Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Φαίρυ, εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι είναι καλύτερο για 'σενα και την οικογένειά σου αλλά δώσε λίγο χρόνο (εκτός κι αν το έχεις κάνει ήδη), μη πάρεις βιαστικές αποφάσεις, όλοι μας περνάμε δύσκολες περιόδους ανα καιρούς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεμονακι,το ηλιουλοστο... Τι χαρα ειναι αυτη...Εχουμε ΗΛΙΟ!!!! Δεν κρατιεμαι ... Τι κανετε κοριτσακια ? Χαθηκα μιας και ειχα μια περιπετεια και χρειαστηκε να παω νοσοκομειο...αλλα ευτυχως ολα καλά! ΄Πηρα και μια γευση πως θα ειναι οταν με το καλο γεννησω... Παντως ρε κοριτσια, παρολο που ηξερα οτι μεσα στο νοσοκομειο ειχε ζεστη ....Εγω ξεπαγωσα, ειχε κρυο δηλαδη ηθελες πυτζαμες χειμωνιατικες! Διπλα μου γεννησε μια κοπελα και ρωταγε συνεχεια την μαια αν κανει κρυο και για το μωρο. Ετσι προβληματιστικα στο τι στο καλο να αγορασω για την βαλιτσα του μαιευτηριου...Νομιζω αν βαλω καλοκαιρινα θα κρυωνω....Αυριο θα παμε να δουμε για τα πρωτα πραγματακια της μικρης!!!! Εχετε καμια ιδεα για το τι στρωμα πρεπει να επιλεξω? Επισης εχω κούνια και σκεφτομαι να παρω και μια καλαθουνα ...τι λετε ? Travelli... σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες ησουν πολυ διαφωτιστικη!!!Αν εχεις κατι αλλο να με συμβουλευσεις ειναι καλοδεχουμενο!!!Θεωρεις καλη ιδεα να παρω μπουκαλια απο πριν για παν ενδεχομενο? Βασικα θα ηθελα να το αποφυγω, απλα σκεφτομαι να κατι γινει...θα τρεχω τελευταια στιγμη να αγοραζουμε μπουκαλια...και πως θα τα αποστειρωσω , τι γαλα θα αγορασω...κ.λ.π Την στιγμη που η μικρη θα θελει να φαει απεγνωσμενα... Ξερω και εγω μηπως κανω σεναρια επιστημονικης φαντασιας? Fairy καλη τυχη, σε οτι και αν επιλεξεις...Δεν υπαρχει σωστο και λαθος ...Υπαρχει η δικη σου αληθεια και η αληθεια του αλλου..."Αν οι αληθειες σας δεν μπορουν να συναντηθουν..." τότε τα πραγματα γινονται δυσκολα .. Καλη τυχη! Πολλα λεμονατα ηλιολουστα φιλια!!!

Λεμονακι,το ηλιουλοστο... Τι χαρα ειναι αυτη...Εχουμε ΗΛΙΟ!!!! Δεν κρατιεμαι ... Τι κανετε κοριτσακια ? Χαθηκα μιας και ειχα μια περιπετεια και χρειαστηκε να παω νοσοκομειο...αλλα ευτυχως ολα καλά! ΄Πηρα και μια γευση πως θα ειναι οταν με το καλο γεννησω... Παντως ρε κοριτσια, παρολο που ηξερα οτι μεσα στο νοσοκομειο ειχε ζεστη ....Εγω ξεπαγωσα, ειχε κρυο δηλαδη ηθελες πυτζαμες χειμωνιατικες! Διπλα μου γεννησε μια κοπελα και ρωταγε συνεχεια την μαια αν κανει κρυο και για το μωρο. Ετσι προβληματιστικα στο τι στο καλο να αγορασω για την βαλιτσα του μαιευτηριου...Νομιζω αν βαλω καλοκαιρινα θα κρυωνω....Αυριο θα παμε να δουμε για τα πρωτα πραγματακια της μικρης!!!! Εχετε καμια ιδεα για το τι στρωμα πρεπει να επιλεξω? Επισης εχω κούνια και σκεφτομαι να παρω και μια καλαθουνα ...τι λετε ? Travelli... σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες ησουν πολυ διαφωτιστικη!!!Αν εχεις κατι αλλο να με συμβουλευσεις ειναι καλοδεχουμενο!!!Θεωρεις καλη ιδεα να παρω μπουκαλια απο πριν για παν ενδεχομενο? Βασικα θα ηθελα να το αποφυγω, απλα σκεφτομαι να κατι γινει...θα τρεχω τελευταια στιγμη να αγοραζουμε μπουκαλια...και πως θα τα αποστειρωσω , τι γαλα θα αγορασω...κ.λ.π Την στιγμη που η μικρη θα θελει να φαει απεγνωσμενα... Ξερω και εγω μηπως κανω σεναρια επιστημονικης φαντασιας? Fairy καλη τυχη, σε οτι και αν επιλεξεις...Δεν υπαρχει σωστο και λαθος ...Υπαρχει η δικη σου αληθεια και η αληθεια του αλλου..."Αν οι αληθειες σας δεν μπορουν να συναντηθουν..." τότε τα πραγματα γινονται δυσκολα .. Καλη τυχη! Πολλα λεμονατα ηλιολουστα φιλια!!!

