Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

πήρα τιμές μόνο από ένα και απογοητεύτηκα οπότε δεν το έψαξα παραπάνω αλλά αν θέλεις κοίτα κι εσύ γιατί μπορεί να βρεις κάτι πιο οικονομικό, ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ απλά lost the will to live που λένε και οι Άγγλοι και δεν πολυασχολήθηκα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχές κι από μένα. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες κι οι μανούλες να χαίρονται τα παιδάκια τους!

Σχετικά με τον Τόμας Πρωτόπαπα, ρίξτε μια ματιά εδώ: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/diavaste-mono-edw-h-aisxrh-farsa-me-ton-tomas-oy-anasatwse-tous-gones-toy/

Μακάρι να είναι όντως έτσι και να μην ισχύουν τα νέα περί θανάτου του. Πως παίζουν έτσι με τον πόνο μιας μάνας, is beyond me...

Διαφημίσεις

Η... φάρσα έγινε την προηγουμένη του θανάτου του. Σύμπτωση; Μάλλον...

Καλό ταξίδι και μακάρι έστω αυτή τη φορά, οι "δημοσιογράφοι" να σεβαστούν το γεγονός και τον πόνο της οικογένειάς του.

Λεμονακι εδω... το κρυωμενο (αψου...αψου) Γεια σας κοριτσια μου, τι κανετε? Εγω οπως ηδη εχετε καταλαβει ειμαι με κρυωμα! Εσεις τι νεα ? Χαθηκατε ολες!!! Ελπιζω τουλαχιστον για κανα καλο και χαρουμενο λόγο! Τελικα νομιζω μου εχετ γινει απαραιτητες...Συζηταγα με τον αντρα μου και μου ελεγε κατι σχετικα με το διαβατηριο της μικρης. Μου λεει πρεπει να ρωτησουμε την διαδικασια και ειναι τοσο πηγμενος με την δουλεια ....που αγχωθηκε τοσο πολυ, λες και επροκειτο να ταξιδεψουμε αυριο. Τελοςπαντων του λεω ασε θα ρωτησω τα κοριτσια στο φορουμ, σαν τσακαλακια που ειναι ολο και θα μου πουνε σε γενικες γραμμες την διαδικασια ...ωστε να παρουμε μια ιδεα! Οποτε αγαπημενες μου διαφωτειστε με... Τι χρειαζεται να εχει η μικρη μου οταν με το καλο χρειαστει να ταξιδεψουμε για την Ελλαδα... Πρεπει να βγαλουμε διαβατηριο..καποια στιγμη κατι ειχε παρει το αυτι μου οτι πρεπει να παμε Λονδινο στην πρεσβεια... δεν ξερω αν ισχυει... Κατα τα αλλα η ζωη κυλα με τους γνωστους ρυθμους. Βεβαια εχουμε νεους ενοικιαστες στον απο πανω οροφο. Και ειναι ολη την μερα ντιν ντον ντιν ντον ...παιζουν πιανο και καμια φορά και αλλα μουσικα οργανα. Αλλα παντα τον γνωστο ρυθμο ντιν ντον , ντι ντον...Το θεμα ειναι οτι παιζουν ωρες που κανονικα δεν θα επρεπε δηλ 5 η ωρα τα ξημερωματα ...12 το βραδυ ...Και εννοειται καθολη τη διαρκεια της μερας. Δεν ξερω τι ισχυει με τις ωρες κοινης ησυχιας , μιας και ποτε δεν μας ειχε απασχολησει το θεμα. Το αλλο το καλο ειναι οτι παντα σχεδον εκει κατα τις εξι το πρωι βαζουν τη τηλεοραση στο τερμα... και σε συνδυασμο απο πριν με το ντιν ντον ...τι να σας πω ξυπναμε μεσα στην χαρα , με μια διαθεση τοσο ωραια...Ιδιως εγω υποφερω ο αντρας μου ετσι και αλλιως τον υπνο τον εχει κολλητο φιλο. Εγω παλια κατι βραδια που με πιανει και αυτη η στενη φιλια με το μπανιο ..ειναι ενα δραμα!!! Θα δουμε πως θα παει ... και θα σας κραταω ενημερες χεχεχε Πολλα φιλια!!!

