Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Λεμονακι εδώ…Χριστος Ανέστη! Βρε κοριτσακια πού ειστε …εχω μεινει μόνη μου η γυνή να μιλάω …Ελπιζω να μην φτασω στο σημείο να απαντω στους μονολογους μου χεχε Ισλα μου το Πάσχα περάσαμε λιγο πολύ τα ίδια …Δηλαδη, τιποτα το ιδιαιτερο. Φαγαμε, βεβαια, τσουρεκι κ.λ.π αλλά καμια σχεση πως τα περναγαμε στην Ελλαδα. Εσυ πως εισαι ? Περασες όμορφα? Τωρα σκεφτομαι πως θα την βγαλω ολο το καλοκαιρι εδώ… Ελεος! Ελεος ! Δεν αντεχω άλλο… Μωρε τι να σας γραψω πάλι τα ιδια και τα ιδια… Ο καιρος μου την βαραει στο νευρικο συστημα! Φετος νομιζω εχει παραγινει το κακο ή ετσι μου φαινεται …δεν ξερω! Αλλα θυμαμαι περισυ ειχε κανει δυο εβδομαδες με καλες μερες!!! Φετος σχεδον τιποτα , νομιζω μετα βιας δυο μερες και αυτές αν καθοσουν στην σκια κρυωνες! Δε σας κρυβω πως ανυπομονω να περασει ο καιρος να γυρισω Ελλαδα. Νομιζω θα τα καταφερουμε …Αν και ακομη δεν είναι τιποτα οριστικο, όμως όλα οδηγουν στο στοχο μας!

Κατά τα αλλα τα ιδια…Μαλλον θα σας αφησω γιατι μου ερχεται να γκρινιαξω παλι…και δεν θελω. Η αληθεια είναι πως όταν μπαινω στο φορουμ ολο μου ρχεται να γκρινιαζω…Μηπως να το κοιταξω …Ισως απλα είναι μια καλη διεξοδος ..και καμια φορά ο γραπτος λόγος μπορει να είναι μια καταιγιδα σκεψεων και συναισθηματων. Όμως τι μου φταιτε και εσεις? Αντε γραψτε κανα ωραιο νέο σας… Με αφησατε εγκυουλα γυναικα μόνη….Αλλα το καταλαβαινω πιθανον να ειστε σε άλλη φαση εσεις …Φιλια λεμονατα αχαχαχαχα που είναι το καλοκαιρι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεμονακι εδώ…Χριστος Ανέστη! Βρε κοριτσακια πού ειστε …εχω μεινει μόνη μου η γυνή να μιλάω …Ελπιζω να μην φτασω στο σημείο να απαντω στους μονολογους μου χεχε Ισλα μου το Πάσχα περάσαμε λιγο πολύ τα ίδια …Δηλαδη, τιποτα το ιδιαιτερο. Φαγαμε, βεβαια, τσουρεκι κ.λ.π αλλά καμια σχεση πως τα περναγαμε στην Ελλαδα. Εσυ πως εισαι ? Περασες όμορφα? Τωρα σκεφτομαι πως θα την βγαλω ολο το καλοκαιρι εδώ… Ελεος! Ελεος ! Δεν αντεχω άλλο… Μωρε τι να σας γραψω πάλι τα ιδια και τα ιδια… Ο καιρος μου την βαραει στο νευρικο συστημα! Φετος νομιζω εχει παραγινει το κακο ή ετσι μου φαινεται …δεν ξερω! Αλλα θυμαμαι περισυ ειχε κανει δυο εβδομαδες με καλες μερες!!! Φετος σχεδον τιποτα , νομιζω μετα βιας δυο μερες και αυτές αν καθοσουν στην σκια κρυωνες! Δε σας κρυβω πως ανυπομονω να περασει ο καιρος να γυρισω Ελλαδα. Νομιζω θα τα καταφερουμε …Αν και ακομη δεν είναι τιποτα οριστικο, όμως όλα οδηγουν στο στοχο μας!

Κατά τα αλλα τα ιδια…Μαλλον θα σας αφησω γιατι μου ερχεται να γκρινιαξω παλι…και δεν θελω. Η αληθεια είναι πως όταν μπαινω στο φορουμ ολο μου ρχεται να γκρινιαζω…Μηπως να το κοιταξω …Ισως απλα είναι μια καλη διεξοδος ..και καμια φορά ο γραπτος λόγος μπορει να είναι μια καταιγιδα σκεψεων και συναισθηματων. Όμως τι μου φταιτε και εσεις? Αντε γραψτε κανα ωραιο νέο σας… Με αφησατε εγκυουλα γυναικα μόνη….Αλλα το καταλαβαινω πιθανον να ειστε σε άλλη φαση εσεις …Φιλια λεμονατα αχαχαχαχα που είναι το καλοκαιρι?

