δυστηχως...) πρεπει να

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεμονακι ξανα...Πωπω κοριτσια συγνωμη για τα λαθη συντακτικα, ορθογραφικα κ.λ.π Διαβασα τωρα το μηνυμα μου και εφριξα ...Αλλα η κουραση κανει αισθητη την παρουσια της παντου...Λεμονατα φιλακια!

Ελένη κι εμείς τις λίρες μετράμε αλλά αν ήμασταν στην Ελλάδα θα μετρούσαμε τους κόκκους ρυζιού που θα είχαμε για φαγητό!

Οι δικοί μου πάντως ζορίζονται πολύ. Σε σημείο που πούλησαν το αυτοκίνητο τους (μία σακαράκα!) γιατί ήταν μεγάλο έξοδο και περπατάνε παντού. Επίσης έσπειραν λαχανικά για να γλιτώνουν κάτι και από τα ψώνια. Οπότε, αν γυρνούσα στην Ελλάδα και δεν είχα δουλειά (που τα πράγματα λένε πως δεν θα είχα) θα ήμουν στην ίδια κατάσταση με τους γονείς μου και θα ήμουν και βάρος.

Οπότε Ελένη μάλλον είσαι από τους τυχερούς! Τέλεια η παραλία και το κρασάκι αλλά αν δεν έχεις να το πάρεις αυτό το κρασάκι και ζορίζεσαι να κρατήσεις το σπίτι σου στα πόδια του είναι δύσκολα τα πράγματα...

Όπως τα λες isla. Κ οι γονεις μου κ τα πεθερικά μου κ όλοι όσοι ξέρω στην ιδία κατάσταση. Ελένη κ εξαίρεση είσαι κ τυχερή :)

Όσο για το τι εστι καριέρα κ αυτό σχετικό είναι. Εγώ πχ δεν χρειαζεται να δουλεύω 12 ώρες τη μερα ουτε ΣΚ κ η δουλεια μου είναι ιδανική για να έχω κ οικογενεια αλλά κ να ανεβω επαγγελματικά.

Λεμονακι τα γράφεις πολυ ωραία :) για μεναη ικανοποίηση με τη ζωή είναι κάτι πολύ προσωπικό κ δύσκολα το ερμηνεύει κανείς. Σιχαινομαι όμως τους ανθρώπους που δεν ικανοποιούνται με τίποτα, που τους φταίνε παντα οι άλλοι κλπ.

Διαφημίσεις

Έχω την εντύπωση ότι συζητάμε σε λάθος βάση. Το θέμα δεν είναι αν είναι καλύτερα στην Αγγλία με καλή δουλειά ή στην Ελλάδα χωρίς δουλειά. Η απάντηση σε αυτό είναι προφανής. Δε νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να σκέφτεται να αφήσει τη δουλειά του στην Αγγλία και να πάει στην Ελλάδα να εισπράττει ταμείο ανεργίας. Ακόμα και το αντίστροφο θα έλεγα ότι είναι παρακινδυνευμένο.

Εγώ και ο άντρας μου πάντα είχαμε σκοπό να γυρίσουμε στην Ελλάδα αν κάναμε παιδιά. Η οικονομική κρίση μας χάλασε λίγο τα πλάνα και καθυστερήσαμε τη μετακόμιση, ήρθα πρώτη εγώ αφού βρήκα δουλειά και ευελπιστούμε σύντομα να ακολουθήσει ο σύζυγος. Μου λείπει η καριέρα που είχα στην Αγγλία, αλλά μου αρέσει που έχω περισσότερο χρόνο για το παιδί μου, που δεν χρειάζεται να το πάω από 6 μηνών στον παιδικό και που είμαι κοντά σε καλούς φίλους και στους γονείς μου. Για το σύζυγο δεν το συζητώ, είναι η αδελφή ψυχή της Ελένης: δώστου μια μπύρα και ένα μπαλκόνι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Έτσι κι αλλιώς η Αγγλία ποτέ δεν του άρεσε.

