Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Εγω παλι το θεωρω ανευθυνοτητα να φερεις ενα παιδι στον κοσμο και να βασιζεσαι σε ψιχουλα,να μη ξερεις τι σου ξημερωνει..τουλαχιστον αν εχεις μια δουλεια εχεις μια σχετικη ασφαλεια. Αλλα να ειναι ο ενας φοιτητης που σημαινει εκ των πραγματων δε μπορει να δουλεψει,ουτε δικαιουται επιδομα, η αλλη ανεργη με ενα πολυ ελαχιστο εισοδημα απο το κρατος και πολυ λιγες πιθανοτητες να δουλεψει μεσα στον επομενο χρονο λογω μωρου και να λενε " ελα μωρε θα κανουμε κ ενα μωρο και θα υπολογιζουμε το child benefit να καλυπτει τις πανες, κ ελπιζουμε να ναι δυσκοιλιο το μωρο να τη βγαλουμε ευκολα" δε το θεωρω θαρρος. Ουτε το να ταιζεις το παιδι με κατεψυγμενα κ βαζακια γτ δεν εχεις για να του παρεις καλο κ ποιοτικο φαγητο.

Θεωρω οτι μπορεις να κανεις τα ονειρα σου πραξη, κανενα προβλημα δε σε εμποδιζει κανεις, αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να σερνεις στην φτωχεια ενα πλασμα που δε σου φταιει σε τιποτα. Δεν ειναι προεκταση σου το μωρο το εχω πει πολλες φορες...κανε πρωτα οσα θες να κανεις και μετα..

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη, πολύ δύσκολα θα το έκανε κάποιος αυτό χωρίς back up. Σε όλες τις περιπτώσεις κάτι παίζει. Λίγο εισόδημα από ακίνητα, λίγο υποστήριξη από γονείς, λίγο αποταμιεύσεις, ίσως και κάποια part time δουλειά... κάτι παίζει, δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να τα βγάζει κάποιος πέρα μόνο με 500 λίρες benefits!

Κάπου έχουν και στηρίζονται τα παιδιά. Γιατί και με βαζάκια να το ταίζεις, πάλι δε βγαίνεις που να χτυπιέσαι (εφόσον νοικιάζεις και σπίτι κτλ).

Ισλα αν ξερεις οτι εχεις υποστηριξη απο καπου παω πασο. Αλλα αν κανεις ενα παιδι πρεπει να μπορεις να του προσφερεις εστω τα βασικα. Αλλιως γτ το κανεις? Για να ικανοποιησεις μια δικη σου εγωιστικη αναγκη?

Σε καθε περιπτωση κοιτας τις συνιστωσες..στη δικη τους περιπτωση ισως αυτος να θεωρει οτι με το που παρει πτυχιο εχει πολυ καλες προοπτικες για δουλεια οποτε κανουν υπομονη με ενα μακροπροθεσμο πλανο. Η' ισως να εχουν γονεις που τους στηριζουν και τους βοηθανε οικονομικα. Αλλα να περιμενεις να ζησεις 3 ατομα με 500 λιρες τι να πω...