Εγω Λεμονακι σε καταλαβαινω απολυτα. Αυτα τα δεν αντεχω δεν την παλευω μα με την καμμια τα λεγα και δεν ημουνα και εγκυος φαντασου! Ουτε τις ορμονες δεν ειχα δικαιολογια...Και ολο τσακωνομουν στο φορουμ που με λεγανε αρνητικο ανθρωπο:| Γενικα το χειροτερο μου ηταν Αγγλια το καλοκαιρι...ως φοιτητρια την παλεψα γτ ημουνα καλοκαιρι Ελλαδα και φορτιζα μπαταριες μετα ως εργαζομενη τραβουσα κοτσιδια....

Εσυ τι εννοεις οταν λες οτι θα τα καταφερετε? Θα γυρισετε μονιμα η' εννοεις ενα διαστημα μετα που θα γεννησεις? Δεν καταλαβα.... Εδω σημερα ειχε παρα πολλη ζεστη αν σε παρηγορει ζεσταινομουν υπερβολικα για θαλασσα και δεν πηγα...ευτυχως τωρα δροσισε λιγο γτ ειχαμε σκασει. Εν τω μεταξυ χτες ειχε κ νοτια κ ηταν Λιβυη μονο οι καμηλες ελειπαν!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Λεμονακι εδω...!!!

Ελένη ετσι και εγω με τον καιρο ..ολο γκρινιαζω! Ειλικρινα, δεν μπορεσα με τιποτα να συνηθισω το κλιμα εδω...Και καθολου δεν το ειχα σκεφτει οταν μετακομισαμε ...Μου λεγανε φιλοι και συναδελφοι διαφορα και εγω δε σου κρυβω πως ελεγα "Υπερβολες" Ναι το παραδεχομαι δεν μπορουσα να το καταλαβω και ακομη χειροτερα το χαρακτηριζα και ως Υπερβολικο. Βεβαια, τωρα που δεν ειναι απλα μια θεωρητικη κατασταση αλλα ενα βιωμα, μπορω να το καταλαβω απολυτα. Απο την αλλη εχω συνηθισει και ανθρωπους που πραγματικα δεν εχουν θεμα με το κλιμα, δεν εχω λογο να μη τους πιστεψω... Αλλα εγω δεν μπορω, δε νομιζω οτι εχει να κανει με αρνητικοτητα (καταλαβαινω βεβαια πως το λες...) αλλα δεν εχει να κανει καθολου με το αν εισαι αρνητικος ή θετικός. Απλα ειναι κατι που μπορες να συνηθισεις, να συμβιβαστεις, να μην σε ενοχλει πραγματικα, να σου ταιριαζει, να σου αρεσει ...οπως βλεπεις απειρες αντιδρασεις που εξατομικευονται αναλογα την πρωσοπικοτητα κ.λ.π Τα σχεδια μας ειναι να γυρισουμε μονιμα στην Ελλαδα! Αχ! και Ναι θελω να σκασω απο την ζεστη μπορω? Μπορω να εχω και λιγη σκονη απο το Αφρικα και ας υστεριαζω μετα που μου λερωσε το μπαλκονι...Μπορω να γκρινιαζω που η ζεστη με κανει ωσαν την ορνιθα ...το θελω , δεν με πειραζει!!! Το μονο πραγμα για το οποιο δεν περιμενα να γκρινιαζω ειναι ο καιρος ...Τι σου ειναι ο ανθρωπος!!! Μου λεγανε φιλοι πωπω δεν μπορω αυτη την μουνταδα κ.λ.π και εγω απαντουσα "πωπω εμενα μ αρεσει παρα πολυ αυτος ο μουντος γρκιζος καιρος" Αστα να πανε " οτι του φανει του Λωλωστεφανη..." Ισλα, το πρωτο καιρο δεν θα εχουμε κανενα (απο επιλογη) μιας και ο καλος μου θα παρει αδεια και θελουμε να το ζησουμε οι δυο μας ή μαλλον οι τρεις μας... Τωρα το τι θα γινει, ειναι αγνωστο ! Ελπιζω να τα καταφερουμε , νομιζω πως μια χαρα θα ειμαστε ... Ελλαδα δεν θα παμε δυστηχως καθολου ...Αχ! το γραφω και μου σπαραζει η καρδια ...Θελω ηλιο ! Εχω αρχισει να ανησυχω με μενα χεχε...η τοση στερηση, δεν ξερω που θα με οδηγησει... Εχω "απαγορεψει "προς το παρον να εμφανιζονται φιλοι και λοιποι συγγενεις με καλοκαιρινα στο σκαιπ. Τις προαλλες μιλουσα με την μητερα μου και μου "σκαει" με μπλουζα κοντομανικι και κοντεψανα την φαω την γυναικα . "Καλα ρε μαμα τι κανεις εκει ?" - Τι κανω παιδι μου? " Καλα τι σου εχω πει" -Τι πουλακι, ξεχασα κατι? " Οπως εισαι πηγαινεις φορας οτι πιο χοντρο εχεις ...ερχεσαι στην καμερα και μου λες οτι εχει κρυο, παγωνια..." Τελοςπαντων πανω κατω ειχαμε ενα τετοιο διαλογο... Ενταξει, ισως ακουγονται και λιγακι υπερβολικα...Μη νομιζετε μωρε δεν μιλαω για τον καιρο συνεχεια , απλα εδω σας λεω τον πονο μου... Ελα απο την αλλη και να θελω να το αποφυγω δεν μπορω ..Παω στη δουλεια και το πρωτο πραγμα που μου λενε ειναι ο καιρος κ.λ.π Μεχρι και σημερα πηγα μια βολτα απο τα Μαρκ σπενσερς (τα οποια εχουν και υπογειο καταστημα )και μου λεει η υπαλληλος με αγωνια " εχει ηλιο εξω?" -Ναι μου ρθε να της πω πως το θες- Αχ! και να θελω να ξεφυγω δεν μ αφηνουν χαχαχα Τελοςπαντων... Τη δουλεια θα τη σταματησω τον Ιουλιο (το πιο πιθανο ).