Από οικονομικής άποψης, εγώ προσωπικά δεν έχω δει μεγάλη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας. Μπορεί στην Αθήνα να βγάζω λιγότερα απ' ό,τι στο Λονδίνο, όμως έχουμε δικό μας σπίτι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουμε το υπέρογκο έξοδο του ενοικίου. Η δουλειά μου είναι σε περπατητή απόσταση από το σπίτι μου, οπότε δεν έχω έξοδα μεταφοράς. Το παιδί το κρατάνε οι γονείς μου, οπότε δεν πληρώνω παιδικό. Αμέσως-αμέσως αυτές είναι 2000 λίρες το μήνα που δεν τις έχω ανάγκη. Συν φτηνότερα φρούτα-λαχανικά, φτηνότερη διασκέδαση, φτηνότερες μετακινήσεις και γενικότερα φτηνότεροι λογαριασμοί. ΟΚ κάποια πράγματα είναι πιο ακριβά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να κάνω μεγάλες αγορές. Βγαίνω κάθε μήνα χωρίς να ζορίζομαι με πολύ λιγότερα χρήματα απ' ό,τι χρειαζόμουν στο Λονδίνο. Και από τη δουλειά είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένη. Μπορεί να μην είναι τόσο high profile όσο ήταν οι δουλειές που είχα στην Αγγλία, αλλά είναι ενδιαφέρουσα, έχει προοπτικές και οι συνάδελφοι είναι όλοι καλοί - και πάνω από όλα δεν έχω σπαστικό αφεντικό (μεγάλο μπόνους αυτό) :P

Οι επιλογές έχουν να κάνουν και με την ηλικία. Αν ήμουν 30 χρονών και χωρίς παιδί δεν θα σκεφτόμουν ούτε γι' αστείο να επιστρέψω στην Ελλάδα, ακόμα και χωρίς κρίση. Είμαι όμως σε άλλη φάση και δεν με ενδιαφέρουν πια πράγματα που μου ήταν απαραίτητα στο παρελθόν όπως καριέρα, λεφτά και ταξίδια. Τι άλλο να μου λείψει; Το φαγητό; Ο καιρός; Η κοινωνική ζωή; Μου λείπουν τα μαγαζιά και ειδικά η ευκολία του online shopping. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Λεμονακι, εδω... Biggi δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι Ελλαδα...Ωραια που εισαι καλα και ευχαριστημενη !!! Αχ! Σημερα δεν ειμαι καλά...Εκτος του οτι κοιμηθηκα και ειδα κατι θεοτρελα ονειρα και ξυπνησα καπως αναστατωμενη...Ο καιρος ειναι απαραδεκτος...Δηλαδη, ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος...Με τιποτα δεν θυμιζει καλοκαιρι , ουτε καν ανοιξη ...ουτε καν φθινοπωρο... χρειαστηκε να φορεσω μπουφαν. Δηλαδη συγνωμη, πως θα αναπνευσει το σωμα...μου φαινεται τοσο ανθιυγεινο να φοραμε ολο το χρονο σχεδον μπουφαν και τοσα πολλα ρουχα...!!! Τις μερες που ειχε καπως καλο καιρο, λεω ενταξει δεν ειναι πολυ χαλια...Μαλιστα, προχθες ελεγα στο συζυγο, οτι αν ειχε καλυτερο καιρο νομιζω θα ηταν ιδανικο μερος να ζεις...Τι του ελεγα η ερμαιη (οτι του φανει του Λωλοστεφανή) Σημερα εννοειται αλλαξα αρδην αποψη και επεστρεψα στα παλια λημερια της γκρινιας ...Αλλα οχι νομιζω δεν ειναι τοσο η γκρινια ειναι το γεγονος οτι αυτος ο καιρος δεν ειναι για μενα! Τελεια και Παυλα! Σημερα εχουμε κρυο ..και γενικα ειναι χαλια!Ενταξει να μην επαναλαμβανομαι δεν θελω και να σας κουραζω με τα ιδια κ τα ιδια...Μη νομιζετε δεν ειμαι ολη την μερα μεσα στην γκρινια απλα πρεπει να πω τον πονο μου ενα πραγμα!!! Κοριτσακια οσες ειστε Ελλαδα καντε και καμια βουτιτσα και για μενα!!! Σκεφτομαι το επομενο καλοκαιρι που θα ειμαι Ελλαδα και παθαινω τραλαλα....χεχεχεχε Θα εχω και την μπουμπουκα μου και ποιος με πιανει...Καλα να ειμαστε μεχρι τοτε και υγεια!!! Σας αφηνω εχω μια συναντηση ...και τους εχω ικναους να εχουν παλι τον ανεμιστηρα ανοιχτο!!! Γιατι το πρωι καπου πηρε το ματι μου την γνωστη συναδελφο με σαγιοναρα και ραντακι...του τυπου "εχει καυσωνα και λιωνω..." Καλε, σας λεω εχει κρυο .... Τελοςπαντων, σας φιλω λεμονατα!!!! Θα επανελθω...Μη ξεχασετε να μου γραψετε σχετικα με το καθισμα αυτοκινητου...Στειλτε καμια ιδεα ...εσεις τι εχετε παρει...