Λεμονακι ο αντρας σου εινια Ελληνας? αν ναι εχετε δυο επιλογες αναλογα ποσα ειστε στην Αγγλια. αν ειστε 5 συνεχομενα ετη για βιοποριστικους λογους τοτε μπορειτε να κανετε αιτηση για βρεττανικο διαβατηριο. απλα τους δειχνετε τα Ρ60 σας κ job done :D

αν δεν ειστε τοτε πηγαινετε προξενειο να δηλωσετε το παιδι, παιρνετε ταξιδιωτικο εγγραφο για εισοδο στην χωρα κ πατε ελλαδα κ κανετε αιτηση για διαβατηριο αφου δηλωθει το παιδι στην αθηνα (αλλοδαπων λεγεται το γραφειο νομιζω) κ μετα στην οικογενειακη σας μεριδα.

αν ειναι Αγγλος βεβαια απλα βγαζετε ευκολα κ γρηγορα βρεττανικο :)

Λεμονάκι, καλά κάνετε και το σκέφτεστε από τώρα τα διαδικαστικά. Οπως είπε η Φαίρη, άμα είστε περισσότερα από πέντε χρόνια στην Αγγλία και δουλεύετε (έστω ένας από εσάς), μπορείτε πολύ εύκολα να βγάλετε αγγλικό διαβατήριο για τη μικρή.

Αν όχι (αν θυμάμαι καλά, δεν είστε τόσο πολύ καιρό) οπλιστείτε με υπομονή! Θα πρέπει να δηλώσετε τη μικρή στην ελληνική πρεσβεία (ή προξενείο; όλο τα μπερδεύω αυτά) και στη συνέχεια όταν είναι να πετάξετε θα πρέπει να βγάλετε ένα χαρτί που θα σας επιτρέξει να πετάξετε με τη μικρή στην Ελλάδα και όταν φτάσετε Ελλάδα να βγάλετε εκεί διαβατήριο. Τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει να κάνουν οι περισσότεροι. Δε ξέρω αν μπορείς να τη δηλώσεις και να πάρεις το χαρτί την ίδια μέρα. Τώρα για εσάς που μένετε και σχετικά μακρυά, θα είναι δύσκολο το λονδίνο αλλά δυστυχώς δε νομίζω πως μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο. Κοίτα και στη σελλίδα του προξενείου. http://www.greekembassy.org.uk/ConsularAffairs/MajorConsularIssues/LegalisationofDocuments.aspx

Οταν κοιτούσα εγώ για να τη δηλώσω, το πιο σύντομο ραντεβού ήταν μετά από δυο μήνες, δε ξέρω αν θα μπορούσες να το κλείσεις πριν ακόμα γεννήσεις. Το ραντεβού το κλεινεις μέσω ίντερνετ, έτσι για πλάκα μπορείς να κοιτάξεις για το επόμενο ραντεβου!

Τελικά εμείς δε προλάβαμε να τη δηλώσουμε. Ισως μια μέρα τα καταφέρω.....

Βεβαια εχουμε νεους ενοικιαστες στον απο πανω οροφο. Και ειναι ολη την μερα ντιν ντον ντιν ντον ...παιζουν πιανο και καμια φορά και αλλα μουσικα οργανα. Αλλα παντα τον γνωστο ρυθμο ντιν ντον , ντι ντον...Το θεμα ειναι οτι παιζουν ωρες που κανονικα δεν θα επρεπε δηλ 5 η ωρα τα ξημερωματα ...12 το βραδυ ...Και εννοειται καθολη τη διαρκεια της μερας. Δεν ξερω τι ισχυει με τις ωρες κοινης ησυχιας , μιας και ποτε δεν μας ειχε απασχολησει το θεμα. Το αλλο το καλο ειναι οτι παντα σχεδον εκει κατα τις εξι το πρωι βαζουν τη τηλεοραση στο τερμα... και σε συνδυασμο απο πριν με το ντιν ντον ...τι να σας πω ξυπναμε μεσα στην χαρα , με μια διαθεση τοσο ωραια...Ιδιως εγω υποφερω ο αντρας μου ετσι και αλλιως τον υπνο τον εχει κολλητο φιλο. Εγω παλια κατι βραδια που με πιανει και αυτη η στενη φιλια με το μπανιο ..ειναι ενα δραμα!!! Θα δουμε πως θα παει ... και θα σας κραταω ενημερες χεχεχε Πολλα φιλια!!!