Τωρα ανυπομονω να παρω τα ρουχαλακια της μικρης ...και γενικα οτι θα χρειαστουμε !!! Πιθανον τον αλλο μηνα.. Ασχετο, γνωριζετε αν εδω κανουν την γνωστη καμπυλη σακχαρου και το doppler υπερηχο ? Θα ρωτησω και την μαια βεβαια , αλλα ελεγα μηπως θυμαται κανενα κοριτσακι να μου πει...

Αυτα ! Μη σας κουραζω αλλο... Πολλα λεμονατα φιλακια!!! Συγνωμη, για τα τυχον ορθογραφικοσυντακτικα λαθη, γραφω βιαστικα ...αν αυτο με δικαιολογει!!!

ΛΕΜΟΝΑΚΙ μυρωδατο έκανα καμπύλη σακχάρου λόγω οικογενειακού ιστορικού. Το Doppler ποιο ειναι, αυτο που κανουν στην Ελλάδα τον έβδομο μηνα? Αν ναι, εδω δεν το κανουν. Τον τελευταίο υπερηχο τον έκανα στον πέμπτο μηνα κύησης. Κατ' εξαίρεση έκανα τρεις υπερηχους, έναν πριν το τρίμηνο που δεν γινεται συνηθως και δυο μετα.

Εδω στα νότια ο καιρός δεν ειναι κακός. Λόγω Gulf Stream υποθέτω. Δεν ειναι βέβαια ελληνικός αλλα για να ειμαι ειλικρινής εγω την πολυ ζέστη δεν την αντέχω. Με πιάνει το κεφάλι μου. Ο ιδανικός καιρός για μένα γύρω στους εικοσι βαθμούς με ηλιο η χωρις και καθολου αέρα. Ούτε η βροχή με πειράζει. Εχω ζήσει 9 χρονια Πάτρα και εκει ολο έβρεχε. Το μόνο που μου λείπει ειναι που δεν κανει μια καταιγίδα καλη, αστραπές, βροντες, να γίνει ένας χαμός, να μυρίσει το χώμα, αλλα ειναι τουκου τουκου half arsed βροχή. Ξένερωμα. χαχαχ

RLcRp1.png

Λεμονάκι, δεν ξέρω να σου πω για τις εξετάσεις που ρωτάς, τα κορίτσια θα σε βοηθήσουν όμως είμαι σίγουρη.

Όσα λες είναι απολύτως φυσιολογικά. Το να ζεις σε άλλη χώρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και η κάθε χώρα ξεχωριστά δεν είναι για όλους. Εγώ π.χ. αν ζούσα στην Ιαπωνία πιστεύω πως θα ήμουν σαν κι εσένα, γιατί δεν μου κάθεται η κουλτούρα τους με τίποτα. Θα υπέφερα.