Μη στεναχωριέσαι κορίτσι! εγώ τις πρώτες 3 βδομάδες μέχρι να βρω τα νερά μου τις εβγαλα με ready made bottles! βγαίνοντας από το νοσοκομείο πήγαμε για προμήθειες από το boots (ήμουν τόσο αποφασισμένη ότι θα θήλαζα), μπουκάλια, αποστειρωτή και γάλατα. αν θες πάρε ένα κουτί μικρά ready made των 100 ml να έχεις στ σπίτι που είναι σε μπουκάλια έτοιμα αποστειρωμένα και αν χρειαστείς κάτι στέλνεις τον Λεμόνο! Αυτοκίνητο έχετε νομίζω;

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Λεμονάκι ελπίζω να είσαι καλά τώρα και να μην ήταν τίποτα σοβαρό! Η μικρή είναι ζωηρή; Άντε με το καλό τα πρώτα σας ψώνια!

Σχετικά με μπουκαλάκια κτλ, εγώ στη θέση σου θα προετοιμαζόμουν και για τα δύο σενάρια, δεν υπάρχει χειρότερο του να τρέχεις τελευταία στιγμή να παρεις όσα χρειάζεσαι, με ένα νεογέννητο στο σπίτι και πολύ κούραση! Καλύτερα να τα έχεις κι ας μη τα χρησιμοποιήσεις!

Κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή! Έχουμε βράσει! Αλλά δεν παραπονιέμαι, καλά είναι! Πιο ζέστη όμως πεθαίνεις!

Τώρα η φαιίρυ θα κάνει τα μπανάκια της στην Ελλάδα! Καλά να περάσετε φαίρυ!

Διαφημίσεις

Λεμονάκι εγώ θα σου έλεγα να μην θεωρήσεις τίποτα δεδομένο, ούτε ότι θα θηλάσεις, ούτε ότι δεν θα θηλάσεις, ούτε ότι το μωρό θα είναι μικρό, ούτε ότι θα είναι μεγάλο, ούτε αυτό, ούτε εκείνο. Ο πρώτος μήνας μετά τη γέννα είναι ίσως ο πιο απρόβλεπτος της ζωής μας, ειδικά μετά την πρώτη γέννα. Συνεπώς το θέμα είναι πώς προτιμάς να αντιμετωπίζεις τα απρόβλεπτα.

Αν έχεις κοντά σου Mothercare ή κάποιο άλλο βρεφικό κατάστημα, μπορείτε να πάτε με τον άντρα σου και να ρίξετε μια ματιά χωρίς να αγοράσετε, απλά κυκλώνετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στον κατάλογό τους. Όταν με το καλό χρειαστείτε ό,τι χρειαστείτε, μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω ίντερνετ ή να πάει ο άντρας σου να τα αγοράσει από το κατάστημα. Όλα τα βρεφικά προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και τα περισσότερα μαγαζιά κάνουν next day delivery ακόμα και σε πάνες.