Eleni

bd5c7983f7.png

Λεμονακι εδω... Γεια σας κοριτσια!!! Τι κανετε? Εγω καλα αν και εχω πολυ δουλεια ...αντε να τελειωνω !!!ΟυΦ! Σχετικα με το θεμα που γραψατε παραπανω ...εγω ηθελα να εστιασω περισσοτερο στο τι προσφερει εδω το κρατος και οχι τοσο στο συγκεκριμενο ατομο. Ετσι και αλλιως ουτε και εγω γνωριζω πολλες λεπτομερειες αλλα και αλλιως να ηταν ο καθενας κανει τις επιλογες του! Εχει αρκετους παραμετρους ενα τετοιο θεμα και ειναι αρκετα δυσκολο να συζητηθει...Τι αλλα νεα εσεις? Ετοιμαζεστε για διακοπουλες? Επισης, να ρωτησω αν ξερετε που μπορω να βρω τα γνωστα σελτεδακια (αυτα που ειναι σαν μεγαλες πανες απο την μια μερια βαμβακερα και απο την αλλη αδιαβροχα...) Εχω φαει τον κοσμο αλλα δεν ειδα πουθενα...και δεν ξερω πως να το ψαξω και διαδυκτιακα ...πως λεγονται στα αγγλικα? Τι καλο θα φατε σημερα? Εμεις μια μακαροναδα με χωριατικη (εφτιαξα και παξιμαδια ) και φυσικα φετουλα!!! Εχω να ετοιμασω και μια ομιλια μου για μια ημεριδα και βαριεμαι ...βαριεμαι...βαριεμαι... !!!!Θελω να ειμαι αραχτη στον καναπε...Προχθες ειχα βαλει και μουσικη και τραγουδουσα μονη μου ...Ειχα βαλει και την καμερα και με τραβαγα και δωστου αφιερωσεις για την μπεμπα....χεχε Με ειδα μετα και ημουν σαν να ειχα πιει μια ντραμιντζα κρασι , να εχω καπνισει και κανα πακετο βαρια τσιγαρα...Τι να σας πω , μια ομορφιά, μια οπτασία...Υποτιθεται οτι τραβηξα το βιντεακι για να το βλεπει η μπεμπα ...Αλλα πολυ θα το σκεφτω να της το δωσω... Σε καποια φαση ερχεται και ο αντρας μου μεσα στα νευρα, τι ωρα που κοπανουσα το χερι μου στο τραπεζι, τραγουδωντας ενα τραγουδι του Χρηστακη, το γνωστο "ειναι το κρυο τσουχτερο" ...και μου λεει αγριεμενος " Μωρο σταματα δεν μπορω αλλο ...μ εχει πιασει πονοκεφαλος" Ωχ! συμφορα μου παει το βιντεο κλιπ...μου κατεστρεψε την δημιουργια!!!Οποτε εληξε αδοξα η καριερα μου ... Νομιζω ομως θα το επαναλαβω λιαν συντομως ...μιλαμε για τρομερη εκτονωση!!!! Αυτα απο εμενα , σας φιλω λεμονατα!!!

Διαφημίσεις

τραγουδωντας ενα τραγουδι του Χρηστακη, το γνωστο "ειναι το κρυο τσουχτερο"

καλά το βιντεάκι θα είναι συλλεκτικό. Τη φαντάζομαι από τώρα την κόρη σου και εσάς, να το βλέπετε και να σκάτε στα γέλια! Μα απ' όλα τα τραγούδια... αυτό;;;

Να με και εγώ!

Τι κάνουν οι εγκυούλες μας; Μεγαλώνουν οι κοιλίτσες σας;

Λεμονίτσα, για τις πιτζάμες, να πω πως εγώ το μετάνιωσα που είχα πάρει μόνο νυχτικάκια. Ισως να έφταιγε και το γεγονός που είχα πολύ γρήγορη ανάρρωση, αλλά όλες οι άλλες κοπέλες μες στο θάλαμο ήταν με κανονικά ρουχα και εγώ με τη νυχτικιά. Γνώμη μου είναι να πάρεις και κανένα άνετο ρουχαλάκι, καμιά φορμίτσα, κανένα φορεματάκι. Γνώμες λέω!

Για τα σελτεδάκια δε ξέρω, δυο τρία είχα εγώ που μου τα έστειλε η μητέρα μου. Πολύ βολικά αλλά δε τα χρησιμοποίησα και πολύ. Με το που τα έβαζα τα κατουρούσε η μπέμπα (ο άτιμος νομος του Τσάρλι-το ίδιο ισχύει και για τα ωραία ρουχαλάκια!)

Πότε με το καλό βγαίνεις σε άδεια; Αχ, θυμάμαι πέρσυ σταματησα τη δουλειά στις 20 Ιουνίου. Τι ωραία περίοδος!

Ελενίτσα εσύ τι κάνεις; Φούσκωσες φούσκωσες; Καμιά τρελή επιθυμία ή χαλαρά;

Καλημερα! Δε φουσκωσα ακομα καλε, εκει καπου κρυβεται...εχω ενα πρηξιματακι σα να παραφαγα ενα πραγμα αλλα τιποτα αλλο. Περιεργες ορεξεις δεν εχω, απλα μου μυριζει το χοιρινο και το κοτοπουλο οποτε τρωω μονο μοσχαρι απο κρεατα. Επισης εχω αναπτυξει μια επιθυμια για τηγανητες πατατες που λογω ζαχαρου επρεπε να την..παταξω, και επισης δε μπορω να φαω γλυκα και μου τη δινει. Αυτα σε γενικες γραμμες:rolleyes:

Η μπεμπα σου τι κανει? Ξεκινησε να λεει λογακια? Ποτε θα την πας Ελλαδα να τη δουνε οι δικοι σου?