Αλλά, όπως λες κι εσύ, εφόσον το βλέπεις ως προσωρινό τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί κάποια στιγμή θα επιστρέψετε Ελλάδα :)

Δες το από τη θετική πλευρά, πως τους ερχόμενους μήνες έχεις κάτι τόσο σημαντικό στη ζωή σου, το κοριτσάκι σας, που δεν θα το σκέφτεσαι καθόλου! Θα περάσει τόσο γρήγορα ο καιρός! Μην ανησυχείς! Και θα δεις πως η μικρή θα σε φέρει κοντά με άλλες μαμάδες και θα κάνεις έναν κύκλο γνωριμιών.

Μια που το ανέφερες αυτό, θα ήθελα να ρωτήσω και την άποψη των άλλων κοριτσιών. Εσείς είχατε βοήθεια από κάποιον όταν γεννήσατε; Πιστεύετε είναι απαραίτητη; Γιατί όλοι μου λένε πως για να κάνω οικογένεια θα πρέπει ή να έρθει κάποιος εδώ ή να πάω στην Ελλάδα; Φυσικά και είναι δύσκολο και πολύ κουραστικό αλλα θέλω να πιστεύω πως είναι δυνατό.

για να ειμαι ειλικρινής εγω την πολυ ζέστη δεν την αντέχω. Με πιάνει το κεφάλι μου. Ο ιδανικός καιρός για μένα γύρω στους εικοσι βαθμούς με ηλιο η χωρις και καθολου αέρα. Ούτε η βροχή με πειράζει. Εχω ζήσει 9 χρονια Πάτρα και εκει ολο έβρεχε. Το μόνο που μου λείπει ειναι που δεν κανει μια καταιγίδα καλη, αστραπές, βροντες, να γίνει ένας χαμός, να μυρίσει το χώμα, αλλα ειναι τουκου τουκου half arsed βροχή. Ξένερωμα. χαχαχ

ακριβώς αυτό! Αχ είμαστε δύο!

Τωρα ανυπομονω να παρω τα ρουχαλακια της μικρης ...και γενικα οτι θα χρειαστουμε !!! Πιθανον τον αλλο μηνα.. Ασχετο, γνωριζετε αν εδω κανουν την γνωστη καμπυλη σακχαρου και το doppler υπερηχο ? Θα ρωτησω και την μαια βεβαια , αλλα ελεγα μηπως θυμαται κανενα κοριτσακι να μου πει...

!

καμπυλη εγω εκανα κ στις 2 εγκυμοσυνες...απ οσο ξερω ομως στις περισσοτερες περιοχες κανουν απλη εξεταση ζαχαρου. αν υπαρχει προβλημα κ η απλη θα το δειξει. ποσες βδομαδες εισαι τωρα? την εκανα στις 28 βδομαδες εγω

ντοπλερ δεν κανουν αν παλι δεν εχουν δει να υπαρχει καποιο προβλημα...

Διαφημίσεις

ακριβώς αυτό! Αχ είμαστε δύο!

3 είμαστε!!!

Το πιο αστείο μια μέρα έβρεχε και λέω μα καλά εδω δεν έχετε αστραπές βροντές να χαλάει ο τόπος που λέει και η τραβελ;;; Και πριν τελειώσω την προταση τσουπ μια ξενερωτη αστραπουλα... Η μια και μοναδική που είδα όλο αυτόν τον καιρό! Πολλές φορές ρίχνει ένα πράγμα ούτε βροχή δεν το λές ούτε καν ψιχάλα... μια υγρασία που πέφτει!!!

Εδώ τις τελευταίες μέρες έχει συννεφιά (με βροχή μερικές φορές) όλη μέρα και λίγο πριν πέσει ο ήλιος έχουμε καταγάλανο ουρανό με λιακάδα... Τί να πει κανείς :tongue:

Ίσλα εσύ πού μένεις;

Λεμονατη, καλημερα! «Εισαστε δυο, είσαστε τρεις …είσαστε χιλιδεκατρις…» Ωραια ρε κοριτσια ,που από ότι εχω καραλαβει μια χαρά τα εχετε βρει με τον καιρο. Πολύ χαιρομαι , τουλαχιστον δεν παιδεύεστε όπως εγω. Διοτι πιστεψε με είναι πολύ δύσκολο! Να πεις ότι ειμαι και κανα απροσαρμοστο που λεει και μια καλη μου φιλη…που να ειχα και θεματα προσαρμογης δηλαδη τι θα ειχα απογινει.