Πάντως ακριβές αγορές όπως αποστειρωτές και θερμαντήρες εγώ προσωπικά δεν θα έκανα από τώρα, εκτός αν είσαι βέβαιη ότι δεν θα θηλάσεις. Όπως είπε και η Mamma Tomato, μπορείς στην ανάγκη να πάρεις έτοιμο γάλα και έτοιμα μπιμπερό από το σούπερ μάρκετ. Δεν υπάρχει περίπτωση το μωρό σου να πεινάσει ακόμα κι αν δεν είναι σε θέση κανένας από τους δυο σας να πάει για ψώνια αμέσως μετά τη γέννα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Λεμονακι is back!!! Koριτσακια μου γλυκα που ειστε? Πολυ ησυχία εχει πέσει ...why? Ευχαριστω για τις σουπερ συμβουλες...Ντοματουλα τελειο αυτο που μου εγραψες για τα μπουκαλια! Biggi πολυ σημαντικη η επισημανση περι απροβλεπτου και δεδομενου...συμφωνω! Εμεις σε γενικες γραμμες ειμαστε καλά, εκανα και τα πρωτα ψωνια της μικρης ..Και ειναι τοσο ωραια!!! Βεβαια εχω ακόμη αρκετα , ευελπιστω μεχρι τελους Ιουλιου να τα χω παρει ολα! Τωρα θελω να κοιταξω για μενα σχετικα με τις πυτζαμες που σας ελεγα ...Βασικα πηγα να παρω αλλα ρε κοριτσια ειχα κολλησει ...ηταν ολες πολυ πολυ καλοκαιρινες ...Νομιζω δεν θα με βολεψουν και θα κρυωνω. Σκεφτομαι να παρω χειμωνιατικες ...και παλι δεν ξερω, εχω μπερδευτει! Ισλα μου η μικρη ναι ειναι αρκετα κινητικη! Τι να σας πω πολυ πολυ παραξενη αισθηση, ωρες ωρες ακομη δεν το πιστευω οτι εχω ενα μωρο μεσα μου!!!Σημερα θα φαμε γεμιστα ...Τα κιλα εχουν παρει την ανιουσα και αναρωτιεμαι πως τα βαζω τοσο ευκολα εχω ηδη παρει 10 κιλα και μολις τωρα μπηκα στον εβδομο...Δηλαδη ποσα θα παρω...πωπωπω αφηστε φοβαμαι να πλησιασω την ζυγαρια!!! ΚΟριτσαι εσεις παιρνετε benefits για τα μωρακια σας . Μιλαγα με μια γνωστη μου εδω Ελληνιδα και μου ελεγε οτι παιρνει περιπου 500 λιρες το μηνα και επαθα σοκ ...!!! ΜΟυ φανηκαν παρα πολλα , δεν ξερω..Ισχυει κατι τετοιο? Βεβαια η συγκεκριμενη δεν εργαζεται και ο αντρας της αν δεν με απατα η μνημη μου κανει μεταπτυχιακο ή διδακτορικο κατι απο τα δυο τελοςπαντων... Μηπως για αυτο? Ντραπηκα να τη ρωτησω περισσοτερα! Ελενη, πως εισαι με τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης? Fairy Καλες διακοπες και να περασες ξεγνοιαστα ...κλειδωσε τις σκεψεις στη ντουλαπα!!! Βαλε περισσοτερη χαρα και αισιοδοξια στην βαλιτσα σου και μονο σε μια γωνια της στριμωξε λιγη σκεψη και ισως λιγη στεναχωρια ...(μιας και αν καταλαβα καλα προκειται για να παρθουν σοβαρες αποφασεις σχετικα με τον γαμο σου) Οτι ερθει να ειναι για καλο!!! Σας φιλω ολες λεμονατα !!!

για το ενα παιδι επαιρνα 80 λιρες το μηνα για το child benefit. τωρα με τα δυο παιρνω 130. δεν εχω παρει ποτε καποιο αλλο benefit κ δεν γνωριζω.

για τις πιτζαμες τωρα που λες...εγω ζεσταινομουν πολυ στο νοσοκομειο. κ στις δυο γεννες με ραντακι ημουν οπως κ ολες οι κοπελες. τα μωρα τα ειχαμε απλα με φορμακια κ ενα σεντονακι. μηπως να ρωταγες για τις θερμοκρασιες την μαια σου? θα ξερει πως ειναι στο νοσοκομειο που θα γεννησεις. επισης μπορεις να παρεις απλα καλοκαιρινη κ μια ζακετα απο το σπιτι σου. αν ολα πανε καλα (που θα πανε) δεν θα μεινεις πανω απο 1-2 μερες οποτε μην αχωνεσαι κ πολυ.