Λεμονακι εγώ έχω το καρότσι Jane rider κ έχω πάρει το matrix light 2 που είναι κ καλαθουνα κ κάθισμα αυτοκινήτου. Ειναι πολυ μεγαλυτερο από τα συμβατά καθίσματα. Βάλτο στο YouTube να το δεις είναι καταπληκτικό

Λεμονάκι από τότε που επέστρεψα στην Ελλάδα ανακάλυψα ότι αυτό που μου έλειπε περισσότερο από πλευράς καιρού ήταν η ζέστη. Όλα τα άλλα τα αντέχω, συννεφιά, βροχή, μουντάδα - νο πρόμπλεμ. Το κρύο 11 μήνες το χρόνο δεν το παλεύω.

Υπομονή και κουράγιο...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Noμιζω με καλυψε η Μπιγκι σε πολλα που απλα για μενα εννοουνται. Εδω δεν εχω τοσα εξοδα οσα Αγγλια, οποτε ναι μεν εχω λογοτερα εσοδα αλλα αυτο εξισοροπειται. Εχω δικο μου σπιτι, δουλευω κοντα στο σπιτι μου και σε 10' με το αμαξι ειμαι εκει, η μαμα μου πρωτα ο Θεος θα μου κραταει το μωρο, εχουμε δικο μας κηπο και ετσι λαχανικα σπανια αγοραζουμε, μονο κρεας, ζυμαρικα κλπ.

Η καριερα μου δε μου λειπει, μου λειπουν οι πηχιαιοι τιτλοι και οι φανφαρες αλλα επειδη μ αρεσει αυτο που κανω νιωθω ομορφα..ο αντρας μου ειναι αδελφη ψυχη δικη μου αλλα και του αντρα της Μπιγκι μαλλον γιατι το καλυτερο του ειναι βεραντα, θαλασσινος αερας, κρασακι, και κουβεντουλα.

Και επισης μ αρεσει που για λιγοτερο απο 10 ευρω πινουμε μπυρες και τρωμε σουβλακια διπλα στη θαλασσα το βραδυ, και μετα επιστρεφουμε στις 12 τα μεσανυχτα με τα ποδια στο σπιτι αργα και νωχελικα χωρις να φοβομαστε.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Να κάνω δύο προσωπικές ερωτησούλες; Πού μένετε και τί δουλειές κάνετε εσείς και οι σύζυγοι; Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι η έλλειψη του ήλιου. Αλλιώς δεν με ενοχλεί ή ψυχρούλα που κάνει. Δεν ήμουν ποτέ της ζέστης!

Κρητη μενουμε. Ο συζυγος δουλευει σε τουριστικο γραφειο, και εγω ειμαι υπευθυνη σε μαγαζι με ρουχα και καλλυντικα, κανω μακιγιαζ για νυφες, εκδηλωσεις κλπ και παραλληλα ασχολουμαι και με επιμελεια κειμενων.

Εγω παλι τρελλαινομαι για ζεστη και ηλιο, νομιζω ειναι πολυ ανθυγιεινο να ζεις καπου χωρις ηλιοφανεια

Eleni

bd5c7983f7.png

Γεια σας κοριτσάκια. Τι κάνετε;

Για μια ακόμα φορά τρωγόμαστε για το που είναι καλύτερα; Είναι τόσο υποκειμενικό, μακάρι όλες μας να μπορούμε να είμαστε εκεί που πραγματικά θέλουμε, με τα άτομα που αγαπάμε! Οπως το είπε ωραία το Λεμονάκι όλοι μας θα είμαασταν πολύ χαρούμενοι άμα μπορούσαμε να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά (τα λίγα ή πολλά) που έχουμε, και πάνω από όλα να έχουμε την υγεία μας (αν και πάντα ήμουν της άποψης πως και τα λεφτά δε με χαλάν!)

