Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μην μπερδεύεστε...

Άλλο το να είσαι γονιός κι αλλο να είσαι συζυγος. Δεν χάνεται το ένα με την έλευση του άλλου... Φυσικά και βοηθούσε φυσικά και έκανε τα πάντα για τα παιδιά του. Το θέμα ήταν οτί η γυναίκα του από την στιγμή που έγινε μάνα ξέχασε οτί υπήρχε κι αυτός στην οικογένεια... Ήταν απλά το πορτοφόλι και ο τύπος που άλλαζε πάνες... πόσο δίκαιο είναι αυτό για τον πατέρα;

Σύζυγοι έιστε και οι δύο όσο είστε και γονείς. Δεν είπα οτί πρέπει να τα κάνεις όλα εσύ... είπα οτι δεν πρέπει να ξεχνάμε να είμαστε και γυναίκες τους εκτός από μαμάδες όπως πρέπει και κείνοι να θυμούνται να είναι και σύζυγοι εκτός από μπαμπάδες :)

Το οτί δεν το παραδέχονται ανοιχτά δεν σημαίνει οτι δεν νιώθουν έτσι...

mporoume na eimaste suzugoi se alla dwmateia;) epipleon ola xekinhsan otan eipa oti ta mwra koimountai polles wres opte exoume polles wres na eimaste suzugoi

uDLqp1.png

Σύζυγοι έιστε και οι δύο όσο είστε και γονείς. Δεν είπα οτί πρέπει να τα κάνεις όλα εσύ... είπα οτι δεν πρέπει να ξεχνάμε να είμαστε και γυναίκες τους εκτός από μαμάδες όπως πρέπει και κείνοι να θυμούνται να είναι και σύζυγοι εκτός από μπαμπάδες :)

Το οτί δεν το παραδέχονται ανοιχτά δεν σημαίνει οτι δεν νιώθουν έτσι...

και παλι ομως αυτο ειναι μια τεραστια γενικοτητα, γι'αυτο λεει η νατασσα πως ολα ειναι σχετικα. Ποιοι ειναι αυτοι που το παραδεχοτναι ή δεν το παραδεχονται. Ειναι αρκετα ιδομορφες και πολυπλοκες οι σχεσεις και οι κωδικες καθε ζευγαριου που μονο το ιδιο καταλαβαινει και γινονται ακομα πιο περιπλοκες με τον ερχομο ενος ή περισσοτερων παιδιων. Το "ετσι σκεφτονται οι αντρες και ετσι οι γυναικες" προσωπικα το βρισκω ανυποστατο. Και ενα διαζυγιο επισης ειναι ιδαιτερα περιπλοκο, μην ξεχνας οτι η ιστορια αυτη εχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δυο πλευρες.

Τελοσπαντων, ας μην τσακωθουμε τωρα για το ξενο διαζυγιο...

Διαφημίσεις

Κορίτσια μην μπερδεύεστε...

Άλλο το να είσαι γονιός κι αλλο να είσαι συζυγος. Δεν χάνεται το ένα με την έλευση του άλλου... Φυσικά και βοηθούσε φυσικά και έκανε τα πάντα για τα παιδιά του. Το θέμα ήταν οτί η γυναίκα του από την στιγμή που έγινε μάνα ξέχασε οτί υπήρχε κι αυτός στην οικογένεια... Ήταν απλά το πορτοφόλι και ο τύπος που άλλαζε πάνες... πόσο δίκαιο είναι αυτό για τον πατέρα;

apla pistevw pws uparxoun provlhmata se autous tous an8rwpous apo prin (eite ws zeugarh, eite se authn ws an8rwpo eite se auton)

dld oso pi8ano einai na exoun kapoioi provlhma kai na mhn to lene anoixta opws eipes parapanw allo toso pi8ano einai na eixan apo prin kai na mhn to omologousan. isws auth h gynaika na ton h8ele mono gia patera tou paidiou ths k tpt allo

uDLqp1.png

και παλι ομως αυτο ειναι μια τεραστια γενικοτητα, γι'αυτο λεει η νατασσα πως ολα ειναι σχετικα. Ποιοι ειναι αυτοι που το παραδεχοτναι ή δεν το παραδεχονται. Ειναι αρκετα ιδομορφες και πολυπλοκες οι σχεσεις και οι κωδικες καθε ζευγαριου που μονο το ιδιο καταλαβαινει και γινονται ακομα πιο περιπλωκες με τον ερχομο ενος ή περισσοτερων παιδιων. Το "ετσι σκεφτονται οι αντρες και ετσι οι γυναικες" προσωπικα το βρισκω ανυποστατο. Και ενα διαζυγιο επισης ειναι ιδαιτερα περιπλοκο, μην ξεχνας οτι η ιστορια αυτη εχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δυο πλευρες.

