Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

3 είμαστε!!!

Το πιο αστείο μια μέρα έβρεχε και λέω μα καλά εδω δεν έχετε αστραπές βροντές να χαλάει ο τόπος που λέει και η τραβελ;;; Και πριν τελειώσω την προταση τσουπ μια ξενερωτη αστραπουλα... Η μια και μοναδική που είδα όλο αυτόν τον καιρό! Πολλές φορές ρίχνει ένα πράγμα ούτε βροχή δεν το λές ούτε καν ψιχάλα... μια υγρασία που πέφτει!!!

Εδώ τις τελευταίες μέρες έχει συννεφιά (με βροχή μερικές φορές) όλη μέρα και λίγο πριν πέσει ο ήλιος έχουμε καταγάλανο ουρανό με λιακάδα... Τί να πει κανείς :tongue:

Ίσλα εσύ πού μένεις;

Εγώ έχω δει μερικές στην Αγγλία αλλά φυσικά όχι πολλές. Λατρεύω απίστευτα πολύ τις καλοκαιρινές μπόρες στην Ελλαδα, όπου μυρίζει το χώμα και βάζεις και μία ζακετούλα. Τι τέλεια! Μόνο έτσι υποφέρεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα!

Λίγο έξω από το Stockport μένω esprit :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα συμφωνησω με την Νατασα...εγω στο πρωτο παιδι δεν αφησα κανεναν να ερθει. παρολη τη δυσκολη γεννα κ την καισαρικη στο τελος δεν χρειαστηκα βοηθεια. βεβαια εχω κοπελα στο σπιτι που με βοηθαει με τις δουλειες απο οταν ημουν εγκυος. εμενα κ σε διαμερισμα τοτε δε θα την παλευα να ειμαστε ο ενας πανω στον αλλον.

στο δευτερο καπου φοβηθηκα κ ζητησα απο τους γονεις μου να ερθουν...κατεληξαν να μεινουν εναν μηνα. Ζηκο βλεπανε στην τηλεοραση αχαχαχα παλι δεν χρειαστηκα βοηθεια παρολο που εκανα καισαρικη παλι. παιζουν ομως πολλα πραγματα ρολο. ποσο γρηγορα αναρρωνεις, ποσο φοβασαι, ποσο ξερο κεφαλι εισαι :D:D:D κ τωρα με τα δυο δεν νιωθω ζορι ..τουλαχιστον προς το παρον...αμα μεγαλωσει κ ο δευτερος δεν ξερω, αλλα γενικα ειμαι ανθρωπος με υπομονη κ γουσταρω να ειμαι με τα παιδια...

Eγώ νομίζω πως αν ήμουν με άλλον άθρωπο θα σκοτωνόμουν μαζί του εκείνες τις πρώτες μέρες, οπότε θα προτιμούσα να το ρισκάρω. Το μόνο πρόβλημα θα ήταν ο ύπνος γιατί τον λατρεύω και αν δεν κοιμηθώ αρκετές ώρες έχω τρελά νεύρα. Κάτι μου λέει οτι με ένα νεογέννητο δεν έχεις και πολύ αυτή τη πολυτέλεια...

Δύσκολες καταστάσεις βρε κορίτσια, χαρά στο κουράγιο σας όλες οι μανούλες!

Eγώ νομίζω πως αν ήμουν με άλλον άθρωπο θα σκοτωνόμουν μαζί του εκείνες τις πρώτες μέρες, οπότε θα προτιμούσα να το ρισκάρω. Το μόνο πρόβλημα θα ήταν ο ύπνος γιατί τον λατρεύω και αν δεν κοιμηθώ αρκετές ώρες έχω τρελά νεύρα. Κάτι μου λέει οτι με ένα νεογέννητο δεν έχεις και πολύ αυτή τη πολυτέλεια...

Δύσκολες καταστάσεις βρε κορίτσια, χαρά στο κουράγιο σας όλες οι μανούλες!

1on ekpaidevesai sthn aupnia kata thn egkumosunh kai 2on mporeis na koimasai k alles wre pou koimatai to mwro. genika ta neogennhta koimountai sxedon sunexeia, apla sunh8ws oxi monokommata.

uDLqp1.png

Λεμονακι ...εδω! Κοριτσια να σας πω την αληθεια -παρολο που δεν ξερω τι στο καλο θα αντιμετωπισω μετα το τοκετο- χαιρομαι που αποφασισαμε να ειμαστε μονοι με τον αντρα μου. Παρολο που με την μητερα μου αλλα και την πεθερα μου εχουμε πολυ καλες σχεσεις. Επιθυμω, ομως να ειμαστε μονοι... να βρουμε λιγο τους ρυθμους μας και μετα με το καλο να ερθουν!!! Ελπιζω να μη μου χαλασει το ονειρο, κανα τρελο παρατραγουδο ...και να πανε ολα κατ ευχήν! Ασχετο αλλα αληθευει οτι πρεπει να δηλωσουμε το ονομα μεσα σε 22 μερες, αφοτου γενηθει το μωρο....?

