Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Και για άλλη μία φορά θα έρθω να ισοπεδώσω τη συζήτηση ... βρε παιδιά, αυτό το co sleeping πώς ακριβώς λειτουργεί; Εγώ μέσα στον ύπνο μου αγκαλιάζω τα μαξιλάρια τόσο δυνατά και στροφογυρνάς τόσο πολύ που μωράκι δεν θα επιβίωνε δίπλα μου...ή μήπως το μωρό δεν κοιμάται στη κυριολεξία ανάμεσα στο ζευγάρι; Δεν το πιάνω...

Αλλά γενικά από όσα λέτε, εγώ πιστεύω πως η κάθε μητέρα προσαρμόζει τον τρόπο της στην δικιά της ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά της. Ποιός θα πει σε μία μάνα πως δεν κάνει καλά τη δουλειά της, αν την κάνει με τον β τρόπο αντί για τον α αφού ο β τη βολεύει πιο πολύ και που πιστεύει πως είναι το καλύτερο για το παιδί της; Just saying...

isla mou sumfwnw me to 2o se genikes grammes ektos an kati einai exof8alma la8os k kanei kako sto paidi

oso gia to cosleeping emeis to kaname meta ton 4o mhna peripou kai ousiastika ton eixa sthn akrh kai eimoun egw sth mesh. eixa prostateutiko kagkelo gia na mhn pesei kai den enoiwsa pote fovo oti mporei na to plakwsw.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είχα στην εφηβεία μου και μου έδωσε η γιατρός αντισυλληπτικά....

Έχω πονάκια χαμηλά(όχι δεν είναι το έντερο είναι σαν πόνοι περιόδου...) και επίσης μέσα στον μήνα σταγόνες αίμα... ξέρω γω μπορεί να είναι και τίποτα άλλο αλλά τα ίδια συμπτώματα είχα και τότε :(

όταν τις είχα παρουσιάσει εγώ είχα άστατο κύκλο και γι αυτό πήγα στον γιατρό και τις βρήκε και μου είχε πει πως αυτά είναι τα συμπτώματα, αιμοραγία δεν είχα καθόλου.

Από τότε τι πρόοδο έχουν κάνει οι κύστες σου; Κάποιες υποχωρούν, κάποιες παραμένουν και κάποιες σκάνε που είναι και το πιο επικίνδυνο...

Αν τις παρακολουθείς πάντως δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, το πιο σημαντικό είναι να μην σκάσουν και προκαλέσουν προβλήματα στη γύρω περιοχή.

Θυμάμαι τότε που τις αφαίρεσα, ο γιατρός μου εξήγησε τους κινδύνους της λαπαροσκόπησης, γιατί είναι επέμβαση και μπορεί να έχει τις ανάλογες συνέπειες (φράξιμο σαπλιγγών κτλ). Να σου πω την αλήθεια αν ξαναβγάλω απλά θα τις παρακολουθώ γιατί δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αν και είναι απλή επέμβαση.

όταν τις είχα παρουσιάσει εγώ είχα άστατο κύκλο και γι αυτό πήγα στον γιατρό και τις βρήκε και μου είχε πει πως αυτά είναι τα συμπτώματα, αιμοραγία δεν είχα καθόλου.

Από τότε τι πρόοδο έχουν κάνει οι κύστες σου; Κάποιες υποχωρούν, κάποιες παραμάνουν και κάποιες σκάνε που είναι και το πιο επικίνδυνο...

Αν τις παρακολουθείς πάντως δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, το πιο σημαντικό είναι να μην σκάσουν και προκαλέσουν προβλήματα στη γύρω περιοχή.

Θυμάμαι τότε που τις αφαίρεσα, ο γιατρός μου εξήγησε τους κινδύνους της λαπαροσκόπησης, γιατί είναι επέμβαση και μπορεί να έχει τις ανάλογες συνέπειες (φράξιμο σαπλιγγών κτλ). Να σου πω την αλήθεια αν ξαναβγάλω απλά θα τις παρακολουθώ γιατί δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αν και είναι απλή επέμβαση.

Δεν είχα ξαναεμφανίσει αλλά κάθε φορά που πήγαινα γυναικολογο κάναμε υπερηχο και βλεπαμε και μητρα και ωοθηκες κτλ. Οπότε τις ελέγχαμε. Τώρα όμως εδω που δεν κάνουν τέτοια δεν ξέρω τι πρεπει να κάνω... :(

Διαφημίσεις

Δεν είχα ξαναεμφανίσει αλλά κάθε φορά που πήγαινα γυναικολογο κάναμε υπερηχο και βλεπαμε και μητρα και ωοθηκες κτλ. Οπότε τις ελέγχαμε. Τώρα όμως εδω που δεν κάνουν τέτοια δεν ξέρω τι πρεπει να κάνω... :(

isws na vreis ena idiwth gunaikologo k na phgaineis 1 fora to xrono h opote to krineis anagkaio

uDLqp1.png

isws na vreis ena idiwth gunaikologo k na phgaineis 1 fora to xrono h opote to krineis anagkaio

συμφωνώ. Άσχετα με το τι λένε οι Άγγλοι, θεωρώ πως ένας υπέρηχος τους 12 μήνες είναι απαραίτητος. Οι δικές μου κύστες είχαν εμφανιστεί μέσα σε 6 μήνες μετά τον τελευταίο υπέρηχο...