Καλα αυτό με την βροχη είναι δραμα … Εγω travel oταν τυχει και με ρωτανε αν βρεχει απαντω «όχι κατουραει, σαν τον παππου που πασχει από προστατη» . Εμενα με ενοχλει απιστευτα και ο αερας και εδώ στο Εδιμβουργο εχει πολύ συχνα αερα. Βασικα σπάνια δεν εχει… Ακουσα το πρωι στο ραδιοφωνο ότι στην Αθηνα εχει 28 βαθμους , μα τι να κανω πια η γυναικα να παψω να ακουω και ραδιοφωνο… Σε λιγο θα εχω ιδεες παραληρητικου και παρανοικου περιεχομενου …ότι το κανουν επιτηδες!

Ισλα μου , συμφωνω απολυτα ότι η χαρα της μικρης είναι η φωτεινη και η πιο ηλιολουστη πλευρα της ζωης μας τωρα στην Βρετανια.

Από τι καταλαβα την καμπυλη σακχαρου τι κανουν μόνο αν εχεις καποιο λόγο –προδιαθεση κ.λ.π Οσο για το Doppler μαλλον εχεις δικιο fairy , διοτι ρώτησα και μια συνάδελφο το πρωι και μου απάντησε αρνητικα.

Λοιπον, κοριτσια και εμενα θα με ενδιεφερε να ακουσω εμπειριες για το πώς ηταν οι πρωτες μερες μετα το τοκετο…Η επιστροφη στο σπιτι , αν ειχατε βοηθεια κ.λ.π Επίσης, με τον θηλασμο αν εχετε καμια εμπειρια, είναι κατι περισσοτερο από ευπροσδεκτη.

Πολλα λεμονατα φιλια!!!!

egw nomizw pws opws ola etsi kai auto (an xreiazete voh8eia h oxi) einai upokeimeniko.

1. exartatai apo to ti an8rwpos eisai esu

2. apo to mwro

3. apo to suntrofo sou

4. apo thn katastash ths ugeias sou meta

kai isws alla polla.

egw tromagmenh ap'osa akouga eixa tis 2 prwtes meres pou gurisa spiti th mana mou mazi h opoia erxotan to vradu. den ekane kati giati eimoun polu kala kai h8ela na ta kanw ola egw gia to mwro. etsi to mono pou ekane einai na xupnaei kai auth to vradu kai na me parakolou8ei ti kanw. opote thn 3h mera phge spiti ths.

allwste wres wres mou thn edeine! epishs sthn arxh mou eferne kapoios faghto alla meta to ru8mhsa me ton andra mou kai telika mageirevame emeis. ekeinos tous prwous mhnes den asxolh8hke sxedon ka8olou me to paidi alla voh8ouse emana (aplwne kanena rouxo, mageireve kapoies fwres klp)

vevaia eixame ena mwro pou den eklege! htan paaaaara polu ushxo!

den me kurase ka8olou.

h aderfh mou pou eixe allh genna, allo mwro, allh psuxologia klp lene pws den 8eloun na kanoun 20 epeidh den exoun voh8eia.

th monh prwtash pou exw na sou kanw einai an exeis th dunatthta na exeis kapoion mazi sou skepsou an antexeis prwta.

dld egw apo th mia den exw th dunatothta na exw edw kapoion alla kai na eixa nomizw pws de 8a h8ela giati eimai arketa isxurognomwn kai exw ma8ei na ta kanw ola monh mou apo mikrh. menw monh mou polla xronia kai den mporw polu polu. opote an kanw 2o den me peirazei pou de 8a exw kapoion.

uDLqp1.png

θα συμφωνησω με την Νατασα...εγω στο πρωτο παιδι δεν αφησα κανεναν να ερθει. παρολη τη δυσκολη γεννα κ την καισαρικη στο τελος δεν χρειαστηκα βοηθεια. βεβαια εχω κοπελα στο σπιτι που με βοηθαει με τις δουλειες απο οταν ημουν εγκυος. εμενα κ σε διαμερισμα τοτε δε θα την παλευα να ειμαστε ο ενας πανω στον αλλον.

στο δευτερο καπου φοβηθηκα κ ζητησα απο τους γονεις μου να ερθουν...κατεληξαν να μεινουν εναν μηνα. Ζηκο βλεπανε στην τηλεοραση αχαχαχα παλι δεν χρειαστηκα βοηθεια παρολο που εκανα καισαρικη παλι. παιζουν ομως πολλα πραγματα ρολο. ποσο γρηγορα αναρρωνεις, ποσο φοβασαι, ποσο ξερο κεφαλι εισαι :D:D:D κ τωρα με τα δυο δεν νιωθω ζορι ..τουλαχιστον προς το παρον...αμα μεγαλωσει κ ο δευτερος δεν ξερω, αλλα γενικα ειμαι ανθρωπος με υπομονη κ γουσταρω να ειμαι με τα παιδια...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...