Οχι καλε ποιος τρωγεται? Εκανε η κοπελα μια ερωτηση και απαντησε η καθεμια την εμπειρια της. Μακαρι να περναμε ολες καλα αυτο εχει σημασια.

Η μπεμπα σου τι κανει?

Eleni

bd5c7983f7.png

Λεμονάκι για να μη ξεχνάμε και το θέμα του γκρουπ: καρεκλάκι αυτοκινήτου!

Επίκαιρο, μια και που μια ακόμη φορά είμαι προς αναζήτηση καινούριου!

Για τη μπέμπα πριν γεννήσω πήρα το maxi-cosι cabriofix, μετά από την τότε έρευνα που έκανα. Προσωπικά θα διάλεγα μεταξύ maxi-cosi, britax kai recaro. Υπάρχουν πολλές μάρκες, αλλά προτιμώ αυτές τις τρεις επειδή πιστεύω πως είναι πιο σχετικές. Είχαμ πάρει το group 0+ γιατί κάπου είχα διαβάσει πως είναι καλύτερο για τα μικρότερα βρεφάκια. Αλλά ότι και αν έπαιρνα, για τις πρώτες μέρες ήταν τεράστιο για τη μπέμπα μας και φαίνοταν πως δεν ήταν πολύ βολικά εκεί (ακόμα και με το έξτρα στρωματάκι). Μέτα από δυο μήνες χωρούσε μια χαρά και έπρεπε να βγάλω και το στρωματάκι.

Αλλά δυστυχώς δε το χρησιμοποιήσαμε πολύ, μια και που εδώ δεν έχουμε αυτοκίνητο και μάλλον θα πάει χαμένο. Τώρα πια σκέφτομαι πως θα ήταν καλύτερα να είχαμε πάρει ένα 0+/1 που είναι μέχρι 18 κιλά (έως 4 χρονών αλλά εύχομαι η μικρή μου να συνεχίσει να είναι μικρούλα και να το χρησιμοποιήσουμε περισσότερο).

Τώρα σκεφτόμαασταν να πάρουμε το κάθισματάκι που ήδη έχουμε στη Ιταλία, αλλά με τα αεροπορικά θα μας βγει κανένα 40 ευρώ και λέω μήπως θα ήταν καλύτερα να αγοράσω ένα καθισματάκι μέσω αμαζον, να το έχουμε Ιταλία όταν πάμε. Τα Χριστούγεννα που πήγαμε τα πεθερικά είχα δανειστεί ένα που δε μου άρεσε καθόλου (πέστε με παράξενη, πές τε με οτιδήποτε, αλλά δε μου φάνηκε πως τα πλαινά (ούτε και τα πίσω ) μαξιλαράκια ήταν βολικά). Και το καθισματάκι είναι από τα πιο βασικά, ιδίως έτσι πως οδηγάει ο πεθερός μου! Τώρα λέω να πάρω αυτο http://www.amazon.co.uk/Britax-Rearward-Forward-Facing-Thunder/dp/B009O1P1YQ/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1372345421&sr=8-6&keywords=britax+car+seat

Καμιά γνώμη; Θα μου λέγατε αφού θέλω να πάρω κάτι που δε το χρησιμοποιώ πολύ γιατί δεν έπαιρνα ένα 1/2/3 μέχρι 36 κιλά να το έχω χρόνια. Η μικρή όταν θα πάμε δε θα είναι 9 κιλά και προτιμώ να την έχω ακόμ rear facing. Μήπως είναι υπερβολική σκέφτομαι, αλλά από την άλλη το ταξίδι από το αεροδρόμιο έως το σπίτι είναι γύρω στις 4 ώρες και είπαμε, με το πεθερό να τρέχει με 130 με μια παλιά μερσεντες μου κάνει κάπως!

Οσο για το αν το χρειάζεσαι

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...