Ααααα δε το είχα σκεφτεί καθόλου... θα το ψάξω γιατί και γω δεν συμφωνώ με τις εξετάσεις ανα 3-4 χρόνια... ο καρκίνος σε ξεκάνει μέσα σε μήνες τι 3-4 χρόνια.... ευχαριστώ ρε κορίτσια! θα το κοιτάξω άμεσα! :)

Διαφημίσεις

Ααααα δε το είχα σκεφτεί καθόλου... θα το ψάξω γιατί και γω δεν συμφωνώ με τις εξετάσεις ανα 3-4 χρόνια... ο καρκίνος σε ξεκάνει μέσα σε μήνες τι 3-4 χρόνια.... ευχαριστώ ρε κορίτσια! θα το κοιτάξω άμεσα! :)

καλά, δεν είναι μόνο ο καρκίνος, είναι τόσα πολλά! Και το οτι δεν προσφέρουν ΚΑΝ έναν σύντομο υπέρηχο όποτε κάνεις ΠΑΠ (που είναι κάθε 3 χρονια!!!) είναι εξωφρενικό.

καλά, δεν είναι μόνο ο καρκίνος, είναι τόσα πολλά! Και το οτι δεν προσφέρουν ΚΑΝ έναν σύντομο υπέρηχο όποτε κάνεις ΠΑΠ (που είναι κάθε 3 χρονια!!!) είναι εξωφρενικό.

Έχεις δίκιο... έπιασα το χειρότερο μια που είμαστε καμενοι στην οικογένεια...

Έχει πάει καμιά σας σε ιδιώτη; Αν ναι πόσο κοστίζει;

πάρε μία βαθιά ανάσα και επικοινώνησε με τα τοπικά private clinics. Μόνο για τεστ ΠΑΠ μου είπαν πως κοστίζει 120 λίρες και για ΠΑΠ + κολπική καλλιέργεια 250 λίρες... αυτή η τιμή δεν περιλαμβάνει υπέρηχο.

Προσωπικά πηγαίνω στην Ελλάδα, όποτε κατεβαινω, και για όλα τα παραπάνω δίνω 90 ευρώ και έχω κάνει τη δουλειά μου.

πάρε μία βαθιά ανάσα και επικοινώνησε με τα τοπικά private clinics. Μόνο για τεστ ΠΑΠ μου είπαν πως κοστίζει 120 λίρες και για ΠΑΠ + κολπική καλλιέργεια 250 λίρες... αυτή η τιμή δεν περιλαμβάνει υπέρηχο.

Προσωπικά πηγαίνω στην Ελλάδα, όποτε κατεβαινω, και για όλα τα παραπάνω δίνω 90 ευρώ και έχω κάνει τη δουλειά μου.

πήρα βαθιά ανάσα αλλά δεν βοήθησε... μια ζαλάδα μου ρθε ένας ιλιγγος... :shock:

Μάλλον θα ακολουθήσω την τακτική σου... :tongue:

το τι ειναι για τη καθεμια προσκολληση παντως διαφερει. εγω θεωρω πως ειμαι κολλιτσιδα με τα παιδια μου. πολλες ωρες babywearing, πολυ αγκαλια κλπ. στον υπνο ομως ημουν καθετη απο την αρχη κ δεν δυσκολευτηκα. φυσικα ξυπναω καθε 2-3 ωρες για ταισμα, αλλα οι 2 ωρες που κοιμαμαι ανετα μου φτανουν. ενδιαμεσα στη μερα δεν κοιμαμαι καθολου. κ μετα παλι το καθε ζευγαρι λειτουργει διαφορετικα. για μενα πχ το κρεβατι ειναι ακομα κ ο χωρος που δουλευω. κατηργησα το γραφειο μου στο σπιτι γιατι με δυο παιδια εκει που το ειχα τωρα ειναι ο χωριος για καροτσι, ποδηλατα κ πατινια. ο αντρας μου το εχει διατηρησει. οποτε εγω που κοιμαμαι πιο νωρις δουλευω πανω στο κρεβατι. δεν θα μπορουσα να εχω κ ενα παιδι να κοιμαται εκει. ολα εξαρτωνται απο την ζωη που κανει κ θελει να κανει κανεις. μανα δεν εισαι....μανα γινεσαι. κ ολα αυτα μονο απο την εμπειρια ερχονται....κ το πιο σημαντικο να ζεις τη καθε στιγμη με το παιδι σου. αν αυτο που σας αρεσει ειναι να πηγαινετε στα μαγαζια να κανετε αυτο, αν στον αλλον οπως εμενα πχ η ζωη μου ειναι η πισινα, ο αθλητισμος, τα παρκα κλπ θα κανουμε αυτο. ολες οι μαναδες ειναι αξιες κ καμια δεν πρεπει να κατηγορειται για τις επιλογες της

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...