Για πυτζαμες εγω βολευτηκα πολυ με 3piece, κατι σαν αυτο http://www.laredoute.co.uk/3-piece-pyjama-set-strappy-top-cardigan-trousers.htm?ProductId=324342228

εχεις ετσι flexibility οσον αφορα τη θερμοκρασια, και δε χρειαζεσαι dressing gown.

A, κι αυτα νομιζω ιδια ειναι περιπου

http://www.laredoute.co.uk/3-piece-pyjamas-sleeveless-top-cardigan-and-trousers.htm?ProductId=324382038&t=12,

πιο χαρουμενα χρωματα

Διαφημίσεις

ΚΟριτσαι εσεις παιρνετε benefits για τα μωρακια σας . Μιλαγα με μια γνωστη μου εδω Ελληνιδα και μου ελεγε οτι παιρνει περιπου 500 λιρες το μηνα και επαθα σοκ ...!!! ΜΟυ φανηκαν παρα πολλα , δεν ξερω..Ισχυει κατι τετοιο? Βεβαια η συγκεκριμενη δεν εργαζεται και ο αντρας της αν δεν με απατα η μνημη μου κανει μεταπτυχιακο ή διδακτορικο κατι απο τα δυο τελοςπαντων... Μηπως για αυτο? Ντραπηκα να τη ρωτησω περισσοτερα!

Η κοπέλα είναι έγκυος ή έχει γεννήσει; Αν είναι έγκυος και δούλευε πρόσφατα έχει δικαίωμα στο maternity allowance που είναι περίπου τόσο για 16 εβδομάδες νομίζω.

Αν έχει γεννήσει και παίρνει τόσα μήπως εννοούσε και unemployment allowance?

Δεν θα ξέρω όμως, απλά υποθέτω, δεν έχω ιδέα τι ισχύει με benefits...

Αυτό που γράφει η Isla μάλλον εννοούσε η φίλη σου Λεμονακι. Το statutory maternity pay είναι τα λεφτά που παίρνεις αντί μισθού (εφόσον δουλευες πριν γεννήσεις) και βγαίνουν περίπου £500 το μήνα. Δεν είναι benefit.

Το child benefit είναι όσα γράφει η Φαιρυ πιο πάνω.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Λεμονακι εδω... Γεια σας κοριτσια!!!Travelling πολυ ωραιο το λινκ με τις πυτζαμουλες και καλη εναλλακτικη! Σχετικά με την γνωστη που σας ειπα...Ρε κοριτσια δεν εργαζεται, ούτε εχει εργαστει ποτε στην Βρετανια, ηρθε αν θυμαμαι σωστα λιγους μηνες πριν γεννησει... και εχει αφαλεια απο τον αντρα της! Σχετικα με τa maternity το γνωριζω διοτι μια καλη συναδελφος Ιταλιδα που ειμαστε με παραλληλες ιστοριες και εργασιακα δεδομενα , μου εχει πει τα σχετικα που δικαιουμαστε... Απλα μου εκανε εντυπωση να μην εχει δουλεψει ποτε στην Βρετανια και κ.λ.π και παιρνει τοσα χρηματα! Εννοειται να ειναι καλα να τα χαιρεται η κοπελα... Δεν εστιαζω στην κοπελα απλα εστιαζω πως αν ισχυει μου κανει πολυ εντυπωση που δινουν τοσα πολλα λεφτα... Βεβαια , δεν εχω και πολυ καλη σχεση με τα benefit κ.λ.π και οτι αφορα γραφειοκρατικες διαδικασιες , ειναι το χειροτερο μου η εμπλοκη μου με δημοσιες υπηρεσιες ... Βεβαια , πιθανολω οτι εδω δεν θα ειναι σαν την Ελλαδα που γενικα η εξυπηρετηση σε πολλες περιπτωσεις ειναι χαλια! Ενταξει δεν θελω να κανω γενικευσεις απλα λεω οτι με το δημοσιες υπηρεσιες δεν το εχω... Ισως αυτο που μου γραψατε να παιρνει και επιδομα ανεργιας και αν ειναι παιρνει και για το μωρακι να βγαινουν τοσα!!! Διαφωτιστε με... παρακαλω χεχεχε Σημερα θα φαμε παστιτσιοοοοοοοοοοο...γιουπι!!!!! Λεμονατα φιλακια...