Eleni

bd5c7983f7.png

Για τα σελτεδάκια δε ξέρω, δυο τρία είχα εγώ που μου τα έστειλε η μητέρα μου. Πολύ βολικά αλλά δε τα χρησιμοποίησα και πολύ. Με το που τα έβαζα τα κατουρούσε η μπέμπα (ο άτιμος νομος του Τσάρλι-το ίδιο ισχύει και για τα ωραία ρουχαλάκια!)

Αυτή δεν είναι η δουλειά τους; Να τα κατουράνε τα μωρά;

Λεμονάκι, στην Αγγλία έχουν μόνο σελτεδάκια μιας χρήση της Pampers. Πολύ βολικά γιατί δεν χρειάζεται να τα πλένεις, αλλά ακριβούτσικα. Αν θέλεις τα κλασικά με το πλαστικό υπόστρωμα, πες να σου στείλουν από Ελλάδα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Λεμονάκι, this is Tomato calling from Greece!

έχω δυο σελτεδάκια στο σπίτι, να στα στείλω; αν το ξερα ότι έψαχνες θα έπαιρνα κι άλλα από τη μαμά μου. Εγώ τα χρησιμοποίησα πολύ λίγο πάνω στην αλαξιέρα, για το κρεβάτι έχω δύο mattress protectors. (όχι μαζί, ένα ένα τα βάζω)

Εγώ Νοέμβριο που γέννησα είχαμε σκάσει, ο μικρός ήταν με την πάνα και το σεντονάκι του μονο. Μήπως είχαν κλιματισμό γιατί έξω είχε σχετική ζέστη;

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Λεμονάκι εδω...!!! Wow... Nτοματούλα είσαι Ελλάδα? Ζηλευω οικτρα ...!!!! Πες μου οτι εχεις λιωσει, οτι το βραδυ δεν μπορεις να κοιμηθείς, λογω καυσωνα...Μαλλον ασε μη μου λες καλυτερα, γιατι πως θα με μαζεψω μετα... Νομιζω και η fairy ειναι επίσης Ελλάδα... Αχ! και βαχ!!!! Εμεις εδω στην γνωστη μαυριλα ...!!! Ευχαριστω πολυ για τα σελτεδακια και ολες τις ιδεες ... Εχω μιλησει ηδη με την μητερα μου και θα μου στειλουν ...Οποτε το θεμα λυθηκε!!!! Σχετικά με το κρυο που ειχε στο νοσοκομειο , πιθανον να εχεις δικιο ντοματουλα ...Οποτε για τον Σεπτεμβρη να θεωρησω οτι ακομα θα θεωρουν οτι ειναι καλοκαιρι.... ? Σημερα πηγα και στην μαια, μου μετρησε και την κοιλια κλασικα με την μεζουρα...Ολα καλα, η μικρη ειχε γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω..(βεβαια αυτο αλλαζει ακομη ..) Κατα τα αλλα ολα καλα!!! Δεσποινακι, δεν ξερω ακομη για την αδεια μιας και κατι εχει προκυψει και βλεπω να μου ανατραπει τους υπολογισμους μου. Ελπιζω μολις κλεισω και τον εβδομο , αλλα ακομη δεν ξερω... Κοριτσια που ειστε στην Ελλαδα, για πειτε πως ειναι η κατασταση? Γενικα , πως σας φαινεται ...Μιλαμε με φιλους αλλα ειναι αλλιως μιας και μενουν εκει μονιμα...Εσεις που πηγατε ως "τουριστες" , πως ειναι το κλιμα ...Ανυπομονειτε να γυρισετε πίσω ή θα θελατε αν ειχατε τη δυνατοτητα (απο δουλεια κ.λ.π) να μενατε εκει? Κατα τα αλλα σημερα θα φαμε αρακα με λουκανικο (εχω βρει ενα μαγαζι το οποιο το εχουν κατι Πολωνοι και φερνουν πολυ ωραια λουκανικα ...). Αρχες του μηνα θα παω για υπερηχο και ανυπομονω τοσο πολυ ..να δω την πιτσιρικα μου !!! Θα κανω μαλλον το 4διαστατο ωστε να παρω και το dvd. Καμια φορά οταν σκεφτομαι πως θα γεννησω λεω "Παναγιαααααααααααααααααα μου .....φοβαμαι" Δηλαδη , οχι ακριβως φοβαμαι-φοβαμαι ...αλλα νιωθω καπως περιεργα! Θα δουμε ..Οψομεθα !!!! Σας φιλω λεμονατα...

Λεμονακι καλη συνέχεια να εχεις. Χτυπησαμε 39 σήμερα κ την εβγαλα στη θάλασσα με τα παιδιά.