Το χειρότερό μου... στη θέση σου αν συνέχιζαν θα πήγαινα με ένα κουτί σοκολατάκια ρωτώντας αν είναι ακόμη σε φάση μετακόμισης γιατί ακούγεται από κάτω, αν τους δεις να μη συμμορφώνονται ανέβα και ευγενικά πες τους πως προσπαθείς να κοιμηθείς/διαβάσεις/ηρεμήσεις τέλος πάντων και αν πάλι συνεχίσουν απευθύνσου στον διαχειριστή της πολυκαοιτκίας/στον landlord σου και αν και πάλι δεν βρεις το δίκιο σου και σε ενοχλούν πολύ, στην αστυνομία!

Περαστικούλια σου Λεμονάκι!

Διαφημίσεις

Και μετά από πολύ καθυστέρηση, θα ήθελα να σχολιάσω τις σκέψεις σου για το θηλασμό. Μου φαίνεται πως το έθεσες πολύ ωραία το ζήτημα. (Αλήθεια με τι ασχολείσαι, με έφαγε η περιέργεια!)

Και εγώ έτσι κάπως το βλέπω, και όντως στη δικιά μου περίπτωση νιώθω να έχω πορωθεί κάπως με το θέμα. Ισως γιατί το απολαμβάνω τόσο πολύ..... Αλλά να πω και τον πόνο μου, από τη μια ίσως να πορωνομαί από άμυνα. Πόσες φορές έπρεπε να δικαιολογηθώ, επειδή έτσι η μπέμπα κολάει σε μένα, επειδή τόσες ώρες είναι κολλημένη στο στήθος, επειδή ακόμα ξυπνάει τα βράδυα, επειδή θελω να θηλάσω και μετά το χρόνο, και ο κατάλογος συνεχιζεται. Αλλά τελικά μου φαίνεται πως είχα άδικο. Η καθεμιά μας είναι διαφορετική, και έχει δικαίωμα να αποφασίσει για την ίδια, το σώμα της και το μωρό της τι είναι καλύτερο για αυτους. Και τότε κάθε απόφαση είναι η καλύτερη!

δυστυχως δεν κλεινουν ραντεβου πριν γεννησεις...τον μεγαλο μου γιο τον δηλωσα μεσω προξενειου κ μου χασανε κ τα χαρτια κατα τη μεταφορα Αγγλια-Ελλαδα, ευτυχως ειχα αντιτυπα :tongue::tongue:

Ελένη άμα διαβάζεις, για γράψε μας για την εγκυμοσύνη σου. Πώς είσαι; Πώς νιώθεις; Ελά εδώ να γράφεις, μη στο τέλος γίνεις "ελληνίδα" και τρέχεις κάθε τρεις και λίγο στο γιατρό!

Φαντάζομαι δε μπήκες στο τρυπάκι των χοριακών!

Δεσποινα ευτυχως δε μπηκα στο τρυπακι αυτο! Να τρεχω καθε τρεις και λιγο..βεβαια διαβαζοντας στο παρεντς που η καθε μια εχει κανει 5 χοριακες ενιωθα λιγο καπως ελεγα μηπως να παω να κανω αλλη μια....και ρωταω το γιατρο μου και μου λεει "δεν υπαρχει λογος εφοσον η πρωτη ειναι καλη". Γενικα ο γιατρος μου ειναι πολυ χαλαρος..Μου ειπε οτι ειναι στο χερι της φυσης να πανε καλα τα πραγματα και εφοσον δεν εχω ασχημα συμπτωματα (πονος, αιμοραγιες) δεν υπαρχει λογος να αγχωνομαι με τις χοριακες. ε μετα πηγα και το ειδα το μικρο στον υπερηχο και ηρεμησα! αντιθετα ο γιατρος της ξαδελφης μου την εστελνε καθε 2 μερες για χοριακη και με ειχε αγχωσει γιατι μου ελεγε "πως ξερεις αν αναπτυσσεται κλπ"...

