Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

Aφιερωμενο http://www.youtube.com/watch?v=uKtKpIn2Sk8 Travel κλεισε αυτακια!!!

Ω θεε.

Δεν έχω πρόβλημα με το Κατερινάκι.

Ούτε με τα Τζάμπο.

Πρόβλημα με τον μαρκετίστα έχω που μας ρίχνει το επίπεδο στο μηδέν με το κουτό χιούμορ και την χαζοελληνολαικάντζα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ραδιόφωνο ακούω στο αυτοκινητο με FM transmitter συνδεδεμένο στο κινητο, ενεργοποιημένο το Bluetooth, τυχαία συχνότητα ρυθμισμενη στον πομπο, π.χ. 89,7 (να ειναι ελεύθερη εννοείται) και την ιδια συχνότητα ρυθμισμενη στο ράδιο του αυτοκινήτου. Το application λέγεται TuneIn. Αυτα σε iPhone με 3G.

Στο σπιτι εχω ελληνική tv και ειχε την διαφημιση της Στανιση, το είχα έτσι στο background, τυφλωθηκε ο μπαμπάς μας με την κόκκινη τουαλέτα, αλλα πιο πολυ με το αρνάκι. :cool:

RLcRp1.png

Το tuneIn το ξερω, υπαρχει και για android. Τη λυση με το bluetooth fm transmitter δεν ηξερα. Εξυπνο ;) Ποιο εχεις τραβελ και ποσο κοστιζει; Εχει ο συζυγος iphone.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Αν δεν βαριεσαι, thanks. Στα πολυ γρηγορα που κοιταξα βρηκα με 17 λιρες αλλα λειτουργουσε και σαν βαση και ειχε και εξτρα λειτουργιες που δεν μου χρειαζονται.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Πχ αυτο:

http://www.amazon.co.uk/TeckNet-MT-096-Transmitter-iPhone-Players/dp/B001F32OKK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1367013026&sr=8-2&keywords=fm+transmitter+iphone+4s

Ειμαι σίγουρη έδωσα πιο λίγα... Μπορει να το πήρα απο eBay. Πανε και δυο χρονια, γερναω, Αλτσχάιμερ κλπ

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα φαινεται. Thanks!

Λεμονακι, το Πασχαλινό. Ρε κοριτσια , θελω να φαω τσουρεκι … Ενταξει θα φτιαξουμε τσουρεκι με το καλο μου, αλλα θελω να φαω τσουρεκι με θερμοκρασια Ανοιξης. Όπως καταλαβατε θα μεινουμε εδώ το Πασχα… Θα υστεριασω από ωρα, σε ωρα το βλεπω. Μιλαγα με την μητερα μου και μου λεει « καθομαι στο μπαλκονι και πινω καφε με κοντομανικο» και εμενα μου ρθε να παρω φορα και να κοπανιεμαι.

Σημερα στη δουλεια κατά την διαρκεια μιας συναντησης, θελανε να ανοιξουν τον ανεμιστήρα… είναι δυνατον!!! Πανω από το πτωμα μου τους ειπα και το ματι μου ειχε γυρισει, όχι μια, όχι δυο αλλα εκανε πιρουέτες … Ειλικρινά κατι οι ορμονες, κατι η υστερια του καιρου, μου ρθε να την ξεμαλλιασω την διπλανη που ολο αναστεναζε ότι και καλα είναι “hot” και ολο να κουναει πανω κατω ένα τετραδιο. Η κλιμακτήριος φταίει dear μου ρθε να της πω … και όχι οι 10 βαθμοί. Ειπαμε γινομαι πολύ ξινο λεμονακι ωρες ωρες… Δηλαδή έλεος…σε λιγο θα μου λεγανε ότι εχει και καυσωνα!!! Ενταξει ειπαμε ο καθενας όπως εχει συνηθισει, αλλα υπαρχει και ένα αντικειμενικο οριο . Το δε πεδιλακι ειχε σημερα την τιμητική του… ενώ εγω και η Ιταλιδα συανδελφος να καμαρωνουμε για τις διπλες καλτσουλες μας …και αντε όχι τοσο για το κρυο, αλλα για την υγρασια που σε διαπερνα…

Τελοςπαντων, ευχομαι σε ολη την παρεα Καλη Ανασταση !!! Να περασετε πραγματικα καλά!!!

Πολλα Λεμονατα Πασχαλινα φιλια!!!

• 3 εβδομάδες μετά...
Λεμονακι, το Πασχαλινό. Ρε κοριτσια , θελω να φαω τσουρεκι … Ενταξει θα φτιαξουμε τσουρεκι με το καλο μου, αλλα θελω να φαω τσουρεκι με θερμοκρασια Ανοιξης. Όπως καταλαβατε θα μεινουμε εδώ το Πασχα… Θα υστεριασω από ωρα, σε ωρα το βλεπω. Μιλαγα με την μητερα μου και μου λεει « καθομαι στο μπαλκονι και πινω καφε με κοντομανικο» και εμενα μου ρθε να παρω φορα και να κοπανιεμαι.

Σημερα στη δουλεια κατά την διαρκεια μιας συναντησης, θελανε να ανοιξουν τον ανεμιστήρα… είναι δυνατον!!! Πανω από το πτωμα μου τους ειπα και το ματι μου ειχε γυρισει, όχι μια, όχι δυο αλλα εκανε πιρουέτες … Ειλικρινά κατι οι ορμονες, κατι η υστερια του καιρου, μου ρθε να την ξεμαλλιασω την διπλανη που ολο αναστεναζε ότι και καλα είναι “hot” και ολο να κουναει πανω κατω ένα τετραδιο. Η κλιμακτήριος φταίει dear μου ρθε να της πω … και όχι οι 10 βαθμοί. Ειπαμε γινομαι πολύ ξινο λεμονακι ωρες ωρες… Δηλαδή έλεος…σε λιγο θα μου λεγανε ότι εχει και καυσωνα!!! Ενταξει ειπαμε ο καθενας όπως εχει συνηθισει, αλλα υπαρχει και ένα αντικειμενικο οριο . Το δε πεδιλακι ειχε σημερα την τιμητική του… ενώ εγω και η Ιταλιδα συανδελφος να καμαρωνουμε για τις διπλες καλτσουλες μας …και αντε όχι τοσο για το κρυο, αλλα για την υγρασια που σε διαπερνα…

Τελοςπαντων, ευχομαι σε ολη την παρεα Καλη Ανασταση !!! Να περασετε πραγματικα καλά!!!

Πολλα Λεμονατα Πασχαλινα φιλια!!!

Λεμονάκι, πώς πέρασες το Πάσχα; Αυτό με τον ανεμιστήρα πια, σε εμάς τον ανοίγουν και κάτι μήνες όπως Ιανουάριο κτλ. Δεν πάμε καλά!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...