Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Εγκυμονούσες στην Αγγλία!

Despina80

Recommended Posts

αχ βρε Λεμονάκι, έλιωσα στα γέλια! Τι να κάνουν οι άνθρωποι, αφού γι αυτούς αυτό είναι καλός καιρός! Ο ήλιος εδώ είναι πολυτέλεια!

Τι να σου πω βρε travellingmum, εδώ στη μέση του νησιού σήμερα έχει ψοφόκρυο, όχι απλά κασκόλ και παλτό αλλά και τέρμα μάλλινα έβαλα από κάτω και πάλι κρύωνα.

Τη διαφήμιση Στανίση δεν την έχω ακούσε και δεν καταλαβαίνω γιατί η Στανίση θα έκανε διαφήμιση; Τι προωθεί ακριβώς;; Πάντως τη πάω πολύ, είναι θεά η γυναίκα και πολύ ορίτζιναλ! χα χα! Άλλωστε έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, τι να λέμε τώρα!

Λεμονάκι, δεν έχετε στα σχέδια να πάτε καθόλου Ελλάδα μέχρι να γεννήσεις, να μαζέψεις και λίγη βιταμίνη D;

Aφιερωμενο http://www.youtube.com/watch?v=uKtKpIn2Sk8 Travel κλεισε αυτακια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρε κι εγω μαζι σου ειμαι, το θεατρο δεν τελειωνει με τη ληξη της παραστασης, για μενα τοτε ακριβως αρχιζει... Αλλα γιατι δεν πας κι εδω; Καλες και κακες παρασταστεις υπαρχουν σε ολες τις χωρες νομιζω...

Λεμονακι παει super market... (καλε σαν την Σεληνη απο την Λαμψη του Φωσκολου μιλαω ...το θυμαστε που ηταν η σεληνη και ελεγε συνεχεια " Σεληνη αγαπα μπομπο" ή κατι τετοιο τελοςπαντων χαχαχα τι θυμηθηκα ) Θα σας διαβασω μετα!!! Πολλα λεμονατα φιλια!!!!

Τυχερες πρωτευουσιανες με το West End στα ποδια σας...

Μη σας πω τι παραστασεις ερχονται στο μοναδικο θεατρο της πολης :(

Τουλαχιστον κανουν panto και παιδικες παραστασεις που και που.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Τυχερες πρωτευουσιανες με το West End στα ποδια σας...

Μη σας πω τι παραστασεις ερχονται στο μοναδικο θεατρο της πολης :(

Τουλαχιστον κανουν panto και παιδικες παραστασεις που και που.

μου θυμησες τωρα την κορη μου που μου ελεγε προχθες "when daddy took me to the panto..." Ποιο panto, ρωταω εγω ξεροντας οτι δεν ειχε παει προσφατα... Μου λεει "the one daddy took me to, Iolanthe"

αχ, λεω, θα τριζουν τα κοκκαλα του Σαλιβαν... ακους εκει παντο η "Ιολανθη", χαχαχαχαχα

ρε παιδια το Τζαμπο διαφημιζει η Στανιση!!ελεος δλδ μεχρι κ ο αντρας μου γελαει οταν την ακουει...

για τον τεχνικο ρε Λεμονακι τι να πω...την αλλη φορα να του βαλεις το "Μυστικεεεε μου ερωταααα αχ ερωτα κρυφεεεε" και μετα να περασεις σε Χριστοδουλοπουλο να ολοκληρωθει το σκηνικο..και Ζαφειρη Μελα καπακι!

Ρε παιδια εγω παντα ακουγα ροκ εν τω μεταξυ πηγα Αγγλια με τη χαρα οτι θα ειναι ο παραδεισος της μουσικης καθοτι οχι μονο οπαδος του ροκ αλλα του βρετανικου ροκ..για να διαπιστωσω οτι αναθεμα κ αν ξερουν ποιοι ειναι οι Iron Maiden και οι πιο κουλτουρε ξερουν εναν Ερικ Κλαπτον κ αυτον με το ζορι...εφαγα στη μαπα τοσο βλαχο ποπ και φλωρο 80ς αηδια που πραγματικα μπουχτισα και τωρα μεχρι και η Στανιση λαιτ μου φαινεται! Οταν εχεις δει καμμενους να χτυπιουνται υπο τους ηχους της 80ς ηλιθιοτητας η Στανιση ειναι πταισμα...

Eleni

bd5c7983f7.png

Το κακο ειναι οτι δεν βρισκω ενα σταθμο της προκοπης να παιζει ροκ στο ραδιοφωνο. Το bbc wiltshire εχει ελαφρο ποπ απο 80 και υστερα. Το bbc 1 εχει mainstream που δεν ακουω. Στο σπιτι βαζω red fm (ελληνικος ροκ σταθμος) και ακουω μεσω ιντερνετ.

Επισης περαν των παμπ που θα κανουν κατα διαστηματα live βραδιες με αγνωστα γκρουπακια δεν βρισκω το αντιστοιχο των μουσικων σκηνων της Ελλαδας (τυπου Σταυρου του Νοτου). Επαρχια γαρ...

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Πικαμπου πως κ δεν εχεις κανει σύστημα να ακούς ράδιο στο αυτοκίνητο μέσω κινητού? Εγώ ακούω ροκφμ. Επίσης υπάρχει κ το spotify κορίτσια.

Κ εμείς ζεστουλα σήμερα αν κ λίγο drizzling το πρωι, αλλά επειδή είμαι σουπερ happy που μπαίνω στα ρούχα μου +size 12) ενα μήνα μετα τη γεννα δεν πτοουμαι αχαχα

Αύριο το μωρο νας γίνεται ενός μηνός. Θα γιορτάσουμε τα πρωτα του μηνογενεθλια με φιλους κ λουκουμάδες :)

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στον μπεμπάκο! Συγχαρητήρια που έχασες κιόλας τα κιλά της γέννας :)

Έχω πολύ μικρό πακέτο κινητής τηλεφωνίας (των 7 λιρών να φανταστείς) το οποίο έχει μόνο 250MB data το μήνα. Όπως καταλαβαίνεις, όπου δεν υπάρχει wifi, δεν παίζω ελληνικό ραδιόφωνο. Και rock fm ακούω. Το spotify θα το γκουγκλάρω, δεν ξέρω τι είναι.

Το είδα, thanks! To grooveshark.com το ξέρεις; Δεν έχει πολλά ελληνικά αλλά είναι free.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...