Για το θηλασμο που λες, βλεπω γενικα πολυ αμυνα απο πολλες κοπελες. Οτι χρειαζεται να δικαιολογουνται που εχουν συνεχεια το μωρο στο στηθος κλπ...Κοιτα, για Αγγλια θεωρω οτι μια τετοια προσεγγιση ειναι καλη διοτι τα μωρα τους τα εβλεπα παραπεταμενα. Ουτε τα αγκαλιαζαν, ουτε τα σηκωναν, απο μωρα μωρα στο καροτσακι λες και ειναι κουκλες. Και μολις αρχιζαν να περπατανε τελος, ανεξαρτητα. Θεωρω λοιπον σημαντικο οτι προωθειται η αγκαλια....αλλα ρε Δεσποινα ελληνιδες ειμαστε, δεν ειμαστε αγγλιδες, ποσο πιο πολυ να προσκολληθουμε στα παιδια μας? Για μενα ξεκινησε καλα αλλα τωρα καταληγει νοσηρο...δλδ πιστευω οτι καλο ειναι να προωθειται η σωματικη επαφη, αγκαλια, αλλα οχι και οτι πρεπει και στο κατουρημα να σαι με το μωρο μην τυχον κ παθει ψυχολογικο! Δλδ για μενα υπαρχει μια λεπτη γραμμη που διαχωριζει το λογικο απο το παραλογο...και πιστευω οτι στην ελλαδα δεν ειχαμε ποτε το προβλημα της υπερβολικης ανεξαρτησιας,...μαλλον της υπερβολικης προσκολλησης, φαντασου με τις νεες θεωριες τωρα τι εχει να γινει. Ειδικα η ελληνιδα αγορομανα, που τη βλεπω σε λιγα χρονια στο επισκεπτηριο για φανταρους με το β@ζι εξω!:shock:

Αυτα απο μενα, τα λεω λιγο χυμα και παρεξηγουμαι ειναι η αληθεια:rolleyes: Αλλα θεωρω σημαντικο να φτιαξουμε ενα υγιη ανθρωπο για την κοινωνια του μελλοντος οχι μια προεκταση του εαυτου μας...

Eleni

bd5c7983f7.png

Λεμονακι εδω...Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Ελενη εισαι εγκυουλα? Υπεροχα νεα! Συγχαρητηρια!!! Τι καλα, τωρα θα ειμαστε δυο... Αντε σειρα εχει και η Ισλα τωρα... Ισλα , μ ακους? Ευχαριστω (Fairy...Despoina για τις πληροφοριες σχετικα με τα ταξιδιωτικα εγγραφα κ.λ.π Θα κανω τις απαραιτητες ενεργειες και βλεπουμε...Μακαρι να αποφυγουμε το Λονδινο. Fairy ο αντρας μου ειναι Ελληνας. Θα δειξει, θα σας ενημερωσω... Σημερα δεν πηγα δουλεια και δουλευω απο το σπιτι ...(ευτυχως Παναγια μου) Μιας και ολο το βραδυ ειχαμε ντιν ντον ντιν ντον βλεπω να τη κανω την υστερια ...Νομιζω χρειαζεται μια παρεμβαση. Δεσποινα σε καταλαβαινω με το θεμα της αμυνας. Φανταζομαι ειναι πολυ αμηχανο να "απολογεισαι" κατα καποιο τροπο σε σχολια και ερωτησεις ...Χρειαζεται να εισαι πολυ σταθερος με το εσωτερικο σου κεντρο... Τωρα οσο με το τι ασχολουμαι ...γκουχ γκουχ ..Αντε για να μη σε τρωει η περιεργεια ... Οι βασικες μου σπουδες ειναι Ανθρωπολογια και Ψυχολογια. Στην πορεια εξειδικευτηκα περισσοτερο....στις ψυχοθεραπευτικες προσεγγισεις. Αυτα πανω κατω... Λοιπον, κοριτσακια μου γλυκα σας αφηνω ...Θα ξαναμπω αργοτερα! Πολλα λεμονατα φιλακια

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...