Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Θα συμφωνησω 10000000% οτι δεν υπάρχει καλύτερο κ σωστότερο γάλα για ενα βρέφος απο το μητρικό. Καλώς η κακώς στη σημερινή εποχή εχουμε περισσότερες επιλογές απ οτι παλιά. Φυσικά καποιες επιλογές έγιναν στο βωμό του εμπορίου κ του χρήματος κ κανεις δεν αντί λέγει γι αυτό. Εγώ εύχομαι οι μητέρες να είναι διαβασμενες πριν κάνουν οποιαδήποτε επιλογή κ να μην φοβούνται να την υποστηρίξουν. Αλλά να γνωρίζουν όμως τι λένε.

Όταν Μίλησα με τη gp μου κ της είπα οτι ναι μεν ξέρω κακώς εκοψα τον θηλασμό αλλά ήταν ο μόνος τροπος να ανταπεξελθω στο να μεγαλώσω δυο παιδιά μονη μου κ να μην σαλταρω (υπάρχει μεγάλη περίπτωση διαζυγίου :) ) γύρισε κ μου είπε there is no need to be a martyr. Δεν ντρέπομαι για την επιλογή μου γιατί νιώθω οτι τα παιδιά μου κέρδισαν αλλα πραγματα που στην παρούσα φάση ηταν κ είναι πιο σημαντικά.

Οι επιλογές είναι εκεί για όλους μας, ας τις κάνουμε μετα απο ενημέρωση κ πάντα με γνώμονα το καλό των παιδιών μας :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνω απολυτα οτι You don't have to be a martyr! αυτο δε καταλαβαινω οτι πολλες κοπελες δυσκολευονται με διαφορα θεματα, πονανε, φτανουν να καταστρεψουν σχεσεις για να μη δωσουν συμπληρωμα λες και θα παθει τιποτα το παιδι...

Οπως λες Φερυ ο καθενας ξερει το καλυτερο για την προσωπικη του ψυχικη ισορροπια και πιστευω αυτο ειναι πανω απο ολα για να μπορεις μετα να αγαπας τα παιδια σου και να εισαι καλη μανα..

Παντως σκεψου οτι ισως ειναι απλα μια κακη περιοδος δεδομενου οτι ενα μωρο φερνει αναστατωση στην οικογενεια...

Eleni

bd5c7983f7.png

Και να ρωτησω κ κατι ασχετο...αυτες οι κ@λοδιαφημισεις με τις κατσαριδες και τα εντομα στα πλαγια της οθονης πως φευγουν γιατι μου ρχεται να βγαλω τ αντερα μου?

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελένη μου μακάρι να ηταν έτσι απλα....είναι αρκετά χρονια φαγουρας....αν δεν μας κανει καλό το καλοκαιρινό διάλειμμα που θα λείο δυο μήνες δεν έχουμε αλλά περιθώρια....συμβαίνουν αυτά :)

Διαφημίσεις

Σιγουρα βρε Φερυ, εσυ ξερεις καλυτερα. Ισως ειναι καλη ιδεα να μεινετε λιγο χωρια, και ειδικα για σενα που θα κανεις τα μπανια σου Ελλαδα;) Ο αντρας σου θα μεινει αγγλια ολο αυτο το διαστημα? Προβλεπω να φρικαρει:|

Ρε παιδια μονο στο δικο μου πισι βγαινουν αυτες οι αηδιαστικες διαφημισεις? Και εφαγα κ ενα κλαμπ σαντουιτς για βραδυ και μου ρχεται να το βγαλω!

Eleni

bd5c7983f7.png

Εντάξει, όποιος έχει να πει κάτι εναντίον κάποιας μητέρας για την επιλογή της περι θηλασμού, είτε αυτή είναι να θηλάσει είτε όχι, είναι απλά κομπλεξικος! Ο καθένας κάνει τις επιλογές που είναι καλύτερες για εκείνον, σιγά μη δώσει και λογαριασμό!

Fairy καλά έκανες, δεν είναι και εύκολο να μεγαλώνεις δύο παιδιά. Όλες μας θα πρέπει να στηρίζουμε όλες τις μανούλες, όποια κι αν είναι η επιλογή τους. Γιατί αυτό που επιλέγουν σημαίνει πως είναι το καλύτερο για αυτές. Οπότε ρισπεκτ.

Γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε;

Δεν έχω πια να πω κάτι για το θηλασμό, νομίζω τα καλύψαμε όλα. Ως την επόμένη φορά που θα το θυμηθούμε το θέμα ε;

Φαίρη, η περίοδος μετά τον τοκετό είναι πιο δύσκολη μου φαίνεται και από την εγκυμοσύνη. Φαντάζομαι ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται και για το δεύτερο παιδί! Μακάρι να βρείτε μια λύση που είναι καλύτερη για όλη την οικογένεια! Και σίγουρα λίγος καιρός χώρια πάντα βοηθάει!

Λεμονίτσα για δώρο αναλόγως τις σχέσεις σας θα σου πρότεινα να αγόραζες κορμάκια. Συνήθως σε βαπτίσεις και άλλα όλοι αγοράζουν ρουχαλάκια καλά, αλλά αυτό που πάντα χρειάζεσαι είναι τα κορμάκια (και για μένα ποτέ δε μπορεί να έχεις αρκετά!). Και αγγλία είναι πολύ πιο φτηνά από ότι Ελλάδα. Μου αρέσουν πολύ και τα βιβλιαράκια, ή για παιχνίδι τα ξύλινα. Αλλά και μια δωροεπιταγή δε με χαλάει!

Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Φέρυ μακάρι να είναι μια κρίση σαν αυτές που περνάνε όλα τα ζευγάρια. Αλλά κι αν όχι πάλι όλα καλά θα πανε. Επειδή το έχω ζήσει σαν παιδί, ξέρω και κρίνω ότι είναι προτιμότερο ένα ήρεμο, οικογενειακό περιβάλλον παρά μια οικογένεια που για τον κόσμο είναι ενωμένη και οταν κλεινει η πορτα συμβαίνουν δράματα. Σίγουρα αυτές τις σκέψεις τις έχεις κάνει. Να περάσεις φανταστικά στις διακοπές σου! Θέλω κι εγώ!

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

travelgirl αυμφωνώ.

Η παράταση μόνο δυσκολεύει και χειροτερεύει τα πράγματα.

Τι καλά που θα 'ταν να πηγαίναμε διακοπές! Αχ βαχ, με αυτόν τον καιρό δεν μπορώ να δουλέψω με τίποτα!

Έχετε παντού καλοκαίρι εδώ στην Αγγλία, ε κορίτσια; Εδώ σκάμε!

Εγώ κατάλαβα πως η Φαίρυ αστειεύεται για τον χωρισμό, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος; :confused:

οχι δεν ηταν αστειο :D αυτη τη στιγμη του εχω ζητησει να φυγει τελος Αυγουστου απο το σπιτι...τραβελ τα λες πολυ σωστα. με τον εναν η τον αλλον τροπο θα εχω ευτυχισμενη οικογενεια;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...