Ξέρω και την άλλη πλευρά.. αλλιώς δεν θα μιλούσα και θα έλεγα και στον τύπο οτι είναι μλκς... ελά μου ντε όμως που έχει δίκιο τελικά... ούτε είπα οτι μόνο οι άντρες νιώθουν έτσι. Μπορεί και η γυναίκα να νιώσει παραμελημένη αν ο άντρας ξαφνικά γίνει μόνο ο "μπαμπας" της οικογένειας. Γι αυτό ξεκαθαρισα οτι και οι δυο ειναι τοσο συζυγοι οσο και γονεις... :)

Ξέρω και την άλλη πλευρά.. αλλιώς δεν θα μιλούσα και θα έλεγα και στον τύπο οτι είναι μλκς... ελά μου ντε όμως που έχει δίκιο τελικά... ούτε είπα οτι μόνο οι άντρες νιώθουν έτσι. Μπορεί και η γυναίκα να νιώσει παραμελημένη αν ο άντρας ξαφνικά γίνει μόνο ο "μπαμπας" της οικογένειας. Γι αυτό ξεκαθαρισα οτι και οι δυο ειναι τοσο συζυγοι οσο και γονεις... :)

kati tetoio 8a mporouse na eixe sumvei k epeidh o ena apo tous duo asxolh8hke me ena hobby k paramelhse polu ton allo, h me kapoia parea, h kapoia kainourgia douleia, h kapoio ptuxio h otidhpote

uDLqp1.png

Ισλα εσύ είπες πως σου αρέσει ο ύπνος; Κοιμήσου τώρα που μπορείς, όταν με το καλό έρθει και σε σας ο πελαργός, ο ύπνος θα έιναι μια γλυκιά ανάμνηση.

Εγώ είμαι, ναι! Τέλεια δικαιολογία να λιώσω στον ύπνο! χι χι! Έτσι είναι!

Διαφημίσεις

Όχι δεν είμαστε παντρεμένοι ούτε και προσπαθούμε ακόμα. Απλά θα θέλα να κάνουμε όλο το πακέτο εξετάσεων ωστέ να μπορούμε να έχουμε ελεύθερα επαφές και απο κει και ύστερα να μην φρικάρουμε αν προκύψει εγκυμοσύνη χωρις να έχουμε κάνει έναν έλεγχο... ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ... Αν μάθω περισσότερα πάντως θα σε ενημερώσω! ;)

Με τις πολυκυστικές ωοθήκες έχετε καμιά ιδέα τί γίνεται; Νομίζω οτι έχω κύστες πάλι...

κι εμείς στην ίδια φάση είμαστε οπότε καταλαβαίνω.

Esprit, εγώ εχω βγάλει κύστες με λαπαροσκόπηση στο παρελθόν. Τι εννοείς 'νομίζεις'; Τις έχει δει ο γιατρός; Έχεις αφαιρέσει στο παρελθόν;

Ο δικός μου, μου είπε πως δεν είναι απίθανο να ξαναεμφανιστούν. Και φυσικά αυτό παίζει ρόλο και στη γονιμότητα, δυστυχώς.

kati tetoio 8a mporouse na eixe sumvei k epeidh o ena apo tous duo asxolh8hke me ena hobby k paramelhse polu ton allo, h me kapoia parea, h kapoia kainourgia douleia, h kapoio ptuxio h otidhpote

Ουφ καθε φορα που λέω την σκεψη μου πρέπει να απολογούμαι μετά...

Είπα εγώ οτι συμβαίνει μόνο με το παιδί; Ναι έχεις δίκιο μπορεί να συμβεί με το οτιδήποτε... τέλος πάντων εγώ σας μετέφερα αυτό που μου είπαν το όποιο τσέκαρα κατά πόσο ισχύει και έμαθα και τα της άλλης πλευράς. Θα μπορούσε να έπαιζε γκολφ η τύπισσα και να τον παραμέλησε, θα μπορούσε να ήταν αυτή και όχι αυτός που ένιωσε παραμελημένος, πολλά θα μπορούσαν δεν απέκλεισα τίποτα ούτε ειπα οτι όλοι είναι έτσι. Απλά είπα τα γεγονότα. Συγγνώμη για την αναστάτωση..

κι εμείς στην ίδια φάση είμαστε οπότε καταλαβαίνω.

Esprit, εγώ εχω βγάλει κύστες με λαπαροσκόπηση στο παρελθόν. Τι εννοείς 'νομίζεις'; Τις έχει δει ο γιατρός; Έχεις αφαιρέσει στο παρελθόν;

Ο δικός μου, μου είπε πως δεν είναι απίθανο να ξαναεμφανιστούν. Και φυσικά αυτό παίζει ρόλο και στη γονιμότητα, δυστυχώς.

Είχα στην εφηβεία μου και μου έδωσε η γιατρός αντισυλληπτικά....

Έχω πονάκια χαμηλά(όχι δεν είναι το έντερο είναι σαν πόνοι περιόδου...) και επίσης μέσα στον μήνα σταγόνες αίμα... ξέρω γω μπορεί να είναι και τίποτα άλλο αλλά τα ίδια συμπτώματα είχα και τότε :(

Και για άλλη μία φορά θα έρθω να ισοπεδώσω τη συζήτηση ... βρε παιδιά, αυτό το co sleeping πώς ακριβώς λειτουργεί; Εγώ μέσα στον ύπνο μου αγκαλιάζω τα μαξιλάρια τόσο δυνατά και στροφογυρνάς τόσο πολύ που μωράκι δεν θα επιβίωνε δίπλα μου...ή μήπως το μωρό δεν κοιμάται στη κυριολεξία ανάμεσα στο ζευγάρι; Δεν το πιάνω...

Αλλά γενικά από όσα λέτε, εγώ πιστεύω πως η κάθε μητέρα προσαρμόζει τον τρόπο της στην δικιά της ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά της. Ποιός θα πει σε μία μάνα πως δεν κάνει καλά τη δουλειά της, αν την κάνει με τον β τρόπο αντί για τον α αφού ο β τη βολεύει πιο πολύ και που πιστεύει πως είναι το καλύτερο για το παιδί της; Just saying...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...