Διαφημίσεις

Λεμονακι ...εδω! Κοριτσια να σας πω την αληθεια -παρολο που δεν ξερω τι στο καλο θα αντιμετωπισω μετα το τοκετο- χαιρομαι που αποφασισαμε να ειμαστε μονοι με τον αντρα μου. Παρολο που με την μητερα μου αλλα και την πεθερα μου εχουμε πολυ καλες σχεσεις. Επιθυμω, ομως να ειμαστε μονοι... να βρουμε λιγο τους ρυθμους μας και μετα με το καλο να ερθουν!!! Ελπιζω να μη μου χαλασει το ονειρο, κανα τρελο παρατραγουδο ...και να πανε ολα κατ ευχήν! Ασχετο αλλα αληθευει οτι πρεπει να δηλωσουμε το ονομα μεσα σε 22 μερες, αφοτου γενηθει το μωρο....?

Απλά πιστεύω καλό είναι να έχετε κάποιον φίλο γνωστό κοντά σας, σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι. Έστω κάποιος γνωστός από τη δουλειά, ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ μία φορά χρειάστηκε να προσέξω τον 8χρονο γιο μίας συναδέλφισας γιατί πήγαινε κάπου κοντά στο σπίτι μου αλλά δεν μπορούσε να τον πάρει μαζί της και δεν είχε κάποιον άλλον εκείνη τη μέρα.

Κόντεψα να αυτοκτονήσω η γυναίκα, δεν ήξερα τι να το κάνω το παιδάκι, ευτυχώς είχε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι και απασχολήθηκε...

Διαφημίσεις

Tι κάνετε κοριτσάκια;

Εγκυούλα, άσε το καιρό και ασχολείσου με τη κοιλίτσα σου και τη μπέμπα μας. Για σκέψου με τη κοιλιά και 35 βαθμούς στη πόλη; Θα δεις που όταν με το καλό γυρίσετε Ελλάδα θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι και τα καλά του αγγλικού καλοκαιριού!

Φαντάζομαι πάνω κάτω τον ίδιο καιρό έχουμε και εδώ. Αλλά πια έχω γίνει αγγλίδα, λίγο να βγει ο ήλιςο και τρελαίνομαι. Τρέχω στο πάρκο (αν και το μπουφαν είναι must!)

Πολύ καλή η απόφαση σας να μην έχετε κάποιον για τις πρωτες μέρες. Βέβαια εγώ είχα και πολύ καλό τοκετο, και έναν άντρα που μαγείρευε, καθάριζε λιγο (πράγματα που είναι απαραίτητα!). Αν είχα κάποιον άλλο, ίσως να μη τα κατάφερνα να θηλάσω, γιατί ακόμα και από το τηλέφωνο η πρώτη συμβουλή τους ήταν να της δώσω συμπλήρωμα! Η όταν με το καλό ήρθαν τα πεθερικά, το θεωρούσαν καθήκον τους και δικαίωμά τους να έχουν συνεχώς τη μικρή αγκαλια. Για μένα προσωπικά το πρώτο διαστήμα το μόνο που χρειάζεται το μωρό είναι τη μαμά της (αντε και λίγο το μπαμπά!). Κανέναν άλλον. Οι άλλοι έρχονται να βοηθήσουν εσένα και μόνο!

Για το θηλασμό, επειδή έγινα πολύ φαν, ότι απορροία έχεις εδώ, μπας και μπορώ να βοηθήσω. Γενικά, αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως χρειάζεται πολύ υπομονη, και επιμονή (και βέβαια και λίγη τύχη να σου βγει καλόβουλο το μωρό!). Από προσωπική άποψη, το μόνο χρήσιμο που διάβασα είναι πως το πρώτο καιρό μπορεί να είστε αυτοκόλλητες, το 20 ώρες το 24 δεν είναι υπερβολή! Για τα άλλα, ρώτα τις μαίες σου.

Πρόσφατα διάβασα αυτο το βιβλιο http://www.amazon.co.uk/Babyloving-Emotional-Life-Baby-ebook/dp/B007A7VN8Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1369081219&sr=8-1&keywords=babyloving, και γενικά κάποια άρθρα πάνω στο attachment parenting (θέλω να πάρω και αυτο το βιβλιο τώρα , και τα βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Ισως όχι όλοι να συμφωνούν με αυτές τις θεωρείες, αλλά εμένα μου άρεσαν. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα.

Ισλα εσύ είπες πως σου αρέσει ο ύπνος; Κοιμήσου τώρα που μπορείς, όταν με το καλό έρθει και σε σας ο πελαργός, ο ύπνος θα έιναι μια γλυκιά ανάμνηση.

Για όσους σου λεν πως μια χαρά κοιμούνται και το μωρό είναι καλόβουλο και κοιμάται όλη τη νύχτα, να ξέρεις πως είναι η εξαίρεση! Πολύ πιθανόν εσύ να μην είσαι τόσο τυχερή!

Και επειδή όλο ξεχνάω, για την καμπύλη στα μέρη μας δεν έκαναν καμιά εξέταση αν δεν υπήρχε λόγος. Εγώ τη ζήτησα (με το ζόρι) και την έκανα. Doppler μόνο άμα υπάρχει λογος.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...