Πιστεύω οτι όλα εξαρτώνται απο τις προτεραιότητες κ ευκαιρίες που έχει ο καθένας. Εγώ έχω μια καριέρα στην Αγγλία που δεν θα την είχα στην Ελλάδα. Σίγουρα μου λείπει η οικογένεια αλλά ως χαρακτήρας ποτε δεν πίστευα οτι για να μεγαλώσω τα παιδία πρεπει να είμαι με τη μάνα μου, ίσα ίσα το αντίθετο. Τώρα να βάλω τον Ηλιο στην ζυγαριά με την καριέρα δεν μπορώ. Έρχομαι τουλάχιστον ενα μηνά τα καλοκαίρια κ ενδιάμεσα στον χρονο οπότε μπορω κ το απολαμβανω στο έπακρο. Όσο για την κατάσταση εδώ...είδα τον κοσμο να πειναει τρομερά κ το είδα κ μεσά στο σπίτι μου, τον πατέρα μου να έχει φτωχυνει απίστευτα όπως κ όλοι οι συνταξιούχοι. Άλλα όλα αυτά όχι μακρια από την αθηνα.. Τα χωρια δεν έχουν νιώσει κρίση. Είναι ο καθένας τι στόχους κ τι προτεραιότητες εχει στη ζωη :)

Ποιος θέλει να γυρίσει στη φτώχεια και τη μιζέρια ρε παιδιά;

Εγώ κάθε φορά που πάω Ελλάδα δακρύζω όποτε το σκέφτομαι. Ενώ λαχταρώ τόσο πολύ να πάω να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου, λίγες ώρες μετά που φτάνω δεν μπορώ παρά να σκεφτώ 'τι καλά που έκανα και έφυγα'.

Φαίρι μια χαρά το έχεις! Θα μου άρεσε να μπορώ να πάω στην Ελλάδα για ένα μηνα κάθε τόσο και λιγάκι (όχι στους 40 όμως!) αλλά δεν γίνεται με τη δουλειά μου. Αλλά δεν πειράζει...

Εχθές είπαν σε μία φίλη μου Ιταλίδα πως θα χρειαστεί σοβαρό χειρουργείο σε λίγους μήνες. Ήξερε οτι έχει πρόβλημα αλλά δεν το περίμενε να χρειαστεί τόσο σύντομα. Ευτυχώς θα προλάβει να παντρευτεί η κοπέλα πριν το χειρουργείο. Έχω αρχίσει και τα βλέπω όλα με διαφορετική ματιά, από εκεί που γκρίνιαζα που δεν έχω χρόνο και λεφτά ξυπνάω το πρωί και ευχαριστώ τη πλάση όλη που μπορώ και σηκώνομαι και δουλεύω.

Με πιάνουν κάτι τέτοια κολλήματα ανά καιρούς, θα με συνηθίσετε :tongue:

Ποιος θελει να ζει μιζερα ρε παιδια? Κανεις. Απλα εγω δεν ενιωσα αυτη την τεραστια διαφορα πο περιγραφουν κοριτσια στο φορουμ οτι Ελλαδα ειχαν φτωχεια και Αγγλια ειχαν λεφτα. Εγω και Αγγλια ημουνα μετρημενη με τα λεφτα δλδ φταναν για τα απαραιτητα και μερικα ταξιδια Ελλαδα. Ελλαδα παλι δε μπορω να πω οτι πλουτισα αλλα δε νιωθω να ζω σε μιζερια μια χαρα περναω. Δε θα φαω εξω συχνα, αλλα ουτε Αγγλια ετρωγα εξω συχνα, ουτε θα ψωνισω ακριβα ρουχα χωρις λογο αλλα ουτε Αγγλια ειχα αυτη τη δυνατοτητα. Και ειμαι υπερ ευχαριστημενη να καθομαι στη βεραντα μου διπλα στη θαλασσα και να πινω κρασακι τα βραδυα η' να την αραζω στη θαλασσα οταν δε δουλευω. δε ξερω ισως να ειμαι ΟΚ με λιγα πραγματα τι να πω.

Για την καριερα δεν τεθηκε ποτε ζητημα για μενα οταν καταλαβα οτι για ναχω καριερα στην Αγγλια επρεπε να λειπω απο το σπιτι 12 ωρες τη μερα και να θυσιασω προσωπικη ζωη κλπ. Για μενα οι στιγμες δεν πληρωνονται ουτε αναπληρωνονται. Οποτε εξαρταται τι θελει καποιος απο τη ζωη του φανταζομαι...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...