Λεμονακι εδω... Γεια σας κοριτσια!!!Travelling πολυ ωραιο το λινκ με τις πυτζαμουλες και καλη εναλλακτικη! Σχετικά με την γνωστη που σας ειπα...Ρε κοριτσια δεν εργαζεται, ούτε εχει εργαστει ποτε στην Βρετανια, ηρθε αν θυμαμαι σωστα λιγους μηνες πριν γεννησει... και εχει αφαλεια απο τον αντρα της! Σχετικα με τa maternity το γνωριζω διοτι μια καλη συναδελφος Ιταλιδα που ειμαστε με παραλληλες ιστοριες και εργασιακα δεδομενα , μου εχει πει τα σχετικα που δικαιουμαστε... Απλα μου εκανε εντυπωση να μην εχει δουλεψει ποτε στην Βρετανια και κ.λ.π και παιρνει τοσα χρηματα! Εννοειται να ειναι καλα να τα χαιρεται η κοπελα... Δεν εστιαζω στην κοπελα απλα εστιαζω πως αν ισχυει μου κανει πολυ εντυπωση που δινουν τοσα πολλα λεφτα... Βεβαια , δεν εχω και πολυ καλη σχεση με τα benefit κ.λ.π και οτι αφορα γραφειοκρατικες διαδικασιες , ειναι το χειροτερο μου η εμπλοκη μου με δημοσιες υπηρεσιες ... Βεβαια , πιθανολω οτι εδω δεν θα ειναι σαν την Ελλαδα που γενικα η εξυπηρετηση σε πολλες περιπτωσεις ειναι χαλια! Ενταξει δεν θελω να κανω γενικευσεις απλα λεω οτι με το δημοσιες υπηρεσιες δεν το εχω... Ισως αυτο που μου γραψατε να παιρνει και επιδομα ανεργιας και αν ειναι παιρνει και για το μωρακι να βγαινουν τοσα!!! Διαφωτιστε με... παρακαλω χεχεχε Σημερα θα φαμε παστιτσιοοοοοοοοοοο...γιουπι!!!!! Λεμονατα φιλακια...

πιθανοτατα να παιρνει child tax credits εφ'οσον ο αντρας της σπουδαζει =πολυ μικρο εισοδημα. Υπαρχουν γενικως πολλα βοηθηματα για γονεις την εκπαιδευση μια που οι βρετανοι ενδιαφερονται να εχουν καταρτισμενο εργατικο δυναμικο και το προωθουνε δινοντας οικονομικα τη δυνατοτητα σε μεγαλυτερους ανθρωπους που εχουν πλεον οικογενειακες υποχρεωσεις. Πολλες φορες αυτα εξαρτονται απο την καθε σχολη, το καθε πανεπιστημιο, ακομα και το αν σπουδαζει με υποτροφια ή πληρωνει διδακτρα. Γενικως, τα επιδοματα καθε οικογενειας εξαρτονται απο το εισοδημα και τις αναγκες τους. Λογικα, για να τους δινουν τοσα, σημαινει οτι το εισοδημα τους ειναι πολυ μικρο, αν υπαρχει, πραγμα το οποιο σημαινει οτι ζοριζονται να τα βγαλουν περα.

Πολυ τους χαιρομαι τετοιους ανθρωπους, που βαζουν ενα στοχο και παλευουν να τον κατακτησουν παρα τα (μεγαλα πολλες φορες) ζορια. Και μπραβο της που στηριζει τον αντρα της στην πραγματοποιηση του ονειρου του. Μακαρι να τους πανε ολα καλα

Πολυ τους χαιρομαι τετοιους ανθρωπους, που βαζουν ενα στοχο και παλευουν να τον κατακτησουν παρα τα (μεγαλα πολλες φορες) ζορια. Και μπραβο της που στηριζει τον αντρα της στην πραγματοποιηση του ονειρου του. Μακαρι να τους πανε ολα καλα

Εγώ τους παραδέχομαι που παρόλα αυτά (δεν δουλεύουν και δεν έχουν σταθερό εισόδημα κτλ) αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια και να μην κωλώσουν. Γιατί εγώ δεν θα το τολμούσα ποτέ.

Βέβαια δεν παίζει να μην έχουν κάποιο είδους άλλο εισόδημα ή αποταμιεύσεις, γιατί κακά τα ψέματα με benefits δεν επιβιώνεις.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...